Persoane interesate

joi, 17 decembrie 2009

Mesaj de la Matei 17 decembrie 2009 despre spirala din Norvegia

Mesaj de la Matei

17 decembrie 2009 (ii multumim Alexandrei Stan)

Sunt Matei si va aduc salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. De fiecare data, acest sezon al sarbatorilor sfinte amplifica emotiile corespunzatoare situatiei personale si asa se intampla ca bucuria si incantarea curg liber alaturi de disperare si durere. In aceasta privinta, anul acesta nu este diferit de alti ani, dar din alt punct de vedere exista o diferenta minunata. Din numeroasele greutati care s-au abatut asupra atat de multor sufletele dragi noua a inflorit un dar imens al inimilor in intreaga lume. Recunostiinta pentru bincuvantarile din viata voastra si compasiunea mai puternica decat oricand au inspirat in egala masura impartasirea cu cei care au mai putin. Incepand cu familia si vecinii pana la popoare din zone indepartate avand credinte si obiceiuri culturale diferite, spiritul daruirii din inima invaluie Pamantul. Am dori sa puteti vedea asta asa cum o vedem noi – o radiatie puternica, asemanatoare soarelui de vara, care imbratiseaza familia de suflete a Pamantului si care se intrepatrunde cu lumina ce straluceste catre voi din multe puncte ale galaxiei. Este un spectacol magnific!

Au mai ramas doar cateva zile din prima decada a secolului vostru 21, cea mai importanta perioada a istoriei voastre inregistrate. Pe parcursul ultimilor 10 ani, lumina care a scos la iveala si a dezradacinat intunericul adanc inradacinat de atatea veacuri, a deschis in acelasi timp ferestre mai multe si mai largi catre descoperirea sinelui vostru si catre introspectia universului žnevazut. Viitoarea voastra decada va constitui o explozie de revelatii dinamice, care vor schimba irevocabil viata in lumea voastra, inclusiv recunoasterea iminenta a prezentei altor civilizatii. Alte adevaruri indelung ascunse pana acum vor conduce la o multitudine de reforme care, asemenea unor furtuni care matura buruienile din cale, va vor conduce spre Epoca de Aur a Pamantului.

Mesajul nostru principal de astazi este un fel de ofranda, dar in primul rand vom raspunde intrebarii care se afla in multe minti: Ce a fost aparitia fenomenala de pe cerul Norvegiei? . I-am cerut mamei sa transcrie raspunsul pe care l-am dat deja la aceasta intrebare, pentru o alta publicatie:

“Matei spune ca acesta reprezinta cel mai profund semn primit pana acum de la fratii si surorile noastre din alte civilizatii, cu privire la faptul ca momentul recunoasterii corespunzatoare a prezentei lor se apropie - nu exista niciun alt mod prin care cei care nu vor ca acest lucru sa se intample sa il poata explica pentru a face abstractie de acest semn dramatic. Spirala in intregimea ei reprezinta interconectarea neatinsa a tuturor sufletelor de la Inceputurile noastre in Lumina “ lumina intensa din centru “ iar spirala albastra indreptata spre Pamant este cea mai puternica dovada de pana acum, a dorintei lor de a ne conecta constient, impreuna cu ei, in acelasi spirit in care au venit. Momentul si localizarea sunt semnificative, ele au fost alese pentru a marca acordarea Premiului Nobel presedintelui Obama pentru viziunea sa si activitatea dedicata implinirii pacii mondiale si ne indica faptul ca ei se afla aici, pentru a ne ajuta in atingerea acestui scopâ.

Iti multumesc, mama. Dupa cum ati vazut, s-a facut o incercare de a explica fenomenul si a-l expedia, pornind de la premiza ca a fost vorba despre o racheta ruseasca sau, conform unei alte teorii ca ar fi provenit de la HAARP (N.tr.:High Frequency Active Auroral Research Programme – Programul de inalta frecventa de cercetare activa a aurorei - prin intermediul unui instrument de cercetare ionosferica). Nu ne-am putut opri sa zambim la auzul aiurelilor legate de o presupusa racheta, sau care creditau un sistem obisnuit facut de mana omului, pentru extraordinara demonstratie produsa de tehnologia fratiei voastre multidimensionale.

Acum stim ca multi dintre voi sunt profund dezamagiti de decizia presedintelui Obama de a trimite mai multe trupe in Afganistan, decizie care pare sa fie total contrara motivului pentru care acesta a fost ales sa primeasca prestigiosul premiu pentru pace. Acum asa pare sa fie, dar cu timpul veti vedea ca alegerea comitetului a fost cu adevarat cea mai potrivita.

Inca din primele zile ale mandatului sau, presedintele Obama s-a confruntat cu o opozitie foarte puternica la viziunea sa referitoare la tara lui si la o lume a pacii si, in timp ce nu a renuntat la nimic din intentiile sale declarate, a trebuit sa faca compromisuri si sa ia hotarari interimare, care nu sunt in consonanta cu viziunea lui, cu mesajele din sufletul lui. Ironic poate, aceleasi energii care inspira darurile din inima la o scara nemaiintalnita pana acum sunt si cele care determina ca toti cei care se impotrivesc reformei sa se opuna din toate puterile, cu mai multa incapatanare decat oricand, prin mita, santaj sau amenintari cu moartea, indivizii care au tesut reteaua pernicioasa a intunericului au inca puterea de decizie politica in multe cazuri. Obama si membrii Congresului care impartasesc viziunea lui vor urmari cu tenacitate eliberarea guvernului lor de toti cei care isi urmaresc propriile interese si care doresc sa il pastreze sub control.

Acest lucru nu se intampla numai in Statele Unite – se intampla pretutindeni in lume. Ceea ce se intampla in spatele scenei, inauntrul guvernelor si intre acestea, se va incheia cu triumful tuturor oamenilor plini de Lumina. Cei intunecati aflati la conducere in orice organizatie, care are impact asupra vietii pe Pamant, vor disparea. Pe masura ce vibratiile planetare continua sa se ridice, acei manipulatori lipsiti de scrupule vor pleca, corpurile lor fizice neputand supravietui fara Lumina pe care refuza sa o accepte si sufletele vor pleca spre lumi care corespund nivelului lor energetic, atins in viata.

[…] Atunci cand v-ati oferit sa veniti aici, acum, stiati ca veti avea de suferit de pe urma dezamagirii si a coruptiei in politica, in legi si in stratificarea socio-economica si, cu toate acestea, v-ati incarnat in mod special, pentru a va elibera lumea de natura distructiva a divizarii si nedreptatii.

Si asta si faceti! La sate, in orase si metropole, pretutindeni in lume, energia populatiei destrama sisteme injuste, care i-au facut pe bogati si mai bogati si pe saraci si mai saraci si se resimte o nerabdare crescanda de a duce la indeplinire schimbari profunde. Si asta reprezinta un raspuns la vibratiile mai inalte ale Luminii intensificate, la fel ca si dorinta de pace care sta la baza dezacordurilor cu personalul militar. Toate actiunile si reactiunile sunt accentuate, in conformitate cu accelerarea energiei, pe care o resimtiti sub forma timpului care trece din ce in ce mai repede si toate micile frecusuri si ciondanelile legate de probleme vor evolua, pe masura ce planeta Pamant se apropie de Epoca ei de Aur, in sensul unitatii scopurilor mai inalte.

Am descris aceasta lume a iubirii, pacii si cooperararii intre oameni si viata in armonie cu Natura [„Eseu despre 2012â€� – 31 decembrie 2007] precum si planul general de dezvoltare al acestei lumi minunate, care ESTE deja parte din continuum [21 noiembrie 2008]. Daca nu ati citit inca aceste mesaje, citirea lor in tihna va va umple de nerabdare si siguranta. Darul nostru special de astazi vine sub forma unor fragmente din cartile lui Matei, el este un colaj de adevaruri fara varsta, in legatura cu vietile voastre fizice si in spirit in cadrul familiei noastre universale si pe planeta voastra mama intr-un context universal. Este speranta noastra arzatoare ca aceasta selectie va va lumina calea spirituala catre Epoca de Aur si va va inspira sa va âžtraiti Luminaâ ca zei si zeite ce sunteti.

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward

www.matthewbooks.com

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail? 
Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactiv www.copiii-indigo.ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.
Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare folosind simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb