Persoane interesate

duminică, 14 februarie 2016

ROMÎNA -- Matei, 10 decembrie 2015



10 decembrie 2015
Efectele muzicii; refugiati; teama; ce este rugaciune, alcatuire Nirvanei; populatie; iubire

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Cu siguranta ca toate sufletele sunt de acord ca acest an pare sa fi trecut intr-o clipita, dar putine suflete stiu ca ceea ce percep ca fiind timpul ce trece din ce in ce mai repede reprezinta de fapt energia planurilor pe care le-a traversat Pamantul sau ca aceasta senzatie de goana a timpului va deveni si mai puternica atunci cand planeta va accesa nivele de vibratie inca si mai inalte. Voi stiti asta, dar e putin probabil ca gandurile voastre sa se indrepte acum la modul in care lucreaza legile universale, ele fiind mai degraba orientate in directia activitatilor de vacanta si pentru ca veni vorba despre asta, va vom vorbi despre muzica traditionala a sarbatorilor de iarna.
Voi ascultati, cantati sau interpretati cu ajutorul instrumentelor muzica religioasa, lucrari corale ample, colinde si melodii populare, dar s-ar putea sa nu va dati seama cat de mult afecteaza acest lucru lumea ce va inconjoara. Dincolo de respect si o mare placere – aceste fiind in sine extrem de benefice – tonul si cuvintele acestei muzici atat de familiare voua emit vibratii ce starnesc puternic emotii. Ne bucuram alaturi de fiecare dintre voi pentru care aceasta muzica reprezinta bucuria sarbatorilor alaturi de familie si prieteni, a traditiilor religioase, a concertelor si a altor evenimente speciale. Vibratiile muzicii intensifica insa in egala masura si sentimentele celor care deplang pierderea celor dragi, sau ale celor bolnavi sau lipsiti de adapost si flamanzi; si aceste emotii intensificate sunt cele ce ii determina pe oameni, individual sau in grup, sa incerce sa ajunga la cei ce au nevoie de mangaiere sau de altfel de ajutor. Acum, mai mult decat oricand, mangaierea se ofera din inimi grijulii si se primeste cu inimi impacate si lumina creata de acest schimb straluceste atat de puternic!
Importanta muzicii depaseste cu mult specificul sezonului, ea joaca un rol vital in vietile voastre pe intreg parcursul anului. Ceea ce unii numesc „muzica sferelor” – tonurile inaltatoare ale instrumentelor cu coarde, care au condus probabil la ideea ca sufletele din rai isi petrec eternitatea cantand la harpa – produce vibratii la o frecventa ce pastreaza echilibrul universului; si fiind microcosmosuri ale acestui univers, voi beneficiati de acest echilibru pe masura receptivitatii voastre.
Chiar daca imginea harpistilor eterni din Nirvana este departe de realitate, acolo sunt multe mii si uneori chiar milioane de muzicieni si de instrumente, deoarece muzica este esentiala pentru existenta insasi a lumii voastre a spiritului. Vibratiile corzilor pastreaza in mod special flexibilitatea perimetrului taramului si acordeaza tot ce cuprinde el, ele fiind in acelasi timp indispensabile vindecarii persoanelor ce ajung acolo cu psihicul traumatizat sau cu corpurile eterice afectate.
In mare masura si voi sunteti ajutati astfel de compozitorii si muzicienii care va sprijina. Ei transmit continuu muzica pe Pamant, astfel incat oamenii sa poata absorbi vibratiile inalte ce ajuta la eliberarea sentimentelor suprimate – un catharsis emotional, daca doriti – si cu exceptia cazului in care boala reprezinta o alegere in contractul sufletului, vibratiile ajuta corpurile sa isi recapete sanatatea deplina. Muzica voastra cea mai buna – simfoniile, concertele si alte lucrari clasice pe care cercetarile stiintifice le-au dovedit ca fiind benefice pentru dezvoltarea oamenilor, a animalelor si a plantelor isi are originea in ceruri si a fost „filtrata” catre compozitorii vostri la nivelul sufletului. Unii si-au atribuit lucrarile inspiratiei divine si din moment ce muzica vine din suflet, acei compozitori au acordat credit cui trebuia.
Ce nu a venit niciodata din vreo sursa divina sunt sunetele discordante si cacofonia heavy metal sau hard rock, cantece care au deseori versuri ce emit vibratii foarte joase. Acest gen de sunete va bruscheaza sistemele energetice, dand nastere la dezechilibru si micsorand capacitatea corpului de a absorbi lumina; lucru ce va afecteaza emotional, fizic si mental in mod negativ, tocindu-va constiinta spirituala treaza. Compozitiile neoclasice pot avea si ele, cumva, acelasi efect, deoarece compozitorii lor, fiind foarte sensibili la energia Pamantului, au scris o muzica ce reflecta agonia pe care a trait-o Gaia pana cand inaltarea corpului sau planetar si-a stabilizat cursul. Pe de alta parte, negativitatea din activitatile intunecate mai actuale este cea care sta la baza creatiilor atonale ale unor compozitori de data mai recenta.
Chiar si daca unii dintre voi nu ne-ar fi cerut parerea, noi tot am fi vorbit despre un aspect lamentabil a ceea ce este altminteri un sezon de o minunata consideratie, blandete si generozitate – spiritul in care au ales unele tari sa primeasca refugiatii sirieni. Multi membri ai Congresului Statelor Unite si unii candidati la presedintie propaga in randul cetatenilor frica de refugiati. Unii actioneaza dintr-o preocupare sincera, prada fiind agitatiei generate de frica, altii folosesc frica pentru a castiga capital politic.
Frica nu este numai o energie foarte amplificata ce blocheaza lumina si astfel blocheaza empatia, simpatia, compasiunea si gandirea rationala, dar ea este si extrem de contagioasa. Cateva persoane care beneficiaza de atentia publica, amplu sprijinite de principalele mijloace media pot de fapt sa „infecteze” populatia – acest lucru s-a intamplat in SUA, unde multi oameni se tem sa acorde adapost refugiatilor. Noi onoram si felicitam toate sufletele din acea tara si din intreaga voastra lume care se gandesc si spun lucrurilor pe nume: refugiatii nu sunt teroristi, ei fug de razboi si terorism.
Pentru a ajunge la adapost, ei isi risca viata traversand ape involburate in mici ambarcatiuni supra–aglomerate sau strabatand pamantul pe drumuri anevoioase si obositoare. S-ar alatura un terorist milioanelor de femei, barbati si copii care isi parasesc casele, mijloacele de existenta si posesiunile pentru a face o asemenea calatorie? Da, este o posibilitate, dar rational gandind, fara o asigurare ca va supravietui si fara posibilitatea de a duce cu el echipament explozibil, cineva aflat intr-o misiune de distrugere ar prefera sa calatoreasca cu mijloace mai sigure si mai rapide care sa ii permita transportul materialelor de care ar avea nevoie.
Cu iubire neconditionata pentru Gaia si pentru toate fiintele simtitoare de pe corpul ei planetar, civilizatii foarte indepartate a caror marime si putere sunt dincolo de imaginatia voastra, transmit lumina pentru a indeparta frica, astfel incat fiecare inima sa se poata deschide iubirii. Iubirea este cheia catre lumea la crearea careia ati venit aici sa puneti umarul si v-ati simti la fel de incurajati ca si noi daca ati vedea lumina ce radiaza de la toate sufletele care raspund chemarii. Sa citam un rand din email-ul unui cititor: „As vrea ca toata lumea sa se simta iubita si incalzita – fiecare Fiinta vie a tuturor regnurilor.” Atunci cand aceste sentimente vor impregna lumea voastra, Pamantul va fi minunatul Eden care a fost inainte si toata viata va inflori la fel de armonios ca odinioara.
Te rog sa il intrebi pe Matei daca e nevoie sa ne rugam pentru oamenii care au murit. Daca alegem sa murim intr-un anumit fel, la o anumita data si ora, ce rost are rugaciunea pentru suflet? Sunt rugaciunea si meditatia solutii pentru toata drama din aceasta lume?” Mai intai sa repetam ceva ce am mai spus in mesajele anterioare: Fiecare gand si sentiment al vostru este o rugaciune. Mama, noi am dori sa dam mai multe informatii despre rugaciune decat cele cerute de raspunsul la aceasta intrebare. Te rog sa copiezi ce ti-am spus mai demult, pe vremea cand traiam in Nirvana.

[Urmatorul este un fragment din capitolul „Rugaciunea”, din cartea „Matei, vorbeste-mi despre Rai”- Volumul I] – N.tr.- publicata de Editura For You 2002.

     „Matei, efectele rugaciunilor sunt diminuate, daca oamenii nu merg la biserica – desi cunosc valoarea energiei de grup? 
     Dumnezeu nu a intentionat niciodata ca bisericile sa fie cladiri de vreun fel sau altul. Catedralele magnifice au fost ideea omului, nu a lui Dumnezeu. Biserica se afla cu totul in suflet. Biserica inseamna sentimentele de veneratie, respect si recunostinta. Ea inseamna ridicarea spiritului in iubirea si lumina lui Dumnezeu. In acest fel, biserica inseamna o rugaciune unica, ce are capacitatea de a atinge universul.
     In cladirea unei biserici plina de oameni care se roaga, e posibil sa existe numai cativa ale caror rugaciuni au un flux de energie pur si puternic. Multi oameni se roaga doar ca un ritual vag, fara energie adevarata. Altii se roaga fiind atat de distrusi sau de disperati, incat energia lor este distorsionata si are un efect advers asupra lor insisi si, in acelasi timp, mareste negativitatea universala. O curgere de energie constanta este cea care afecteaza in mod pozitiv fiecare suflet, cat si universul – si nu ruga frenetica pentru implinirea unor anumite conditii. Echilibrul energetic este cel care ajuta si mangaie.

     Eu nu ma refer la intentia rugaciunii, ci doar la efectul energiei implicate in rugaciune. Energia ce emana dintr-o rugaciune facuta cu un scop complet egoist sau acaparator, poate fi la fel de intensa ca si o rugaciune emisa pentru binele unui membru iubit al familiei sau pentru un prieten. Intentia este inregistrata ca un aspect, iar curgerea de energie – sau forta-este inregistrata ca alt aspect

     Mai mult decat atat, cineva care se roaga pentru ceva anume in privinta altei persoane, nu cunoaste intelegerea facuta inainte de nastere de catre acel suflet. Conditiile sau evenimentele pe care cel care se roaga impolra sa fie schimbate, ar putea fi exact cele pe care sufletul le-a ales ca lectii ale vietii. Acelasi lucru este valabil pentru rugaciunile facute pentru sine insusi, deoarece constiinta voastra comunica rareori cu sufletul vostru. Prin urmare, rugati-va pentru binele cel mai inalt al vostru sau al altuia si nu directionati o emotie intensa inspre un anumit rezultat al alegerii voastre. Rezultatul NU este alegerea voastra constienta. Afland acest lucru, veti avea un sentiment de usurare, ce va fi inregistrat in interiorul vostru ca o stare de pace. Aceasta permite ca energia sa treaca, nestingherita, nu numai in interiorul sinelui vostru fizic si psihic – dar si sa iasa in afara, ca o armonie spre constiinta Pamantului.

     Mama, stiu ca ai auzit ca „rugaciunile pentru morti” sunt foarte importante si te-ai intrebat de ce ar fi ele necesare. Ei bine, noi nu suntem ‚morti”, dar, intrucat aceasta referinta se face la sufletele din acest taram, vreau sa te asigur ca rugaciunile sunt cu adevarat importante pentru noi. Nu ma refer doar la cei care sosesc aici si au mare nevoie de mangaiere si vindecare, dar si la aceia dintre noi ale caror vieti sunt pline de forta, vibratie, de lectii continui si evolutie spirituala. Bineinteles ca avem nevoie de rugaciunile voastre si le intampinam cu bucurie! Si te rog sa stii ca ele sunt in mod special binevenite atunci cand e nevoie de echilibru energetic, deoarece acele rugaciuni sunt cele mai benefice – atat pentru noi, cat si pentru voi, preaiubitii nostri.”

Iti multumesc, mama. Sunt rugaciunea si meditatia solutia pentru toata drama din aceasta lume? – este o intrebare ce necesita mai mult decat un simplu da sau nu ca raspuns. Gandurile si sentimentele absolut pline de lumina sunt esentiale – ele intra in constiinta colectiva, se conecteaza cu ceea ce li se potriveste si aduc acele fluxuri de energie inapoi in lumea voastra.

Actiunea este insa si ea necesara. Daca le vei spune familiei, prietenilor si colegilor de munca de ce te simti optimist in legatura cu viitorul, vei putea sa le linistesti temerile si sa le anulezi pesimismul cu vibratie joasa. Nu toti puteti face parte din organizatii nationale sau internationale ale caror eforturi sunt indreptate de exemplu, in directia pacii, dreptatii, protejarii mediului inconjurator sau a drepturilor animalelor, dar puteti sustine eforturile acestora prin energia pe care o puneti in semnarea unei petitii pertinente sau facand donatii, daca va permiteti acest lucru. Poate ca puteti face voluntariat in grupuri locale ce aduc servicii valoroase pentru comunitate, sau informandu-va despre candidatii la functiile publice, puteti vota pentru aceia pe care ii considerati mai bine calificati sa ocupe posturile respective. Va mai reamintim si ca doar traind dumnezeieste, voi emiteti lumina in lume – sa nu subestimati niciodata puterea luminii voastre!

Populatia Pamantului este de peste 6 miliarde si este in crestere. Matei a spus despre corpurile eterice ca au masa. Nu ocupa ele loc? Ce se intampla daca nu mai este loc in Nirvana?” Da, corpurile eterice „ocupa spatiu”, dar Nirvana nu poate sa se aglomereze niciodata si cu atat mai putin sa ramana fara spatiu. Spre deosebire de Pamant si de alte planete care isi mentin forma si dimensiunile, straturile interconectate flexibile ale Nirvanei au o capacitate de expansiune nelimitata.

Toate straturile ofera avantaje de invatare si locuri de cazare confortabile, dar datorita dimensiunilor superioare ofera si frumusete, diversitate si materializarea a posibilitatilor exceptionale; nenumarate suflete din alte lumi merg acolo in vacanta, sa predea sau sa participe la cursuri avansate sau pur si simplu pentru a se odihni dupa o viata dificila. Vizitatorii si ocupantii temporari, cu totii venind din a patra densitate sau dintr-un alt nivel superior al evolutiei sufletului, pot avea corpuri cu mult mai multa masa decat corpurile eterice. Statutul spiritual este cel care care permite intrarea in acest mediu multi-civilizational, in care oameni cu diverse stiluri de corpuri, imbracaminte, interese si talente se amesteca cu bucurie unul cu celalalt si cu animalele Pamantului. Viata in acele parti ale Nirvanei este sublima! Si chiar daca cunosc aberatiile religiilor voastre, vizitatorii si ceilalti locuitori care traiesc acolo temporar se alatura locuitorilor Pamantului in celebrarea spiritului acestei sarbatori sfinte, vibratiile lor combinate adaugandu-se luminii stralucitoare din lumea voastra.

Draga familie, canta tuturor sufletelor „Sa fie bucurie in lume” si „Pace pe Pamant, bunavointa catre oameni„ – cu sentimente de iubire, recunostinta pentru binecuvantarile din viata voastra si iertare pentru cei care nu vor ca aceste cuvinte sa fie vreodata adevarate. In continuum, adevarul cuvintelor exista deja din abundenta in deplinatatea Epocii de Aur a Pamantului si el se apropie din ce in ce mai stabil de acea lume pe care va doriti sa o creati in timp linear. Lasati bucuria sarbatorilor sa continue in tot anul cel nou si pastrati-va lumina stralucitoare.

Iubirea noastra neconditionata va insoteste mereu si multi frati si surori din alte patrii calatoresc chiar alaturi de voi.
__________________________
IUBIRE si PACE…
Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

[NOTA de la Suzy: As vrea sa fi avut timp sa le multumesc individual tuturor celor care mi-au scris multumindu-mi pentru mesaje, pentru a le spune cat de importante sunt mesajele lor pentru mine. Nu am avut acest timp, asa ca va rog pe toti sa acceptati multumirile mele din suflet si urarile mele pentru un an nou plin de binecuvantari.
Pentru a va alatura grupului de mesaje de pe Yahoo trimiteti un email simplu la adresa messagesfrommatthew@yahoogroup.com avand ca subiect messagesfrommatthew-subscribe . Astfel va veti inregistra adresa pe lista de distributiue a mesajelor.]

Translator: Alexandra S.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb