Persoane interesate

sâmbătă, 1 august 2009

NOIEMBRIE 17, 2005

Batalia dintre fortele intunecate si cele de lumina nu este una a trupurilor, ci a SUFLETELOR...

Nu vor mai fi cazuri de gripa aviara, detonari nucleare in spatiul cosmic, sau schimbari in masa terestra; lupta lumina-intuneric se duce pentru suflete; Illuminati; mesajele sufletului; administratia Bush se destrama; schimbul de bunuri; porti stelare; transplanturi de organe; religie versus spiritualitate; pregatirea spirituala; frecventa cu care ne intalnim cu numarul 11; existenta in Era de AurS: Matei draga, buna! In sfarsit, toate intrebarile sunt gata.

MATEI: Salutari, suflet drag! Da, si observ ca multe dintre ele se refera la subiecte discutate si in mesajele anterioare. Nu ma deranjeaza sa repet, intrucat aceste lucruri ii preocupa pe multi dintre voi, iar raspunsurile mele vor fi explicite si fara ca tu sa fii nevoita sa dactilografiezi intrebarile.

NU va fi nici o epidemie de gripa aviara! Da, este adevarat ca s-a creat in laborator un virus pentru a fi prezentat ca o mutatie a gripei aviare ce afecteaza doar pasarile si care a cauzat moartea catorva oameni ce aveau un sistem imunitar serios deteriorat. Totodata, este adevarat ca Illuminati intentioneaza sa raspandeasca acest virus prin intermediul trenelor de condens si a vaccinurilor, pe langa implantarea de cipuri programate, prin vaccinurile antigripale care vor deveni obligatorii sub forma unei „masuri preventive". Acest plan sinistru de a reduce din populatia globului si de a-i urmari pe aceia care au fost implantati nu se va materializa – tehnologia extraterestra a neutralizat efectele virusurilor si a deprogramat cipurile. Cu toate acestea, in toate tipurile de vaccinuri se afla alte ingrediente nocive, motiv pentru care ar fi intelept sa nu apelati la ele.

Nu vor mai fi detonari nucleare in spatiu si acte teroriste de amploarea celui care a avut loc pe data de 11 septembrie!

NU vor mai avea loc dezastre geofizice care sa distruga coaste intregi, scufundandu-le sub ape, sau care sa provoace schimbari masive in masele de apa si pamant! Evenimentele geofizice vor continua, insa nu vor avea gravitatea prezisa in numeroase comunicari ce circula pe Internet.

De fapt, Illuminati sunt multumiti si doar cu teama colectiva cauzata de mult- tambitata epidemie de gripa aviara, rezultat ce poate fi obtinut si din reactiile pline de frica legate de „apogeul extractiei de petrol" (ceea ce este o minciuna), consecintele devastatoare ale incalzirii globale, dezastrele naturale de proportii catastrofale si criza economica de la nivel mondial.

Batalia dintre fortele intunecate si cele de lumina nu este una a trupurilor, ci a SUFLETELOR. Aceasta lupta este universala, iar pe Pamant, puterea intunericului scade in toate domeniile unde controlul sau s-a incheiat. FRICA este cel mai puternic instrument pe care il detine, deoarece energia fricii blocheaza intrarea luminii in inimile si mintile oamenilor de pe planeta voastra. Fortele intunecate din afara planetei, care se folosesc de marionetele lor, Illuminati, pentru a-si urma scopul, cunosc legile universale cu privire la formele-gand si procesul de materializare – si, cu cat se creeaza mai multe forme-gand de frica pe Pamant, cu atat cresc sansele fortelor intunecate de a captura sufletele ce se afla pe aceasta frecventa. De aceea, in mesajele lor, fiintele inalte de lumina va indeamna mereu: SA NU VA FIE FRICA!

Mama, consider ca ceea ce am spus acopera toate fatetele acestui grup de intrebari. Pot citi din gandurile tale, nu numai de pe lista, ca exista un alt grup de intrebari puse de oameni din mai multe tari, care intreaba acelasi lucru: Daca cei care ii conduc sunt Illuminati si ce rol au tarile lor in procesul de Inaltare? Fie ca e vorba de Australia sau Scotia, Italia sau Germania, Anglia sau Singapore, sau oricare alta tara cu statut economic important, da, conducatorii vostri sunt Illuminati.

Illuminati se afla in varful guvernelor si al sistemelor legislative, in monarhii, religii, mass-media, banci, educatie, sanatate, in industriile de divertisment si in corporatiile internationale – pe scurt, in fiecare organizatie si agentie ce influenteaza viata de pe Pamant. Acesta este motivul pentru care ati fost atat de usor de controlat, pentru care inselaciunea si coruptia au triumfat fara prea multa impotrivire, motivul pentru care Pamantul nu mai poate tolera negativitatea acumulata prin abuzarea violarea liberului arbitru si pentru care familia voastra din spatiul cosmic a primit permisiunea de a va ajuta sa rupeti acest lant de minciuni, lacomie si tiranie. Pe masura ce lumina s-a intensificat pe planeta voastra, ea ii atinge si pe unii dintre Illuminati si, desi acest lucru nu este inca evident, inimile lor sunt miscate si liderii vostri se vor transforma, ori isi vor parasi pozitiile. Legile nedrepte din toate statele – in special cele descrise ca fiind „draconice" – vor fi anulate prin intermediul liberului arbitru al oamenilor – daca nu de catre insisi liderii vostri.

In aceasta lupta a luminii de a elibera Pamantul din ultimele inclestari ale intunericului, nu exista granite nationale – la fel cum nu exista granite culturale, etnice, de rasa, sex, religioase sau economice. Traiti intr-o lume neseparata, de suflete individualizate care isi radiaza lumina oriunde s-ar afla, fiecare fiind la fel de important ca oricine altcineva. Va aflati acolo unde va aflati, dintr-un motiv foarte important. Ati venit pentru a participa la evenimentele acestei perioade unice de pe Pamant si v-ati ales elementele genetice si de mediu, pentru ca aveti nevoie de ele in misiunea voastra principala – misiune aleasa tot de catre sufletul vostru.

Menirea voastra nu este tiparita pe certificatul de nastere, deci cum puteti afla care este ea? Tuturor celor care pun aceasta intrebare, va spun: misiunea personala va pregateste prin cunoastere, talente, aptitudini si diverse niveluri de forta si va ofera calauzire si intuitie, inspiratie, aspiratii, intelegere si instinct – adica mesajele sufletului vostru catre constiinta. Atunci cand va ascultati vocea interioara, imboldul Sinelui vostru Divin, va gasiti intr-un „spatiu" al pacii si acceptarii. Unii numesc aceasta senzatie pasnica: „abandonare" – „predare in fata lui Dumnezeu" – ceea ce si este; insa e adeseori interpretata gresit, ca fiind abandonarea controlului asupra vietii voastre. Nu! Aceasta stare insemna sa CASTIGATI controlul asupra propriei vieti! Prin predarea tuturor temerilor si nelinistilor, indoielilor, regretelor si a vinei pe care o resimtiti unei puteri superioare care sa le rezolve, curgeti in mod constient in armonie cu Dumnezeu, in calitate de zeul sau zeita ce sunteti, traind experienta pe care ati ales-o.

Voi continua, daca se poate, si voi raspunde altui grup de intrebari ale unor persoane care isi doresc sa afle: Unde anume se afla Pamantul in procesul sau de Inaltare ... si daca Administratia Bush se va incheia in decursul acestui an?

Recent, Pamantul a fost beneficiarul unui influx masiv de energie care v-a zdruncinat pe multi dintre voi si i-a oferit planetei voastre un salt inainte. Alinierea multor corpuri ceresti ce influenteaza Pamantul a devenit optima pentru a-l impinge peste un spatiu „incetinitor" de energie – o ciocnire gravitationala pe soseaua astrala, ati putea spune – care, altfel, i-ar fi intrerupt temporar ritmul pe care si l-a fixat in deplasare spre cea de-a patra densitate. Gratie acestui influx, ritmul sau s-a accelerat. Socul simtit de voi a avut acelasi efect, deci fiti atenti la mesajele sufletului vostru si curgeti odata cu acest plan energetic superior.

Mass-media anunta de multe ori ca presedintele Bush pierde din sprijinul pe care l-a primit in tara, din partea membrilor influenti din propriul partid si a cetatenilor din alte tari, fapt ce semnaleaza ca administratia sa se prabuseste. Daca, la finalul anului, se va mai afla inca la conducere, va fi deoarece alti Illuminati, din tari ce nu se afla in atentia publicului, vor sprijini economia Statelor Unite pentru propriul lor interes, care nu are nici o legatura cu loialitatea fata de George W. Bush. Dimpotriva, el nu le mai este folositor si e, pentru calculele facute de Illuminati, la fel de lipsit de importanta ca si un simplu fermier.

Da, Mama, stiu: Ce se va intampla odata ce Bush nu se va mai afla la conducere? El nu reprezinta decat „gura" adevaratelor puteri din guvern, iar adevarul – adevarul despre acestea – va iesi la iveala prin alte capete de acuzare. In prezent, dat fiind liberul arbitru al tuturor celor implicati, nu este clar daca negarile acestor infractiuni vor fi insotite si de demisii sau impotrivire.. In cele din urma, nici nu va mai conta acest lucru, intrucat perioada guvernarii acestor suflete intunecate se aproprie de sfarsit. Echipa de tranzitie – unii dintre ei fiind deja in pozitii influente de unde se fac auziti – devine vizibil tot mai activa, iar schimbarea de la actuala administratie la urmatoarea va fi cat se poate de organizata.

Voua, celor care sunteti foarte ingrijorati in ceea ce priveste degradarea continua a drepturilor civile – intr-adevar, a drepturilor UMANE – va spun, nu va temeti! Toate legile si politicile care nedreptatesc in vreun fel oamenii sau Pamantul insusi, vor fi anulate in mod legal, deoarece acestea au fost create de administratii alese neconstitutional si chiar fraudulos. Orice activitate condamnabila – cum ar fi tortura acceptata a prizonierilor care nu beneficiaza de optiuni juridice – va inceta in mod subit, iar Curtea Suprema de Justitie, a carei decizii au fost sau ar fi influentate de catre intuneric, va fi inlaturata.

Va reamintesc, Illuminati reprezinta o forta mondiala, nu nationala, iar scopul lor este acela de a controla intreaga lume. Intensificarea permanenta a puterii luminii impiedica aceasta actiune, pas cu pas. Intrucat Statele Unite este considerata a fi cea mai puternica natiune de pe Pamant, guvernul acesteia trebuie sa cada primul – ceea ce se intampla in prezent. Prin cererile facute de oameni si aparitia acelor conducatori plini de lumina, si celelalte natiuni vor face la fel. Si pe voi, cei de alte nationalitati, va indemn sa vedeti scanteile de lumina si sa fiti recunoscatori pentru acesti prevestitori ai Luminii care va veni.

Acum, Mama, e randul tau sa pui intrebarile.

S: Bine, insa ai raspuns la majoritatea intrebarilor de pe lunga mea lista. Sunt de parere ca intrebarea legata de bani se potriveste bine aici. Este de inteles ca multi oameni isi fac griji in privinta banilor, mai ales pentru ca fondul de pensii poate fi pierdut – o mare parte din el este pierduta deja. Multi te roaga sa faci unele comentarii referitoare la investitii, iar o persoana intreaba daca vom avea nevoie de aur si argint pentru tranzactiile zilnice, in cazul in care bancnotele de hartie isi pierd valoarea, sau daca oamenii vor incepe sa-si imparta deschis, intre ei, bunurile.

MATEI: Desigur, inteleg aceasta ingrijorare fireasca si, credeti-ma, fortele intunecate nu au in vedere capacitatea voastra de a va utiliza puterile de materializare, pentru a crea abundenta de care sunteti capabili – in cazul in care credeti ca sunteti capabili. Va rog pe cei care faceti deja acest lucru, sa ajutati la acest proces de atenuare a temerilor legate de resurse. Insa, gandindu-ne la stadiul in care se afla psihicul global care inca rezoneaza la necesitati, mai degraba decat abundenta, da, multi vor intampina dificultati din cauza manipularii economice – iar, pe termen scurt, acestea pot fi reduse prin exact ceea ce a spus persoana care a pus intrebarea – impartirea bunurilor, sau a resurselor, in mod deschis si liber. Poate fi vorba de acte de daruire, sau de schimb totale – un schimb de servicii, unelte, materiale, talente, munca, alimente, apa, combustibili, orice ar avea cineva de care sa aiba nevoie altii – sau oferirea de locuinte, ingrijire a copiilor si asistenta pentru bolnavi, gradinarit sau prepararea alimentelor. Mai presus de toate, sa aveti incredere in capacitatea voastra de a intampina aceste provocari si ramaneti fermi in lumina; atunci cand ati ales aceasta viata, ati stiut ca veti participa la schimbarea actuala si ati facut o „cerere" pentru forta si intelepciunea de a face fata incercarilor!

In ceea ce priveste investitiile, repet ca nu sunt un consilier financiar; cu toate acestea, pot spune ca aurul si argintul vor deveni baza economiei globale, astfel incat alocarea resurselor mondiale sa devina echitabila.

S: Iti multumesc. Unele intrebari au fost puse mai demult, deoarece in ultimele doua mesaje nu am mai avut spatiu pentru a raspunde la ele. Unii au intrebat daca adevaratul motiv al invadarii Irakului este acela ca statul respectiv detine doua dintre cele sase porti stelare de pe Pamant – porti prin care fortele extraterestre intunecate ne vor invada planeta.

MATEI: Avand in vedere ca fortele intunecate aflate in afara planetei au orchestrat razboiul prin intermediul influentei pe care o au asupra celor de pe planeta, nu-mi pot imagina ca invadarea s-ar fi putut baza pe asemenea informatii eronate. In primul rand, portalurile cunoscute ca porti stelare sunt create pentru intrarea fortelor de Lumina. Aceste zone – si exista in numar mai mare de sase – sunt puncte energetice extrem de puternice din reteaua de Lumina ce inconjoara Pamantul, iar intunericul nici macar nu se poate apropia de ele, datorita stralucirii pe care o emana. La un moment dat, aceste zone se aflau deasupra Irakului, dar la fel cum curentii energetici din orice regiune se schimba din cauza negativitatii sau pozitivitatii marite, portile stelare se schimba si ele. Reteaua de Lumina este constanta in intensitate, dar are mobilitate astfel incat navele spatiale sa poata patrunde in siguranta intr-o regiune aleasa – fie in forma vizibila, fie ca unde de lumina. Reteaua nu se asemana cu o panza de paianjen in ceea ce priveste grosimea sa uniforma, sau spatiile mari acoperite, ci in conexiunile si fermitatea sa, iar cu acest aspect flexibil, se poate apropia la trei metri de suprafata planetei – sau chiar mai putin in circumstante exceptionale – si se extinde la sute de kilometri in spatiu. Operatorii retelei au fost cei care au preintampinat detonarile nucleare din spatiul cosmic din apropierea Pamantului, de cand Creatorul a facut acea exceptie la legea liberului arbitru.

S: E uimitor faptul ca reteaua se gaseste atat de aproape de noi! Urmatoarea intrebare: „Este adevarat ca donarile de organe si tesuturi pentru transplanturi dauneaza sufletului in timpul procesului mortii?

MATEI: Raspunsul este „nu", dar e nevoie de un comentariu mai amplu. Prin definitie, „procesul mortii" are loc inaintea decesului, iar extirparea organelor si tesuturilor nu se face pe pacienti vii. Conceptul de transplant de organe si procedurile in sine au fost preluate din densitatile superioare de catre chirurgii receptivi, care au fost inspirati sa salveze vieti prin aceasta metoda. In acele cazuri rare de donari „pe viu", consimtirea donatorului si recunostinta celui care primeste genereaza lumina pentru a sustine forta vitala a ambelor corpuri, in cazul in care moartea fizica nu este inscrisa in contractele de la nivelul sufletului celor implicati. Chiar si in situatiile cele mai nerezonabile, atunci cand se iau organe de la persoane, fara voia acestora, pentru a fi vandute, moartea corpului survine imediat, iar sufletul merge mai departe.

S: Dar, in acest caz, sufletul nu va fi traumatizat?

MATEI: Ba da, dar nu mai mult decat in miliardele de cazuri de-a lungul timpului, in care s-a murit din cauza altor tipuri de brutalitate inumana si neglijenta crasa. Psihicul acelor suflete sunt tratate cu grija in Nirvana, acolo unde primesc ingrijire speciala, insa impactul este purtat prin memoria celulara in multe intrupari, pana cand acel tipar se incheie prin intermediul completarii unei lectii karmice alese, sau pana cand este sters prin forta emotionala si claritate spirituala.

S: Inteleg. Consider ca s-ar potrivi bine aici intrebarea: „Cu privire la marea transformare a Pamantului, ce inseamna sa fii pregatit din punct de vedere spiritual? Pentru cei care cred in Christos, asta inseamna sa-L fi acceptat ca Rege si Mantuitor".

MATEI: Iar aceasta va una dintre cele credintele mari care vor disparea in momentul in care adevarul cu privire la mileniile de minciuni perpetuate prin intermediul religiilor va deveni cunoscut. „A doua venire" si „extazul" si „mantuirea" fac parte dintr-o mare minciuna. Credintele religioase nu sunt unul si acelasi lucru cu spiritualitatea, iar in majoritatea cazurilor, nu au nici multe in comun. Una dintre cele mai mari provocari care va asteapta este aceea de a rezolva conflictul dintre cei care cunosc adevarul si cei care i se vor impotrivi, pentru a-si pastra intacta credinta lor, indiferent de religia de care apartin.

In cazul crestinismului, omul cunoscut ca Iisus din Biblie ar fi primul care v-ar spune cat de gresita este aceasta invatatura – si anume ca „acceptarea Sa ca Rege si Mantuitor" este calea unica spre „salvare" – si v-ar mai spune ca a crede in aceasta nu este acelasi lucru cu „a crede in Chistos". Christos nu e un nume – inseamna „a fi una cu Dumnezeu". Energia Christica, sau lumina Christica, este cea mai inalta putere din univers si e vesnic disponibila tuturor in calitate de „mantuitor" care va poate ajuta sa nu cadeti prada intunericului si sa nu faceti fapte considerate a fi „nedumnezeiesti".

Sufletul care s-a nascut in taramul Christic – prima creatie a Creatorului – si care s-a incarnat intr-una dintre vieti ca Iisus, a trait ca multi alti lideri spirituali de pe Pamant si din spatiul indepartat. Energia taramului Christic este iubirea pura – si Iisus, celelalte intrupari ale Sale si celelalte suflete de la acel nivel inalt spun ca tocmai aceasta energie reprezinta „a doua venire". Nu este revenirea omului care a trait in Galileea, cu 2000 de ani in urma. El stia ca nu este diferit de celelalte suflete, ca toate sunt o parte din Dumnezeu, ca toate au acelasi potential pentru realiza „miracolele" care i-au fost atribuite si ca toate au vieti multiple care le ofera sansa de a-si aminti de Sinele lor dumnezeiesc si de faptul ca nu sunt separate de celelalte suflete din acest univers.

Daca adevaratul mesaj al lui Iisus ar fi fost cel pastrat in Biblie, in loc de a fi distorsionat sau trunchiat, ati fi cunoscut acest adevar din propriile sale cuvinte. Imi pare rau ca nu am putut expune aici mesajul sau complet.

Ce anume inseamna sa aveti o „pregatire spirituala"? Inseamna sa cunoasteti ca sunteti o parte inseparabila de Dumnezeu si de toate celelalte suflete din univers; ca Sinele vostru dumnezeiesc a ales aceasta viata, ca si pe toate celelalte, astfel incat sa puteti trai deplinatatea lui Dumnezeu. Ma refer la a auzi, a avea incredere si la a urma mesajele pe care sufletul le trimite constiintei – acele mesaje despre care am vorbit mai devreme. Este vorba de intelegerea motivului pentru care va indemnam sa nu-i judecati pe ceilalti – pentru ca nu stiti ce se afla in contractul de la nivelul sufletului lor – si va indemnam sa trimiteti iubire tuturor, in special celor care se afla in intuneric, acolo unde exista un gol de iubire, de lumina. Este cunoasterea faptului ca oriunde v-ati afla, veti fi in siguranta, daca asa spune contractul vostru, ca si cunoasterea ca, in cazul in care sufletul si-a incheiat misiunea, veti merge mai departe in evolutia voastra spirituala.

Ce se intampla cu oamenii „buni", care sunt grijulii si saritori, generosi si corecti, dar care nu stiu ce inseamna „pregatire spirituala"? La nivel de suflet, fiecare stie acest lucru. Influxul vibratiilor superioare ii ilumineaza pe toti cei care patrund in profunzimea lucrurilor si atinge mintile care se deschid. Mama mea este in mod deosebit atrasa de doua randuri aflate la finalul e-mail-ului celui care a pus intrebarea: „Prin fiecare inima, schimbam lumea in care traim" si „Impreuna vom vindeca lumea".

S: Stiam ca o sa-ti placa cele doua fraze, Mash. Mai multi oameni mi-au scris despre frecventa uimitoare cu care se intalnesc cu numarul 11, fie ca il vad pe ceas, facturi, etichete cu preturi, scrisori – oriunde se folosesc numere – si si-ar dori sa stie care e semnificatia a ceea ce „pare a fi o epidemie a numerelor de 11", asa cum s-a exprimat cineva. Chiar si eu observ destul de des acest numar, iar azi dimineata, cand m-am uitat la ceas, am vazut ca era ora 11:11.

MATEI: In numerologie, numarul 11 are o semnificatie importanta si, fara sa ma apuc sa explic aceasta stiinta metafizica, voi spune doar ca acest numar vesteste apropierea Noii Lumi, Era de Aur, reintoarcerea la Sinele Divin al Pamantului. Predominanta numarului 11 reprezinta ceva foarte BUN!

S: Asa se pare! Am unele intrebari despre noul Eden. Una dintre ele vine de la cineva care se intreaba daca vom mai avea nevoie de mancare atunci cand Pamantul isi va incheia procesul de Inaltare, sau daca va fi ca in Nirvana, unde corpurile eterice nu au nevoie sa consume mancare solida?

MATEI: Corpurile fizice necesita hrana fizica, deci cu siguranta veti dori sa mancati in continuare. Ceea ce se va schimba insa, este modul de alimentatie care va respecta vietile animalelor si, intrucat celulele vor avea o structura cristalina, veti considera ca hrana cruda si cerealele integrale sunt mai apetisante decat ceea ce va ofera, in prezent, supermarket-urile voastre.

S: Unii se intreaba – ceea ce, cred eu, este foarte logic – ce anume se poate schimba in orasele mari, acolo unde inghesuiala, lipsa de intimitate si liniste duc la aparitia familiilor cu probleme, la violenta, delicte si deznadejde. Ce se va intampla cu milioanele de oameni care traiesc in orase ca New York, Buenos Aires sau Tokyo?

MATEI: Un numar de factori se aplica si aici. Unul dintre efectele noului plan energetic pe care l-am mentionat va fi amplificarea motivatiei de a parasi orasele aglomerate si de relocalizare in zonele rurale, ca un nou val de pionieri, intrucat locurile nelocuite in prezent vor inflori si ii vor atrage pe cei cu spirit de aventura. Demolarea multor cladiri, restaurarea altora si amenajarea de parcuri si gradini de legume si flori, construirea de biblioteci la care poti asculta si muzica, de adaposturi pentru animale pe care le considerati a fi salbatice – dar nu in custi! – si a centrelor de divertisment si recreere, vor face ca viata traita in oras sa fie mult mai satisfacatoare pentru spirit. Noile mijloace de transport si distribuirea mult mai corecta a bogatiei vor permite celor care traiesc in orase sa mearga des la tara, unde una dintre afacerile foarte profitabile vor fi hanurile de tip „pat si mic dejun" care sa ofere acea oaza de ragaz de la activitatile de rutina si, totodata, aceste schimbari le vor permite oamenilor sa calatoreasca in locuri indepartate. Numarul populatiei se va diminua prin decese naturale cauzate de uzura, iar natalitatea va scadea. Dar cea mai mare schimbare va fi cantitatea de Lumina din sufletele care fac aceasta calatorie alaturi de planeta Pamant – starea de spirit predominanta va fi una armonioasa, de cooperare, de intrajutorare, bunatate si incantatoare blandete.

S: Asta m-ar bucura, cu siguranta, daca as trai in oras. De abia astept sa vad ce vei spune despre urmatorul subiect. Un tanar care considera ca prietenii lui se casatoresc din cauza constrangerilor sociale si religioase – care, intr-o oarecare masura, pot fi manipulate sau chiar create de catre fortele intunecare – doreste sa afle incotro se indreapta institutia casniciei in cadrul schimbarilor preconizate. Totodata, intreaba si despre divort.

MATEI: Intotdeauna este minunat sa te vad zambind, Mama! Da, felul tau de a vedea lucrurile va fi impartasit de multi altii, in anii viitori. Cei care au citit descrierea facuta de mine despre viata in Nirvana – lumea spiritului vostru – stiu ca, acolo, numai legaturile de iubire unesc un cuplu, si nu o solicitare legala aprobata de documente federale sau religioase si nu dintr-o constrangere a semenilor, sau a parintilor. La fel este si in cazul despartirilor, care sunt intotdeauna amicale, deoarece interesele si activitatile se indreapta in directii diferite, conform evolutiei sufletului.

Distantarea din cadrul legaturilor de cuplu ce durau o viata a inceput cu putin timp in urma, cu o crestere a ratei divorturilor si a alegerii facute de parteneri de a urma proceduri legale si de partaj, atunci cand unul dintre ei, sau amandoi, simtea nevoia de a merge mai departe. Ultima nu este o situatie usoara, din cauza restrictiilor nedrepte in privinta bunurilor oferite cuplurilor care se casatoresc si a ostracizarii publice, in special a cuplurilor de homosexuali. Toate acestea se vor schimba, intrucat prejudecatile si judecata vor fi inlocuite de intelegea faptului ca scopul fiecarei vieti este acela de a completa ceea ce lipseste din ceea ce am experimentat ulterior, astfel incat sufletul sa poata evolua si ca fiecare suflet sa aiba ocazia de a trai toate tipurile de relatie si orientare sexuala.

Situatia de pe Pamant difera considerabil fata de cea din Nirvana, unde cuplurile nu dau nastere la copii – fara sa existe astfel conflicte legate de custodie. Dat fiind ca banii nu exista, toate nevoile de baza fiind satisfacute, nici sprijinul financiar nu constituie o problema. Aceste situatii des intalnite in familiile de pe Pamant vor fi rezolvate in vibratiile superioare, unde iubirea este mai pura si mai puternica, trasaturile negative nu vor mai fi necesare si unde va fi instituit un sistem economic complet diferit. Prin urmare, problema actuala in legatura cu copiii din familii destramate, nu va mai genera sentimente de tristete sau ingrijorare. Neintelegerile din cadrul aranjamentelor existentiale vor fi acceptate cu calm si gratie, insotite de intelegerea faptului ca respectarea contractului facut la nivel de suflet si care este creat pentru evolutia spirituala, este extrem de importanta pentru toti. Totul este Una.

Mama, stiu ca e timpul sa incheiem, iar reflectarea asupra sintagmei „Cu totii Una suntem" reprezinta o maniera buna in care sa termin si sa-mi iau la revedere. Voi adauga doar: Va trimit tuturor „Toata dragostea mea".

S: Iti multumesc pentru mesaj, scumpul meu.(traducere de Daria Vasilescu)

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb