Persoane interesate

miercuri, 22 octombrie 2008

22 octombrie 2008
Aici este Matei, cu salutari pline de iubire, de la toate sufletele de aici.

As dori sa va spun cate ceva despre situatia economica. Niciuna dintre masurile care au fost adoptate pentru a scoate la liman stabilitatea bancilor si a altor institutii financiare nu va avea rezultatele scontate, care vizeaza mentinerea controlului asupra fantasticei bogatii in mana catorva oameni ce detin puterea. Aceasta este vestea cea buna. Vestea rea este bine cunoscuta: se vor pierde tot mai multe locuri de munca, afaceri si locuinte, chiar daca cei responsabili de aceste pierderi sunt „salvati”, pentru a continua manipularea rau voitoare a economiei globale. In timp ce gruparea Illuminati refuza sa accepte ca lungul lor regim de coruptie masiva ia sfarsit, unii dintre ei vad inutilitatea absoluta a acestor masuri si parasesc corabia, ca sa zic asa; orice tentativa de a inlocui dolarul cu moneda AMERO este la fel de irealizabila ca si orice alta incercare de schimbare inutila.

Totusi, va rog sa nu va asteptati la o schimbare abrupta in mai bine, atunci cand noua administratie prezidentiala va prelua conducerea – ei vor mosteni o dezordine cumplita, ce va avea nevoie de timp pentru ameliorare. Acest proces trebuie inceput in acel stat in care conduce vulturul rezervei federale, prin vointa noilor conducatori, dar, in acest moment, este o asemenea agitatie in potentialul campului energetic al Pamantului, incat nu este posibil sa discerni cat va dura reformarea globala.

Am fost intrebati cum vor face fata oamenii din intreaga lume efectelor crizei economice internationale, iar noi nu putem spune decat ca este ca in orice alta situatie de pe Planeta: Legea universala a atractiei, conform careia “atragi intotdeauna ceva similar emotiilor si gandurilor tale”, care este absolut neutra si permanent in actiune, va actiona in cazul fiecarei persoane, in concordanta cu perceptia si reactia sa la situatia in care se afla. Energia transmisa de catre aceia care se considera victime tragice se va activa si va atrage energia formelor–gand din “supa universala”, care se combina cu gandurile si emotiile fiecaruia, iar energia rezultata va materializa circumstantele „victimei tragice”, pentru ca persoana respectiva sa le experimenteze. Cei care simt o recunostinta autentica pentru ceea ce au, vor primi si mai mult, pentru a manifesta si mai multa recunostinta, iar energia dorintei de a darui cu inima deschisa are acelasi rezultat pozitiv.

Dar, intotdeauna, baza dezagregarii oricarei situatii dureroase este atitudinea de a te situa in afara fricii pe care aceasta o genereaza. Energia amplificata a fricii aduce, cu siguranta, circumstante pline de frica pentru persoanele tematoare. Intelegerea faptului ca, dupa harababura actuala, va veni abundenta destinata tuturor, va ajuta sa va mentineti o stare inalta de spirit si o puternica tarie de caracter, daca perspectiva voastra ramane pozitiva si nu le permiteti negativitatii si fricii sa se manifeste. Frica nu doar naste si mai multa frica, dar este si contagioasa. Va indemnam sa nu permiteti ca negativitatea sa intre in fluxul vostru energetic si sa iradieze in afara, afectandu-i pe cei apropiati, atat de dragi voua!

Fiecare dintre cei care traiesc pe Pamant au avut o alta viata, probabil multe alte vieti, in care au luptat sa aiba suficienta hrana, pentru a nu pieri din cauza foametei. In interiorul memoriei celulare se afla instinctul care da puterea de spirit si hotararea de a supravietui; in cazul de fata, aceasta se manifesta prin tumultul economic temporar si infloreste in abundenta de la capatul tunelului. Este adevarat, totusi, ca milioane de tari saracite nu vor putea supravietui, pana cand tirania si lacomia nu vor lua sfarsit si nu se va instaura abundenta. In calitatea voastra de fiinte sensibile, grijulii si pline de compasiune, veti detesta cauzele care provoaca atata suferinta si moarte, iar efortul vostru de a pune capat unei asemenea existente tragice este sfintenia in actiune.

Este trist pentru noi sa vedem o astfel de suferinta, chiar daca intelegem ceea ce majoritatea oamenilor nu inteleg: acele suflete care se afla intr-o mizerie abjecta nu s-au incarnat pentru a avea o viata lunga, fericita si plina de sanatate – ei au venit pentru a-si implini karma, proces de care au nevoie pentru a parasi densitatea celei de-a treia dimensiuni si, prin aceasta, ei isi indeplinesc cu succes scopul lor in viata. Noi intelegem, la fel de bine, si ca aceasta realitate le este cunoscuta doar la nivelul sufletului si, de aceea, plangem odata cu ei, din cauza conditiilor in care acestia traiesc si mor. Chiar si pentru cei care stiu despre numeroasele vieti pe Pamant, despre faptul ca oamenii care traiesc sanatosi si prosperi sunt echilibrati de altii, care traiesc in teroare si privatiune, este dificil sa inteleaga ca un asemenea destin poate marca viata oricarei fiinte umane. La nivelul sufletului, stim ca diferitele noastre vieti sunt experimentate simultan in continuum, in care nu exista timp linear; dar, numai in stadiile cele mai inalte ale constiintei, este posibil sa intelegem ca, in acelasi moment, sufletul care sufera in timpul unei vieti se bucura de frumusetea si bucuria dintr-o alta viata.

Ma voi intoarce, pentru un moment, la Legea atractiei, pentru a mentiona o alta dimensiune a acesteia. Daca o fiinta evoluata din punct de vedere spiritual se simte stanjenita si chiar simte repulsie cand intalneste o persoana necunoscuta, este datorita incompatibilitatii campurilor energetice ale celor doi – nu este atractia similitudinii. Insa, daca aceeasi fiinta se simte puternic atrasa de o persoana necunoscuta, este cazul atractiei similitudinii; in mod inconstient, fara sa stie ca strainul este insufletit de compasiune, onoare, spirit de intrajutorare, onestitate si simt al dreptatii, cei doi, experimenteaza recunoasterea, de la suflet - la suflet – a acestor calitati, in structura lor energetica.

Ma bucura foarte mult faptul ca cetatenii din Ecuador vor vota o noua constitutie, care include recunoasterea, la nivel national, a drepturilor Naturii. Aceasta mentiune notabila este un exemplu care atesta modul in care energia Divina ilumineaza, literal vorbind, calea oamenilor din diverse parti ale lumii si cat de mult ne dorim ca voi sa puteti intelege ce se poate intampla, din pozitia noastra avantajata – pustietatea care ar domni pe Pamant, lasata mostenire generatiilor viitoare, s-ar putea spulbera intr-o clipa!

In acelasi context, pentru ca este clar ca modalitatea actuala de folosire a combustibililor fosili nu este sanatoasa pentru mediul vostru si ca extractia acestora este daunatoare pentru corpul planetar al Pamantului, controversa stiintifica privind incalzirea globala este doar o risipa de energie. Topirea ghetarilor, a aisbergurilor si anomaliile vremii paveaza drumul catre un climat favorabil la nivel global, pentru restaurarea terenurilor aride, astfel incat ele sa poata fi cultivate din nou si catre disparitia regiunilor cu exces de caldura sau a celor polare. Da, aceasta inseamna ca unele specii de animale vor disparea, probabil cele care nu se vor putea adapta la schimbarile majore ale habitatului lor; dar altele se vor putea adapta la aceste schimbari si vor prolifera. Treptat, toate animalele vor deveni ierbivore, iar dorinta de a vana animalele de prada nu va mai exista. In aceste timpuri, va rog sa va continuati eforturile de a proteja viata animalelor, sa opriti teribilele abuzuri si sa puneti capat masacrelor ce au loc pe Pamant, in mari si oceane. Tratamentul inuman la care sunt supuse animalele de catre oameni a determinat o negativitate ametitoare, care destabilizeaza Pamantul.

Acum voi aborda laolalta varietatea de intrebari privind ceea ce am putea anticipa despre prima zi a “Epocii de Aur”, ca sa citez un scriitor. In primul rand, as putea spune ca lumea voastra se va transforma in Epoca de Aur cat ai clipi din ochi, daca ar permite credinta si viziunea la nivelul constiintei colective , dar nu este asa, deci toate schimbarile vor avea loc in cadrul unui proces. De asemenea, va rog sa va amintiti ca gloria Epocii de Aur va fi disponibila numai pentru sufletele care absorb lumina care va permite supravietuirea pe parcursul drumului de inaltare a Pamantului la inaltele frecvente ale celei de-a cincea dimensiuni. Atunci cand corpurile celor care refuza lumina nu vor mai putea sustine noua energie, sufletele lor vor merge in lumi a caror energie se potriveste cu nivelul de energie din timpul vietii lor, unde ei vor avea alte oportunitati sa isi ridice nivelul de constiinta si sa evolueze din punct de vedere spiritual.

Astfel, nu va fi o demarcatie clara intre sfarsitul celei de-a treia dimensiuni si inceputul Epocii de Aur si nici nu poate exista un final coordonat al tuturor activitatilor bazate pe intuneric. Eliberarea Pamantului de toxicitate va constitui o prioritate, pentru ca evolutia spre alta dimensiune necesita un mediu sanatos, asa ca toti poluantii, inclusiv radiatiile rezultate din saracirea uraniului, vor fi dematerializate sau neutralizate rapid, cu ajutorul tehnologiei familiei voastre spatiale. Alte manifestari care au constituit o plaga pe Planeta – razboaiele, crimele, violurile si alte acte de violenta; bolile si anomaliile vremii generate de om; controlul exercitat de guverne asupra cetatenilor; brutalitatea politiei, legile inechitabile, acuzatiile si incarcerarea pe motive false; sclavia sexuala, molestarea copiilor, pornografia – TOATE manifestarile derivate din influenta intunericului – se vor diminua, pana cand vor inceta, datorita cresterii nivelului constiintei si a claritatii spirituale.

In acelasi fel, nu va exista o schimbare abrupta de la o extrema la alta, in ceea ce eu numesc “viata de zi cu zi”. Bolile si conditiile care le genereaza vor fi tratate, tot mai mult, cu remedii naturale si miscari energetice, pana cand toti oamenii se vor sanatosi la trup, minte si din punct de vedere emotional; aici ii includem si pe cei numiti cu “nevoi speciale” si pe cei cu probleme motorii, de vedere sau auz. Adaptarile vor avea loc in etape: in domeniul electricitatii, electronicii si mecanicii, pe masura ce fotonii devin la fel de numerosi ca electronii, urmand ca ei sa domine campul energetic al Pamantului. Mijloacele obisnuite de transport si energia care le pune in miscare vor face loc, treptat, unor noi modele de vehicule si unor noi surse de energie, care, desi exista si acum, vor fi utilizate la scara larga; prin evolutia continua in domeniul intelectului si al spiritualitatii, veti putea, in cele din urma, sa va teleportati in jurul Planetei si sa faceti calatorii astrale in alte lumi. Instrumentele de comunicare wireless, care dauneaza sanatatii, vor fi modificate, eliminandu-se caracteristicile periculoase; magnetii de utilitate si firele vor fi ingropate in pamant, sau vor fi eliminate; nu va mai fi nevoie de mecanisme de supraveghere, inclusiv de televiziunile voastre, astfel ca acestea vor disparea; si DA, fiecare va avea abilitatea de a comunica telepatic.

Cred ca am acoperit toate intrebarile, dar mai sunt multe fenomene la care sa ne asteptam pe parcursul perioadei de tranzitie, de acum si pana in 2012 si de azi inainte, asa cum am descris intr-un mesaj anterior [31 Decembrie, 2007, in“Matthew'sMessages” pe : www.matthewbooks.com]

Sufletele de pe aceasta Statie spatiala au invatat ca, in dimensiunile mai joase, a trebuit sa introducem lucruri mai complexe in vietile noastre si, pe masura ce am evoluat, viata a devenit mai simpla, iar scopul sau – mai limpede. Dumnezeul-Creator a harazit ca vietile sufletelor sa fie pline de iubire, bucurie si implinite in Unificarea tuturor. Aceasta menire si alte adevaruri universale au constituit obiectivul principal al celor patru carti [NOTA EDITURII: sunt cinci carti din aceasta serie, intrucat a cincea, ERA ILUMINARII, a fost publicata numai de catre EDITURA FOR YOU, la cerea noastra si nu se gaseste in alta limba] si peste saptezeci de mesaje pe care le-am transmis. Daca as primi sarcina sa sintetizez toate aceste informatii in cateva indrumari succinte, care sa va ajute pe calea voastra spirituala, acestea ar fi urmatoarele: realizati ca sunteti o parte a lui Dumnezeu, inseparabili de El si de toate celelalte suflete din Univers. Iubiti-va si iertati-va pe voi insiva si pe ceilalti. Fiti neinfricati, plini de compasiune, bunatate si onoare. Simtiti binecuvantarile si fiti-le recunoscatori. Pastrati-va discernamantul, pe masura ce va mentineti inima deschisa catre cunoastere. Aveti incredere si urmati-va intuitia. Daca ar trebui sa fiu si mai concis, v-as spune: Iubirea este cheia pentru tot ceea ce exista.

IUBIRE si PACE...Suzanne Ward

(Nota de la Suzy: Heartfelt va multumeste tuturor celor care ati scris email-uri minunat de incurajatoare si scrisori de apreciere privind aceste mesaje. Mi-as dori sa am timp sa multumesc fiecaruia dintre voi).

Daca primiti acest mesaj sub forma de forward si va doriti sa primiti direct viitoarele mesaje, va rog sa va alaturati: Yahoo group: La www.Yahoo.com, click pe Groups; search, locate si click pe MessagesfromMatthew; apoi, click pe Join this Group. Mesajul va veni direct pe adresa voastra email “direct din computerul meu.”

Pe 29 octombrie la “Matthew and Friends” va fi ultima mea emisiune, iar Ani Avedissian www.aniavedissian.co, participa alaturi de mine. Ani este o clarvazatoare cu intuitie medicala, consilier spiritual si vindecator cu energie, iar ea va fi parte dintr-o minunata surpriza de la sfarsitul show-ului, pe care nu ati dori sa o pierdeti. Acordati-va la: www.bbsradio.com/bbc/matthew_and_friends.php la 4:00 p.m., pe 29 octombrie.

Apoi, Dumnezeu a spus…Apoi, eu am spus…Apoi, El a spus…., o colectie remarcabila de mesaje de la Dumnezeu si din alte surse, este un dar minunat pentru voi si pentru ceilalti. Va rog sa va comandati cartile Dumneavoastra la: www.awakenedhearts.com/books2.htm1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb