Persoane interesate

duminică, 28 februarie 2010

Mesaj de la Matei pentru luna ianuarie 2010

Mesaj de la Matei (ii multumim Alexandrei Stan)

11 ianuarie 2010

(daca vreti sa stiti mei multe despre Matei, in special din cartea Matei, vorbeste-mi despre rai, puteti afla din cartile publicate de editura FOR YOU, pe care le gasiti aici http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=4)

Cu salutari pline de iubire, sunt Matei, cel care va vorbeste din partea sufletelor aflate pe aceasta statie. Pe masura ce intrati in cea de-a doua decada a acestui secol, economia globala ramane predominanta in toate gandurile, dar foarte aproape de ea se situeaza preocuparile privind asa-numita “incalzire globala. Aceasta problema controversata nu numai ca face parte din blocajul economic prezent, dar reprezinta si o parte integranta a modului in care dualitatea inca va influenteaza lumea: interesele proprii versus interesele globale ale maselor si ale planetei Pamant insesi. 
Savantii care pretind ca schimbarea climei reprezinta o desfasurare naturala ciclica si nu un rezultat al interventiei umane ignora faptul ca niciodata pana acum planeta nu a fost atat de afectata de poluarea toxica generata de oameni. Intr-adevar, au mai avut loc schimbari climaterice importante pana acum, atunci cand planeta Pamant a trebuit sa se descotoroseasca de negativitatea generata de comportamentul locuitorilor sai umani, dar niciunii dintre oamenii vostri de stiinta, aflati de ambele parti ale disputei legate de incalzirea globala, nu cunosc adevaratele cauze si efecte. Cei care isi exprima nelinistea referitor la topirea alarmanta a ghetarilor si la temperaturile record o fac dintr-o preocupare sincera legata de generatiile viitoare, in timp ce aceia care neaga cu seninatate nevoia de a reduce poluarea se pun de buna voie in slujba celor care isi urmaresc propriile interese si care profita substantial de pe urma multora dintre procesele ce genereaza poluarea. Daca se adauga la aceste surse si ploaia deliberata de toxine prin intermediul eliberarii de deseuri toxice in aer, la mare altitudine (chemtrail), depozitele de deseuri toxice la sol, depozitatea in conditii necorespunzatoare a desurilor radioactive, este covarsitor de clar ca nimic din lumea voastra nu a scapat neglijentei umane, cel putin, si contaminarii criminale, in cel mai rau caz. 

Voi, cei care sunteti familiarizati cu aceste mesaje, stiti ca revenirea planetei Pamant la statutul ei initial de Paradis include inlocuirea temperaturilor extreme, atat a celor polare, cat si a celor tropicale, cu ceea ce va deveni in cele din urma un climat moderat la scara mondiala. Aceasta noutate le este necunoscuta savantilor vostri, ca si majoritatii restului populatiei; dar, chiar daca fiecare persoana de pe aceasta planeta ar fi constienta de aceasta evolutie, acest lucru nu v-ar scuti de responsabilitatea colectiva de a pune capat profanarii Pamantului si de a repara daunele imense care i-au fost aduse. Alte civilizatii sunt nerabdatoare sa va ajute in aceasta sarcina gargantueana, dar este vorba despre planeta voastra, asa ca voi sunteti cei care trebuie sa preia initiativa. Si o faceti! Chiar daca la Conferinta de la Copenhaga nu s-au obtinut rezultate foarte importante, Lumina din nenumarate suflete i-a inspirat pe participanti sa initieze pe numeroase cai eforturi de conservare si reparare. Acestea cuprind de la indepartarea de catre indivizi a plantelor invazive introduse necugetat, in detrimentul culturilor naturale, pana la legi care sa impuna companiilor miniere cu exploatari de suprafata sa readuca terenul pe care l-au jefuit la starea sa initiala, companiilor de exploatare a minereurilor sa detoxifice apa pe care o folosesc in procesele lor de productie si companiilor de exploatare forestiera sa protejeze habitatele animale. Multi indivizi sunt inspirati sa salveze si sa reabiliteze animale salbatice ranite sau orfane, sa creeze conditii de viata in salbaticie pentru animalele aflate in gradinile zoologice, sa adauge animale pe lista celor aflate pe cale de disparitie, sa-i invete pe braconierii speciilor aflate pe cale de disparitie despre alte modalitati de a-si castiga existenta.


Lumina din ce in ce mai intensa va scoate la iveala interesele personale care au impiedicat vreme indelungata dezvoltarea surselor libere de energie si a altor tehnologii. In curand, toate acestea žvor iesi la lumina si, alaturi de tehnologiile avansate puse la dispozitie de catre familia voastra spatiala, va vor fi utile pentru curatarea si purificarea solului, a apei si a aerului si vor transforma metodele voastre de transport, de ingrijire medicala, de producere a mancarii, de constructie, de manufacturare si de comunicatii. Pe scurt, viata asa cum o stiti se va schimba radical si minunat atunci cand Pamantul va iesi complet din cea de-a treia dimensiune. 

Dualitatea omniprezenta a omenirii in a treia dimensiune este cea care a impiedicat introducerea oricaror inovatii de pe urma carora sa beneficieze intreaga viata din lumea voastra. Acum, cand Pamantul a atins vibratii superioare, la care sistemele corupte ale celor care au detinut timp indelungat controlul se destrama ireparabil, žputerea oamenilor infloreste pretutindeni pe planeta. Impreuna cu diversele masuri de protectie a mediului orientate catre recuperarea sanatatii si frumusetii Pamantului, apar si noi metode de comportament in afaceri; reciclarea si žcalea verde devin comune, gradinile personale si comunitare se dezvolta; utilizarea comuna a uneltelor si echipamentelor inlocuieste proprietatea unica a acestora; schimbul de bunuri si servicii este multumitor pentru majoritate; miscarile de inlocuire a autoritatilor publice ineficiente sau corupte se intensifica. Este o adevara bucurie pentru noi sa vedem ca oameni din toate žcolturile lumiiâ€isi descopera puterea de A FI schimbarile pe care le doresc in lume!

Sa mai vorbim putin despre dualitate, despre eforturile de-a o intelege si despre motivul pentru care a reprezentat o componenta a omenirii de pe Pamant atata vreme. O data cu trecerea secolelor, generatie dupa generatie a incercat defineasca žnatura umanaâ si dualitatea a fost interpretata ca reprezentand oamenii cu frica lui Dumnezeu versus pacatosi in religie, figurile ingeresti versus cele demonice in arta si literatura, taria de caracter versus slabiciune in filozofie si comportamentul determinat de mediul inconjurator in stiintele sociale. Vechile definitii descriu persoanele ca fiind fie ždumnezeiesti, fie žmalefice, in timp ce definitiile mai noi se refera la ambele aspecte ca fiind innascute in toti oamenii. Intr-adevar, exista potentialul pentru ambele tipuri de comportament, dar niciunul dintre aspectele-limita ale spectrului dualitatii „bine-rauâ nu sunt predestinate. 

Intunericul se dezvolta in cea de-a treia dimensiune, in care fluxurile de energie sunt obisnuite cu violenta, furia, lacomia, gelozia, necinstea, nedreptatea, dorinta pentru putere si control. Inainte de nastere, sufletele aleg sa depaseasca orice trasatura negativa au dezvoltat in alte vieti si, totusi, acest lucru se uita o data cu revenirea in corpurile dense si, din nou, comportamentul se dezvolta in functie de alegerile libere facute in contextul influentelor externe pe care tot sufletele le-au ales, dar au uitat. Pentru a atinge trairea echilibrata necesara cresterii spirituale, un suflet poate petrece mai bine de sute de vieti pentru a evolua in afara potentialului negativ al dualitatii, catre capatul pozitiv al spectrului, acolo unde predomina energia iubirii, pacea, generozitatiea, armonia, onoarea si blandetea.

In acest moment unic al Universului, in care toate experientele sunt accelerate, sufletelor li s-a acordat ocazia fara precedent de a evolua in afara vibratiilor joase ale celei de-a treia dimensiuni si de a insoti astfel fizic Pamantul pe planuri superioare energetic. Din pacate, nu toata lumea foloseste aceasta ocazie si din aceasta cauza dualitatea este inca foarte puternica. Acest lucru nu va impiedica niciun pic evolutia Pamantului, deoarece aceasta este asigurata. In schimb, pune in pericol ajungerea la o destinatie âbunaâ a sufletelor care aleg sa-si continue comportamentul negativ in loc sa absoarba Lumina care sa le dea posibilitatea sa paraseasca pentru totdeauna limitarile celei de-a treia densitati, in scopul cresterii constientei si a inteligentei spirituale. Indivizii din randul Iluminatilor actioneaza in cadrul vibratiilor profunde ale celei de-a treia densitati in ceea ce priveste economia, de exemplu. Ei inca manipuleaza sistemul bancar si comertul prin intermediul procedurilor si reglementarilor corupte la o scara inimaginabila. Ei au manevrat bancile pentru a le transforma in monstri malefici, care se agata de fondurile pe care le detin, in loc sa le disperseze cu scopul incurajarii dezvoltarii afacerilor. Ceea ce este intentionat sa apara ca o bursa in revenire sunt pur si simplu niste computere miscand imensele averi ale Iluminatilor de colo-colo in jurul lumii, in timp ce corporatiile lor multinationale au inghitit sau distrug companiil concurente. Industriile lor žsubterane, ale scalviei sexuale si ale drogurilor ilegale, aduc si ele importante sume suplimentare la tezaurul existent.

Dar, acum, tesatura acestei retele insidioase globale se destrama in fata ochilor vostri. Prin intermediul canalelor media principale, âžturnatoriiâ au inceput sa vorbeasca despre afaceri bancare si operatiuni corporatiste ilegale, in timp ce oameni de stiinta, cercetatori din multe domenii, sunt luati la intrebari in legatura cu infractiuni iesite din comun. Astfel se aduna energia care, in cele din urma, va curata lumea voastra de toate activitatile bazate pe Iluminati si indivizii care incearca sa-si recompuna sistemele descompuse vor trebui sa-si recunoasca in curand infrangerea.
Vechile situatii legate de activitati intunecate ce au condus la saracie, razboaie, boli, nedreptati, brutalitate si opresiune si mintile celor care le-au creat nu mai pot exista in planurile energetice de care Pamantul se apropie vertiginos. Aveti in vedere mai ales faptul ca timpul linear se grabeste spre un continuum atemporal in care Epoca de Aur a Pamantului a si sosit!

Unii dintre voi se intreaba in legatura cu informatiile contradictorii legate de originea fenomenului de pe cerul Norvegiei din urma cu cateva saptamani. A fost oare creat de o alta cvilizatie, dupa cum va spunem noi si alte surse din afara planetei, sau a rezultat datorita instalatiei HAARP, de la care a fost detectata o scurgere de energie? V-am spune ca este o chestiune de concluzii diferite pornind de la observatii facute din puncte complet diferite. Daca va amintiti ca totul este energie si prin urmare toate sunt legate, va fi mai usor sa intelegeti ca puterea enorma generata de tehnologia familiei voastre spatiale a determinat o reactie blanda in comparatie cu sursa din partea tehnologiei umane, rezultatul magnific fiind pus de unii pe seama reactiei, si nu a fenomenului cauzator. Oricat de logica ar parea aceasta explicatie, ea pierde din vedere simbolismul profund al designului spiralei, momentul si localizarea acesteia.


Stim ca sunteti la curent cu recunoasterea oficiala iminenta a existentei altor civilizatii si sunteti nerabdatori sa auziti ultimele noutati referitoare la evolutia ei si de aceea l-am rugat pe Hatonn sa va vorbeasca despre asta.

Hatonn: Iti multumesc, Matei. Mi-as dori sa spun ca s-a progresat foarte mult, dar nu pot. Stiam ca va avea loc o incetinire pe perioada Sarbatorilor de pe Pamant si ne asteptam la factori de diversiune meniti sa franeze acest proces. Nu ne-am inselat, dar aceasta diversiune a provocat blocaje si intarzieri mai mari decat am fi crezut.

Incercarea de atac terorist in avion, din ziua de Craciun, a fost genul de actiune secreta a CIA pe care nu am putut sa o preintampinam. A fost un complot perfect pentru a atrage din nou intreaga lume in jurul ideii de žteroare globala Acest eveniment, pe langa initiativa legata de sistemul sanitar si rata ridicata a somajului, a ocupat atentia presedintelui Obama, care este forta conducatoare in discutiile pe care le purtam. Pana cand el nu isi va recapata capacitatea de a participa integral la dezbatere, aceste discutii vor continua sa fie mai mult ciorovaieli decat constructive.

Este la fel de adevarat ca nu se ia nicio hotarare in absenta lui Obama. El sustine cu putere o dezvaluire extensiva si rapida, in timp ce majoritatea celorlalti reprezentanti ai vostri sunt rezervati in ceea ce priveste ambele aspecte. Noi putem sugera si putem face recomandari, dar nu ne putem impune judecata asupra reprezentantilor vostri, cu atat mai putin putem actiona, pentru ca acest lucru ar fi considerat arbitrar, in cel mai bun caz, si unilateral, in cel mai rau caz. Asa ca, avem rabdare. Este singurul lucru pe care il putem face pana cand fie reprezentantii vostri ajung la o intelegere in legatura cu toate aspectele importante legate de transmisiunea TV, fie Dumnezeu, in Intelepciunea sa, va decide ce este de facut si cand. 

Intelegeti: cursul Pamantului este stabilit! Oamenii sunt cei care au un termen de respectat sau altfel vor ramane in urma. Ei au nevoie de o alarma care sa ii trezeasca, cum ar fi sa li se spuna ca suntem multi in acest Univers alaturi de voi. 

Iti multumesc pentru ca m-ai invitat sa vorbesc, Matei. Sper – fiintele de lumina din tot Universul spera! “ ca in curand va exista un consens pentru a porni la actiune cu „toate motoarele. 

Matei: Hatonn, iti multumesc pentru raport. Si noi asteptam cu rabdare acest eveniment, care va reprezenta o cotitura dramatica pentru oamenii de pe Pamant. Nu numai ca guvernele lor vor dezvalui in cele din urma adevarul despre žviata inteligenta de afara, dar aceasta revelatie va deschide discutiile despre alte informatii care nu au fost aduse la cunostiinta publicului. Se va deschide cutia Pandorei, ca sa spun asa. 

Ne intoarcem pentru o clipa la dualitate, pentru a dezvolta putin cele spuse de Hatonn : žIntelegeti: cursul Pamantului este stabilit! Este vorba despre oameni ca au un termen de respectat sau altfel vor ramane in urma. žFereastra alinierii universale prin care Pamantul poate parasi complet cea de-a treia dimensiune se ingusteaza si indivizii care vor sa urmeze fizic planeta trebuie sa aiba suficienta Lumina pentru a respecta acest program de iesire. Trecerea Pamantului catre destinatia finala este asigurata. Problema consta in destinatia locuitorilor sai umani: vor absorbi ei Lumina, care schimba celulele bazate pe carbon in celule cristaline, care permit supravietuirea fizica in vibratiile celei de-a patra densitati?

Absorbtia Luminii cere de la cei aflati in zona negativa a dualitatii sa treaca de la violenta la pacifism, de la lacomie la generozitate, de la coruptie la onoare, de la nedreptate la dreptate, de la furie la rezonabil, de la opresiune la libertate. Corpurile celor care refuza sa puna capat comportamentului negativ care i-a propulsat in pozitii de putere vor muri si sufletele lor vor merge in lumi in care energia este similara celei pe care aceste persoane au generat-o in timpul vietii fizice.

Dar va rog sa nu va ganditi ca toti cei care parasesc planeta de acum inainte o fac din aceasta cauza! Sufletele care au venit din civilizatii avansate, unii ca inlocuitori, altii nascuti direct in familii de pe Pamant pentru a va asista in aceste perioade tumultuoase, se vor intoarce in lumile lor atunci cand isi vor incheia misiunea. Multi locuitori ai Pamantului isi vor indeplini contractele sufletului, in care era prevazut ca aleg sa isi finalizeze experientele karmice in cea de-a treia dimensiune si, dupa o viata intreaga in Spirit, se vor reincarna in a patra dimensiune, daca nu inapoi pe Pamant, atunci in alte lumi avansate. Altii vor solicita la nivel spiritual sa plece mai devreme din cauza unor conditii de viata mult mai aspre decat cele alese in contract; dupa incheierea contractelor in viata spirituala, urmatoarea lor viata intrupata va fi tot intr-o lume din a patra dimensiune. Cand va iesi la iveala adevarul despre dogmele religioase, multi vor alege la nivel sufletesc sa plece; mai tarziu, ei se vor intrupa intr-o lume din a treia dimensiune in care credintele lor pot ramane intacte pana cand din nou adevarul despre falsele invataturi ale religiilor va iesi la iveala si atunci ei vor avea o noua ocazie sa-si deschida inimile si sa accepte acest adevar.

Daca se poate spune ca dualitatea are žo cale de mijloc probabil ca ar putea fi cea din urmatoarea situatie. Un cititor caruia ii place genul de distractie violenta a intrebat: žEste necesar ca acest gen sa fie abolit dupa 2012? si žCe vor face atunci acei multi care sunt asemenea mie pentru a se distra?. Pentru a raspunde la prima lui intrebare pe scurt: da. Pentru a raspunde mai clar, spunem ca violenta de orice fel indreptata impotriva oricarei forma de viata a reprezentat multa vreme un flagel cu care Pamantul a trebuit sa se confrunte, inca inainte cu mult de inregistrarile istorice. Asta a facut ca planeta voastra sa coboare din dimensiunea a cincea adanc in cea de-a treia dimensiune, acolo unde dualitatea a invadat constienta colectiva. 

Cu saptezeci si mai bine de ani in urma, atunci cand civilizatiile indepartate au inceput sa semnalizeze intens, luminos, pentru a salva viata de pe planeta Pamant, gandurile, sentimentele si actiunile oamenilor receptivi la Lumina s-au acordat la respectiva Lumina. O lume violenta a devenit de netolerat si atunci, pe masura ce oamenii au inceput sa sustina incheierea violentei, constienta colectiva a inceput sa se transforme in consecinta. 

Eradicarea violentei este inca ceva de realizat in timpul vostru linear, dar in continuum-ul atemporal ea reprezinta deja ceva implinit si, prin urmare, putem spune ca abolirea genurilor de distractie violenta nu va veni sub forma unui edict, ci va reprezenta o dorinta comuna. Pe masura ce continuati sa absorbiti Lumina, respectul pentru toate formele de viata va inlocui in mod natural uciderea animalelor pentru âsportâ iar luptele provocate intre animale si coridele vor lua sfarsit din acelasi motiv. Bucuria vietii pasnice si armonioase va pune in mod natural capat interesului fata de violenta sub orice forma, inclusiv jocurilor de pe dispozitivele electronice populare.

Cat despre distractiile din 2012 si dupa, toate sporturile nonviolente care se practica cu placere acum vor exista, dar modul curent de abordare, cu indemnuri de genul žSa castigam cu orice pret! si žOmorati-i! nu va mai face parte din niciun fel de competitie individuala sau pe echipe. Excursionistii, vilegiaturistii, cataratorii pe munte si scufundatorii vor avea zone si mai frumoase de explorat decat acum. Vibratiile predominante vor spori gradul de utilizare al creierului si multi vor fi atrasi de jocuri care presupun acuitate mentala. Cititul, care in ultimii ani a facut loc televiziunii, se va intoarce la atractia lui initiala. Cartile de istorie vor cuprinde ceea ce s-a intamplat cu adevarat, iar cartile de stiinta vor contine cunoasterea universala. Chiar si fara violenta din zilele noastre, filmele de la cinematograf si de la televizor vor fi excelente, iar jocurile pe instrumente tinute in mana vor fi la fel de interesante. Orice hobby-uri creative care exista acum vor continua si multi vor descoperi placerea de a cultiva flori si legume. Artele vor fi si mai apreciate decat in prezent, ofertele culturale reprezentand alegeri populare de petrecere a timpului liber. Mijloacele de calatorie prin lume vor fi acum la dispozitia tuturor si multi vor alege sa faca asta. Veti fi atat de acordati la Natura, incat majoritatea vor pretui solitudinea intr-un loc preferat. Nu va faceti griji pentru ce veti avea de facut pentru a va distra in Epoca de Aur a Pamantului voi, pasionatii de jocuri violente!

Unii cititori au intrebat daca pasiunile lor „ocazionale pentru pornografie, jocuri de noroc, ždroguri sociale petreceri cu tenta sexuala, relatii extraconjugale si žcochetatul cu magia neagra le pot intarzia evolutia spirituala sau ii pot impiedica sa se inalte fizic impreuna cu Pamantul. Cand asezi aceste activitati in contextul tuturor lucrurilor pe care vi le-am oferit spre indrumare in cresterea spirituala, este evident ca raspunsul este: da. Indiferent de motivele pe care le puteti avea pentru a va rasfata cu acest gen de distractii, toate nu fac altceva decat sa genereze vibratii joase, care formeaza o bariera intre constienta si suflet, intunecand Lumina dinauntru.
Consideram binevenita intrebarea legata de relatia dintre creier si suflet si, ca raspuns, voi imprumuta explicatia pe care Imaca i-a dat-o mamei imediat dupa ce a inceput comunicarea noastra telepatica, acum 16 ani.

Imaca: Un gand poate fi vazut pentru ca are o forma substantiala si pulseaza, ceea ce ne atrage atentia. Exista si o recunoastere cognitiva instantanee a intentiei gandului vostru, dar forma-gand in sine este literalmente vizibila.
Susan: Este implicat numai creierul meu sau este vorba despre ceva propriu sufletului insusi?
Imaca: Activitatea mentala reprezinta o zona a sufletului care foloseste creierul ca pe un instrument, asa cum voi folositi un computer pentru a va inregistra cuvintele dorite. Creierul este numai o unealta. Computerul vostru nu actioneaza de unul singur. El functioneaza pentru voi numai atunci cand interactionati cu el. Sufletul si creierul au acelasi gen de relatie de lucru. Sufletul žporneste creierul, ceea ce stimuleaza mai departe cunoasterea profunda a sufletului si o pune in practica in interiorul mintii. Cunoasterea nu se afla in creier, altfel decat este ea introdusa de catre suflet, fiind folosita apoi de catre minte pentru rationament. Cunoasterea se acumuleaza, dar nu poate fi accesata chiar atat de usor in timpul vietilor actuale pe Pamant, in comparatie cu alte perioade din trecutul istoriei planetei. Barierele impuse cu foarte mult timp in urma de catre entitati rau intentionate au reusit sa ascunda majoritatea informatiei de cunoasterea voastra constienta.
Iti multumesc, mama, si acum sa trecem mai departe: âžIn ce ne putem investi timpul si banii pentru a ajuta aparitia noii economii si a noului sistem financiar?â. Economia globala este la fel cu toate celelalte din lume: ea reprezinta rezultatul unei multitudini de forme-gand legate de ea. Gandurile si actiunile pozitive influenteaza benefic rezultatul oricarei situatii, asadar ele sunt la fel de benefice si in sprijinirea reformelor economice.

Spiritual si practic, cea mai buna investitie pentru banii vostri este sa ii ajutati pe aceia care se lupta din cauza somajului, a pierderii veniturilor sau a caselor, din cauza bolii sau a altor greutati. Legea universala a atractiei va intoarce inzecit tot ceea ce daruiti din inima.

Cat priveste investitia de timp, pe langa ajutorarea celor aflati in nevoie, va oferim doua sugestii pentru directionarea energiei. Aveti incredere ca situatia de astazi va fi rezolvata de oameni cu intelepciune si integritatea spirituala va fi recompensata de satisfactia de a sti ca ati ajutat la gasirea unei solutii. Abundenta este inteleasa curent ca reprezentand multi bani si multe posesiuni. Acest mod gresit de masurare a valorii unei persoane se va schimba si la fel se va intampla si cu conceptul de abundenta. Pentru a ajuta la crearea unei lumi a abundentei reale pentru toti, vizualizati mase mari de oameni radiind sanatate si fericire, vizualizati lumea voastra avand cerul senin si apa limpede in rauri, lacuri si oceane, campuri nemarginite de lanuri aurii, pomi plini de rod, gradini imense pline de legume, pasuni inverzite si parcuri pline de flori minunate, tot felul de animale pascand si miscandu-se liber printre oameni. Si SA STITI ca lumea plina de abundenta a visurilor voastre EXISTA deja!
IUBIRE si PACE,
 
Suzanne Ward
www.matthewbooks.


Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactiv www.copiii-indigo.ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.
Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare folosind simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb