Persoane interesate

duminică, 10 octombrie 2010

OCTOMBRIE 2010


MESAJ DE LA MATEI


OCTOMBRIE 2010


Matei despre “EU”Noi suntem formati din doi “eu”. Un eu mic, aici pe Pamant si un eu mare, care sta deasupra noastra ca un zmeu mare si frumos, pe care noi il tinem de o ata care este legatura noastra cu el. Eul nostru de sus este mult mai mare si mai cuprinzator, dar noi suntem cei care il coloram si il construim (asemenea unui zmeu). Cateodata putem sa tragem de ata si sa il aducem langa noi. Eul mare ne ajuta atunci cand avem nevoie, daca ne gandim la el.
Eul de sus sta cu ingerasii.
Toti „eu”de sus sunt parte dintr-un singur eu mai mare. Toate sunt parte dintr-un eu mai mare. S-ar putea ca « 2012 »sa insemne ca toti « eu »se unesc in eul cel mare din care fac parte, se amesteca si apoi se desprind in alti ‘Eu « mici », diferiti de cei de la care am plecat.
Intrebare : Oare noi putem fi eul de sus, pentru o piatra ?
Toate lucrurile din jurul nostru au viata. Chiar si scaunul pe care stam are o viata foarte mica. Toti si toate sunt parte dintr-un intreg si nu ar exista unele fara altele.
Matei despre iubirea de sine
Mami tu ne iubesti pe toti cu iubire mare si dai toata iubirea celorlalti, fara sa pastrezi pentru tine si asta nu e bine. Daca nu pastrezi iubirea pentru tine, nu poti sa ii iubesti pe ceilalti, bine. Cand te iubesti pe tine, te simti bine si nu mai esti ingrijorata si agitata. Cel mai bine este sa pastrezi jumatate din iubire pentru tine si cealalta jumatate sa o imparti la ceilalti. Uita-te la mine, eu pastrez pentru mine.
Fiecare avem in jurul nostru un loc numai al nostru, in care tinem iubirea pentru noi. E ca si cum am avea un zid .Daca cineva da prea multa iubire, atunci iubirea asta trece peste zidul nostru si nu ne mai lasa sa ne iubim pe noi cum trebuie si sa facem ce avem noi de facut.
Asta nu inseamna ca nu e bine sa ne iubeasca altii. Sufletul nostru este ca un cristal Cand ne iubesc ceilalti, ei construiesc cu iubirea lor, un munte in varful caruia ne punem sufletul nostru, ca un cristal. Avem nevoie de munte. Daca sunt rai cu noi, este ca si cum am vrea sa punem cristalul pe un munte de noroi. Se cam murdareste.
Original Website: www.matthewbooks.com
By courtesy of Monica Visan
Translation: Monica
Website: www.editura-foryou.ro
Newsletter: http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages
MATTHEW BY Suzy Ward

http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS (PORTUGAL)
http://matthewinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb