Persoane interesate

marți, 26 aprilie 2016

Romîna -- Matei, 20 aprilie 2016
20 aprilie 2016

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Incepem prin a ne referi la o problema in legatura cu care si-au exprimat ingrijorarea majoritatea voastra, resetarea globala. Care este scopul ei, cine se ascunde in spatele ei si cum va afecta ea conturile bancare si investitiile voastre? Desi nu am folosit temenul recent inventat de „resetare globala”, noi am inceput sa vorbim cu mai multi ani in urma despre semnificatia acestuia – trecerea de la sistemul vostru monetar actual, care nu are absolut nicio baza, la un sistem bazat pe materiale pretioase. Am mai spus si ca procesul de tranzitie va fi gestionat cat mai lin posibil, pentru a minimiza perturbarea serviciilor financiare si ca toti cei care si-au castigat si si-au investit banii in mod cinstit nu au de ce sa isi faca griji.

Oricine stabileste regulile aplicabile institutiilor bancare si de credit ale lumii. Precum si ratele dobanzilor controleaza economia. Dupa ce indivizii din Bavaria, care s-au simtit superiori maselor, s-au numit „Illuminati” si ulterior si-au extins influenta in toate directiile, respectiva societate secreta si-a aplicat regulile pretutindeni. Au facut asta cu usurinta, deoarece cu mult inainte de intrarea lor in scena, aceasta fusese deja pregatita de cateva familii bogate si puternice, a caror lacomie, iscusinta si lipsa de scrupule le-a asigurat controlul economic.

Resetarea globala reprezinta un important pas inainte in directia incetarii acestui control de secole. Chiar daca termenul nu este folosit, scopul sau – acela de a stabiliza economia globala prin asezarea tuturor valutelor in raport cu pretul aurului – reprezinta una dintre prevederile NESARA, acronimul pentru Legea pentru Securitate si Reforma Economica Nationala, lege scrisa de cativa dintre planificatorii principali ai Epocii de Aur in colaborare cu locuitori evoluati ai Pamantului. Chiar si in zilele noastre, relativ putini oameni cunosc aceasta legislatie a Statelor Unite semnata de presedintele Bill Clinton in anul 2000, deoarece aceia care stiau despre ea au fost legati printr-un „ordin al tacerii” impus de catre acesta si de catre alti membri ai Illuminati aflati in guvern.

Dupa ce Legea a fost publicata intr-un cadru foarte limitat, prin difuzarea informatiei transmise de surse din afara planetei catre receptorii lor, guvernul a pus bazele unui site Web menit sa dezinformeze – Legea pentru Stabilizare [ulterior schimbata in Securitate]si Recuperare Economica Nationala – prin intermediul caruia au fost circulate informatii incorecte menite sa ii induca in eroare pe oamenii care auzeau despre ea. Nu a existat nicodata un program de investitii si ea nu a inclus sub nicio forma livrarea unor „pachete de prosperitate”, depozitarea a milioane de dolari in conturi bancare sau anularea datoriilor legitime.

Legea autentica trebuia sa fie anuntata lumii intregi si sa intre in vigoare pe 12 septembrie 2001. Pentru a impiedica desfasurarea acestui eveniment care ar fi schimbat intreaga lume, presedintele George W Bush si colegii sai Illuminati au ordonat infama tradare a tarii lor cunoscuta sub numele „9/11”. Acest lucru le-a permis si continuarea invaziei pre-stabilite a Irakului sub stindardul „razboiului impotriva terorii”.

E firesc sa te intrebi de ce un program cu asemenea ramificatii globale a inceput cu legislatia din Statele Unite. In primul rand, prevederile NESARA trebuiau sa fie cuprinse in cadrul vostru legal; altminteri, ar fi fost vorba despre o actiune a sufletelor din alte civilizatii, care isi impun ideile asupra locuitorilor Pamnatului si legile universale interzic acest gen de amestec chiar si atunci cand el este in cel mai bun interes al oamenilor.

In al doilea rand, a fost imperativ ca schimbarile profunde promovate de aceasta Lege sa fie implementate mai intai in Statele Unite, deoarece aceasta era cea mai controlata de Illuminati si in acelasi timp cea mai puternica natiune din lumea voastra. Chiar daca cel de-al doilea statut este acum cel mai discutabil, actiunile guvernului mai influenteaza inca ceea ce se intampla in multe tari. Si era necesar sa se actioneze prompt in ceea ce privea prevederea NESARA care promova schimbarea formei Statelor Unite de la corporatia pe care Illuminati o fondasera clandestin, la o republica, dupa cum fusese ea intentionata de catre colonistii care purtasera razboiul de independenta.  

Principala lovitura economica data de Lege este ceva ce nu poate fi descris in cuvinte in nicio legislatie: obtinerea legala a averii imense care a fost acumulata ilegal si imoral de catre Illuminati si folosirea respectivelor fonduri pentru eliminarea saraciei, saracie creata in mare masura de catre acestia. Ca sa va dam un exemplu, cutremurul care a devastat Haiti a fost cauzat de tehnologia de control a climei apartinand Illuminatilor; dupa ce cutremurul s-a terminat , fostii presedinti ai SUA, Bush si Clinton au mers acolo pentru a deturna spre propriile buzunare banii donati pentru ajutor si reconstructie. Cat despre oamenii din Haiti, si acum, sase ani mai tarziu, acestia traiesc in continuare in conditiile insalubre si precare pe care le aveau inainte de cutremur, multi locuind in cocioabe temporare in mijlocul daramaturilor comunitatilor lor distruse.

Diparitatea oneroasa dintre cei care au si cei care nu au, din lumea voastra a determinat un dezechilibru al campului de energie al Pamantului ce trebuie remediat si alte prevederi ale NESARA au in vedere acest lucru. Ele anuleaza datoriile create prin imprumuturie FMI; pun capat ratelor camataresti ale dobanzilor; rastoarna Sistemul Rezervei Federale -aflat in proprietate privata si ale carui tentacule se intind asupra intregului glob – si agentia colectoare a acestuia IRS (Administratia Fiscala), punand in acelasi timp capat tranzactionarii valutelor, ce a permis Illuminatilor sa adune averi, si aici intervine resetarea globala.

Un cititor a scris recent: „Imi amintesc ultimul an, sau cel de dinatea lui..cand [Matei]a spus ca nu vom avea o schimbare globala a banilor pana in 2017.”  Aceasta reprezinta o interpretare complet eronata a celor spuse de noi, si anume:

„...Acestea fiind spuse, ne face bucurie sa va spunem ca deceniul de intarziere a evolutiei societatii voastre se va incheia in anul vostru 2017, un cadru temporal cu adevarat favorabil daca e sa tinem cont de fereastra celesta similara celei din timpul solstitiului din luna decembrie 2012, care a facut intrarea Pamantului in cea de-a patra densitate.[23 septembrie 2014].

Dupa ce acest mesaj a fost transmis, numerosi cititori au avut intrebari in legatura cu aceasta declaratie si noi am dori sa mentionam una dintre ele: Asta inseamna ca nu vor avea loc niciun fel de evolutii semnificative pana la sfarsitul anului 2017? Dragi frati si surori, s-au petrecut evolutii importante inca de la momentul imbarcarii Pamantului pe calea inaltarii sale, cu aproximativ 80 de ani in urma! In orice caz, este posibil ca prima dintre aceste evolutii, care va fi fara indoiala evidenta pentru intreaga voastra lume, sa fie resetarea globala. Acest proces complex necesita cooperarea multor conducatori nationali si tinand cont de vibratiile aflate in continua crestere, s-ar putea ca acordul acestora de a merge inainte sa aiba loc in acest an. Daca nu se va intampla atat de curand, va rugam sa nu fiti dezamagiti – asigurarea unei baze cinstite si sigure a economiei voastre globale se afla intr-un orizont apropiat.

„Dosarele Panama” vor conduce la o alta reforma economica semnificativa. Firma internationala de avocatura ale carei arhive au fost piratate si transmise presei a actionat mereu in limitele legilor care reglementeaza stabilirea de companii paravan; activitatea firmelor din Statele Unite si din alte tari, care au infiintat si ele astfel de companii pentru clientii este si ea reglementata. Dupa ce furnizeaza acest gen de serviciii, aceste firme nu mai au niciun fel de implicare. Desi se cunoaste de multa vreme ca multi oameni bogati folosesc astfel de companii paravan pentru a ascunde sume mari de bani, in scopul evitarii platii taxelor, nu a existat niciun fel de dovada a unor activitati criminale ale acestora. Dosarele firmei panameze continand numele companiilor carora le-au acordat servicii au constituit un punct de plecare pentru o investigatie, aflata in desfasurare, cu privire la labirintul de pasi ilegali pe care l-au urmat proprietarii acestora pentru a-si acoperi urmele, si ale carei descoperiri vor conduce la desfiintarea legilor ce permit formarea „paravanelor”.

„Anul acesta am primit foarte multe mesaje de la diferiti oameni in legatura cu zeciuiala. As dori sa stiu ce are Matei de spus despre asta.” Cedarea a 10% din veniturile cuiva in favoarea bisericii a fost obiectul unui edict al Vaticanului, care a permis papilor si altor membri din ierarhia inalta a bisericii sa traiasca in opulenta si preotilor din parohii sa traiasca in conditii confortabile, in timp ce multi din congregatiile catolice se confruntau cu saracia. Alte religii au adoptat zeciulala pentru a construi mari lacase de „slava a lui Dumnezeu”. Biserica nu este o cladire, ea reprezinta relatia fiecarui individ cu Dumnezeu; a darui din inima este dumnezeiesc, zeciuiala a fost insa gandita de om cu lacomie, ca o sursa proprie de inavutire. Atunci cand popoarele vor intelege ca crestinismul a fost organizat de catre capii bisericii si ai statului pentru a controla masele si pentru ca ei sa se imbogateasca si ca alte religii au fost si ele corupte de infiltrarea mintilor intunecate, toate dogmele se vor prabusi si puritatea spiritualitatii va fi cea care va dainui.

„Tocmai am auzit despre aceasta miscare pentru un nou guvern mondial. Matei ne-a asigurat ca acest lucru nu se va intampla niciodata!!!”  In numeroase mesaje v-am asigurat ca Illuminati nu isi vor atinge niciodata scopul de a domina intreaga lume. Fara sa stim ce a auzit cititorul respectiv, tot ce va putem spune tuturor este sa va rugam sa nu asociati un guvern centralizat cu Guvernul unei Singure Lumi sau cu Noua Ordine Mondiala, doua denumiri cuprinse in planul Illuminatilor pentru dominatiamondiala, plan ce include eliminarea majoritatii populatiei – „a mancatorilor inutili” dupa cum ii numea Henri Kissinger. Va asiguram inca o data ca acest plan este sortit esecului, deoarece reteaua lor globala s-a destramat pe la cusaturi si multe parti ale ei se desprind.

Libertatea arde in inima omenirii si cu toate acestea rareori au trait popoarele Pamantului in libertate. Timp de ere lungi, dictatorii si-au marit dominatia si puterea prin cuceriri brutale – trupele au fost fortate sa lupte; oameni al caror numar a ramas necunoscut au fost ucisi, capturati sau vanduti ca sclavi; in timp ce toata lumea, cu exceptia catorva privilegiati, traia la limita unui nivel de subzistenta. Dupa ce sistemele de guvernare au fost definite, Illuminati au creat o parodie de democratie, numind oameni din randul lor ca si candidati, falsificand alegerile, mituind, santajand, amenintand sau asasinand membri guvernelor. Ei au decis ce inamic trebuie confruntat pentru a pastra oamenii in siguranta fata de acel tip de guvernare sau acea ideologie si au initiat razboaie civile si internationale.

Asemenea stramosilor lor, ei au prosperat de pe urma razboaielor. Producand si vanzand armament, munitie si alte masinarii de razboi ambelor parti aflate in conflagratie, ei au obtinut profituri frumoase. Stabilind noi granite sau pur si simplu cotropind o tara si subjugandu-i populatia, ei au continuat sa isi extinda imperiul. Infiltrandu-se in cadrul guvernelor, al fortelor armate, al agentiilor de spionaj, al sistemelor judiciare, al religiilor, educatiei, media, al sistemelor economice, al comertului, al corporatiilor multinationale, in domeniul sanatatii, al industriei de film si de divertisment, ei au reusit sa controleze pana la urma tot ce are impact asupra vietii din lumea voastra. Creand fara intrerupere frica, durere, nedreptate si saracie, conditiile ce genereaza energia ce ii alimenteaza, ei v-au tinut cu putere lumea in gheare.

Acest capitol lung si trist din istoria voastra se apropie de sfarsit. Este dorinta Gaiei ca toate popoarele de pe Pamant sa traiasca in libertate, pasnic, in cooperare dincolo de granite si mari, impartind cu totii in mod echitabil abundenta naturala a planetei. Conform dorintei ei, cele mai bune practici provenind din filozofiile voastre de guvernare si din ideile voastre vizionare vor fi combinate intr-un sistem global condus de indivizi cu integritate morala si spirituala, a caror conducere inteleapta va mentine pacea si prosperitatea. Preaiubita familie, lumea la crearea careia contribuiti in timp linear, exista deja in continuum – Epoca de Aur a Pamantului in deplina ei inflorire –prospera maret sub aceasta guvernare binevoitoare.

„Daca Lumina de pe planeta se intensifica constant in prezent, de ce mai exista inca atat de multa violenta aleatoare? De ce nu au succes discutiile de pace pentru oprirea razboaielor?” Din pacate asa este si progresul din aceste puncte de vedere este foarte lent. Dar in linii mari, acest lucru se intampla din cauza persoanelor care opun rezistenta schimbarii situatiilor cu care s-au obisnuit – credintei, politicii, traditiei, procedurii sau oricarui alt lucru familiar. Sa va dam un exemplu pe care s-ar putea sa nu il fi luat in considerare ca fiind un element de descurajare a inaltarii nivelului sensibilizarii si al constiintei spirituale a societatii voastre.

Unii candidati la presedintia Statelor Unite isi declara adeziunea la Constitutie, un document compilat atunci cand proprietatea asupra sclavilor reprezenta un drept al albilor si numai barbatii erau considerati ca fiind capabili sa voteze inteligent. Cu mult inainte ca proiectul de Legea Drepturilor sa asigure cetatenia fostilor scalvi si sa permita femeilor sa participe la vot, Constitutia prevedea ca tinand cont ca o Militie bine reglementata este necesara pentru mentinerea securitatii unui Stat liber, dreptul oamnilor de a detine si purta arme nu va fi incalcat. Cel de-al doilea amendament, scris in urma cu aproximativ 225 de ani, avea in vedere pregatirea tinerei tari in cazul in care britanicii ar fi incercat sa reia controlul si armele despre care se vorbea erau muschete. Cu toate acestea, multi cetateni citeaza acest amendament pentru a-si sustine dreptul de a avea arme caracteristice campurilor de lupta din zilele noastre si unii cred ca vor trebui sa foloseasca aceste arme atunci cand „..se va declara legea martiala pentru a ni se lua armele.” Energia generata de aceste ganduri si sentimente nu numai ca vine in sprijinul proliferarii armelor, dar materializeaza un impas, deoarece este in conflict cu energia indreptata in directia opririi violentei si a atingerii pacii mondiale.

Acesta nu constituie sub nicio forma singurul factor de rezistenta, dar efectul sau descurajator asupra unei societati trezite trebuie avut in vedere. Ceea ce este foarte incurajator este ca, pe masura ce nivelul vibratiilor continua sa se inalte, din ce in ce mai multi oameni se vor lumina si vor primi cu bucurie schimbarile progresiste.

„ Ati vrea sa aveti bunavointa sa il intrebati pe Matei despre pamantul plat si despre bolta cereasca asa cum sunt ele mentionate in vechile scripturi si de asemenea in biblie?” Noi spunem ca aceia care au inregistrat cu multa vreme in urma observatiile lor referitoare la bolta cereasca au facut acest lucru fara sa cunoasca faptul ca un sistem solar cu o planeta plata in mijlocul sferelor sale sfideaza legile universale ale fizicii. Credinta ca Pmanatul este plat nu acrediteaza cunoasterea voastra stiintifica si acelasi lucru se intampla si cu credinta ca in urma cu cateva mii de ani, Dumnezeu a creat lumea in sase zile.
Am fost intrebati si in legatura cu „Noul Pamant”, descris ca fiind o planeta de o curatenie absoluta, pe care vor fi transportate fiintele de lumina in timp ce intunecatii vor ramane pe „primul” Pamant pentru a continua sa se bata si sa distruga mediul inconjurator. Cu eoni in urma, in timp liniar, sufletul Gaia a decis sa se intrupeze ca o planeta, care ulterior a ajuns sa fie numita Pamant si ea nu are nicio intentie sa isi paraseasca corpul sau sa ocupe doua corpuri. Tehnologia voastra, care a fost reprimata si gresit utilizata de catre Illuminati, precum si tehnologia avansata pe care familia voastra universala o va putea aduce atunci cand vi se va putea alatura in siguranta, va restaura Pamantul la sinele sau original paradisiac. Este destinul ei sa fie din nou un camin sanatos, frumos si pasnic pentru toti locuitorii sai. 

Fiinte luminate din intregul univers onoreaza serviciul vostru statornic care va aduce din ce in ce mai aproape de acea era minunata si noi va insotim cu spirit iubitor pe intreg parcursul calatoriei voastre.
                                   _____________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

[NOTA de la Suzy: Site-ul meu si adresa mea de mail au fost blocate din cauza unor probleme tehnice pe data de 14 aprilie – site-ul a fost reparat  18 si adresa mea de mail a fost reactivata astazi. Casuta mea postala era deja foarte plina si acum am ami mult de 1400 de mesaje noi de pus la punct, dar de indata ce voi putea, voi raspunde celor care au nevoie de raspuns, Va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis mesaje de multumiri pentru mesaje!]

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

Translator: Alexandra S.


7 comentarii:

 1. PROCEDURA DE ADERARE FRANCMASONERIEI MARE Iluminaților
  TEMPLE de bani și putere, să vă alăturați CALL Iluminaților
  + (234) 9052021569 sau e-mail sau (greatilluminati667@outlook.com) sunt
  ai un om de afaceri sau o femeie, politică, muzician, student, voi cei
  doresc să fie bogat, celebru, puternic în viață, se alăture Illuminati
  cult fraternitate astăzi și de a obține suma instant bogat de. 1 milion de dolari
  într-o săptămână, și o casă liberă. orice în cazul în care ați ales să trăiască în această
  lume și a obține, de asemenea, 1000.000 dolari lunar ca un S.U.A salariu ...
  BENEFICII OFERITE CĂTRE MEMBRI NOI CARE Illuminati. ÎNSCRIEȚI
  1. O recompensă în bani de USD $ 50,000 USD pentru
  2. Un nou elegant masina de vis în valoare de USD $ 30.000 USD
  3.O Dream House cumpărat în țara de propria alegere
  Sărbători 4. Într-o lună (plătit integral) până la destinație de vis turistic.
  5.One an Pachet Golf de membru
  Tratamentul 6.Un V.I.P în toate aeroporturile din lume
  7.Un schimbare totală Stil de viață
  8.Access la Bohemian Grove
  plata 9.Monthly de $ 100,000 USD în contul dvs. bancar în fiecare lună ca
  Membru 10.One Luna rezervat Numirea Top 5 mondial
  Liderii si Top 5 Vedete din world.If sunteți interesat de apel
  agentul acum + (234) 9052021569.OR + (234) 9052021569.what-l sap pe
  sau puteți trimite, de asemenea, noi cu acest lucru,
  (Greatilluminati667@outlook.com) pentru on-line imediat inițiere

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
   life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
   want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
   want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
   “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
   simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
   POVERTY..

   Do not hesitate to contact us.

   Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

   Email : illuminati666officialcult@gmail.com


   BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
   BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

   THANKS....
   TEAM REGARDS
   PLAN ILLUMINATION

   Ștergere
 2. Numai aceia care caută lumina. Bani, putere, faima și bogăția devin titlul tău în întreaga ta generație și vezi visele tale împlinite. Dacă sunteți interesat (ă) să vă alăturați la sediul lumii illuminati în (SUA) trimiteți-ne un mesaj de azi Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  Sau ce-app-ne .. +19292811087

  Pentru inițierea dvs. online.
  Nu contează unde ești. Nici o distanță nu poate afecta munca bafometului nostru.


  Notă .. Acceptăm numai mesajul de apel al lui whatsapp.

  RăspundețiȘtergere
 3. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
  life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
  want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
  want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
  “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
  simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
  POVERTY..

  Do not hesitate to contact us.

  Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

  Email : illuminati666officialcult@gmail.com


  BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
  BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

  THANKS....
  TEAM REGARDS
  PLAN ILLUMINATION

  RăspundețiȘtergere
 4. Numai aceia care caută lumina. Bani, putere, faima și bogăția devin titlul tău în întreaga ta generație și vezi visele tale împlinite. Dacă sunteți interesat (ă) să vă alăturați ordinului iluminati world în (SUA) trimiteți-ne un email astăzi Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  Sau ce-app-ne .. +19292811087

  Pentru inițierea dvs. online.
  Nu contează unde ești. Nici o distanță nu poate afecta munca bafometului nostru.


  Notă .. Nu acceptăm ceea ce sunăm.

  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  RăspundețiȘtergere
 5. Numai aceia care caută lumina. Bani, putere, faima și bogăția devin titlul tău în întreaga ta generație și vezi visele tale împlinite. Dacă sunteți interesat (ă) să vă alăturați ordinului iluminati world în (SUA) trimiteți-ne un email astăzi Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  Sau ce-app-ne .. +19292811087

  Pentru inițierea dvs. online.
  Nu contează unde ești. Nici o distanță nu poate afecta munca bafometului nostru.


  Notă .. Nu acceptăm ceea ce sunăm.

  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  RăspundețiȘtergere
 6. Alăturați-vă astăzi iluminatului și căutați lumina. Bani, putere, faima si bogatia devin titlul tau in intreaga voastra generatie si vezi visele tale reale. Dacă sunteți interesat să vă alăturați iluminatului în întreaga lume, comandați sediul în (SUA) trimiteți-ne un mesaj de azi Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  Sau ce-app-ne .. +19292811087

  Pentru inițierea dvs. online.
  Nu contează unde ești. Nici o distanță nu poate afecta munca bafometului nostru.  Notă .. Nu acceptăm ceea ce sunăm.


  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  RăspundețiȘtergere

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb