Persoane interesate

sâmbătă, 7 februarie 2009

Mesaj de la Matei 7 februarie 2009
Mesaj de la Matei 
(ii multumim Stefaniei Stanciu)

7 februarie 2009

Buna, suflete dragi! Sunt Matei si va trimit salutari calduroase dintr-o lume magica din afara galaxiei voastre. De obicei, invitatiile pe care le primesc din partea unor civilizatii au scopul de a evalua si de a ajuta la perfectionarea sferelor lor spirituale, care sunt echivalentul Nirvanei de pe Pamant, denumirea adecvata a lumii pe care multi o numesc Rai. Totusi, aceasta invitatie mi-a fost facuta doar ca o vizita, ca o pauza de la misiunea mea de servire.

Maretia acestor suflete, claritatea lor spirituala si mediul in care traiesc depasesc intelegerea chiar si a altor civilizatii foarte evoluate, care, desi sunt constiente de existenta acestor suflete, inca nu au atins evolutia care sa le ofere un cadru de referinta, pentru a se raporta la viata traita intr-o lume unde toate sufletele sunt complet armonizate cu esenta iubirii Creatorului/Dumnezeu. Acesta este genul de lume pe care o vizitez acum.

Sufletele de aici, a caror individualizare a inceput in trecutul cosmic indepartat, au ales, in cele din urma, sa fie o minte si o inima colectiva indivizibile, ca sa spunem asa, si sa functioneze ca o entitate, in loc de o masa de suflete individuale care impartasesc aceleasi intentii si scopuri. Unificarea lor le permite sa-si directioneze energia ca pe un camp puternic de forte, pe distante foarte vaste, pentru a ajunge la civilizatii care au mare nevoie de ajutor. In acest sens, ati putea spune ca „liderul” acestor suflete este Fiinta Suprema a acestui univers, deoarece doar in acel plan suprem si infinit se poate determina unde exista cea mai mare nevoie pentru Lumina si se poate acorda autorizatia de a directiona Lumina catre civilizatiile care au cea mai mare nevoie de iubire vindecatoare si iluminare.

Aceste suflete ar putea trai intr-o stare de disparitie, insa, avand abilitatea de a materializa orice tip de corp pe care il doresc si care sa fie compatibil cu starea lor de evolutie, aleg o forma distinctiva. Totusi, deoarece corpurile lor vibreaza la o frecventa atat de inalta, incat vederea tridimensionala nu le poate detecta, ati putea numi aceasta civilizatie ca fiind una amorfa sau neintrupata. Corpul pe care il aleg este un „trunchi” subtire cilindric, care e mai mult o indicatie a unei forme, decat o forma reala, deoarece sclipeste in unde opalescente, care se amesteca cu undele tuturor celorlalte milioane de cilindri. „Extinderea” energetica a fiecaruia (pe care nu o puteti concepe, pentru ca nu poate fi masurata in conceptul vostru de distanta) variaza doar pentru a indica durata de timp petrecuta de fiecare suflet in cadrul civilizatiei, nu gradul de realizare spirituala si intelectuala, care este uniform in cazul sufletelor colective. Totusi, acel grad de constienta continua sa creasca si isi mareste „extinderea” si astfel dezvoltarea si schimbarea sunt inerente vietii, chiar si la aceasta treapta inalta de evolutie.

Cilindrii sunt „silozuri de depozitare” a Luminii, iar din jumatatea de sus se extind niste filamente aurii, care se conecteaza cu niste „manunchiuri de flori” de sclipire irizata. Manunchiurile sunt banci de memorie care contin experientele, cunostintele, talentele si celelalte abilitati comune ale mintii colective, o biblioteca accesibila pe loc tuturor formelor-gand de Lumina, din cadrul Mintii Universale. De obicei, eu materializez un corp care sa se potriveasca cu civilizatia care mi-a solicitat serviciul, sau, ca in cazul actual, care mi-a facut o invitatie de vacanta. Acum insa ma aflu aici in corpul meu eteric, care e atasat ca o „anexa”, ca sa zicem asa, de unul dintre cele mai batrane suflete.

Atunci cand doresc sa comunice in alt fel decat prin telepatia uzuala, ei „vorbesc” in tonuri muzicale maiestuoase, de o asemenea blandete si puritate, incat nu se poate compara cu nimic de pe Pamant. La acest nivel si la unele niveluri sub acest nivel de claritate spirituala, vibratiile constiintei sunt exprimate sub forma unor culori si nuante pastelate, magnifice, iar atmosfera de voiosie, pace si unitate depaseste cu mult senzatiile pe care le poate simti orice corp dens.

Aceste suflete nu au un tipar in ADN pentru imbatranire, boala sau moarte si nu exista reproducere. Populatia se mareste prin sufletele care se afla la acelasi nivel spiritual si care sunt atrase de acest camp de forte, prin forta universala a atractiei („ce se aseamana se aduna”), iar toti vizitatorii care doresc sa ramana, sunt bineveniti. Daca sufletele doresc sa mearga mai departe, pentru a avea alte experiente, ele sunt sarbatorite pentru timpul pe care l-au petrecut in cadrul civilizatiei, iar celelalte suflete isi iau un ramas bun calduros de la ele si le fac o invitatie deschisa, de a se intoarce oricand.

Patria lor mama, daca o putem numi asa, este pur si simplu spatiul in care aceste suflete hoinaresc prin Univers. Pe masura ce fac acest lucru, puterea lor ramane nediminuata, iar ele creeaza inceputurile subtile ale unor noi lumi, pentru acele suflete cu o constienta mai scazuta, astfel incat acestea sa evolueze in formele fizice pe care le aleg in cadrul experientei evolutive pe care au selectat-o prin acorduri inainte de nastere.

Motivul pentru care va descriu, cat de bine pot, aceste suflete si lumea lor magica (pentru ca eu o consider o lume magica) este mai mult decat o ilustrata cu inscriptia: „As vrea sa fiti si voi aici” (desi chiar mi-as dori asta pentru voi, pentru ca a te afla aici te inspira dincolo de cuvinte) si este mai mult decat o informare cu privire la o alta lume, pentru ca sa va minunati. Din momentul in care Pamantul a strigat dupa ajutor, iar Dumnezeu a autorizat imediat multe civilizatii sa raspunda, aceste suflete au inceput la fel de repede sa-si straluceasca Lumina intensa, pentru a pastra pe planeta voastra, toate formele sale de viata. Faptul ca au facut acest lucru si ca au continuat sa il faca timp de aproape 70 de ani pamanteni indica iubirea lor neconditionata pentru fiecare suflet de pe Pamant si importanta fiecaruia dintre voi, in ochii lui Dumnezeu.

Si acum, la unison cu sufletele din locatia mea obisnuita, voi vorbi despre importanta Sinelor voastre colective. Ca indivizi, voi va creati propriile realitati, iar realitatile tuturor locuitorilor Pamantului reprezinta constiinta colectiva, care creeaza conditiile care exista pe planeta. De aceea, gandurile voastre despre viata pe care v-o doriti — si despre lumea pe care v-o doriti! — sunt atat de importante.

Sa explic mai amanuntit. Acum mult timp, mama mea m-a intrebat daca ma simt vreodata descurajat din pricina faptului ca gandurile atator persoane se concentreaza pe razboaiele nesfarsite, regimurile tiranice, coruptia exagerata si alte situatii ingrozitoare, sau din cauza faptului ca atatia oameni erau plini de frica cu privire la lumea pe care o vor mosteni generatiile viitoare ale lumii. Grija ei era cum sunt afectate constientul colectiv si Inaltarea Pamantului, atunci cand atat de multa energie era directionata catre ceea ce oamenii nu doresc, in loc de catre ceea ce ei doresc.

I-am spus mamei mele ca liberul arbitru al Pamantului este sa se inalte in dimensiunea a cincea si nu numai ca progresul sau este sigur si stabil, dar in continuum el a sosit deja acolo. I-am spus, de asemenea, ca ceea ce simteam in unele momente trecatoare era nu atat descurajare, cat tristete pentru persoanele care isi folosesc liberul arbitru, pentru a refuza Lumina care i-ar lumina si inalta.

Acum, ca am stabilit aceasta baza (ca Inaltarea Pamantului a fost deja indeplinita), pot incepe sa raspund la intrebari, care indica confuzia considerabila despre acest subiect: Va avea loc Inaltarea in corpurile fizice, sau ca suflete in corpurile eterice? Va avea loc Inaltarea, in anul 2012? Cine sau ce decide cine se va inalta cu Terra, si cine nu? Ce se intampla cu oamenii care nu se inalta odata cu planeta? Inaltarea inseamna sa fim luati la bordul unor nave spatiale? Ne vom inalta, pentru ca planeta va fi distrusa? Daca da, unde vom merge? Vor exista semne clare care ma vor instiinta daca ma voi inalta sau nu, odata cu Pamantul? Pot sa ma inalt, chiar daca nu stiu ce este scris in contractul meu de la nivelul sufletului, despre misiunea mea in aceasta viata? Daca Pamantul se inalta deja, de ce este mai multa violenta ca oricand? Cand va lua ea sfarsit? Mai sunt multe intrebari despre „Lumina”, la care voi raspunde mai tarziu.

Persoanele care primesc Lumina se vor inalta in corpurile lor fizice, impreuna cu Pamantul, pe masura ce acesta inainteaza in vibratiile mai inalte ale densitatilor a patra si a cincea. Absorbirea Luminii modifica structura celulara a corpurilor, de la cea pe baza de carbon din densitatea a treia – care nu poate supravietui intensitatii Luminii din vibratiile mai inalte – la structura cristalina, care poate supravietui. Vreau sa adaug aici ca este posibil ca persoanele care fac tranzitia de la viata fizica, la cea spirituala pe durata acestei calatorii a Pamantului – ca si multe dintre persoanele care au trecut de partea cealalta, in ultimii ani – sa fie sau sa fi fost intr-adevar „eligibile”, adica sa fi purtat suficienta Lumina; totusi, in conformitate cu contractele lor de la nivelul sufletului – fie originale, fie modificate – pentru moment, alegerea lor este o viata in spirit.

Inaltarea Pamantului (procesul de transformare a lumii si de reinnoire spirituala, care ii permite sa se inalte din densitatea a treia si sa patrunda in Era de Aur) este in desfasurare de aproximativ 70 de ani, in timpul linear. Pana la finele anului vostru calendaristic 2012, intunericul, care a proliferat timp de milenii intregi, va fi disparut in toate formele sale vicioate. Totusi, acest lucru nu inseamna ca nu vor mai fi schimbari si dupa 2012: vor avea loc intr-adevar schimbari splendide, in multe domenii – inclusiv in ceea ce priveste evolutia spirituala si intelectuala. Viata este un proces continuu de invatare, sau, mai precis, un proces de reamintire constienta a cunostintelor din cadrul sufletului.

Decizia cu privire la cine se inalta si cine nu, este de competenta fiecarui individ. Nu e o decizie intamplatoare: ea tine de energia din interiorul individului, iar aceasta este determinata de alegerile cu liber arbitru, din spectrul Luminii sau al intunericului. Persoanele pline de Lumina se vor inalta, dupa cum am explicat – si voi vorbi imediat si despre cei cu inclinatie catre intuneric.

Inaltarea nu inseamna sa fii luat la bordul navelor spatiale; totusi, chiar si acum, a vizita echipajele acestor nave este unul dintre marile avantaje ale sufletelor cu cel mai inalt nivel de iluminare sau „iLUMINAre”.

Categoric, Pamantul NU va fi distrus! Dimpotriva, el este acum restaurat la sanatatea sa initiala si, de-a lungul cararii sale de Inaltare, frumusetea sa de Eden/Paradis va reveni.

Nu exista indicatii specifice „clare”, ca cineva se inalta odata cu Pamantul, deoarece acestea sunt la fel de unice ca oricare dintre voi. In mod succint, Inaltarea personala este contopirea constiintei voastre cu sufletul vostru. Aspectele recognoscibile sunt: Inaltarea constiintei; un discernamant mai puternic si increderea in intuitie; o constienta din ce in ce mai crescuta, cu privire la Sinele cel mai inalt, Sinele Divin si spiritualitatea reala; senzatia de pace, care vine atunci cand traiesti in aliniere cu contractul de la nivelul sufletului: simti aceasta ca si cum „ai urma cursul natural al vietii”, in loc de a „te impotrivi curentului”. Descoperirea de sine poate veni sub forma unor momente de „Aha!”, care pot fi considerate drept indicatii, iar acestea pot fi variate, ca de exemplu: realizarea modului ideal de a te descurca intr-o o situatie incalcita sau o relatie dificila, o inspiratie despre o noua directie in viata, sau mutarea intr-un loc ce te „cheama”, sau solutia unui experiment.

Va rog sa nu va ingrijorati daca nu va cunoasteti misiunea din aceasta viata! Doar un numar relativ foarte mic de oameni de pe Pamant stiu despre contractele de la nivelul sufletului, iar atunci cand iti urmezi, pur si simplu, vocea interioara (mesajele sufletului tau, catre constiinta ta) acest lucru te conduce, in mod natural, catre misiunea ta. La momentul potrivit (iar acesta va varia de la persoana la persoana) veti sti unde este cea mai mare nevoie de voi si unde va puteti oferi serviciile, in modul cel mai semnificativ si va veti simti increzatori in indeplinirea acelui scop. Va rog sa nu simtiti ca trebuie sa jucati ceea ce considerati voi a fi un rol important in schimbarile in curs de desfasurare: fiecare dintre voi este important! Poate credeti ca, in comparatie cu altii, nu contribuiti destul – insa doar prin faptul de A FI cine SUNTETI, la nivelul sufletului – chiar daca nu sunteti constienti de acest lucru – va indepliniti misiunea si radiati Lumina catre toti cei ale caror vieti le atingeti!

Faptul ca violenta reprezinta inca o realitate in lumea voastra are legatura cu destinul persoanelor care nu se vor inalta odata cu Pamantul. In acest moment, constiinta colectiva include si elementele asociate cu tentaculele intunericului, care inca se mai furiseaza pe planeta. Persoanele care au refuzat sa renunte la rolurile lor „grave”, care au fost odinioara componente ale echilibrarii karmice, au devenit captivi ai intunericului. Pe masura ce Pamantul patrunde in frecvente tot mai inalte de-a lungul cararii sale de Inaltare, indivizii cu inclinatie catre intuneric (cei brutali, fara scrupule, lacomi si abuzivi in putere, unii in pozitii de conducere, dar si multi altii care controleaza din spatele scenei publice) vor parasi planeta. Fara Lumina – cu exceptia scanteii care este chiar forta vietii a sufletului – corpurile acestor persoane vor muri, iar sufletele lor vor merge, in mod automat, catre planurile energetice foarte dense, ce corespund cu inscrierea energiei lor din aceasta viata. In aceste amplasari, li se va oferi o raza constanta de Lumina si, daca vor raspunde la aceasta, nivelurile lor de constiinta vor creste.

Sa atingem acum un subiect destul de diferit: tot in constiinta colectiva sunt si persoanele care pot fi numite „neutre.” Chiar daca nu-si dau seama, ele ezita sa-si deschida mintile catre constiinta mai inalta, pe care o ofera frecventele inalte ale caii de Inaltare a Pamantului. Daca vor sovai prea mult timp, aceste persoane vor ramane impotmolite in constienta spirituala si intelectuala extrem de limitata, a densitatii a treia. Va rog sa intelegeti ca acesti oameni nu sunt „rai”, pentru a spune asta in cel mai simplu mod, ci doar aleg sa aiba o minte inchisa, in loc de o minte deschisa. Exista suflete la toate „locatiile” de Lumina, care fac eforturi pentru a-i ajuta pe acesti indivizi sa raspunda Luminii si sa se trezeasca in timp util, pentru a insoti Pamantul in Era de Aur.

„Examenul final”, daca vreti, este daca aceste persoane pot accepta adevarurile care vor incepe sa iasa la lumina in curand, cu privire la intunericul care v-a tinut lumea „in intuneric” atat timp – in special controlul maselor prin dogma religioasa. Indivizii care nu pot accepta adevarurile (iLUMINArea) vor alege, la nivelul sufletului, sa paraseasca fizic planeta. Dupa un timp adecvat, petrecut in Nirvana, unde vor vedea cum s-au indepartat de contractele lor de la nivelul sufletului, in cadrul carora alesesera sa se trezeasca, ei vor accepta oportunitatea de a se intrupa in alte locatii din densitatea a treia si isi vor relua invatarea, de la nivelul precedent.

Aceasta ne aduce la multele intrebari despre Lumina, pe care le-am combinat astfel: Ce trebuie sa faca oamenii, pentru ca Lumina sa patrunda in corpurile lor? Cum pot sa stie daca absorb Lumina, sau nu? Cat de multa Lumina este necesara, pentru a te inalta odata cu Pamantul? Am vorbit despre acest subiect in mai multe mesaje, iar unul dintre ele include un rezumat, care indica simplitatea acceptarii Luminii. Am rugat-o frumos pe mama sa localizeze acel pasaj si sa il copieze aici.

********************************************

Fragment din mesajul transmis pe 29 august 2008

Acum voi raspunde la intrebarile variate despre cum sa te pregatesti cel mai bine pentru Inaltare.Traiti in mod evlavios (dumnezeiesc)! Nu este nevoie sa va explic ce inseamna asta, deoarece acest mod de viata vine in mod firesc, celor care au Lumina in suflete.Pentru asta nu este nevoie sa urmati studii ezoterice speciale, sa faceti excursii in Himalaya, sau sa stabiliti ritualuri de rugaciune. Totusi, daca va simtiti atrasi puternic de oricare dintre acestea si aveti timpul si resursele necesare pentru a participa la aceste ele, atunci, bineinteles, urmati-va inima in aceastã privinta!Sa stiti ca nu exista nici o separare intre voi si Dumnezeu, sau intre voi si toate celelalte suflete din Univers.Aveti incredere in intuitia voastra, care reprezinta mesaje ce vin de la sufletul vostru, pentru constiinta voastra!Permiteti-i iubirii din sufletul vostru sa straluceasca si sa se raspandeasca in Univers! Iubirea – cea mai puternica forta din cosmos – poate fi exprimata in moduri nelimitate, insa trebuie sa inceapa cu iubirea de sine, care cuprinde respectul de sine, increderea in sine si sentimentul de valoare al Sinelui.Traiti in armonie cu Natura!Momentele de liniste, petrecute in solitudine (meditatia, daca doriti) sunt hrana pentru suflet. La fel este si muzica ce te inspira sau te linisteste, iar lumina unui zambet sincer are efecte de domino nemasurate, atat pentru sine, cat si pentru cei ale caror vieti le atingeti.Iertati-va pe voi insiva si pe ceilalti, vedeti o situatie din perspectiva celorlalti, pretuiti amintirile frumoase si eliberati-le pe cele dureroase!Oamenii care lucreaza pentru pace, pentru pastrarea mediului inconjurator, pentru a trata animalele cu mila, pentru ajutorul oferit celor fara casa, celor infometati si bolnavi, sau oamenii care lucreaza pe orice alta cale de ajutorare sunt exemple vii de Lumina si iubire in actiune. Aceste motivatii vin de la nivelul sufletului, iar acesti sustinatori si activisti raspund mesajelor venite de la sufletele lor.Sa stiti ca sunteti fiinte Divine, cu puterea de a materializa orice intentionati cu hotarare!Nimic din ceea ce am spus nu este ceva nou pentru multi dintre voi, deoarece am mai vorbit despre aceste masuri – ca si despre altele asemanatoare – dar, din moment ce multe persoane inca intreaba despre acest aspect esential al iluminarii si dezvoltarii spirituale, este necesar sa repet. Si, chiar daca este o reamintire pentru cei care stiau deja aceste lucruri, si acest lucru poate fi benefic.

*********************************Multumesc, mama! Pentru cititorul care a intrebat daca este necesara o dieta speciala pentru Inaltare: nu, nu este. Insa as fi neglijent daca nu as mentiona ca este recomandabil sa acordati atentie indicatiilor intelepte pentru intretinerea sanatatii, nu numai pentru corpurile voastre fizice, ci si pentru corpurile voastre emotionale si mentale, obtinand astfel echilibrul intre minte, corp si spirit. Echilibrul este esential pentru evolutia sufletului!

Cu cata bucurie intampinam toate aceste tipuri de intrebari! Diferenta dintre ele si punctele de interes predominante de acum un an este o dovada extraordinara de constiinta ridicata, in randul acelor persoane – si, astfel, si in cadrul constiintei colective.

Am mentionat ca Era de Aur a Pamantului a sosit deja, in continuum. Acum voi vorbi despre constiinta colectiva care creeaza acum acea era, in timpul vostru linear – iar, in privinta asta, cred ca va fi de ajutor daca voi vorbi din nou despre energie. Tot ce exista in Universul nostru este energie care fluctueaza la o frecventa sau alta. Acest lucru inseamna ca nu numai tot ce vi se pare ca este solid, este de fapt energie, dar si toate formele-gand care au creat corpuri celeste si locatiile lor predominante sunt energie care vibreaza in conformitate cu densitatea sufletelor care locuiesc acolo si, astfel, a lumilor pe care acestea le locuiesc. Fiecare civilizatie din acest Univers isi are propria constiinta colectiva – si, deoarece energiei i se poate da o directie, dar nu poate fi „inchisa” sau separata in compartimente, constiinta colectiva combinata constituie Constiinta Universala, sau Mintea Universala. De aceea exista interes universal cu privire la ceea ce fac si gandesc sufletele de pe Pamant: energia sentimentelor si gandurilor voastre afecteaza Constiinta Universala. Asa se explica si de ce fiintele iluminate din multe locatii de-a lungul Universului va ajuta, cu iubire si cu nerabdare, sa materializati lumea armonioasa si pasnica pe care v-o doriti.

Acum, pe masura ce Pamantul isi continua drumul pe cararea Inaltarii si patrunde in planuri cu frecvente din ce in ce mai inalte, tot ceea ce vibreaza la un nivel mai scazut va cadea deoparte. Toate gandurile, sentimentele si actiunile bazate pe negativitatea intunericului vor inceta, deoarece acestea nu pot exista in vibratiile mai inalte. Constiinta colectiva a locuitorilor Pamantului va fi purificata de toate gandurile si dorintele intunecate, iar sufletele pline de Lumina pot inainta nestanjenite, sa materializeze orice contin gandurile si dorintele lor colective.

Ultimele mele afirmatii se vor referi la multele semne de intrebare din mintea multora: pe scurt, cum este posibil ca lumea de azi sa se transforme atat de dramatic, pana in anul 2012? Fara a enumera multele exemple citate, care vi se par imposibil de schimbat atat de rapid, sau imposibil de schimbat vreodata, va spunem din nou: ceea ce face ca acest lucru sa fie posibil sunt mintile si inimile voastre colective, umplute cu Lumina. Dintre toate schimbarile in curs pe planeta voastra, schimbarea in natura Omenirii de pe Pamant este cea mai profunda. Asadar, va rog sa alungati toate indoielile voastre referitoare la posibilitatea reala a gloriilor Erei de Aur si, in schimb, fiti constienti ca, in cadrul continuului, acea Era EXISTA deja!

Intr-un mesaj recent, am descris planul principal al Erei de Aur, care includea alegerea lui Barack Obama ca presedinte al Statelor Unite, ca o parte integranta a Inaltarii Pamantului, si am vorbit din nou despre constiinta colectiva. In loc sa va fie frica ca e posibil ca el sa fie asasinat, va rog sa stiti ca el este protejat in cadrul Luminii Christice. Da, si prin alte masuri, iar acum este un moment bun pentru a le raspunde acelor cititori care au intrebat daca a fost o nava spatiala pe cerul de deasupra orasului Washington DC, in ziua investirii lui Obama. Aceasta s-a aflat acolo de cand a sosit familia Obama: s-a dezvaluit rapid pe 20 ianuarie, ca o dovada a prezentei sale si a protectiei puternice care o inconjoara. Cu toate acestea, daca doriti sa vi-l imaginati pe presedinte si pe familia sa inconjurati de lumina aurie si sa va rugati pentru siguranta lor, acest lucru se adauga la constientul colectiv. Asadar: da, bineinteles, puteti face acest lucru.

In aceeasi privinta, ar fi extrem de util sa va anulati indoiala, dezamagirea sau dezaprobarea cu privire la ce face sau nu face Obama (precum selectarea persoanelor care vor lucra cel mai indeaproape cu el, sau o modificare a cursului sau de actiune, intentionat si declarat) si, in loc de asta, permiteti sa treaca ceva timp pentru ca actiunile si rezultatele sale sa se vada. Nimeni de pe planeta, in afara de el, nu are o cunoastere totala cu privire la ce se afla in inima sau in mintea lui (motivele, intrebarile, ratiunile lui sau planurile si obiectivele lui in desfasurare), dar, de la acest nivel, noi o avem. Multi dintre cei aflati in ambele partide din Congres sunt fie Iluminati, fie se afla sub controlul acestora si lucreaza impreuna, pentru a-i ineca eforturile, in loc sa le sustina. Gandurile negative despre intentiile lui Obama, ca si nelinistea cu privire la siguranta lui, trec vajaind in constiinta colectiva si ajuta acea „tabara inamica”.

De asemenea, sunt in constiinta colectiva si asteptarile ca Obama sa faca minuni, sau sa fie o persoana cu o judecata fara cusur – dar el nu poate fi niciuna dintre acestea. El nu a avut niciun motiv sa nu dea crezare unor informatii care i-au fost date si invata acum ca unele informatii au fost incomplete sau incorecte in mod neintentionat, iar altele au fost distorsionate, in mod deliberat. Odata ce a intrat in functiune (ca presedinte), el a fost informat cu privire la unele situatii care sunt atat de secrete, incat nu a stiut de existenta sau de extinderea lor, inainte de acest moment si ia acum masuri chibzuite pentru a invata despre si a elimina toate bolile canceroase din institutiile care au un impact advers asupra vietii din tara sa.SUA nu este singura tara care abunda in situatii ce necesita, in mod vital, reforme si nu totul se poate infaptui rapid. Lumea voastra trece printr-un proces de „nastere”, ca sa spunem asa – si fiecare natiune trece prin stadiile de gestatie, dinainte de o „nastere” reusita. Cu toate acestea, deoarece SUA este perceputa a fi cea mai puternica natiune din punct de vedere economic si militar, ochii plini de speranta ai lumii sunt atintiti asupra ei. Lumina generata de persoanele din intreaga lume afecteaza ce se intampla in SUA si aduce beneficii, in acelasi timp, intregii lumi. Toate sufletele de pe Pamant, cu exceptia acelora afundate in intuneric, isi doresc cu pasiune sfarsitul razboaielor, al tiraniei si al coruptiei excesive, iar razele lor de Lumina vor continua sa creasca in intensitate, pana cand toate popoarele din intreaga lume vor fi eliberate de intuneric si de conditiile pe care acesta le creeaza.Va intelegem perfect dorinta puternica de a vedea discursurile goale despre pace, inlocuite cu negocierea cu bune intentii de a infaptui aceasta pace, un sfarsit al tuturor violentelor si al saraciei, un sfarsit al tuturor suferintelor si nedreptatilor. De aceea va indemnam, cu iubire, sa pastrati aprinsa stralucirea Erei de Aur in gandurile si inimile voastre si sa radiati acea Lumina in constiinta colectiva, pentru a materializa mai rapid lumea pe care v-o doriti intr-adevar.Asadar, sa vorbim din nou despre Pamant. Economia globala va continua sa plonjeze in jos, pana cand cauzele sale principale vor fi demascate si eradicate, sau schimbate radical. Un pas esential este eliminarea organizatiei formate din banci federale – un grup de banci private – iar proprietarii internationali trag, cu disperare, tot felul de sfori, pentru a nu lasa adevarul sa ajunga la oameni. Sistemul bancar elvetian, care a adapostit bani proveniti din tranzactii ilegale, trebuie desfiintat, iar acele fonduri trebuie recuperate. Banca Angliei si Vaticanul detin de asemenea averi vaste, care trebuie inapoiate popoarelor. Fondul Monetar International, care a siluit resursele naturale ale natiunilor, in schimbul directionarii de imprumuturi catre cateva buzunare fara fund, trebuie scos de sub controlul corporatist multinational. Depozitele de aur furat trebuie deschise, iar metalele pretioase trebuie sa devina din nou baza stabila pentru economiile si comertul national si international. O serie de reglementari bancare, care au incurajat frauda masiva, trebuie „lovite” si trebuie legiferate legi noi pentru a impiedica reaparitia unor asemenea situatii similare. Industria globala „ilegala” a drogurilor, care aduna fonduri imense pentru o varietate de activitati abjecte, trebuie oprita. Imbarbatati-va, stiind ca aceasta retea de lacomie, coruptie si deceptie inimaginabila, de sub umbrela Iluminatilor, se destrama acum!Am dori sa stiti cat de mult va onoram ingeniozitatea, inventivitatea si spiritul de cooperare, in ceea ce priveste caderea financiara care are loc! Cu toate acestea, nu suntem deloc surprinsi ca infruntati greutatile temporare, intr-un mod atat de constructiv: puterea voastra spirituala este innascuta, iar voi actionati pe baza inspiratiilor pe care sufletele voastre le transmit constiintei voastre. Este adevarat ca aveti si avantajul de a sti ca ati venit aici bine pregatiti de vieti numeroase in care ati intalnit si ati biruit multe provocari, dar nu-i asa ca este incurajator si inaltator sa vedeti cum acelasi spirit si aceeasi motivatie infloreste acum, in oameni care nu sunt constienti de sursa pregatirii lor?

La orizont se afla lansarea unor tehnologii care au fost suprimate mult timp, de catre controlorii corporatisti, iar oamenii de stiinta care nu au putut sa-si impartaseasca cunostintele pana acum, vor putea face acest lucru. Se va initia producerea de materiale pentru construirea unor structuri masive, dar necostisitoare. De asemenea, se vor initia surse regenerabile de energie si producerea mult crescuta de recolte. Daca impulsul actual din campul de potential al Pamantului continua sa ramana rapid, cam intr-un an veti primi si tehnologii ale unor civilizatii avansate, care vor elimina poluarea toxica din lumea voastra si vor efectua si alte masuri reparatorii uluitoare.

Motivul pentru care balenele esueaza pe uscat nu este acela ca ele nu mai sunt necesare pentru a ancora Lumina pe planeta, ci pentru ca testele Marinei SUA in habitatul lor au deteriorat abilitatea lor de orientare. Influenta fortelor intunecate raposate, asupra marionetelor lor influentabile de pe planeta, este responsabila pentru testele de „securitate nationala” si pentru macelul balenelor, in scopuri „stiintifice”. Totusi, chiar si atunci cand cetaceele (care, din punctul de vedere al speciilor, sunt cele mai evoluate suflete de pe Pamant pe plan spiritual si intelectual) mor fizic, ele au incuviintat ca energia lor sa ramana si sa continue sa ancoreze Lumina care este radiata de civilizatii indepartate.

Am fost intrebat despre staza si cele trei zile de intuneric de pe planeta. Prin chiar definitia sa (o oprire, incetare sau nemiscare), staza nu poate avea loc, deoarece Universul este in miscare constanta – un proces de echilibrare, daca vreti – si nimic din Univers nu poate ramane nemiscat, in timp ce tot restul acelei vastitati de nepatruns este in miscare. In ceea ce priveste cele trei zile de intuneric, din punctul nostru de vedere acest lucru ar putea avea loc, doar daca Soarele ar parasi brusc sistemul vostru solar, sau daca un corp celest urias s-ar pozitiona in asa fel, incat ar bloca lumina Soarelui de a ajunge pe Pamant.

Exista diferente intre informatiile primite prin „channeling” din diverse motive. Cel mai serios motiv este, de departe, ca unii „receptori” nu sunt constienti de faptul ca ei capteaza surse intunecate: aceste surse pretind a fi fiinte iluminate, foarte evoluate si foarte cunoscute, si le ofera primitorilor informatii false, impreuna cu altele care sunt sau pot fi corecte. De aici rezulta discrepantele dintre informatiile primite de la surse iluminate. Sufletele din locatii evoluate din punct de vedere spiritual – fie aflate in lumea spiritului, fie in cadrul unor civilizatii fizice – au domenii specializate de cunostinte, ca si voi, iar mesajele de la „specialisti” sunt mai detaliate si mai exacte decat mentiunile pe acelasi subiect, de la un „generalist.” Sufletele care sunt implicate activ intr-un gen specific de asistenta acordata Pamantului sunt mai bine informate cu privire la evenimentele din acel domeniu, decat sufletele care sunt constiente de acest domeniu, dar nu participa la el. Perspectiva si opinia unei surse, cu privire la o situatie, poate diferi de aceea a altei surse, tot asa cum pot diferi perspectivele si opiniile voastre despre aceeasi situatie. Daca sursele nu percep toate aspectele campului de potential energetic al Pamantului, atunci concluziile acestor surse nu vor lua in considerare toti indicatorii eventualitatilor posibile, probabile si sigure. Informatiile venite de la sufletele din planuri mai joase de Lumina nu sunt la fel de complete sau autentice, ca informatiile venite de la sufletele din planuri mai evoluate – si, oricat ar fi de neintentionate, informatiile venite de la surse din planurile mai joase pot induce in eroare. Sursele transmit informatiile in stilul lor personal de vorbire, astfel incat semantica poate fi o sursa de confuzie. Unele informatii pe care s-ar putea sa le considerati a fi ilogice sunt, de fapt, reale si, in toate cazurile, este posibil ca mesajele sa nu le fie clare cititorilor si sa fie astfel interpretate incorect. V-am recomandat intotdeauna sa va folositi discernamantul cu privire la informatiile venite din toate sursele externe si sa cereti raspunsurile in interiorul vostru: ele vor veni sub forma intuitiei, informatia de la sufletul vostru, unde se afla cunostintele adevarate pe care le cautati.

In iubirea noastra neconditionata pentru voi toti, va indemnam sa simtiti nu numai optimism, ci si incredere ca evenimentele se desfasoara rapid, pentru a inaugura Era de Aur a Pamantului. Chiar daca a trecut perioada jocurilor olimpice, eu va spun sa „Mergeti sa castigati aurul!” si sa stiti ca va ovationam la fiecare pas, pana la capat.

Cu iubire si pace,

Suzanne Ward

Nota de la Suzy: Matei mi-a transmis acest mesaj mai devreme ca de obicei, deoarece maine incep trei luni de vizite de familie si calatorii. Mesajele vor fi primite, distribuite si postate in functie de timpul meu foarte limitat la calculator. Multumiri din suflet tuturor acelora care mi-au scris exprimandu-si aprecierea pentru aceste mesaje — inseamna foarte mult pentru mine.

Daca cititi acest mesaj online, sau daca l-ati primit ca „forward” si ati dori sa primiti mesajele viitoare direct in Inbox-ul dvs., va rugam sa va inscrieti in grupul nostru gratuit pe Yahoo. La www.Yahoo.com, dati click pe „Groups” (Grupuri); folosind caracteristica de cautare („search”), localizati si dati click pe „MessagesfromMatthew”; apoi dati click pe „Join this Group” („inscrieti-va in acest grup”).

„Si apoi Dumnezeu a spus… Apoi eu am spus… Apoi El a spus…” este o colectie extraordinara de mesaje clarificatoare, pe care Celestial Bluestar, David of Arcturus si eu le-am primit de la Dumnezeu si multe alte surse. Puteti gasi comentariile entuziaste ale cititorilor despre carte si instructiunile de comanda la adresa www.awakenedhearts.com/books2.htm.

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail? Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactiv www.copiii-indigo.ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.
Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare folosind simplu Reply la acel mesaj.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb