Persoane interesate

sâmbătă, 6 iulie 2013

11:06:2013Matthew, June 2013

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Atunci cand ne referim la problemele pentru care cititorii si-au exprimat cel mai mare interes, va rugam sa retineti ca limita negativa a spectrului dualitatii a ajuns la apogeu si ca energia, odata pusa in miscare, trebuie sa isi urmeze calea. In multe situatii diferite, din lumea voastra, vedeti o combinatie dintre energia aflata in actiune si indivizi cu tendinte violente, care isi urmeaza nevoia amplificata de a recurge la violenta – fie ca e vorba despre acte intamplatoare, fie ca e vorba despre conducatori care isi oprima poporul.

Tulburarile din Turcia, chipurile iscate de protejarea unui parc, au fost instigate de catre departamentul de operatiuni negre al CIA, pentru a inteti conflictul dintre Suniti si Shiiti si a determina izbucnirea unui razboi. La fel cum se intampla si in alte tari ale lumii voastre, Turcia are politici care nu ii satisfac pe toti cetatenii sai – dar este sanatoasa din punct de vedere economic si progreseaza – si asta este ceva ce Iluminatii vor sa distruga. Chiar daca reteaua lor globala a inceput sa se destrame pe la cusaturi, cativa indivizi din varf sunt in continuare fixati in iluzia ca vor acapara intregul Orient Mijlociu si ca apoi isi vor extinde controlul asupra lumii. Cu siguranta ca acest lucru nu se va intampla si, atunci cand tulburarile din Turcia se vor calma – ceea ce se va intampla in curand – vor aparea unele reforme care vor intari si mai mult calea spre evolutie a tarii.

In tarile orientului mijlociu, in care oamenii au indepartat conducatorii despotici sau dinastici, libertatea e noua si e natural sa mai existe inca neclaritati cu privire la conducere si guvernanta. In cele din urma, se va ajunge la un consesns in fiecare tara si se va institui tipul de conducere democratica, cel mai potrivit.

Siria este oarecum diferit,a datorita diferitelor grupari care se lupta cu regimul Assad – scopul lor este acelasi, dar fiecare grup are propriul program, ca sa spunem asa. Atunci cand va veni victoria, va exista o perioada de disensiuni foarte severe, conduse de cei mai radicali reprezentanti ai gruparilor, pana cand bunul simti si intelepciunea vor invinge si atunci se va constitui o coalitie care va misca tara inainte, spre o stabilitate pasnica.

Interesul Chinei nu este acela de a „cuceri din punct de vedere economic, SUA”, ci de a a-si rezolva anumite probleme interne, foarte serioase. Aflate din punct de vedere economic, in randul marilor natiuni, China si Statele Unite au cele mai mari probleme interne. Datorita naturii sale autoritare, temperata de o viziune clara, guvernul Chinei cauta solutii pentru zonele sale problematice – in timp ce, prin comparatie, din cauza unei democratii strambe, in Statele Unite, actiunile menite sa solutioneze problemele existente au stagnat.

Aici este momentul sa ne referim la intrebarile puse de multi cititori: „Cum poate presedintele Obama sa apere faptul ca Agentia de Securitate Nationala(NSA) a colectat date din conversatiile telefonice particulare ale cetatenilor si din inregistrari de pe Internet?” „De ce a semnat Legea Monsanto? Actiunile desfasurate in Congres sunt informatii publice, dar ceea ce se intampla in spatele usilor inchise nu este cunoscut – si va vom spune ce este relevant cu privire la ambele situatii.

Presedintele Obama a aparat actiunea de adunare de date de catre NSA, care a fost autorizata prin Legea Patriot, aprobata in timpul adiministratiei George W Bush, pe baza reala a faptului ca ea a condus la descoperirea si dejucarea a numeroase planuri teroriste. Ce nu poate sa spuna presedintele – si Bush nu ar face-o niciodata – este ca actele de terorism cele mai importante, care au esuat, precum si majoritatea unor acte mai putin importante, care au fost dejucate, faceau parte dintre cele planuite de factiunea din CIA, aflata sub controlul Iluminatilor.

Obama nu poate nici sa dezvaluie ca extraterestrii lucreaza in NSA si in alte agentii din acea tara si din altele. Ei aduna si analizeaza informatii despre toate activitatile Iluminatilor din intreaga lume si le folosesc pentru a dejuca operatiunile acestora si a obtine dovezi incriminatorii. Cand isi va fi atins scopul – acela de a pune capat domniei Iluminatilor – Legea Patriot, ca si Securitatea Interna, vor lua sfarsit.

In ce priveste Legea de Protectie, Monsanto, purtatorii de cuvant ai Iluminatilor i-au spus presedintelui ca daca se va opune promulgarii, Congresul va trece peste asta. Mai mult, ei isi vor intensifica eforturile de a bloca Legea asistentei medicale accesibile, vor boicota legislatia care ar conduce la rezolvarea anumitor probleme legate de emigratie, precum si incercarile de rezolvare a conflictelor internationale prin discutii rationale, in locul confruntarilor armate.

Acesta este motivul simplu, ati putea spune, pentru care Obama a semnat legea, dar mai exista si un alt aspect al acestui lucru pe care Iluminatii nu il cunosc. In ciuda amenintarilor lor, presedintele nu ar fi semnat legea – a facut-o pentru ca extraterestrii apropiati lui l-au sfatuit astfel. Perspectiva superioara a fost aceea ca furia cetatenilor fata de aceasta lege perfida trebuie sa ii motiveze pentru a forta anularea ei. Oamenii trebuie sa isi exercite drepturile si responsabilitatea pentru a cere ca oficialii lor alesi sa puna capat partizanatului egoist, sa nu mai permita banilor primiti din lobby sa le dicteze voturile privind legislatia si sa inceapa sa serveasca celor mai inalte interese ale tarii lor.

In niciun caz nu se aplica asta doar Statelor Unite! Guvernele tuturor tarilor trebuie sa inceapa sa serveasca nevoilor poporului lor, deoarece aceasta serveste fiecarei inimi din Epoca de Aur a Pamantului si evolutiei sufletului!

Dupa cum s-a mentionat in mesajele anterioare, populatia Pamantului se afla in cea de-a patra densitate ca si locatie – dar multi nu au atins aceasta densitate, in modconstient sau spiritual. Dupa cum inaltarea Pamantului a fost predestinata, la fel este si Epoca sa de Aur – dar, cand va inflori pe deplin aceasta epoca, in timpul vostru linear, depinde de gandurile colective ale oamenilor, de sentimentele si actiunile lor. Nu putem sublinia indeajuns cat de mult este nevoie de lumina voastra, pentru a va ajuta societatea sa avanseze in constiinta treaza si spirituala!  

Legea universala a atractiei reprezinta o parte esentiala a progresului. Prin concentrarea asupra insatisfactiei fata de sistemele de guvernare, a nedreptatilor si a activitatilor abjecte, populatia transmite o energie care prelungeste situatiile pe care ar dori sa le incheie! Ei ar trebui sa stie ca daca se vor concentra, in schimb, asupra a ceea ce vor, vor genera energia care va materializa acest rezultat. Vor dobandi discernamantul de care au nevoie in ce priveste informatiile provenind din toate sursele, punandu-si intrebarile in interior, acolo unde este cunoscut adevarul fiecarui lucru, fapt sau fictiune, adevarat sau fals.

Am vorbit pentru prima data despre Barack Obama, inainte de alegerile primare din Statele Unite, din 2008, atunci cand am spus ca va fi ales presedinte. Am vorbit despre el de multe ori de atunci, inclusiv inainte de alegerile din 2012, cand am spus ca isi va pastra pozitia si de ce. Dupa fiecare dintre numeroasele noastre mesaje referitoare la Obama, mama mea a fost inundata de emailuri. Avocatii ideologiei partidului republican au denuntat vehement ceea ce va spuneam despre el si suporterii lui doreau sa stie daca va putea depasi imensa opozitie cu care se confrunta. Unii intreaba: Mai este el inca o fiinta plina de Lumina? DA, este!

Vom mai adauga ceva la asta, dar in primul rand va spunem ca politica este cea care a subjugat generatii succesive, in fata numarului ingrozitor de morti datorate razboiului si distrugerii si care a creat o distributie fara masura de dezechilibrata, a imenselor bogatii ale lumii. Noi nu trecem cu vederea nici rolul pe care l-au jucat religiile – doar cei care conduc atat biserica, cat si statul sunt cei care isi conduc adeptii pe campul de lupta. 

Timp de ere, sistemele voastre politice s-au bazat pe nebunia cuceririi si a varsarilor de sange, a coruptiei si minciunii. In cele din urma, aceasta a creat o asemenea masa de negativitate, incat viata pe Pamant a fost pusa in pericol. Gaia, sufletul intrupat, ca si planeta voastra, nu a vrut ca trupul ei si toate formele lui de viata sa moara.

Si atunci, in conformitate cu cererea Gaiei si cu binecuvantarea lui Dumnezeu, civilizatii indepartate au infuzat planeta cu lumina salvatoare a vietii, in timp ce consiliul universal suprem a creat planul general pentru o noua era, care a devenit cunoscuta ca fiind Epoca de Aur a Pamantului. Ei i-au cerut unui suflet dintr-o civilizatie foarte avansata, sa preia una dintre sarcinile cele mai dificile – presedintia Statelor Unite – un rol cu impact asupra politicilor de pretutindeni.

Da, cu siguranta ca Barack Obama este la fel de plin de Lumina ca si in momentul in care a acceptat sa isi asume misiunea de a indrepta raul din acea tara si de a se afla in avangarda celor care aduc pacea in lume! Pe intreg parcursul mandatului sau, el a lucrat cu abnegatie in spatele scenei, pentru a dezmembra reteaua care le permitea Iluminatilor sa controleze tot ceea ce afecteaza viata in lumea voastra. Puterea lor de a impiedica si chiar de a bloca complet eforturile sale din interiorul si din afara Congresului s-a incheiat; veti vedea adevarul cuvintelor noastre despre Obama

Acum, sa punem negativitatea in contextul vremii si a evenimentelor geofizice, pe care s-ar putea sa nu le fi considerat ca fiind dovezile schimbarii – ceea ce sunt de fapt. Lumina intensa care a salvat viata Pamantului i-a dat puterea de a incepe sa elibereze negativitatea, prin intermediul unor cutremure puternice, a unor eruptii vulcanice si furtuni devastatoare, care au provocat numeroase pierderi de vieti si distrugeri.

Ultima parte a „vechii negativitati” a fost eliminata cu aproximativ sase luni in urma – ceea ce i-a permis Pamantului sa intre in cea de-a patra densitate. „Noua” negativitate determinata de violenta existenta a fost eliberata printr-o serie de cutremure, in zone in care nu au existat aproape de loc pierderi de vieti sau distrugeri – si acelasi lucru s-a intamplat si cu eruptiile vulcanice. Si mai multa negativitate se disperseaza in anumite zone, cu ajutorul ploilor torentiale si in altele prin intermediul focurilor scapate de sub control – apa si focul sunt elementele purificatoare ale Naturii.

Niciodata nu se va mai acumula negativitate pe planeta si niciunul dintre cataclismele prezise nu va avea loc! Intunericul care a invaluit, ere de-a randul, Pamantul a disparut, dar va mai continua inca indepartarea urmelor pe care acesta le-a lasat, pana cand planeta va ajunge in planurile in care nu mai exista violenta. Ea nu va ajunge acolo saptamana sau luna viitoare, dar ajutata de fortele de Lumina din interior, de pe Pamant si de dincolo de el, inainteaza catre acel spatiu, cu o viteza unica in univers. Pe parcursul acestui drum, violenta va scadea si acelasi lucru se va intampla si cu furtunile, cutremurele si activitatea vulcanica.

Trecand acum la alte probleme despre care intreaba cititorii, cu ceva timp in urma, emisiile radioactive provenind de la uzina nucleara afectata de cutremur, din Japonia, au fost neutralizate intr-o asemenea masura, incat ele nu mai prezinta nicun fel de risc asupra sanatatii. In cele din urma, toate centralele nucleare, toate depozitele de deseuri toxice si alte tipuri de poluare toxica vor fi dematerializate tehnologic. Intre timp, echipajele din cerurile voastre folosesc tehnologia de la bordul navelor lor, pentru a proteja uzinele nucleare aflate inca in functiune.

Ingrijorarile legate de folosirea pripita a armelor nucleare, de catre unele tari, de cursa de inarmare in care s-au angajat alte tari care incearca sa dobandeasca astfel de armament sau de eventuala lansare accidentala a unor astfel de rachete, sunt total nefondate. Prin decretul Creatorului si cu autorizarea lui Dumnezeu, civilizatiile care au capacitatea de a preveni loviturile nucleare, deliberate sau accidentale, vor continua sa o faca. 

In timpul conferintei Bilderberg, Iluminatii si-au putut ascunde cu greu ingrijorarea din ce in ce mai mare, in legatura cu puterea lor de a detine controlul asupra activitatilor bancare, de credit si investitii din intreaga lume – aproape ca si-au epuizat mijloacele prin care si-au putut mentine averile intacte. Dupa cum am mentionat mai inainte, indivizi din interiorul si din afara NSA au adunat dovezi ca Iluminatii au acumulat aceste averi ilegal si inechitabi. In orice caz, pana cand nu va fi prezentata toata documentatia in cazuri perfect sustinute in fata diverselor tribunale si pana la decizia finala justa a acestora, fondurile raman inca in mainile Iluminatilor.

Am aflat cu mare bucurie despre recunoasterea prezentei altor civilizatii, de catre Ministrul Apararii din Canada! Nu se stie inca in ce masura acest lucru va afecta decizia privind momentul aterizarii navelor si al dezvaluirii identitatii extraterestrilor care traiesc printre voi. Mama, te rog sa inserezi aici raspunsul lui Hatonn, la intrebarea legata de acest subiect.

„ Oricat de incurajatoare este aceasta recunoastere, ea nu e suficienta pentru a putea ateriza maine. Ce avem noi de spus este ca trebuie sa va puneti mai intai casa in ordine. Nimeni nu se asteapta sa o faceti singuri – de asta ne aflam aici!

Suzy, prietena mea, tu stii ca noi nu avem de gand sa punem stapanire pe lumea voastra – dar multi oameni nu stiu asta. Ei sunt curiosi in legatura cu noi, dar nu sunt convinsi ca daca vom ateriza, o vom face pentru a va ajuta. Nu stiu absolut nimic despre tot ceea ce am facut pentru Pamant, timp de secole si se gandesc mai degraba:De ce ar fi extraterestrii interesati de noi?

Desi vad lucrurile miscandu-se in directia cea buna si se simt mai increzatori in ceea ce priveste lucrurile care se schimba, s-ar putea sa nu fie la fel de bucurosi sa vada niste straini care dau buzna peste ei. Dar se stie ca acea propaganda a Iluminatilor, care spune ca extraterestrii ar putea sa para prietenosi – dar, de fapt, urmaresc sa va inrobeasca – este inca foarte prezenta pe Internet.

In orice caz, concluzia e ca Dumnezeu este responsabil. El stie cand sunteti pregatiti sa ne primiti si va da semnalul de pornire pentru Consiliu. Noi suntem chiar mai nerabdatori decat tine, Suzy!”

Multumesc, mama si te rog sa mai adaugi si link-ul la filmuletul care aduce energie, pentru grabirea momentului in care va veti intalni cu „binefacatorii vostri spatiali.” Speram ca va veti simti inspirati sa sustineti eforturile acestui grup, pentru a impartasi vestea.  http://www.youtube.com/embed/b3RYMb9uoZ0

Iubita noastra familie pamanteana, miliarde de suflete vor acelasi lucru ca si voi, sa traiasca intr-o lume pasnica, in care nevoile tuturor sunt satisfacute din plin, in care toti conducatorii sunt intelepti si onorabili si viata se desfasoara in armonie cu natura. Dar ei nu stiu cum sa ajute la creerea unei astfel de lumi, asa cum stiti voi – voi sunteti acolo, pentru a arata calea!

Traind din inima, voi sunteti un exemplu pentru toata lumea care va inconjoara, ca IUBIREA este calea de a crea lumea pe care ei si voi o doriti. Tineti minte ca, in continuum, era pacii, bucuriei, frumusetii, bunatatii, respectului reciproc, a belsugului si aventurilor minunate exista deja!

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward


 


Website: The Matthew Books  Email: suzy@matthewbooks.com

Traducere: Editura For You 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb