Persoane interesate

vineri, 31 iulie 2009

APRILE 20, 2004

Nu vreun comentariu nou, mama, ci unul legat de nevoia ta vitala care vrea stie adevarul si sa-i lumineze pe altii si sa participe la activitatile care vor duce la schimbarile pe care le doresti – traieste-ti cu credinta lumina!
MATTHEW: Intr-un mesaj care avea la origine iubirea universala, mi s-a spus sa va spun ca, cu toate ca va impartasim supararea si agonia continuarii omorurilor si suferintelor pe pamant, noi vedem si faptul ca acestea sunt vremuri de mare SPERANTA. Noi intelegem cat de dificil este pentru voi sa va simtiti optimisti, in mijlocul tragediilor din familiile si tarile voastre, totusi, aceste momente sunt punctul de intoarcere de la moarte si distrugere in cel al pacii si reconstructiei care va vor binecuvanta curand lumea.


DA! Noaptea “cea lunga a sufletului" pentru oamenii de pe pamant s-a sfarsit! Cu toate ca aceste momente violente sunt sangeroase si pline de multe regrete si incalcate multe dintre ele, aceste momente conduc civilizatia voastra afara din intunericul care a domnit atat de mult peste planeta. Ingaduiti reactiilor voastre naturale sa fie alimentate de evenimente—jeliti-i pe cei a caror vieti au fost curmate, ajutati-i pe aceia care au nevoie disperata de ajutor, suparati-va pe actiunile arogante ale celor de la putere. Eliberati-va de suparare si ACTIONATI pentru a va securiza ferm lumea in ceea e priveste vindecarea energiei iubirii-luminii!


Lumineaza-i pe cei care nu intreleg ca momentul luminii reveleaza deceptia de a fi durat prea mult timp, care a creat starea normala a lumii voastre. Avertizati oamenii ca sa stie de incercarile disperate intunecate, dar zadarnice de a detine controlul sunt "venite din lumina." Mintile au nevoie sa se deschida spre adevarul ce a venit, despre scopul razboiului din Irak, despre nefericitul "9/11," eforturile fortelor intunericului de a deraia NESARA [National Economic Security and Reformation Act - Actul National Economic pentru Securitate si Reforma] si crimele corporatiilor in legatura cu guvernele.


Exista inca rezistenta in SUA crezand ca cei a caror responsabilitate este condusa de intelepciune, informare adevarata si protectie adecvata sunt cei care v-au tradat – tradand intreaga lume! Noi intelegem aceasta rezistenta. Inimile frante ale tinerilor care au fost raniti si care au murit pentru "eliberarea de terorism" este destul de cruda fara a sti ca acest razboi se bazeaza pe minciuni si lacomia pentru putere. NU exista intentia pentru “eliberarea” nimanui si "terorismul" care a luat atatea vieti a fost initiat de cativa de pe pozitii de varf ale acestui guvern impreuna cu sufletele intunecate de pe planeta a caror scop era acelasi – dominarea lumii.


Pentru ei, viata omeneasca este traita pentru crearea negativitatii prin frica, acesta fiind unul din obiectivele lor. Pierderile de vieti omenesti, ranile si distrugerile sustinute de irakieni au creat negativitate fara de sfarsit in acea tara si acea energie se infiltreaza in planeta. La fel este si cu sionistii din Israel care-i oprima pe palestinieni, alt loc al intrigilor violente tinute vii de intunecimea catorva suflete. Inca mai vine negativitate de la acele milioane ce mor datorita bolilor, foametei, in timp ce miliarde cheltuie bani pe arme uimitoare.


Intelegem dificultatea de a fi optimisti in fata acestor intamplari, dar totusi exista un motiv suprem pentru a o face. Adevarurile care ne vin acum aduc lumina necesara ridicarii si transformarii acestei negativitati in actiuni de tipul "radacinilor de iarba" pentru a schimba razboiul in pace, din ura in iubire, ruina in restaurare, violenta in compasiune si iertarea in armonie si cooperare. Implica-te!


Noi intelegem, de asemenea, dificultatea credintei ca membrii intunericului unei civilizatii diferite de cea omeneasca – civilizatia reptilelor, unele din care mai locuiesc pe planeta — manipuleaza papusile lor umane, cunoscuti si sub numele de Iluminatii. Dar fiind din inima LUMINII – reptilienii fortelor luminii sunt si ei acolo, lucand mana in mana cu lucratorii cu lumina umani, care inaugureaza era promisa a iubirii – luminii si armoniei. Sa fiti siguri de acest ajutor nepretuit!


Intelegem si greutatea de a crede in ceva ca fiind “miraculos" ca NESARA, in special de cand aceasta legislatie a SUA a fost negata si ridiculizata de agentii sai. Asa incat va spunem, este nevoie numai sa credeti in binecuvantarile pe care NESARA le pastreaza pentru lumea voastra: sfarsitul administratiei curente prezidentiale SUA si a politicii sale; sfarsitul razboiului din Irak; prosperitate pentru toate natiunile si restaurarea mediului vostru inconjurator. Pastrand aceste viziuni in gandurile si in sentimentele voastre va genera energia lor de a se manifesta!


Nu, Mama, acestea nu sunt informatii noi. Nu este declaratia ca ororile si durerile de cap se vor sfarsi la o anumita data, oricat de mult am vrea-o sa v-o oferim. Acest mesaj esential de intarire a ceea ce v-am dat prin mesagerii valorosi de pe pamant, este necesar pentru multi cei care simt ca intunericul va fi fara sfarsit. Nu va fi asa, NU VA FI fara sfarsit – SE TERMINA!! Sfarsitul intunericului vine in mintile si in inimile voastre imbratisand lumina sperantei, puterea vindecatoare a iubirii, viziunea lumii pasnice pe are o doriti si actionand asupra convingerilor si asupra angajamentelor voastre.


S: Da, inteleg – cred ca multi dintre noi au nevoie de asta, draga. Asta seamana cu un "ambalaj", sau ai mai multe de spus legat de astea? Sau pot pune intrebari?


MATTHEW: Acesta este mesajul care mi s-a cerut sa-l transmit, mama, dar am anticipat faptul ca intrebarile tale se vor adresa diferitelor zone de interes, asa incat sunt fericit sa pot raspunde la ele.


S: Multumesc. Ai spus actiuni de tipul "radacinilor ierbii". Te refereai la U.S.A., unde exista un fel de sprijin pentru platforma lui Dennis Kucinich, sau la lume in general?


MATTHEW: In toata lumea oamenii isi demonstreaza dorinta pentru schimbari profunde. Aceasta nu numai prin adunari publice pentru pace, ci si prin grupuri mici care actioneaza armonios in probleme specifice, cum ar fi votarea si cererea drepturilor constitutionale. Sunt eforturi individuale sau colective pentru a ajuta oamenii care au nevoie si pentru a propeja flora si fauna lumii, actiuni publice care anunta NESARA si cel mai sigur rugaciuni intense la scara globala.


Sunt oameni a caror minte nu s-a trezit inca si nu li s-a relevat adevarul, care ar putea fi distrasi, sa se simta fara ajutor sau simt ca aranjarea lucrurilor este treaba altcuiva, care au nevoie sa inteleaga ca este responsabilitatea TUTUROR de a reinvia lumea voastra. Toti veti alege sa va intrupati in aceste momente pentru a participa la acestea – trebuie s-o stiti si sa incepeti treaba!


S: Matthew, care este rolul lui Dennis?


MATTHEW: Exact ceea ce face — oferind optiuni explicite viabile pentru politicile guvernamentale care au dus de la un razboi la altul, proliferand inarmarea, concentrana bunastarea economica in mana catorva, deteriorand mediul, reducand fondurile pentru a-i ajuta pe cei disperati, erodand libertatile oferite de Dumenzeu. Pe scurt, el stie sa intoarca curentul de pe calea distructiva a administratiei. El este un suflet inalt evoluat a carui intelepciune si integritate va conduce tara – lumea voastra!— in era iluminarii spirituale si a pacii.

S: Va fi NESARA anuntata inainte de alegerile prezidentiale din SUA?


MATTHEW: M-as dori sa-ti pot spune DA cu siguranta, dar in acest moment, nu pot. Se pare ca momentul intunecat al amanarii anuntului si-a recastigat puterea in timp ce unul dupa altul suporterii principali NESARA se asasineaza sau se balbaie dupa amenintari cu moartea fata de ei sau familiile lor. Aceasta se va sfarsi – fara nici un dubiu!—dar simtim ca adevarul trebuie spus pe masura ce trec zilele fara nici un fel de anunt. Acesta NU trebuie sa va descurajeze, ci exact opusul — sa va INcurajeze sa va emtineti energia pozitiva care alunga intentiile intunecate.


Aminteste-ti, te rog, ca aceasta legislatie SUA se indreapta printr-un proces legal care nu ingaduie oponentilor sai sa intarzie si totusi daca mai exista o revenire pentru lucratorii in lumina, extraterestri sa intervina, ei nu vor putea. Si mama, am sa repet ce am spus mai devreme: nu este necesar sa credeti in actuala legislatie – concentrati-va pe lumea voasta linstita, cu abundenta a binelui tuturor, generati lumina pentru a ajuta sa se manifeste acest tel al NESARA.


S: Da, multumesc. Cu mult timp in urma ai spus ca multa negativitate s-a creat pe pamant prin comportarea fata de animale. Cata negativitate este creata prin consumarea carnii si a fructe de mare?


MATTHEW: Este un mod inuman acela in care sunt tratate animalele vii si ele mor cauzand negativitate si aceasta trece peste limite, nu numai prin “hrana animalelor." Cat timp pamantul animalelor si viata din mare s-au intrupat in forme care pot fi mancate, intelegerile sufletelor lor au fost teribil de mult violate de conditiile in care au crescut si au trait si metodele de tortura folosite pentru a se pune capat vietilor lor.


S: Dar chiar si balenele au fost de acord sa fie mancate?


MATTHEW: Ca indivizi, dar nu ca specie, cum au facut-o vitele si puii, de exemplu. Comportarea inumana a multora de pe pamant fata de animale au violat sever intelegerile sufletelor lor, salbatice sau domestice. Recunoscatoare, eforturile multor oameni care au fost indrumati de mesajul sufletului lor: "Salveaza animalele", au crescut in eficienta, dar mai aveti un drum lung de facut.

S: Stiu. Au vegetarienii sau veganii mai multa lumina decat ceilalti care nu sunt?


MATTHEW: Lumina nu este automat mai abundenta in acei oameni – cantitatea de lumina din fiecare suflet vine din gandurile colective, sentimente, motive, actiuni, din toata viata. Multi dintre cei care trec de la mancarea carnii animalelor o fac pentru ca respecta esenta animalului, care intr-adevar a creat mai multa lumina in sufletele lor. Dar sufletele celor care tin o dieta in care este inclusa carnea animala ar putea avea tot atata lumina ca si cei care nu tin regim, si aceasta ne duce inapoi la modul in care este traita viata.


Daca doresti sa intrebi: Daca ii cinstim pe cei care se opresc de a manca animale?—DA intr-adevar o facem. Aceia care respecta esenta “mancarii” din animale, servesc tratamentul uman al animalelor. Daca pamantul va continua sa creasca in vibratii, sacralitatea si legaturile interconectate ale INTREGII vieti vor fi intelese si mare sensibilitate catre animale va rezulta prin cat mai multi vegetarieni.


S: Aceasta este normal pentru o “lume buna”. Aceasta va face ca fermele de vite si pui si crescatoriile de peste sa falimenteze, si multe activitati, ca mineritul, forajul pentru petrol si gaze, productia chimicalelor toxice si impasuririle, se vor sfarsi, nu-i asa? Nu va avea loc o mare confuzie cand se vor petrece toate aceste schimbari la locurilor de munca?


MATTHEW: Vor exista perioade de tranzitie in care schimbarea va diferi ca durata, depinzand de nevoile pamantului de a fi restaurat, insanatosit complet, dar da, toate industriile, acum in actiune, care sunt distructive fata de planeta, formele sale se vor sfarsi. Nu vedem ca acea confuzie va domni, totusi, datorita inteleptei si cunoasterii conducerii, chiar si atunci avand influenta si tehnologiile avansate sunt deja dezvoltate.

Technologia existenta care va face chiar si "lungile" tranzitii mai rapide, cum ar fi sursele de energie pentru modificarile in transport, de la cele care depind de petrol la combustibilii alternative, care nu polueaza si au mare eficienta. Ingrijirea sanatatii, de exemplu, se va schimba considerabil, mai repede decat modalitatile de transport, prin reguli ce interzic raspandirea bolilor cu vindecare cunoscuta, produse si terapii, sunt intepenite. Curatand planeta de poluanti, inclusiv toxinele armelor, se va realiza cat de repede, de asemenea, pe masura ce exista tehnologie de curatare.


S: CAND!?


MATTHEW: Desigur ca am vazut asta venind, mama! Progresul are loc. Chiar ACUM in multe zone, dar putine facute public. In spatele "stirilor" oamenii de stiinta si altii isi duc mai departe inventiile, iar oral, avocatii pentru pace, si pentru pastrarea si restaurarea mediului inconjurator, reintoarcerea la invechitele drepturi civile si libertatea de a alege totul din alimente pure la prevenirea conceptelor care dau incursiuni ferme. Aceasta vedem NOI, chiar daca NU este ceea ce vezi in rapoartele voastre media. Si chiar si acolo vedem imbunatatiri, in adevarul informatiei care va este disponibila, cu surse stabilite devenite cunoscute si noi surse stabilite.


Intelege ca acest "Cand?" inseamna de asemenea "completarea," unui calendar prin care pamantul sa fie din nou Edenul. Cu catva timp in urma cand ai intrebat despre anul 2012, am spus ca s-a inteles gresit sau interpretat gresit ca initierea "Erei de Aur" si alte numiri. In cam doi-sau-trei ani se vor vedea schimbari masive, unele aproape de natura "stiintifico-fantastica" cu privire la folosirea noilor energii, revitalizand trupurile si marind puterea creierului si a legaturilor telepatice, la scara universala. Si desigur, linistea negocierii si dintre natiuni va inlocui violenta si ostilitateape planteta. Asa ca vei putea vedea clar de ce mesajul nostru subliniaza ca exista motive intemeiate pentru optimism!


Da, rezidentii si fratii si surorile ET din afara planetei va vor ajuta atata timp cat le veti permite. Dar bazele acestor schimbari profunde reprezinta momentul in care populatia va fi kindred-spirited lightworkers— numai acele suflete de lumina vor locui pamantul ca singurele trupuri care au fost transformate de lumina in structura celulara cristalina putand supravietui vibratiilor inalte.


S: Multumesc, dragul meu! Chiar si daca unele sunt informatii pentru a ne “reaminti”, in mod sigur e bine sa ne restabilim obligatia de a fi revigorati in comunitatea noastra de a ramane pozitivi in lumina. Aceasta este o problema despre un subiect complet diferit. Unii au intrebat daca intr-adevar exista o “Sala a inregistrarilor” si daca este asa, daca este in mormantul Akhnaton. Poti sa-mi spui ceva despre asta?


MATTHEW: Mama, inregistrarile abunda! Exista o energie numita “Sala a inregistrarilor” in interiorul pamantului, unde sunt mentinute de obicei de sufletele evoluate care traiesc acolo. Inregistrarile vechi scrise au fost descoperite pe planeta, cu toate acestea multe au fost distruse intentionat sau ascunse de ochii publicului si mai multe inca vor mai fi descoperite in morminte si in alte locuri considerate sacre, de populatiile acelor vremuri. Bibliotecile Nirvana contin inregistrari energetice si tiparite atestand istoria planetei din punct de vedere cronologic – aceasta incluzand copii dupa multe documente distruse sau pierdute despre care am mentionat – si in mod general, inregistrarile Akashice pastreaza individual sau colectiv istoria sufletelor si creatiei.


S: Asta inseamna tone de inregistrari! Urmatoarea intrebare este: Au fost multi oameni injectati cu microcipuri programate, in special cei din trupele militare au fost fortati sa fie inoculati?


MATTHEW: Oricati inseamna prea multi, si da, mii au fost implantati cu cipuri programate cu instructiuni pentru a ucide la un semnal anume. Aceasta practica nu se limiteaza la domeniul militar, totusi, trupele intr-o batalie sunt pregatite sa omoare “dusmanul”. In timp ce traumele de dupa lupte pot fi considerate un motiv militar daca o persoana incepe sa ucida la intamplare, aceasta serveste fortelor intunericului din spatele acestor cipuri, care trebuie sa creeze frica prin neasteptate morti, chiar daca sunt omenesti sau sinucideri, in intreaga societate. Cea mai inalta vibratie in care pamantul se deplaseaza automat va neutraliza programele cipurilor, astfel ca nu va fi necesar sa examinam fiecare persoana care a avut vreodata vreo inoculare sau operatie chirurgicala pentru a indeparta orice chip.


S: Cel putin aceasta ultima parte este dureroasa. Cat de curand se vor demonta retelele create de oameni ca HAARP sau poti presupune asta?


MATTHEW: In mod clar nu este vorba despre o presupunere ca proliferarea acestor tipuri de retele au daunat stabilitatii mentale, fizice si emotionale, stabilitatea pentru toate formele de viata d epe pamant si este nevoie ca aceasta sa inceteze. Dar in oricare dezvoltare se foloseste ca importanta. Cand liberul arbitru ale fortelor intunericului care sunt la comanda dezvoltarii retelelor si nu se mai utilizeaza – se pare ca acei oameni nu vor mai fi la putere, tehnologia spatiului familiar va reduce la zero partea daunatoare a undelor electromagnetice si retelele vor fi folosite numai in mod benefic.


S: Inteleg. Dar despre virusii creati de om care au fost lansati in lume? Cum vor fi eliminati?


MATTHEW: Nimeni nu va putea rezista in vibratia inalta in care voi veti trai atunci cand pe pamant va aparea complet a patra densitate si pana atunci, unul dintre efectele cresterii intensitatii luminii de pe planeta este fortificarea trupurilor impotriva influentei virusurilor proiectati in laboratoare. Aceasta nu inseamna ca nimeni nu va fi afectat — aceia a caror sistem imunitar a fost deja slabit va fi mult influentat.


S: Ma intrebam daca sufletele parasesc deja pamantul prematur pentru a diminua negativitatea cauzata de disperarea vietilor lor si vor obtine credit karmic total pentru experimentari incomplete.


MATTHEW: Draga mama, intrebarile tale nu sunt complete in ceea ce priveste aceasta lucrare divina, dar da, la nivelul sufletelor individuale se renegociaza prevederile contractelor lor de renastere. Atunci cand cererile lor de a “parasi prematur pamantul” sunt onorate, aceasta pune capat negativitatii pe care au creat-o ei personal datorita situatiilor aparute in timpul vietii lor. Totusi plecarea lor creaza negativitatea prin supararea celor care i-au iubit, dar care este contrabalansata de lumina generata de sufletele plecate, prin opririle lor la nivelele superioare, astfel incat sunt ca doi pasi inainte si unul inapoi. Si, da, cand aceasta fundamenteaza cererile, acele suflete primesc acelasi karmic “credit” ca si cand ele si-au insusit lectiile alese in timpul traversarii vietii lor alese originale.


S: Matthew, tu stii ca asta este ceea ce voiam sa spun.


MATTHEW: Da, draga suflete, stiam, dar este necesar ca si cititorii acestui site sa inteleaga ce vroiai sa spui.


S: OK! Se aplica aceasta si multor irakieni care sunt omorati?


MATTHEW: Nu, nu comparativ cu marele numar dintre cei care mor. Nu ma refer la faptul ca gratia divina nu are efect pentru ei, deoarece are, dar rareori au loc negocieri la nivelul sufletelor implicate si in multe cazuri, contractele sufletelor nu sunt indeplinite. Pur si simplu, multora dintre acei oameni le sunt scurtate vietile alese si li se ofera sanse in Nirvana sau oriunde altundeva sa-si completeze experientele alese.


S: Inteleg. Au avut mintile intunecate mai multe atacuri teroriste decat au prevazut lucratorii in lumina?


MATTHEW: Daca oamenii de pe pamant ar sti cat de multe distrugeri de vieti au fost incercate si amenintate, ar realiza extinderea fortelor intunericului vor pastra controlul si se vor minuna de vigilenta si capacitatile fortelor de lumina extraterestre pentru pervenirea lor.


S: Poti da exemple?


MATTHEW: Atunci cand majoritatea mediei este instruita sa trimita alarme colorate si mentionate ca “tinte usoare” cum ar fi evenimentele sportive, concerte si spatii comerciale unde o masa de oameni se va aduna, ai putea sa stii ca terorismul NU se petrece la acea scara deoarece atacurile au fost prevenite. Eu nu pot urmari aceste ocazii asa incat nu-ti pot oferi o situatie completa a acestor interventii extraterestre – de PRE venire – dar cei care monitorizeaza pamantul din Nirvana o pot face.
Aceasta nu reprezinta interventii arbitrare a extraterestrilor si nici nu este o negare a liberului arbitru, a celor care participa la aceste planuri si atacuri teroriste; este sentimentul colectiv al populatiei pamantului fata de NEterorism care este invitatia extraterestrilor de a actiona. Pentru aceia care nu mi-au vazut comentariile despre bombardarea trenului din Spania, asa dori sa mentionez ca a fost o iscusinta a mintilor intunecate care a permis acelui efort sa reuseasca. Intunericul a pacalit lumina in acea ocazie si desi ne-a parut foarte rau si mai mult fata de cei care au crezut informatiile false despre locurile in care erau cei care au dinamitat, scrutinul era foarte strans dupa tragedie incat trebuia prevenit. Si ca de obicei, aceia care sunt condamnati nu sunt cei responsabili.


S: Multumesc pentru toate raspunsurile, draga si acum nu mai am intrebari si nici timp. Ai vreun ultim comentariu?


MATTHEW: Nu vreun comentariu nou, mama, ci unul legat de nevoia ta vitala care vrea stie adevarul si sa-i lumineze pe altii si sa participe la activitatile care vor duce la schimbarile pe care le doresti – traieste-ti cu credinta lumina!

By Courtesy of Monica Visan
Site:
www.editura-foryou.ro.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb