Persoane interesate

duminică, 10 decembrie 2017

Romîna -- Matei: Octombrie 2017





Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta stație. „Ai putea sa îl rogi pe Matei sa ne transmită un mesaj despre cum putem ieși din cercul fricii?” In primul rând, va recomandam sa nu va gândiți la frica ca la un cerc, asta ar însemna ca nu are sfârșit, si nici ca la un ciclu, după cum o numesc alții, ceea ce ar presupune revenirea ei automata. Schimbările energetice care se petrec cu o frecventa si o profunzime sporita sunt toate in avantajul vostru – preaiubiți frați si surori, va rugam sa nu va gândiți la un salt in conștiința spirituala treaza, lăsând frica sa va domine gândurile si sentimentele.
Gândurile preced sentimentele cu un pas infinitezimal si atunci când gândurile de gen „dar daca” se leagă de un rezultat înspăimântător, frica legata de situația imaginata este un rezultat natural. Schimbați-va gândurile! Tu, cel care ai scris ca te temi sa nu ai destui bani sau ca iți vei pierde slujba, amintește-ti ca legea atracției aduce orice se potrivește energiei gândurilor si sentimentelor tale – lasă-le sa fie pline de recunoștință pentru ceea ce ai, nu de frica in legătura cu ceea ce nu ai sau crezi ca ai putea pierde. Daca gândurile voastre se îndreaptă spre cineva grav bolnav sau rănit, rugați-va pentru binele ei sau a lui cel mai mare si transmiteți puterea fără egal a energiei iubirii, nu energia puternica a fricii. Faceți același lucru pentru milioanele de oameni care se afla in zone de război, sau trăiesc in sărăcie, sau fără adăpost si de asemenea pentru întunecați, care au cea mai mare nevoie de ea. Si nu va temeți niciodată ca veți greși ca lucrători intru lumina, deoarece voi nu va cunoașteți misiunea – ca suflete divine create din esența iubire-lumina pura a Creatorului, doar Fiind , voi radiați aceasta esență in lume.
Cat despre sugestii mai aproape de realitate, ca sa spunem așa, somnul suficient este cel mai de ajutor pentru a putea începe ziua cu gânduri si sentimente înălțătoare. Singurătatea si meditația sunt benefice si la fel si a te bucura, cat mai des posibil, de o ieșire din obișnuit plăcută, mai ales timpul petrecut in Natura. Nu lăsați lucrurile obișnuite sa va supere, evitați oamenii certăreți, faceți pauza de la „știri”. Împărtășiți-va cunoașterea cu persoane receptive, nu fiți descurajați daca familia si prietenii nu sunt – fiecare suflet își alege calea si își stabilește ritmul evoluției. La sfârșitul zilei, gândiți-va cum v-ați petrecut orele. Daca nu ați făcut ce ați fi vrut, nu va panicați –simțiți-va bine cu ceea ce ați realizat. Atunci când este pace in minte si in inima, nu mai este loc de frica.
Celelalte probleme, despre care ați întrebat majoritatea voastră, au legătura mai ales cu Statele Unite. Comentariile noastre, care urmează, vor fi clare, fără sa includă neaparat si întrebările si vom începe cu ceea ce cauzează frica pentru cititorii din numeroase tari.
Daca rachetele cu focoase nucleare sunt lansate de către orice națiune, intenționat, dintr-o eroare umana sau o defecțiune tehnica, sau pentru ca au căzut in mâinile unui grup terorist, cu siguranță ca echipajele aflate pe cerul vostru vor ști si vor împiedica detonarea lor.
Incendiile mortale din California au fost intenționat devastatoare. In rezervoarele avioanelor, au fost adăugate substanțe care sa contracareze efectul soluțiilor chimice ignifuge si au fost create artificial vanturi care sa ajute la propagarea rapida a incendiilor, îngreunând astfel acțiunea pompierilor.
Masacrul de la Las Vegas a fost o „operațiune secreta” pusa la cale de facțiunea Illuminati din CIA, ea fiind dusa la îndeplinire de unii dintre minionii ambițioși aparținând acestei facțiuni si de Stephen Paddock a cărui minte era controlata.
Harvey Weinstein este doar unul dintre numeroșii oameni din industria de divertisment – ca si din lumea politica si corporatista, din media si din lumea sportului – care se dedau la hartuire sexuală, molestare si viol. Un mare număr dintre aceștia sunt implicați sau profita de pe urma sclaviei sexuale, a traficului de minori si a pedofiliei, a rețelelor de prostituție de lux, a pornografiei, a filmelor „snuff” si a ritualurilor satanice.
In câmpul energetic de potențial, toata agitația din jurul președintelui Trump împiedică o imagine clară cu privire la evoluțiile pe termen scurt si mediu, sau legata de cat va dura președinția acestuia. Ce va putem spune este ca in spatele ușilor închise, unii membri ai acestui guvern lucrează cu persoane din sfera militara si din alte sectoare naționale si internaționale pentru a expune si trimite in judecata pe acei întunecați care au manipulat puterea in aceasta tara precum si in restul lumii.
Nu vor exista „mii de dizidenți adunați de către trupele Națiunilor Unite si încarcerați in lagăre FEMA”.
Împușcăturile in masa sunt posibile din cauza celui de-al doilea amendament al constituției, a cărui interpretare a dat naștere unei culturi a violentei si unei națiuni care s-a obișnuit cu asta. Atunci când, cu doua secole in urma, in amendament a fost scris ca o Militie bine organizata este necesara pentru securitatea unui stat liber si ca dreptul oamenilor de a deține si a purta arme nu va fi încălcat, se făcea referire la armele epocii, la muschete si la faptul ca o militie bine organizata era necesara pentru asigurarea libertății greu câștigate de către o națiune tânără, eliberata de sub dominația Angliei. Cu toate acestea, guvernul este de partea oamenilor care au interpretat acest amendament ca reprezentând dreptul lor de a deține arme care se folosesc in lupta, in zilele noastre. Nu, nu toți cei implicați in astfel de acte aleatorii sau in masa – persoanele care mor, cei afectați pe viață de rănile cauzate prin împușcare, toate familiile si prietenii afectați , trăgătorii înșiși – își duc la îndeplinire contractele sufletului. Si aceste evenimente vor continua pana când va exista un consens național in legătură cu acțiunile de bun simt in scopul reducerii epidemiei de violenta.
Va rugam sa va gândiți cu precădere la faptul ca ridicarea vibrațiilor pe planeta si in societate slăbește ultimele rămășite ale rețelei Illuminatilor si extinde cu succes mișcările locale de pe întregul glob. Din perspectiva noastră, progresele întreprinse cu sprijinul vostru, al Lucrătorilor intru Lumina sunt remarcabile!
„Unii oameni de știință spun ca încălzirea globala nu se rezuma la Pământ, ca sunt indicații ca si alte planete sunt in curs de încălzire. Poți, te rog, sa îl întrebi pe Matei daca acest lucru ne pune si pe noi in pericol?” Nu, nu exista nici un fel de astfel de pericol. Temperaturile cresc neglijabil in sistemul vostru solar, iar activitatea solara s-a intensificat datorita cantității de lumina generate in întregul univers. Ceva atât de colosal ca multitudinea de civilizații care transmit suficienta lumina încât sa poată „ridica” si înălța o planeta aflata in ghearele morții nu se poate întâmpla fără a pune toate celelalte lucruri „in mișcare”, ca sa spunem așa si temperaturile neobișnuite se vor echilibra pe măsura ce Pământul își continua calea spre un climat temperat global. Acest proces natural nu anulează responsabilitatea societății de a pune capăt manipulării climatice, defrișărilor si poluării aerului, solului si apei – aceste cauze ale încălzirii globale întârzie atingerea obiectivului climatic al planetei Pământ. Acest obiectiv, pe care îl va atinge, răspunde si preocupărilor legate de presupusa „mini era glaciara” care s-ar apropia – absolut nimic de acest fel nu se va întâmpla.
Comentariile noastre legate de exploatarea gazelor prin fracturare hidraulică se extind si la extracția combustibililor fosili. Aceasta distrugere a corpului planetar al Gaiei a contribuit la afundarea acesteia in cea de-a treia densitate pana acum 80 si ceva de ani, atunci când acea infuzie masiva de lumina a eliberat-o. Cărbunele reprezintă un țesut al Pământului, petrolul si gazele naturale sunt sistemul ei circulator si înlăturarea acestor elemente si folosirea lor pentru a va polua aerul, sistemul respirator al planetei, interferează cu eforturile ei de a-si recăpăta sănătatea. Un răspuns la vibrațiile care prevalează este ca furnizorii de energie investesc in surse regenerabile si ca atunci când societatea va deveni adepta materializării, extracția minereurilor metalice si a cristalelor nu va mai fi necesara.
„Mesajul [din septembrie] spunea ca 11/9 a împiedicat anunțul legat de dezvăluirea prezentei extraterestre si de NESARA. De ce ar fi trebuit anunțat ceva atât de incredibil pentru majoritatea oamenilor, cum este prezenta extratereștrilor împreuna cu ceva complet lipsit de legătură, cum este un nou sistem economic?” Mai întâi sa spunem ca partea economica a NESARA, care nu poate fi descrisa complet in cadrul legislației si schimbările din guvern sunt singurele doua prevederi care ar putea face obiectul unui document al congresului. NESARA a fost introdusa in acest fel din doua motive. In primul rând, Statele Unite erau la acel moment cea mai puternica națiune din lume si acele prevederi făceau parte din sistemul ei juridic; si in al doilea rând, anunțul reprezenta modalitatea prin care gândurile legate de Lege puteau intra in conștiința colectiva, stabilindu-li-se astfel „posibilitatea” in câmpul energetic de potential al Pamantului. Presedintele din acea vreme, Clinton , unul din membri importanți ai Illuminatilor, a ordonat înăbușirea Legii deoarece aceasta le elimina controlul asupra guvernului, una din principalele lor redute in inițierea si exacerbarea conflictului in alte tari, precum si pentru controlarea economiei mondiale. Treptat, NESARA a devenit cunoscuta prin intermediul mesajelor transmise de surse de lumina, prin channeling, destinatarilor lor, care au diseminat informația si au adăugat impuls parcursului ei energetic.
Cat despre extratereștrii, aceștia si NESARA sunt departe de a fi complet lipsiți de legătura. Legea reprezintă cadrul legal al Epocii de Aur a Pământului, care a fost planificata de către consiliul universal suprem in consonanta cu viziunea Gaiei pentru corpul ei planetar si toți locuitorii acestuia. Membrul congresului care a prezentat Legea era un extraterestru, bineînțeles nu unul recunoscut ca atare; St. Germain este unul din cei mai cunoscuți membri ai grupului care a inițiat si condus pregătirea reformei economice; iar printre voluntarii care au venit sa ajute Pământul se afla suflete foarte experimentate in implementarea sistemelor economice pentru îmbunătățirea unei întregi civilizații.
Toate acestea si mai multe ar fi fost explicate de către persoane respectate la nivel mondial si de către vizitatorii extratereștrii in cadrul unui program televizat la scara mondiala, care a fost insa împiedicat sa aibă loc de evenimentele din 11/9. Chiar daca Illuminati au împiedicat cu succes dezvăluirea publica a acestor adevăruri, lucrătorii intru lumina si membri familiei din alte civilizații, aflați pe navele ce înconjoară Pământul, sau care trăiesc printre voi au făcut mari progrese in directia deplinei alinieri cu intenția NESARA. Mama, te rog sa notezi datele mesajelor care includ informații despre scopul transformator al acestei legi si despre cum s-a desfășurat acest proces. [Mesajul din 16 iulie 2004 include scopurile NESARA si Matei si Hatonn vorbesc despre evoluția acesteia in mesajul din 13 august 2006. Dificultățile in transmiterea informațiilor către public sunt descrise in mesajele din 1 martie 2004 şi 20 aprilie 2016; iar dintre numeroasele mesaje care menționează neînțelegerile obișnuite legate de NESARA, mesajul din 11 martie 2013 pare sa fie cel mai cuprinzător]. Mulțumesc.
„Alte referințe vorbesc si ele despre importanta sincronicității, despre faptul ca este important sa știm ca suntem una, ca este important fim atenți la gândurile noastre si ca trăim mai multe densități in același timp. Este acesta un alt mod de a explica continuumul? Ni se sugerează astfel o alta interpretare a „călătoriei in timp”? Poate ca nu călătorim ci doar ne modificam conștientizarea prin „deschideri” ale continuumului?” Îl aplaudam pe acest cititor pentru ca a pus cap la cap ideile călătoriei in timp, ale continuumului si ale conștientizării – aceasta este într-adevăr o percepție luminata, dar mai sunt si alte elemente.
In mesajele anterioare am spus ca tot ceea ce voi considerați trecut, prezent si viitor se întâmpla simultan in diferite planuri energetice ale continuumului. Un alt mod de a spune asta este ca tot ce exista in acest univers a fost/este/ va fi mereu materializat prin conștiință in același moment – ACUM. Si adevărul suprem este ca totul si singurul lucru este conștiința.
Acest lucru va este de neînchipuit acum, dar va fi treptat revelat pe măsura ce continuați sa descoperiți ceea ce este cunoscut deja la nivelul sufletului. Cu cat descoperiți mai mult si cu cat va recuperați puterea personala, cu atât puteți sa va „gândiți calea” spre orice punct din „timp” sau spatiu veți alege. S-ar putea sa doriți sa vizitați pe cineva drag vouă, sa observați o era din „trecutul” sau „viitorul” unei lumi sau sa participați la un curs de măiestrie. Puteți explora paradisul prin calatorii astrale in corp eteric, puteți calatori într-o nava spațiala, va puteți imagina o anumita destinație dorita, va puteți dematerializa si rematerializa acolo; sau puteți sta intr-un balansoar acasă văzând de la distanta orice va doriți. Vorbim despre a te bucura conștient de toate aceste experiențe. Mulți dintre voi faceți asta subconștient, in meditație profunda sau in timpul somnului; daca o faceți in somn, ceea ce considerați a fi vise sunt deseori amintiri, poate simbolice, ale unor reîntâlniri adevărate sau ale unor întâmplări pe care le-ați văzut sau la care ați participat.
Dragilor, va așteaptă aventuri pe care nu vi le puteți imagina, deoarece nu va mai amintiți unde ați trăit, sau ce locuri ați vizitat in acest univers, sau cat de ușor ați călătorit dintr-un loc in altul. Nu va mai amintiți ce ființe multidimensionale puternice sunteți! Dar o veți face – din nou – si atunci când alegeți sa treceți in revista aceasta viața, veți fi fericiți pentru ca statornicia voastră in lumina a ajutat civilizația Pământului sa se trezească si sa avanseze in materializarea împlinirii depline a Epocii de Aur a planetei.
                        _______________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

suzy@matthewbooks.com
TRADUS: Alexandra S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb