Persoane interesate

duminică, 27 septembrie 2009

Aprilie 3, 2007

A rog sa pastrati la loc de frunte in gandurile voastre faptul ca Dumnezeu iubeste toate sufletele neconditionat, asa cum o facem toti cei de la nivelul acesta, iar noi va respectam si va onoram, de asemenea, in calitatea voastra de suflete frumoase, cu lucire puternica. Noi suntem Una.




(Nota de la Suzy: Subiectul pentru 5 aprilie al teleconferintei „We the People” este „Extraterestrii printre noi”; informatii despre oaspetele nostru Michael Salle, numarul la care sa sunati si ora cand sunt de gasit la www.awakenedhearts.com. Urmatoarea emisiune “Matthew and Friends” pe internet BBS RADIO (zilnic) este 18 aprilie, 4:00 p.m. Pacific time, cand James Gilliland si Mark Kimmel vor fi impreuna cu mine, pentru a vorbi despre civilizatiile extraterestre si asistenta lor pentru Pamant. Cu unele exceptii de mai tarziu, am raspuns la mail-uri la 1 ianuarie – da, unii dintre voi mi-ati scris de Anul Nou!

_______________________________

S: Buna, draga! Lista si cu mine suntem gata sa incepem.

MATTHEW: Si asa esti, suflete drag! Energia ta este inalta, ca si starea ta sufleteasca, si doarece ultimul mesaj, a fost aproape in intregime „auto-descrierea” lui Dumnezeu, aceesta este un timp excelent pentru a raspunde la unele din intrebarile care s-au adunat. Sa incepem cu lista ta, iar apoi voi face digresiuni pe teme inrudite, daca subiectele sunt preponderente in mintile de pe cuprinsul lumii tale.

S: Bine! Asta e prima: Demonstratiile de pace continua polaritatea in care razboiul se afla la o extrema, iar astfel se intarzie echilibrul de care Pamantul are nevoie pentru inaltare?

MATEI: Imi este binevenita aceasta intrebare. Cititorul este ecoul a ceea ce se misca in mintile unora care inteleg ca schimbarile care sunt pe cale sunt menite sa realizeze echilibru global, iar ei incearca sa isi amortizeze dorinta lor de pace, prin concentrarea pe sentimentul de „neutralitate”, sau de echilibru. Acest lucru nu este necesar. Va rog sa le permiteti inclinatiilor voastre naturale spre pace sa fie puternice! Cu pacea si razboiul ca extreme ale spectrului polaritatii, s-ar parea ca marsurile pentru pace referitoare la situatia de razboi mentin polaritatea in forta si vie, dar efectul real este cel opus. Acele multe milioane de oameni care demonstreaza pentru pace, impreuna cu cele multe milioane ale caror inimi sunt indurerate de dorul dupa o lume in care toti traiesc in armonie, genereaza lumina care reconciliaza opozitiile polare ale negativitatii sau intunericului, cu pozitivitatea sau lumina.

Ceea ce se intampla este ca domnia indelungata a intunericului se incheie cu infuzia masiva de lumina, care aduce acele opusuri in echilibru – in lumina ESTE echilibru, iar in intuneric nu este. Tot astfel, protestarea impotriva cuiva/ceva genereaza un alt fel de energie fata de eforturile de a ajunge la ceva. Daca multimile ar scanda impotriva razboiului, concentrarea ar fi pe razboi, nu pe pace, iar efectul ar fi mult diferit fata de lumina abundenta care rezulta dintr-o concentrare asupra pacii – acesta e motivul pentru care „activistii” sunt inspirati sa participe in marsuri si vegheri pentru pace.

Mai mult, adunarile pentru a demonstra dorinta pentru o lume pasnica sunt esentiale din doua motive: La nivel individual, oamenii urmeaza ghionturile sufletelor lor pentru a actiona in acord cu conventiile facute inainte de nastere; iar la un nivel mondial, este o dovada fata de familia spatiului nostru, ca oamenii Pamantuluji participa la transofrmarea ei – pe aceasta baza li se permite altor civilizatii sa-si extinda influenta lor in anumite zone ale planetei, care, in alte conditii, ar fi in afara jurisdictiei lor. Asta inseamna ca miriadele voastre de activitati pentru atingerea pacii, refacerea mediului, protejarea speciilor animale, atitudine umana fata de oameni si de toate formele de viata ale Pamantului, legi juste si altele asemenea, sunt, la nivel colectiv, „invitatii” pentru ei, ca sa va asiste in aceste zone. Inainte sa fie formulata aceasta invitatie, pe baza legii universale, alte civilizatii puteau raspunde doar la chemarea Pamantului de ajutor pentru a-si mentine in viata trupul ei planetar; chiar in clipa in care striga, timp de sase decade inapoi in timpul vostru liniar, Dumnezeu le-a autorizat sa ii ofere Pamantului ajutorul cerut. Am manetionat in mesaje anterioare razele lor de lumina si diferite tipuri de asistenta tehnologica care inlcud, la cererea Pamantului dupa „9/11”, prevenirea tuturor actelor teroriste de acea dimensiune a mortii si distrugerii.

Va rog sa nu credeti ca, deoarece nu au avut loc „aterizari masive” si nici un membru de familie din spatiu, care traieste in mijlocul vostru, s-a prezentat, ei nu sunt aici. Milioane dintre ei lucreaza zi si noapte in folosul vostru si al Pamantului! Ziua va veni cand veti cunoaste vastitatea vigilentei si asistentei in aceasta era fara precedent din lumea voastra si va veti luat locul meritat alaturi de fratii si surorile voastre stelare, ca cetateni ai universului.

S: Multumesc si cred ca ai inceput sa faci digresiuni!

MATEI: Stiam care era prima intrebare de pe lista ta, mama!

S: Asa este, stiai. Uite urmatoarea si se bazeaza pe faptul ca Dumnezeu cinsteste liberul arbitru al tuturor oamenilor. Scriitorul a citat exemple personale si globale de greutati datorate liberului arbitru „intunecat”, iar intrebarea lui este: Cand decizia de liber arbitru al unuia trece linia si afecteaza deciziile de liber arbitru ale altora?

MATEI: Intrebarea este logica si raspunsul este simplu, dar noi stim ca efectele larg raspandite ale liberului arbitru in actiune nu sunt usor de inteles de voi. Raspunsul este, Dumnezeu – sub toate denumirile pe care le poarta Fiinta Suprema a acestui univers – nu are de ales, decat sa cinsteasca expresia individuala de liber arbitru a fiecarui individ. Dumnezeu este obligat sa se supuna acelei legi a Creatorului, chiar daca a avut ca rezultat nu doar starea tumultuoasa, brutal distrugatoare a lumii voastre timp de milenii, dar si distrugerea totala a altor planete si a civilizatiilor lor. Liberul arbitru este esential, astfel incat fiecare individ de pe tot cuprinsul universului sa poata alege ce sa traiasca in intregul spectru al capacitatilor sufletesti, in fiecare viata, in trup fizic sau in spirit. „Trecerea liniei” de catre un suflet in timpul unei vieti este sansa de a echilibra experienta altei vieti, in care alt suflet a „trecut linia” si a avut un efect de impact negativ asupra dorintelor primului suflet si a deciziilor luate in mod liber.

Acelasi principiu se aplica grupurilor largi de suflete care isi traiesc alegerile care au efect direct asupra dorintelor colective ale unui alt grup mare, astfel echilibrand karma grupului. Din punct de vedere geografic, acest lucru explica faptul ca generatii dupa generatii de lasari de sange au loc in anumite zona si nu in altele, de ce razboaiele civile sunt prevalente in anumite tari si nu in altele, de ce regimuri tiranice sunt comune in anumite locuri si nu in altele. Pentru ca reincarnarea ofera ocazia de a echilibra trairi din alte vieti, sufletele pot petrece multe vieti ca un „cheag de suflete” in aceeasi zona geografica.

Cu aceasta explicatie, este de asemenea logic sa intrebam: Cu dorinta fiecarui suflet de a ajunge la echilibru, cum poate sa se sfarseasca vreodata acest ciclu pe Pamant? Se incheie prin alegerea, in liberul arbitru al Pamantului, de a-si recastiga echilibrul care a domnit in sinea ei originara de Eden, prin intoarcerea la acea stare mai inalta, si in concordanta cu decizia ei de ascensiune, fortele de lumina de pe tot cuprinsul universului, si lucratori de lumina din launtrul si de pe planeta au ajutat-o prin generarea luminii de care are nevoie pentru inaltare.

S: Mash, toate lucrurile sunt inca pe calea inaltarii Pamantului, nu-i asa? Cineva a scris ca ultimele doua mesaje nu sunau atat de incurajatoare ca toate cele dinainte.

MATEI: Da, mama, stiu si cred ca daca vei copia aici raspunsul tau catre ea, este o idee buna, asa ca te rog sa faci asta.

S: Iata-l:

„Incurajarea pentru toti care accepta lumina este definitiva; dar in mesajele lui Matei si in cele ale altor fiinte de lumina evoluate, inaltarea Pamantului este asigurata si tot asa este calatoria tuturor oamenilor plini de lumina care aleg clauze de longevitate in contractele sufletelor lor, care includ asa ceva. Matei si ceilalti din acest areal simt iubire si compasiune pentru TOTI cei de aici si, ca si Pamantul insusi, ar dori ca toti sa il insotitm in densitatile mai inalte. Toti dintre noi am ales la nivel sufletesc sa fim aici acuma pentru a participa la aceasta era unica de reinnoire spirituale si transformare globala.

Nota de descurajare pe care o simtiti este datorata faptului ca, din perspectiva lui Matei si a altora, ei pot sa vada ca, decat sa imbratiseze adevarurile universale pe masura ce le sunt revelate, multi oameni vor tine mai degraba strans vechile credinte, refuzand sa accepte ca ce au invatat este gresit, iar astfel ei vor alege sa nu mearga impreuna cu Pamantulul si cu oamenii ei iluminati. In orice caz, asa cum spunea Matei, ei se mangaie stiind ca acele suflete vor avea ocazii in alte lumi din densitatea a treia, pentru a-si aduce aminte de sinea lor divina si de Unitatea a Tot ce Este, impreuna cu misiunea lor aleasa de a ajuta acele lumi sa se ridice in vibratii mai inalte si astfel sa evolueze si ei insisi.”

MATEI: Multumesc, mama, ai rezumat perfect sentimentele pe care le-am exprimat in alte mesaje si cred ca pot fi repetate. Noi intelegem importanta pentru voi, de a primi reasigurari ca Pamantul se afla constant pe cursul sau, dar simtitm totodata ca spunandu-va ce vedem in campul ei energetic de potential este important, asfel incat sa fiti pregatiti, sa nu fiti luati prin surpindere, si astfel sa aveti aceeasi stare de confort ca si noi, stiind ca intotdeauna sufletele primesc alte oportunitati de evolutie, niciodata penalitati pentru ca nu le recunosc pe cele aflate la indemana.

S: Un alt mail despre liberul arbitru, de la cineva care a citit „Light and Live in Action” (tr. Lumina si iubire in actiune) (Iluminari pentru o Noua Era), unde ai spus ca ar trebui sa trimitem lumina si iubire spre cei al caror comportament nu il apreciem. I s-a spus ca trimitand-o si doar permitandu-i cuiva sa decida daca sa o primeasca sau nu, ar viola liberul arbitru al respectivei persoane si ar duce la o karma negativa facand asta – te roaga sa clarifici acest lucru.

MATEI: Nimeni care trimite iubire si lumina – care este aceeasi energie, exprimata diferit si cea mai puternica forta din cosmos – nu ar crea vreodata „karma negativa”! Iar niciodata nu ar putea trimiterea de raze de enrgie care sunt chair esenta Creatorului sa fie concepute ca violand liberul arbitru al cuiva, pentru ca exercitarea liberului arbitru consta in facerea unei alegeri constiente. Daca primitorul dorit nu ar dori sa primeasca lumina, bariera pe care el sau ea o are impotriva ei ar respinge automat intrarea ei, iar in mod constient persoana nu ar sti niciodata ca a fost trimisa lumina.

S: Inteleg. Poate pentru ca vine Pastele, am primit multe mail-uri despre Iisus. O seama de oameni au citat din diferite carti sau channel-uri de informatii care sunt foarte asemanatoare sau aproape identice cu ale tale, cu o exceptie majora – ele includ crucificarea si invierea lui Iisus, iar tu spui ca ele nu au avut loc. In mare, toti cei care scriu ar dori sa explici cum ceva care este fie fapt adevarat sau nu este – nu este o chestiune de interpretare – a avut loc in acest subiect care este miezul credintelor crestine. Barbatul care afirma ca tu esti singura sursa care pretinde ca Iisus nu a murit pe cruce, a intrebat: „De ce ar pretinde Matei acest lucru, care pune sub semnul indoielii tot restul informatiilor lui?”

MATEI: Daca as fi cu adevarat singur in „acea pretentie”, domnul ar avea un argument solid. El, ca si aproape orice alt suflet de pe Pamant, nu are acces la inregistrarile care dovedesc faptul ca Iisus a avut o viata lunga alaturi de sotia sa sa, Maria Magdalena, si copiii lor; iar, pe o baza foarte recenta, dansul nu a citit mesajul lui Dumnezeu despre viata lui Iisus intr-una din carti (capitolul „Iisus” in Iluminari pentru o Noua Era). Nu pot da o explicatie definitiva, de ce unii considera ca povestea biblica a lui Iisus ar fi corecta, dar s-ar parea ca credinta lor nezdruncinata in dogma religioasa este factorul deicisv. Indiferent de faptul ca o credinta este bazata pe fapte sau fictiune – adica, pe adevar sau pe fals – credinta este in realitatea persoanei si poate sa „se suprapuna” cu informatia transmisa telepatic. Sa nu subestimati energia puternica a credintei!

S: Exista si alte intrebari despre Iisus. Un corespondent spune ca are sentimentul, impreuna cu viziunile ei psihice, ca El s-a reincarnat si ca trieste in SUA. Altcineva a scris ca stie ca Iisus a venit din Pleiade. Amandoi ar dori sa afle comentariile tale.

MATEI: Sufletul care s-a intrupat in Iisus si in alti mesageri importanti ai lui Dumnezeu in tot cuprinsul universului nu s-a reincarnat nicaieri pe Pamant, dar energia Christica, ce este esenta IUBIRE/LUMINA a acelui suflet este acolo intr-o abundenta atat de mare, incat este realmente tangibila! Privitor la Iisus si afirmatia ca ar fi „venit din Pleiade”, nu pot decat sa ma mir de unde vine povestea asta fantezista.

S: Trecand la alta religie, un cititor a scris ca „integritatea Coranului a fost verificata cuvant cu cuvant, temeinic printr-un cod numeric care face coincidentele imposibile din punct de vedere matematic”, iar acolo „nu exista nici o mentiune despre vieti multiple si reincarnari”. El vrea sa stie de ce exista aceasta discrepanta intre Coran si ceea ce ai spus.

MATEI: Nu pot explica ce nu stiu, iar eu nu stiu de nici un cod numeric care poate dovedi valabilitatea fiecarui cuvant din nici o carte antica, religioasa sau de alt fel. In orice caz, vieti multiple ale unui suflet este realitatea universala, fie ca este sau nu este inclusa in vreo carte sfanta.

S: Bine, dragule, multumesc. Incalzirea globala este o tema mare. Majoritatea oamenilor intreaba cum vor afecta calotele glaciare care se topesc viata marina si zonele de coasta, dar putini vor sa stie daca Al Gore este sincer in munca sa de a opri incalzirea globala sau daca are motive politice. Aici e o intrebare care cred ca este interesanta: Oamenii de stiinta care spun ca este un episod natural repetat sunt oameni „iluminati”, care stiu ca acest lucru duce la o clima globala moderata, asa cum spunea Matei?

MATEI: Din nefericire, o parte din populatia marina si cea care traieste in zonele reci nu va supravietui, car ajoritatea se poate adapta mult mai usor la cresterea temperaturii oceanelor si a pamantului decat la traiul in ape poluate sau in zone de testare cu sonarul sau in custi, cu atat mai putin sa scape de nimicirea pentru blana sau colti, „experimente stiintifice” sau delicatese cum sunt caviarul si aripioarele de peste. Unele zone de coasta care sunt netede si insule vor fi afectate, asa cum am mentionat mai devreme, cand am spus ca locuitorii vor avea timp sa se mute in zone mai inalte si vor fi compensati pentru mutare. Interesul sincer al domnului Gore in probleme de mediu este de lunga durata, iar daca va folosi acest lucru pentru avantaj politic ramane de vazut. Nu stiu daca vreunul din oamenii de stiinta care spun ca incaluzirea globala este un episod natural care se repeta sunt „iluminati”; ceea ce stim este ca oamenii de stiinca care insotesc aceasta opinie sunt angajati de guverne sau corporatii, si ca interesul ambelor categorii este finanicar si nu de mediu.

S: Un cititor a trimis un raport destre oameni de stiinta care au facut experimente prin aceea ca au pus organe umane intr-un trup de oamie, sperand ca, eventual, mai multe organe omenesti vor fi disponibile pentru oamenii care au nevoie de transplanturi. Ea doreste sa auda parerea ta despre asta.

MATEI: Este mai mult decat o „opinie” – cu mult timp inainte ca acest experiment ar putea sa ajunga la aceste rezultate, transplanturile de organe vor fi doar in cartile voastre de istorie. Pe masura ce Pamantul continua pe cursul ei, vibratiile mai inalte vor elimina microbii care produc boli, parazitii, toxinele, chimicalele si alte manifestari ale minitilor intunecate care produc boala, cedarea organelor si moarte. Nu trec cu vederea raul pe care si-l pricinuiesc indiviziii cu alcool si alte droguri de care sunt atasati, cu mancarea excesiva, stresul prelungit sau emotiile suprimate; toate aceste inclinatii vor disparea si ele, pe masura ce mesajele la nivel sufletesc ridica tot mai mult constienta individuala si colectiva.

S: Am crezut ca vei spune ca experimentul este o idee ingrozitoare – ca sa vezi cata intuitie am! Un cititor, care a trimis un articol asupra speculatiei ca armata SUA va organiza un „atac furisat” asupra Iranului in urmatoarele cateva zile, cere sa afle daca crezi ca se va intampla.

MATEI: Mai intai spun, de obicei intuitia ta te slujeste bine, draga suflete, iar acum spun ca „atacuri furisate” au fost deja facute, daca luam in considerare activitatile agentilor „black ops” care raspandesc dezbinarea si „inteligenta” care aduna spioni. Dar daca speculatia este destpre un atac masiv, nu vedem sa se intample asa ceva. O, da, aceastas mai este inca intentia acelor putine minti care, de catva timp, au fost incapabile de o gandire lucida, dar un contingent mult mai sanatos de strategi de razboi si comandanti pe teren vad ca ducerea la indeplinire a unui astfel de plan ar fi dezastruos. Ei cunosc statutul fortelor militare SUA privitor la puterea numarului de trupe, a armelor si vehiculelor; raspandirea oboselii de lupta; numarul mortilor, ranilor si leziunilor care indisponibilizeaza; si moralul scazut al trupelor datorat inutilitatii continuãrii de a lupta si a muri pentru a aduce „democratia” unor tari care au afirmat foarte clar ca vor sa se auto-guvernez. Ceea ce devine tot mai mult cunoscut public este daor informatia de la „varful de aisberg”.

S: Matei, acest razboi de neconceput trebuie sa se sfarseasca CURAND! Unele intrebari sunt despre asta. Majoritatea celor care scriu doresc sa stie cand vor fi retrase toate trupele din Irak, iar cineva a intrebat: A inceput retragerea trupelor dar nu a fost anuntata public pentru ca guvernul a simtit ca nu ar trebui sa fie cunoscut din motive de securitate nationala? Cineva a scris ca aceasta intrebare este retorica si ca probabil ca poti raspunde la ea: Cum pot membrii Congresului sa justifice adaugarea amendamentelor privitaore la conservele de proc la legislatia care include un termen pentru aducerea trupelor noastre acasa?

MATEI: Nu a avut o adevarata retragere a trupelor, doar o rotatie, iar noi nu putem spune din activitatea risipitã din campul de energie al potentialului, cand toate trupele straine vor parasi Irakul. Hotararea Illuminatilor de a ocupa acea tara, ca un poas necesar in controlarea intregului Orient mijlociu este la fel de puternica ca intotdeauna – acele sunt mintile incapabile de gandire lucida – si totusi, interesul global in retragerea trupelor este de asemenea puternic, Congresul „o scalda” cu privire la cuprinderea acestui lucru in legislatie. Cat priveste intrebarea „retorica”, cred ca pot raspunde la ea: Realegerea – indeplinirea dorintei acelor constituenti care au votat acei membri in oficiu si corporatiile care au fondat campaniile lor.

S: Da, cred ca este asa – mai este inca foarte multa lacomie si fuga dupa putere aici.

MATEI: Sunt, de asemenea, amenintari si mituiri, mama, iar pledoaria lui Bush pentru veto fata de orice document care ar cere termene pentru retragerea trupelor – acestea sunt parte din aceasta. Dar, asa cum am spus adeseori, in timp ce acest lucru ar putea fi considerat „razboiul lui Bush”, el este marioneta razboiului Illuminatilor si face ce i se spune sa faca.

S: Cu cotatiile sale abisale la electorat si opinia lumii care se intoarce in numar mare impotriva deciziilor sale, m-am mirat de ce Illuminate nu l-au asasinat.

MATEI: Mama, nu te gandesti la cele doua fractiuni de Illuminati si ca Bush este clonat. Cel putin doua din clone au fost ucise, dar fractiunea s-a asigurat ca sunt disponibile noi clone fara absenta nedorita a „presedintelui” in fata ochiului public.

S: Nu mi-ai spus asta! OK, eu n-am intrebat. Acest corespondent ar dori sa cunoasca „interpretarea ta despre ‚Flacara violeta’ pentru a ajuta la vindecarea trupului, mintii si a spiritului” – ea a citit ca este „puterea sfanta a lui Dumnezeu pentru a ne ajuta sa ne vindecam”.

MATEI: In gama intreaga a culorilor si a tonurilor - si exista miriade de culori si tonuri pe care cele cinci simturi primare ale noastre nu le pot detecta – fiecare poarta vibratii unice, care impreuna sunt esentiale pentru pastrarea unui univers ordonat; astfel, eie sunt importante nu doar pentru trupul, mintea si spiritul oamenilor terestri, dar pentru toate formele de viata de pe curpinsul universului, inclusiv stelele si taote celelalte corpuri ceresti. Desi ati desemnat culori specifice pentru a creste sanatate, a duce la evolutia constientei si la claritate spirituala, in mod universal toate razele spectrului au o seama de efecte benefice. Oricum, in lumea voastra, vazandu-va, pe voi, iubitilor, si Pamantul inconjurat de sau permeat de lumina iridescenta-lucitoare alba sau galben stralucitare, are efectul cel mai puternic.

S: Matei, asta e interesat, dar nu se refera la intrebarea despre flacara violeta.

MATEI. Ai dreptate, mama, si voi fi cuminte – o tineam deoparte si n-ar fi trebuit. „Flacara violeta” este piesa centrala pentru o scoala de gandire, si nu are mai multa putere de vindecare magica sau mistica, sau mai putina „putere sfanta a lui Dumnezeu” decat oricare alta culoare, daca nu crezi ca are. Credinta o face sa fie ce este!

S: Multumesc, Matei – inteleg de ce „o tineai deoparte”.

MATEI: Stiu ca stii, mama, dar nimeni altcineva nu stiu, astfel ca voi spune ca, desi acest ucru nu scuza lipsa mea de afirmatie directa, nu-mi place sa arat cu degetul in acest fel catre nici un individ sau un grup, sau sa subminez ceea ce ar putea avea efect, daca aceasta este credinta care ia nastere dintr-o decizie libera.

S: Ma bucur ca ai spus asta – mamelor nu le place ca copiii lor sa fie gresit intelesi! Grija unui corespondent pentru popularitatea filmului „The Secret” este ca legea atractiei poate fi apliata mai ales pentru atragerea de bogatie. Ea tocmai a vazut o dovada a acestui lucru la o expozitie si a intrebat daca aceasta ar putea fi o incercare a Illuminatilor pentru a ne face sa ne concentram asupra ceea ce vrem pentru noi insine si pentru a face mai multi bani in loc sa folosim legea pentru a sluji nevoilor umanitatii si planetei noastre.

MATEI: Orice este dezvoltat pentru „bine” poate fi folosit pentru „rau”. Importante lui „the Secret” este aducerea la cunostinta maselor a acelei legi universale care opereaza constant si care pana acum era cunoscuta de foarte putini oameni care o foloseau fie in beneficiul lor sau in detrimentul lor, in functie de felul in care erau gandurile pe care se concentrau: de abundenta sau de nevoie. Eu cred ca a fost inevitabil ca pentru unii crearea abundentei in viata va fi insemnand in primul rand ceva financiar, dar odata ce energiile mai usoare care predomina acum pe Pamant si ridica constienta, eu cred ca legea va fi aplicata mai mult pentru abundenta spirituala si planetara decat pentru obtinerea unei avere sau a banilor.

S: Multumesc dragul meu. „Ce crede Matei despre marturia lui Khalid Shaikh Mohammed, ca a fost raspunzator pentru operatiunea 9/11 de la A la Z”?

MATEI: Stiu putin despre aceasta de la monitorii Pamantului din Nirvana, iar ei pun tot ce au marturisit prizonierii pe seama coercitiei prin tortura, lipsirii de somn, ideilor implantate si altor mijloace de a extrage orice „trebuie sa fie” in linia oficiala.

S: Eu nu cred ca asta ar surprinde pe orice iti citeste mesajele sau o multime de oameni care nici nu stiu despre ele. Aici este o intrebare fascinanta – ei bine, este de la cineva care a scris despre Sasquatch, ca „a vazut cum luceau ochii lor, le-a auzit limba si pasii si le-a simtit prezenta” si dezvolta „comunicarea telepatica cu ei pe o baza limitata”. Ea intreaba daca ei merg in Nirvana in dimensiunile a patra si a cincea dupa moartea fizica.

MATEI: Sunt miscat de sensibilitatea si constienta ridicata a acestui corespondent. Oamenii pe care ii numiti Squatch – sau „piciormare” si Yeti sau „omul de zapada abominabil” – nu sunt imaginatia cuiva, asa cum se crede in general, ci sunt atat de evanescenti cum ii stiu cei care cred – ei au capacitatea de a se dematerializa si rematerializa. Trupurile lor mari si paroase s-ar putea sa nu indice fiinte avansate in asa masura, dar aceste suflete evoluate dintr-o alta civilizatie, care au ramas prizoniere in denstiatea a treia, au pastrat mult din inteligenta lor iriginara si claritatea spirituala. „Goliat” cel din Biblie a fost din neamul acesta, cand o mica populatie traia in acea zona. Trupurile lor au suferit o mutatie dintr-o aparenta fara par intr-o adevarata blana, pentru a rezistenta mai confortabila in lumea elementelor si totodata un camuflaj in padurile in care, cu secole in urma, s-au retras pentru siguranta si unde traiesc in armonie cu Natura. Datorita ADN-ului lor, care este diferit de al nostru in privinta imbatranirii programate, ei au o perioada mai mare de viata decat voi, dar nu se reproduc des, iar populatia originara pamanteasca, formata din relativ putine suflete, a ramas aproape aceeasi. Conform naturii lor, ei sunt blanzi, dar sunt foarte reticenti fata de umanii Pamantesti, iar daca se simt amenintati pot fi feroce, pentru ca este in joc supravietuirea rasei lor.

Pentru a rapsunde la intrebare: da, ca si toate cellalte suflete care au ales o viata pe Pamant, Sasquatch si Yeti trec spre Nirvana. In functie de conditiile in care au murit – adica daca au murit in pace su cu psihicul traumatizat – fie stau doar atat cat sa salute suflete pe carele-au cunoscut, inainte de a se intoarce in locurile lor natale, sau stau pentru tratamentul obisnuit si hrana pe care o primesc toate sufletele care au nevoie de asta, iar apoi se alatura din nou civilizatiei lor. In ambele cazuri, ei si manifesta trupurile originare pe durata urmatoarei perioade de viata.

S: Deoarece viata lor de aici nu este chiar ideala, de ce continua sa revina sufletele sa traiasca in calitate de Sasquatch sau Yeti?

MATE: Aceasta rasa a stiut de multa vreme ca va veni o Era de Aur pe Pamant, pentru care ei simt o profunda iubire si afinitate, iar atunci ei urmeaza sa traiasca in mijlocul celorlalti oameni iluminati; iar loc le place viata de familie, astfel ca se intorc mereu aceleasi suflete. Mama, stiu intrebarea ta, asa ca voi raspunde la ea: Noul personaj al sufletului, copilul, vine cu si isi mentine inteligenta si claritatea spirituala a patra sau a cincea; iar faptul ca este putina schimbare in traiul din timpul vietii terestre – deci, practic nici o posbilitate pentru cresterea sufleteasca – nu este o problema, pentru ca evolutia cumulata a sufletului are loc odata cu personalitatile, prin continuul universal care traieste in civilizatii care sunt mult mai avansate decat a patra si a cincea.

Da, stiu ca asta ne aduce inapoi la confuzia cu „sufletul”, asa ca din nou va spun ca in timp, veti cunoaste simplitatea Unitatii Totului.

S: OK, dragule! Am ajuns la limita spatiala. Mai este ceva scurt ce ai dori sa aidaugi?

MATEI: VA rog sa pastrati la loc de frunte in gandurile voastre faptul ca Dumnezeu iubeste toate sufletele neconditionat, asa cum o facem toti cei de la nivelul acesta, iar noi va respectam si va onoram, de asemenea, in calitatea voastra de suflete frumoase, cu lucire puternica. Noi suntem Una.

_____________________________

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward

www.matthewbooks.com

http://mattthewmessages.blogspot.com/ - ENGLISH

http://matthewdeutsche.blogspot.com/- DEUTSCHE
http://matthewfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS

http://www.lightworker.it - ITALIANO
http://matthewsindutch.blogspot.com/ - DUTCH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com/- SPANISH

http://livrosmatthew.blogspot.com/- PORTUGUÊS
http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

http://www.selvet.dk/forum/forum.asp?FORUM_ID=460 – DANMARKS

4 comentarii:

  1. pace !!!

    Sunt DOCTOR AROLE OSHODI un puternic vraja cster, am aruncat vraja pentru a salva pe cei care sunt în diferite forme de sclavie:? Vrei sa fi bogat, ai nevoie de un copil? un partener de via?a? vrei sa fi vindecat de boli mortale, cum ar fi cancerul, diabetul, HIV / SIDA, ETC, Cautati un copil ?, vrei sa fi puternic ?i sa fie suficient de puternic pentru a face fa?a provocarilor vie?ii ?, ?i cel mai important este ajutându-va sa ob?ine?i ex-va înapoi ?i sa-l faca / te iubesc ei mai mult decât va pute?i imagina vreodata. mail-ma înapoi pe e-mail meu de lucru ?i sa se alature liga a testifiers de pe tot globul. (aroleoshodispelltemple@yahoo.com) www.spellcaster.us

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele meu este Tessy, Vreau să folosesc acest mediu pentru a depune mărturie despre cum i-am întors prietenul meu după 8 luni de separare, eu și prietenul meu s-au despărțit pe 12 august, pentru că simțeam că înșela pe el cu un prieten de sex masculin de-al meu , am încercat tot ce am putut pentru a explica el, dar el a plătit urechi surde, am fost devastată emoțional pentru că eu chiar îl iubesc. Am văzut un post pe internet despre o rolă vraja, care îi ajută pe oameni câștige înapoi dragostea lor pierdută, la prima m-am îndoit, dacă a fost real pentru că niciodată n-am crezut în vrăji, dar a decis să-i dea un try, atunci când am contactat acest rolă vraja, el ma ajutat să o vrajă re-unire și i-am întors prietenul meu în 48 de ore (2 zile). Contactati-ne rolă vraja mare relatie sau casatorie problemele tale prin e-mail drirediaherbalhome@gmail.com
    dacă sunteți acolo trece prin oricare dintre
    aceste probleme enumerate mai jos:
    1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
    (3) pe care doriți să fie promovat în biroul tău.
    (4) pe care doriți femei / bărbați pentru a rula după tine.
    (5) În cazul în care doriți un copil.
    (6) pe care doriți să fie bogat.
    (7) pe care doriți să lega soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Cum ai fost scammed si doriti sa recupereze ai pierdut bani

    RăspundețiȘtergere
  3. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr.saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de iubire. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex Și ajută la stabilirea relației. Și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Saguru este cu adevarat un adevarat vrajitor. DUMNEAVOASTRĂ AȚI VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂȚI SĂ CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 ÎNCERCĂ
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numele meu este Sandra, viața mea sa întors! După 7 ani de căsnicie ruptă, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina aproape sinucidere, am fost emotional in jos de foarte mult timp. Datorită unei vrăjitoare numită Lord odudu, pe care l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, pe măsură ce navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturisirea acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că el restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, că unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, era despre o femeie numită Lydia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 2 zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a Domnului. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat pe VIA Email și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte de DOMNUL odudu, este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată castă de vrăji Pentru a vă rezolva toate problemele. Încercați oricând oduduspiritualshrine@gmail.com, el ar putea fi răspunsul la întrebările dvs.
     
    1. ÎNAINTE DE ÎNALTĂ
     
    2. LOTTERII CÂȘTIGĂRII.
     
    3. BATEREA COPILULUI.
     
    4. ÎNCĂLCAREA CURSULUI DE GENERARE.
     
    5. ÎNȚELEGEREA LOCULUI DE MUNCĂ.
     
    6. PROMOVAREA LOCURILOR.
     
    7. SPUN MONEY.
     
    8. PROTECȚIA SPIRITUALĂ.
     
    9. ÎNGRIJIREA BERCELOR.
     
    10. SPELL BEAUTY.

    RăspundețiȘtergere

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb