Persoane interesate

joi, 26 mai 2011

9 mai 2011

MESAJ DE LA MATEI
9 mai 2011

Cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor din acest loc, va vorbeste Matei. In urma cu foarte mult timp, structura celulara a neamului omenesc era cristalina, iar ADN-ul ei avea 24 de catene. De-a lungul erelor, cei intunecati au manipulat acea structura genetica, in randul unor populatii, prin reducerea luminii din interiorul celulelor, pana cand acestea au devenit o structura de carbon si au ramas cu numai doua catene de ADN. Intunecatii au reusit sa produca civilizatii ce aveau un sistem imunitar slabit si predispus la tot felul de boli, o durata de viata extrem de redusa, o capacitate cerebrala cumplit de limitata si care isi pierdusera total claritatea spirituala. Aceasta reducere colosala a starii de sanatate, a longevitatii, constientei spirituale si inteligentei a constituit timp indelungat soarta oamenilor din lumile densitatii a treia.

Toate aceste lucruri le sunt cunoscute sufletelor care traiesc in spirit, asa ca, de ce ar alege vreun suflet sa se nasca iar si iar, intr-o civilizatie din dimensiunea a treia? Sufletele fac acest lucru, intrucat in alte incarnari, in loc sa le depaseasca, ele au capitulat in fata fricii, ignorantei, minciunii si ostilitatii nestapanite, ce constituie elementele fundamentale ale controlului intunecatilor. De fiecare data, ele aleg sa duca la bun sfarsit lectiile karmice de densitatea a treia, asumandu-si roluri stabilite impreuna cu toti ceilalti care doresc sa-si imparta viata cu ele, astfel încât toate sa poata dobandi o intelegere egala si sa reinceapa sa urce pe scara evolutiei, in plan spiritual si intelectual. De fiecare data, sufletele sunt convinse ca, in aceasta intrupare, ele isi vor pastra lumina cu care vin, atunci cand se nasc.

Cu toate acestea, in mod frecvent, hotararea lor de a reusi sa inainteze intr-o lume in care intunericul abunda, a fost data peste cap de realitatea faptului de a trai in conditiile acelei densitati. Astfel, de milenii, locuitorii Pamantului au fost, fara sa stie, prizonierii minciunilor spuse si perpetuate de marionetele de pe planeta ale fortelor intunecate. Au existat mereu cateva persoane care chiar au luat in seama mesajele primite de la suflet si care au rostit adevarul, insa glasurile lor au fost reduse la tacere sau mesajele lor au fost denaturate, iar inselatoria si negativitatea de amploare, rezultate din acest lucru, au continuat sa domneasca.

Cu aproape saptezeci de ani in urma, Pamantul a strigat dupa ajutor, pentru a se pune capat acelui ciclu distructiv. Drept raspuns, consiliul universal suprem a creat planul principal pentru iesirea Pamantului din densitatea a treia si revenirea la densitatea a cincea - in care sufletul Pamantului a luat nastere si in care a ramas, chiar daca negativitatea crescanda a dus la deteriorarea corpului sau fizic. Planul a inclus eforturi conjugate ale fiintelor evoluate din alte civilizatii si ale persoanelor alese de pe Pamant, ca si un program pentru ca planeta sa iasa din densitatea a treia, la finele anului vostru 2012. Chiar daca timpul – care, in realitate, este frecventa energiei dominante – se scurge mai rapid, pe zi ce trece, sosirea la timp a Pamantului in pragul a ceea ce a fost numit Epoca sa de Aur este o certitudine.

Nu la fel stau lucrurile pentru locuitorii care inca sunt obisnuiti sa creada si sa actioneze in conformitate cu tot ceea ce li se tot spune de catre „autoritati.” Numarul celor care sunt receptivi la lumina este in crestere; totusi, din cauza ignorarii adevarurilor, multi altii se afla inca „in intuneric.” Din iubire pentru toti locuitorii sai, Pamantul doreste ca toti oamenii sa mearga cu el in densitatea a patra – insa, pentru a se realiza acest lucru, oamenii trebuie sa accepte lumina care le va ingadui sa supravietuiasca fizic in frecventele mai inalte, de care planeta se apropie cu rapiditate.

Membri de pe planeta si din afara ei, aflati in avangarda fortelor Luminii, care stiu ca trebuie indeplinite rapid multe lucruri, au consimtit ca trebuie inceput cu dezvaluirea adevarurilor, astfel incat oamenii sa revendice schimbarile ce au fost stabilite pentru a se ajunge la o lume transformata si iubitoare de pace. Membrii au convenit ca nu se mai poate amana nicio clipa, dezvaluirea adevarurilor pe care Illuminati le-au tinut ascunse, prin asasinarea persoanele bine informate sau ridiculizarea lor – pana cand ele au fost desconsiderate in plan profesional – si caracterizarea drept „teoreticieni ai conspiratiei”, a celor care cred in spusele lor.

Membrii au mai convenit ca, pentru a capta atentia oamenilor, e necesar ceva impresionant; insa, deoarece aceasta e lumea voastra, era la latitudinea liderilor vostri sa hotarasca care ar fi acel lucru. A se face public faptul ca printre voi se afla membri din alte civilizatii impunea ca, inainte, sa poata fi expus cum se cuvine acest lucru, sa fie rezolvate nenumarate detalii, iar propunerea ca toate adevarurile sa fie spuse in mod deschis a fost supusa la vot, deoarece nu a existat niciun acord privind adevarul care ar trebui sa fie dezvaluit mai intai. Unii au socotit ca acest lucru ar fi cel mai bine realizat prin anuntarea mortii lui Osama ben Laden, organizatorul acuzat, in mod oficial, de producerea evenimentului „9/11.” Ei au considerat ca acel anunt ar putea fi dirijat spre demascarea adevarului despre evenimentele cumplite din acea zi, de acum aproape zece ani si ca ar elimina frica din oamenii care cred ceea ce li s-a spus atat de frecvent: Nimeni nu este in siguranta, cata vreme ben Laden traieste.

Doar in momentul in care a aparut acea propunere, unele persoane din acel grup – inclusiv Obama, presedintele SUA – stiau sigur ca omul era mort de aproape zece ani si au criticat vehement propunerea. Dar, pentru ca nimeni nu a avut vreo alta idee care ar fi atras atentia lumii, majoritatea au votat sa „il omoare pe ben Laden” si sa explice mai tarziu motivul lansarii acelei povesti.

Se poate demonstra ca duplicitatea de a atinge un obiectiv constructiv este mai „buna” decat duplicitatea de a urmari un scop distructiv. Dorinta sau scopul nostru nu e sa judecam acea decizie – cu atat mai putin sa ii judecam pe cei care au luat-o – ci doar sa va relatam informatiile ce ne-au fost date de catre cei din Nirvana, care supravegheaza Pamantul. Ei nu stiu in ce forma vor veni explicatiile privind acea decizie, deoarece partile responsabile inca mai dezbat strategiile pentru actiunile viitoare.

Indiferent de maniera in care sunt expuse, la finele anului viitor, lumina va fi biruit tot intunericul de pe Pamant – acest lucru a fost asigurat de la inceputul procesului sau de inaltare. In calitatea voastra de Lucratori intru Lumina, puteti sluji cel mai bine, nu trecand cu vederea sau necondamnand povestea cu ben Laden, ci mai degraba adaugand lumina voastra, la intentia cu care a fost lansata povestea – sa accelereze dezvaluirea tuturor adevarurilor, astfel incat si reformele sa poata veni prompt. Iar pentru acei lideri care stiu care e cea mai importanta urgenta, intentia este ca toate persoanele sa aiba sansa de a imbratisa adevarul Luminii din interiorul lor, inainte sa fie prea tarziu pentru ele sa insoteasca in plan fizic, Pamantul – daca ei au ales aceasta calatorie, prin contractul sufletului lor.

Astazi e Ziua Mamei, in multe tari din lumea voastra. Participam alaturi de voi la cinstirea acestor suflete care au fost de acord sa-si asume responsabilitatile cele mai solicitante si pe viata.

Iubirea tututor fiintelor de Lumina, de pe cuprinsul acestui univers va sporeste Lumina pe care o aveti, iar multi dintre emisarii lui Dumnezeu merg alaturi de voi.
_____________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

 
By courtesy of Monica Visan - www.editura-foryou.ro
Translation: Ana Nicolai - www.TheReconnection.com

MATTHEW BY Suzy Ward
www.matthewbooks.net- ALL TRANSLATIONS
http://www.lightworker.it – ITALIANO
http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS (PORTUGAL)
http://matthewinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/RUSSIAN - NEW
Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb