Persoane interesate

miercuri, 7 septembrie 2016

Romîna -- Matei: 20:08:2016


Matei: 20:08:2016

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Odata stabiliti definitiv candidatii la presedintia Statelor Unite, sau cel putin asa s-ar parea, este de inteles sa intrebati cum ar fi posibil ca Bernie Sanders sa devina urmatorul presedinte al tarii.

Ultimul nostru mesaj nu a enumerat scenariile pe care le au in vedere cei care monitorizeaza Pamantul, din Nirvana, deoarece asteptam sa va comunicam singurul scenariu semnificativ, cel care urma sa aiba un impuls de neoprit. Niciunul nu se afla insa in aceasta situatie. Prin urmare, va vom expune diversele posibilitati legate de Sanders si de ceilalti doi candidati ai principalelor partide - energia din jurul celorlalti candidati fiind prea slaba pentru a putea materializa fluxuri cu potential de dezvoltare.

Exercitiul de echilibru permanent al universului furnizeaza cai de rezolvare a blocajelor dintr-un camp de energie si asta se intampla si in acest caz. Energia generata in jurul lui Sanders este predominant pozitiva, chiar daca el nu este unul dintre candidatii nominalizati; energia generata in jurul lui Donald Trump si a lui Hillary Clinton, cei doi nominalizati, este predominant negativa. Investitia energetica globala, care contine gandurile si sentimentele populatiei, da nastere la nenumarate fluxuri ce strabat constiinta colectiva. Pentru a aduce ordine in haos, energia se coaguleaza in diferite scenarii, ce reprezinta investitia totala, fiecare dintre aceste scenarii avand potentialul de a debloca campul si de a permite energiei care il inconjoara pe Sanders sa curga in directia care i-a fost data, aceea spre presedintie.

Care ar fi aceste scenarii? Ar putea fi scoase la iveala aranjamentele private ale doamnei Clinton cu alte natiuni, facute in perioada in care era Secretar de Stat sau complicitatea ei la neregulile din alegerile primare in cadrul partidului democrat. Unele dintre declaratiile ei, facute sub juramant ar putea fi dovedite ca fiind false. Sursele si modul de utilizare a fondurilor Fundatiei Clinton sau afilierea ei de durata la Illuminati ar putea iesi la iveala. Oricare dintre aceste scenarii ar descalifica-o oficial ca si candidat, in timp ce problemele de sanatate ar putea sa o descalifice fizic. Daca oricare dintre aceste scenarii ajunge de neinvins, Sanders o va inlocui pe Clinton in cursa si va castiga alegerile. Sau, ea ar putea ramane in cursa, si cetatenii care sunt nemultumiti de ea si de Trump, ar putea sa se alature suporterilor lui Sanders si sa il aleaga prin adaugarea numelui acestuia pe buletinul de vot. Si din moment ce situatia energetica este inca nerezolvata, ar putea sa apara si alte posibilitati care sa il aseze la Casa Alba.

In aceasta faza a procesului, oricare dintre aceste abateri de la procedurile traditionale ale tarii, ar fi cu siguranta neobisnuite. In orice caz, putini ar putea numi campaniile politice din 2016 "activitate de rutina", astfel incat ar putea sa nu fie surprinzatoare revenirea lui Sanders in arena prezidentiala, alaturi de persoana pe care o doreste ca vice-presedinte.

Populatia va intelege intr-un final ca este pur si simplu lucrarea energiei - vibratiile il sprijina pe dl. Sanders atat personal cat si ca alegere a poporului. Acest lucru va fi inteles si intr-un context mult mai larg: El este parte componenta a schimbarii enorme ce are loc atunci cand coruptia si opresiunea fac loc libertatii si inaltarii unei intregi civilizatii.

Rezisenta face si ea parte din aceasta transformare, deoarece frica de schimbare este inerenta in constiinta celei de-a treia densitati. Sufletele intunecate se tem sa nu isi piarda controlul asupra celor multi si infricosati de conditiile pe care le-au creat sau controlat cei intunecati - eforturile lor de a pastra acest status quo vor fi insa lipsite de rezultat. Pe masura ce vibratiile vor continua sa se inalte, toate intentiile si conditiile de pe niveluri vibrationale joase vor continua sa se dezintegreze.

Sunteti obisnuiti sa cititi in mesajele provenind din surse de lumina despre "iubire, pace si unitate". Ati observat cat de des sunt folosite aceste cuvinte de conducatorii nationali, civici si religiosi, de oamenii intervievati la stiri si de multimile care canta purtand pancarte pe care cuvintele acestea sunt scrise cu litere groase? Asemenea tuturor lucrurilor vietii, cuvintele sunt energie si vorbite sau scrise, ele emit vibratii ce atrag mai mult din ceea ce reprezinta - legea universala a atractiei - si in toate limbile voastre, iubire, pace si unitate poarta cele mai inalte vibratii. Acum, aceste cuvinte fiind folosite atat de frecvent in intreaga lume, reverberatia lor puternica trezeste popoarele.

"Ma vad ca fiind un cautator al adevarului. Nu stiu daca este acelasi lucru cu a fi "lucrator intru lumina", dar se pare ca ar trebui sa fie mai mult decat dorinta de a sti ce este adevarat si ce nu. Intrebarea mea este, ce este un lucrator intru lumina si cum isi poate cineva da seama daca este?" Daca te vezi ca fiind un cautator al adevarului si vrei sa afli despre lucratorii intru lumina, acest lucru arata ca in calatoria ta te afli pe aceeasi cale cu ei, doar ca nu la fel de departe.

A avea discernamant cu privire la care informatie este adevarata si care nu reprezinta o parte importanta a procesului de iluminare si de auto-descoperire; cu toate acestea, pentru aflarea raspunsurilor, mult mai important decat a apela la surse exterioare este sa intrebi in interiorul tau, acolo unde este cunoscut tot adevarul. Raspunsurile, care reprezinta mesaje de la nivelul sufletului catre constiinta, vin sub forma intuitiei, instinctului, constiintei, inspiratiei si aspiratiei. Atunci cand urmezi raspunsurile primite, poate sub forma de senzatii puternice, de imagini pe care le vezi cu ochii mintii sau de cuvinte pe care le rosteste o voce in gand, viata iti curge cu usurinta. Acest lucru arata ca deciziile si actiunile sunt aliniate cu alegerile pe care le-ai facut in contractul sufletului, inaintea nasterii.

Ne-am indepartat destul de mult de la intrebare, asa ca vom reveni. O descriere simpla a lucratorului intru lumina este o persoana care traieste indumnezeit - Dumnezeu a facut lucrurile si mai simple: Fiti blanzi. Milioane de oameni din intreaga lume, care nu au auzit termenul de lucrator intru lumina, sunt astfel de lucratori deoarece isi impart timpul, calitatile, banii si alte resurse cu cei aflati la nevoie. Chiar daca spunem lucrator intru lumina, ceea ce fac acei oameni si de fapt toti cei care se identifica cu acest nume este sa servesca lumina traind in ea.

Lumina, aceeasi energie ca si iubirea, doar altfel exprimata, este radiata prin acte de bunatate si atribute ca cinstea, compasiunea, gratitudinea, iertarea si generozitatea, prin a fi lipsit de judecata si deschis in intelegerea perspectivei celuilalt, ramanand in acelasi timp fidel propriilor principii si valori. Lumina radiata ii ridica pe ceilalti - efectul de unda al unui zambet sincer, al unei imbratisari mangaietoare sau al unui cuvant de incurajare este de nemasurat - si lumina din interior transmite un sentiment de pace, optimism si incredere in sine. Nu cu aroganta ci cu umilinta. Atunci cand lucratorii intru lumina se confrunta cu probleme, ei stiu ca puterea lor interioara si spiritul lor hotarat ii vor ajuta sa continue sa ajute societatea si sa se apropie si mai mult de gloria mareata a Epocii de Aur a Pamantului, in care toti oamenii vor sti ca fiecare forma de viata de pe planeta este inseparabil legata de toate celelalte.

Sugestia noastra pentru toti cei nou veniti in lumea informatiilor spirituale este sa citeasca indrumarile oferite recent unui domn care se identifica pe sine ca fiind "un suflet care se trezeste". Mama, te rog sa adaugi tu data mesajului.19 mai 2016. Multumesc.

"S-a spus de multe ori, de catre diferiti channel-eri, ca dupa ce plecam din aceasta viata, ajungem intr-un loc mult mai bun. Ca ghizii spirituali ne asteapta pentru a ne ajuta si a ne indruma. Mi-ai putea explica acest lucru?" Intr-adevar, Nirvana este, din nenumarate puncte de vedere, un loc mult mai bun pentru oamenii care au trait in conformitate cu contractele sufletelor lor, doar ca acolo ei nu au nevoie de ghizi spirituali. Ghizii, ingerul vostru pazitor si alti membri ai taramurilor angelice, sufletele cu care sunteti uniti prin iubire si membri altor civilizatii reprezinta emisarii lui Dumnezeu care, nevazuti, va ajuta in timpul vietii voastre pe Pamant. In Nirvana va asteapta persoanele dragi voua, pe care le cunoasteti.

Fiecare suflet are o frecventa unica si cu cateva clipe inainte de moartea trupului, el trimite un semnal special care este receptionat de toti cei cu care sufletul respectiv are legaturi de iubire. Cei care il primesc pot fi membri ai familiei si prieteni din orice viata, nu numai cei din ultima viata care v-au precedat in lumea spiritelor, chiar daca acestia s-au intrupat din nou pe planeta sau in alta civilizatie. Deoarece voi veti face tranzitia dintr-o viata pe Pamant, va veti reuni cu cei pe care i-ati iubit si cu animalele voastre dragi de companie in Nirvana, reuniunile pot insa avea loc oriunde in acest univers, acolo unde energia corespunde vibratiei sufletelor.

“Tocmai am citit un mesaj in care Matei a spus ca sufletul este eliberat de oameni atunci cand intra in Nirvana. Ce inseamna acest lucru? Unde merg sufletele?" Sufletul este eliberat de - sau, nu este afectat de - orice deteriorare a corpului eteric sau a psihicului persoanei. Corpurile fizic si eteric sunt atat de aproape aliniate, incat orice boala sau lezare a corpului fizic afecteaza si corpul eteric si traumele emotionale traite in cursul vietii raman in psihic, astfel incat oamenii intra in Nirvana in aceasta stare. Pe parcursul procesului de vindecare, care este particularizat pentru a raspunde nevoilor fiecarei persoane, sufletul poate merge oriunde doreste, atata timp cat este cu persoana - sufletul ESTE persoana! Sufletele, esenta iubirii-lumina a Creatorului, sunt energie ce fluctueaza la nivele vibrationale superioare corpurilor eterice si mult peste densitatea corpurilor fizice, astfel incat sufletele sunt intotdeauna "eliberate" si pot fi oriunde doresc doar prin gandul de a fi in acel loc. De aceea in timpul somnului, sufletul ii poate vizita pe cei cu care are legaturi de iubire, poate face servicii de lumina in lumi unde este nevoie de acest gen de asistenta, sau isi poate dezvolta constiinta spirituala prin studii in cadrul unor civilizatii avansate.

Preaiubiti frati si surori, ca si aspecte ale Creatorului - Unimea EU SUNT a tuturor, cea atoate cunoscatoare, atotputernica si eterna - voi aveti intotdeauna potentialul nelimitat de a materializa orice doriti. Aceasta capacitate este inerenta in alcatuirea sufletului si pe masura ce continuati sa evoluati, veti putea sa produceti ceea ce acum numiti miracole.

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
Translator: Alexandra S.



Un comentariu:

  1. Wij bieden alle soorten leningen. Herfinancier leningen, autoleningen, schuldconsolidatie, zakelijke leningen en meer.
    snelle en gemakkelijke lening GOEDKEURINGEN ongeacht de kredietsituatie!
    100% gegarandeerd. E-mail: ons vandaag AT e-mail: capitalfunding454@gmail.com

    Wij bieden alle soorten leningen. Herfinancier leningen, autoleningen, schuldconsolidatie, zakelijke leningen en meer.
    snelle en gemakkelijke lening GOEDKEURINGEN ongeacht de kredietsituatie!
    100% gegarandeerd. E-mail: ons vandaag AT e-mail: capitalfunding454@gmail.com

    Wij bieden alle soorten leningen. Herfinancier leningen, autoleningen, schuldconsolidatie, zakelijke leningen en meer.
    snelle en gemakkelijke lening GOEDKEURINGEN ongeacht de kredietsituatie!
    100% gegarandeerd. E-mail: ons vandaag AT e-mail: capitalfunding454@gmail.com


    Wij bieden alle soorten leningen. Herfinancier leningen, autoleningen, schuldconsolidatie, zakelijke leningen en meer.
    snelle en gemakkelijke lening GOEDKEURINGEN ongeacht de kredietsituatie!
    100% gegarandeerd. E-mail: ons vandaag AT e-mail: capitalfunding454@gmail.com

    Wij bieden alle soorten leningen. Herfinancier leningen, autoleningen, schuldconsolidatie, zakelijke leningen en meer.
    snelle en gemakkelijke lening GOEDKEURINGEN ongeacht de kredietsituatie!
    100% gegarandeerd. E-mail: ons vandaag AT e-mail: capitalfunding454@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb