Persoane interesate

marți, 17 decembrie 2013

14:12:2013

Mesaj de la Matei
14 decembrie 2013

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In acest sezon, atunci cand sarbatoriti, cu muzica, voie buna si petreceti impreuna cu prietenii si familia, va amintiti intotdeauna de cei indurerarati sau nevoiasi. V-ati bucura impreuna cu noi, daca ati putea vedea lumina abundenta pe care o radiati voi si beneficiarii grijii si darurilor voastre – este un spectacol de neuitat!

La fel de minunata a fost si stralucirea raspandita de ceremonia memoriala triumfatoare, unica si plina de culoare, a unuia dintre cele mai luminoase suflete ale voastre. Omagiul international adus lui Nelson Mandela a fost egalat doar de sosirea lui in Nirvana, acolo unde multimi vesele s-au adunat pentru a-i omagia viata,Mandela a exemplificat faptul ca reconcilierea pasnica poate fi atinsa pe calea iertarii, a onestitatii, a smereniei, a compasiunii si respectului. El nu a avut nevoie sa stie, in mod constient, ca energia iubirii astfel exprimata este cea mai puternica forta din cosmos si ca toate vietile sunt interconectate in aceasta energie. El a trait din inima, lacasul sufletului, acolo unde aceste adevaruri universale sunt cunoscute si astfel a reusit sa isi uneasca poporul si sa aiba succes in toate celelalte eforturi diplomatice si politice ale sale.

Majoritatea populatiei Pamantului nu stie nici ea aceste adevaruri. Asemenea lui Mandela, multi oameni actioneaza conform inspiratiei venite de la nivelul sufletului si genereaza astfel, pe multe cai, Lumina. Un exemplu minunat, care arata energia iubirii ce vine din unitatea spiritului, mai mult decat o pot face vorbele este acest filmulet http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk.

Tinand cont de cat de ocupati sunteti in aceasta perioada a anului, pentru luna decembrie ne vom rezuma la un mesaj scurt. Nu putem insa lasa acest an sa se incheie, fara sa va spunem ca Fiintele de Lumina din intregul univers sunt extraordinar de insufletite de cresterea voastra spirituala si constienta!

Mai mult decat oricand pana acum, sunteti constienti si, in acelasi timp, recunoscatori de binecuvantarile din viata voastra si de evolutiile inaltatoare din comunitatile, regiunile, tarile si lumea voastra. Urmandu-va intuitia – un splendid pas inainte in evolutia sufletului – ganduri, sentimente si actiuni ale oamenilor din intreaga lume transmit vibratiile inalte ale optimismului si sperantei.

Asteptam cu nerabdare anul 2014, an aducator de bucurie si iluminare. Un An Nou fericit, iubita familie Pamanteana!
________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
In urma cu doua saptamani, atunci cand mi s-a stricat calculatorul cumparat in iulie, placa de baza s-a sters complet. Am pierdut date adunate in 20 de ani si mai bine. Sistemul meu de back-up nu a mai inregistrat nimic, dupa ce s-a bransat la noul computer, asa ca nu mai pot deschide vechile fisiere si, prin urmare, ambele surse pe care le aveam pentru listele de distributie a mesajelor s-au facut praf. Cautand printr-un calculator mai vechi, am gasit doua liste vechi. Insa, cele sase liste actualizate, avand 99 de adrese fiecare, au disparut.

Va spun asta, pentru ca, daca obisnuiati sa primiti mesaje de la adresasuzy@matthewbooks.com si pe acesta nu l-ati primit, este din motivul de mai sus. Sper ca veti vedea acest mesaj pe site-ul meu sau postat de cineva sau poate sunteti intr-un grup in care cineva posteaza mesajele lui Matei. Ce va rog este sa nu imi scrieti mie ci sa va alaturati grupului Yahoo (link-ul catre grup este in partea de sus a paginii cu mesajele de la Matei, pe www.matthewbooks.com) – este singurul mod sigur in care puteti primi mesajele direct, putand sa va schimbati si adresa de e-mail, atunci cand e cazul. Nu este un grup interactiv – adresa voastra Yahoo va fi folosita exclusiv de catre administratorul grupului, pentru a va trimite mesajele.

Craciun fericit si sa aveti un minunat An Nou luminat!
Suzyii multumim Editura For You

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. 

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa

editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages
www.matthewbooks.com

(ii multumim Alexandrei)


Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. 

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa


editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb