Persoane interesate

luni, 3 octombrie 2011

MESAJ DE LA MATEI 11 iunie 2011

Mesaj De La Matei, 11 iunie 20111. Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de aici. Chiar si cei mai dedicati Lucratori intru Lumina au momente in care se indoiesc ca toate cele promise de atata vreme pot fi duse la bun sfarsit, in aceste ultime luni ramase pana cand Pamantul va atinge pragul Erei de Aur. Este de inteles. Nu va puteti baza decat pe istoria de pana acum, pentru a va oferi un cadru de referinta in legatura cu intervalul de timp dintre inceputul marilor transformari si stabilizarea care le urmeaza.


2. Dar, aceasta este o era a revelatiilor si a transformarii, a carei viteza si extindere nu au precedent in istoria universala si va asiguram, inca o data, ca toata intunecimea din lumea voastra va disparea pana la sfarsitul anului calendaristic 2012. Mai mult decat atat, in conditiile in care totul se desfasoara in ritm accelerat, timpul linear va trece mult mai usor si urmatoarele optsprezece luni din calendarul vostru vor trece mai repede decat ultimele optsprezece luni precedente.


3. Ceea ce voi percepeti ca timp este, de fapt, energie in miscare si, pe masura ce Pamantul isi continua miscarea catre cea de-a patra densitate, va patrunde in planuri energetice mai inalte si mai usoare apropiindu-se astfel de continuum, in care tot ceea ce considerati a fi trecut, prezent si viitor nu reprezinta altceva decat o serie de evenimente ce se petrec simultan. Acum nu va puteti imagina aceasta realitate, dar o veti cunoaste, atunci cand veti castiga claritate spirituala si intelegerea legilor universale. Ooo, ce cunoastere minunata si ce experiente va asteapta!


4. Acum, sa revenim pe Pamant, unde multi dintre voi intreaba „Cand?” vor incepe sau se vor incheia anumite situatii. Stim ca va intereseaza in ce zi sau in ce saptamana si intelegem ca „in curand” nu este tocmai raspunsul pe care il asteptati. Oricum, in acest moment, „In curand!” este tot ce va putem spune – dar va rugam sa observati semnul exclamarii! Acest semn de punctuatie ar fi fost potrivit, de fapt, in orice moment, datorita vitezei fara precedent cu care lumea voastra se ridica din strafundurile celei de-a treia densitati si atunci de ce sa subliniem acum mai mult ca altadata, evolutiile extaordinare care sunt iminente?


5. Iluminatii si-au mentinut controlul politic, economic si tehnologic, cu cativa ani mai mult decat fusese initial stabilit in planul general al Erei de Aur. Ei stiu ca, in ciuda erodarii retelei lor globale, inca mai pot controla populatia, cu exceptia situatiei in care civilizatiile avansate din punct de vedere spiritual vin pe Pamant. Daca acest lucru se intampla, activitatile intunecate ale Iluminatilor sunt sortite esecului si atunci ei sunt hotarati sa faca tot ce le sta in putere, pentru a impiedica sosirea membrilor binevoitori ai familiei noastre universale.


6. Datorita acestei hotarari si tenacitati, programarile privind momentul aterizarii au trebuit refacute iar si iar si planurile de rezerva au trebuit si ele modificate, la randul lor. Un exemplu recent il constituie programul televizat global, care trebuia sa includa membri ai familiei spatiale si care a fost scos din program, deoarece nu fusesera finalizate anumite aspecte esentiale. Intunecatii dintre voi au initiat, in mod strategic ,tulburari in tarile conducatorilor care participau la acest program, astfel incat sa le deturneze timpul si atentia de la planificarea sesiunilor in directia rezolvarii revoltelor cu care se confrunta natiunile lor. Si planul initial de inlocuire a respectivului program televizat, printr-un anunt direct ce confirma existenta altor civilizatii, nu mai este considerat suficient.


7. Conform celor spuse de Hatonn, se ia serios in considerare o expunere dramatica a navelor extraterestre, insotita de un buletin special la radio si televiziune, care sa declare ca echipajele au venit cu ganduri de pace si ca ne vor ajuta in moduri care urmeaza sa fie enumerate. In prezent se poarta discutii cu privire la riscurile unei astfel de „surprize”, in comparatie cu riscurile asteptarii momentului in care se va asigura deplina siguranta a tuturor celor implicati.


8. Pe de o parte, conducerea Iluminatilor nu a fost inca indepartata si, cu exceptia inceperii unui razboi atomic, dorinta bazata pe liber arbitru, a acestor indivizi de a lua alte masuri pentru a impiedica aterizarea extraterestrilor trebuie respectata. Pe de alta parte, Pamantul are mare nevoie de tehnologie pentru a putea scapa de poluarea toxica, in special in zona uzinei afectate din Japonia, iar aceasta tehnologie, care se afla la bordul navelor ce inconjoara Pamantul si care a acordat un oarecare sprijin, dupa ce reactoarele au fost distruse de cutremur, va fi mult mai eficienta daca va fi aplicata direct la fata locului.


9. Mai exista si o alta situatie urgenta. Evenimentele geofizice, produse fara incetare de mana omului si manipularea climei au un efect negativ dublu. Rata mare a pierderilor de vieti omenesti, a distrugerilor bunurilor si a pierderilor financiare din zonele afectate de aceste evenimente este evidenta, dar mai exista si un alt aspect, global, de care nu sunt constienti decat autorii acestor situatii.


10. In timp ce continuati sa va adaptati la vibratiile superioare si Pamantul isi continua calatoria aflata sub influenta schimbarilor de pozitie ale celorlalte corpuri ceresti, voi sunteti bombardati cu vibratii joase, emise de tehnologia care produce cutremure si furtuni, combinatia celor doua conducand la puternice anomalii fizice, emotionale si mentale. Acest lucru afecteaza persoane care, altminteri, ar fi perfect sanatoase – exacerband in acelasi timp starea de disconfort si de boala, a celor cu disfunctii organice si sisteme imunitare slabite. In cel mai bun caz, este vorba despre energie scazuta si oboseala – iar in cel mai rau caz, multi indivizi trec prin dureri, boala, depresie si confuzie mentala.


11. Aceste efecte pot disparea doar daca emisiile de joasa frecventa sunt eliminate si, deoarece diversele tehnologii care sunt folosite gresit, sunt integrate in sistemele energetice si de comunicatii, dezamorsarea lor fara intreruperea acestor servicii trebuie facuta la fata locului. Masurile de securitate impiedica persoanele neautorizate sa intre in acele zone; oricum, membri familiei noastre universale au capacitatea de a ocoli aceste masuri si de a separa cu succes diversele sisteme.


12. Aceste doua situatii de importanta vitala reprezinta motive ale sosirii neintarziate a membrilor familiei noastre universale, dar aveti in continuare rabdare. Este absolut necesara pregatirea prudenta a interventiei, astfel incat sa poata fi gestionate toate situatiile care pot aparea pe teren, iar din aceasta cauza, localizarea si momentul aterizarilor reprezinta factori cruciali ai gradului de pregatire generala.


13. Un alt aspect il constituie asteptarile realiste ca reactia mass-media, referitoare la „invadatorii extraterestrii!” va incerca sa induca frica in randul maselor. Chiar daca veti intampina aterizarile cu bucurie, pentru majoritatea oamenilor una este sa vada nave pe cer si un cu totul alt lucru este sa le vada ajunse pe Pamant. Datorita intentiei Iluminatilor, exista din abundenta filme si emisiuni de „divertisment” care intaresc ideea unei invazii si o lipsa totala de informatii legate de civilizatiile care au ajutat Pamantul, inca de cand au inceput programele de populare din antichitate.


14. Prin urmare, scepticismul legat de motivatia strainilor este ceva natural si persoanele care cred ca trebuie sa ne temem de acestia au nevoie de intelegere si de informatii corecte. Ar putea fi util sa aveti carti sau materiale tiparite, care sa cuprinda partile mai importante ale mesajelor provenite de la surse de lumina pentru familie, prieteni, colegi si vecini care se tem de prezenta „extraterestrilor”. Oricum, sa iti fie frica este o alegere si va rugam sa va impartasiti cunoasterea celor care sunt receptivi – fara sa incercati sa o impuneti celor care nu sunt.


15. Sa ne intoarcem la efectele vibratiilor scazute la care ne-am referit mai inainte – adica, in ce fel putem obtine putina usurare, pana cand sursele vor fi eliminate? Este important sa nu devenim extenuati si sa evitam astfel intalnirile personale dificile sau multimile. In timp ce miscarea planetei catre un aliniament celest mai favorabil este foarte utila, nivelul energiei colective este neobisnuit de scazut, in prezent.


16. Dormiti si odihniti-va cat mai mult posibil, chiar daca asta inseamna sa sariti peste anumite activitati curente, cu exceptia exercitiilor fizice moderate, care sunt utile pentru a va putea mentine echilibrul. Mersul – nu prea lent, ci intr-un ritm suficient de alert, care sa nu va oboseasca insa excesiv – reprezinta cel mai bun exercitiu in aceasta perioada. Petreceti cat mai mult timp posibil in natura – energia copacilor este extrem de benefica – si ascultati muzica de relaxare care ajuta la curgerea mai usoara a energiei prin corpurile voastre.


17. Mancati mai putin decat de obicei, iar o dieta alcatuita cu precadere din fructe si legume proaspete, care contin mai multa Lumina decat mancarurile preparate, va fi extrem de benefica. Mai ales acum, aceste alimente sunt mai usor de digerat decat carnea, fructele de mare si alimentele cu continut de amidon. In acelasi timp este recomandat sa reduceti consumul de sare, zahar, bauturi acidulate, tutun si alcool.


18. Consumul unor cantitati mari de apa curata ajuta sistemele electrice ale corpului vostru sa functioneze corespunzator, iar aurul monoatomic ajuta la depasirea starilor de confuzie, permitand gandirea clara si restaurarea memoriei afectate temporar. Daca luati medicamente prescrise de medic, in special antidepresive, cereti-i specialistului sa va reduca dozele – chimicalele din toate medicamentele au intotdeauna efecte secundare si acestea sunt exacerbate de efectele vibratiilor aflate in conflict.


19. De fapt, toate aceste sugestii sunt aplicabile de acum inainte. Pe masura ce celulele voastre isi continua schimbarea, de la carbon la cristalin, veti avea nevoie de mai putina mancare si veti gasi hrana purtatoare de mai multa Lumina, ca fiind mai satisfacatoare. Anumite schimbari in preferintele sau obiceiurile voastre anterioare – care vor aparea, in mod natural, in conformitate cu ceea ce va vor transmite corpurile si mintea voastra – precum si alte schimbari ale rutinei voastre zilnice, vor necesita disciplina.


20. Trecem acum la o alta problema de actualitate. V-am vorbit despre mintile si inimile intunecate, care produc moarte, distrugere, suferinta si tulburari. Scopul nostru nu este acela de a „arata cu degetul” vinovatii, ci de a explica ce s-a intamplat in lumea voastra, timp de milenii, ce se intampla acum si ce si de ce urmeaza inca sa se intample. Adevarurile despre acesti indivizi si activitatile lor vor iesi la iveala – si este de o importanta vitala, sa le priviti din perspectiva spirituala.


21. Timp de epoci lungi, intunericul a dominat civilizatiile Pamantului si, atunci cand supravietuirea planetei a depins, cu adevarat, de incheierea ciclului karmei din a treia densitate, pe care intunericul o perpetueaza, anumiti indivizi au fost de acord sa creeze situatii si conditii care sa le furnizeze unor miliarde de suflete, ocazia de a trai ceea ce aveau nevoie pentru a-si incheia karma din a treia densitate si pentru a evolua in cea de-a patra densitate. A fost o intelegere colectiva masiva menita sa aduca beneficii incomensurabile pentru multe, multe suflete.


22. Dupa ce acesti indivizi si-au dus la indeplinire angajamentele de a fi „raii” – si au facut asta foarte bine – intelegerea a fost ca ei se vor alatura fortelor Luminii si ca aceasta parte a galaxiei va scapa de toate fiintele dedicate intunericului. Ce s-a intamplat insa a fost ca acestia au devenit atat de atasati de caracteristicile si de comportamentul pe care le solicitau rolurile lor – lacomie, dorinta de putere, brutalitate, lipsa de scrupule si minciuna – incat au refuzat lumina intensa care le era trimisa si si-au renegat angajamentul.


23. Indiferent de intunecimea care i-a cuprins, acesti indivizi raman in continuare parte inseparabila din Unimea Tuturor, parti eterne ale lui Dumnezeu, iubiti neconditionat de Acesta. Dumnezeu nu ii va judeca – Dumnezeu nu judeca pe NIMENI! – dar lumea voastra o va face, atunci cand ei vor fi identificati si vor da socoteala pentru ce au facut. Cei mai multi vor nega toate acuzatiile; unii vor admite adevarul, daca acesta serveste propriilor interese – cum ar fi capatarea imunitatii sau reducerea unor sentinte pentru ca au dat ajutor ca altii sa fie acuzati; altii vor scapa din fata deciziilor luate de justitia voastra, murind inainte de finalizarea proceselor si a recursurilor.


24. Oricum, nimeni nu va scapa de consecintele propriilor ganduri, intentii si actiuni in Nirvana, in fata „inaltei curti” cand li se trece in revista viata si vor trai fiecare moment al ei, petrecut pe Pamant. Acest proces include trairea unor sentimente identice acelora pe care le-a trait fiecare persoana a carei viata a fost afectata in vreun fel – si, in multe dintre aceste cazuri, este vorba de milioane de oameni. Ideile voastre in legatura cu iadul nici macar nu incep sa cuprinda realitatea a ceea ce vor trai acei indivizi, in timpul examinarii vietii lor sau cand vor trai in conditii primitive, in urmatoarele lor vieti fizice.


25. In loc de pedeapsa aspra, pe care mentalitatea celei de-a treia densitati o va cere pentru acei indivizi care au devenit lipsiti de Lumina, cu exceptia scanteii care reprezinta forta vitala a fiecarui suflet, compasiunea si iertarea va vor fi cel mai utile voua si tuturor celorlalti, in eternitatea Unimii Tuturor. Acest lucru nu inseamna sa iertati sau sa scuzati orice actiuni care au continuat dupa ce respectivii indivizi si-au renegat angajamentele la nivelul sufletului.


26. Inseamna ca, datorita faptului ca toate sufletele din acest univers sunt legate inextricabil, ca parti ale lui Dumnezeu ce traiesc independent, in plan colectiv voi formati o familie. In loc sa ii pedepsiti pe cei slabi din familia voastra, trimiteti-le Lumina. Cand toti membri se sprijina unii pe ceilalti, familia este mai puternica si creste in iubire, intelepciune si spiritualitate – ceea ce reprezinta scopul fiecarui suflet.


27. Acum vom raspunde unor intrebari care ne-au fost puse. Parintilor care sunt preocupati de modul in care le pot explica copiilor lor, de ce vor muri oameni pe parcursul inaltarii Pamantului, le spunem: In acelasi mod in care le explicati moartea acum. Oamenii vor continua sa moara in fiecare zi, din toate cauzele pe care le stiu – nu va fi vorba despre exodul simultan a miliarde de oameni, dupa cum sustin anumite teorii.


28. In ceea ce priveste grija acordata copiilor ai caror parinti vor muri, nu va fi nicio diferenta fata de prezent, ea fiind preluata de membri ai familiei sau de prieteni apropiati. Copiii vor accepta schimbarile viitoarei mai usor decat adultii, ale caror credinte si obiceiuri au fost formate de catre autoritati si ale caror standarde sociale superficiale vor trebui modificate substantial.


29. Chiar daca speram ca niciunul dintre voi nu a fost speriat de recentele predictii legate de cataclisme, va vom spune ca:nu va fi niciun tsunami de 300 de metri; Pamantul nu se va ciocni cu niciun corp ceresc; radiatiile centralei de la Fukushima nu vor determina disparitia populatiei; nu va exista nicio boala care sa ucida majoritatea populatiei globului, lupta pentru libertate din tarile arabe nu va declansa al treilea razboi mondial. Dorintele voastre ca niciunul dintre aceste evenimente sa nu aiba loc, se adauga intentiei similare a Pamantului si energia produsa in constiinta colectiva asigura ca niciunul dintre aceste evenimente devastatoare sa nu poata fi manifestat.


30. Caracterul dumnezeiesc al dorintei voastre de a imparti, cu generozitate, cu cei nevoiasi nu este valabil in cazul impunerii cu forta a credintelor voastre, asupra celor cu credinte diferite. Oamenii celei de-a treia densitati imbratiseaza iluminarea spirituala si universala, la momentul potrivit pentru fiecare dintre ei, iar responsabilitatea voastra suprema consta in propria evolutie, din aceste puncte de vedere.


31. Multi intreaba cum pot contracara, cel mai eficient, efectele negative produse de un numar de surse diferite si cum ii pot ajuta pe cei care trec prin greutati majore. In loc sa listam toate intrebarile, va vom spune numai la ce domenii principale se refera acestea: institutii financiare, actiuni miltare, radiatii, autoritati guvernamentale locale si nationale, oameni fara adapost, poluare, legi nedrepte, sisteme de taxare incorecte, sistemele de sanatate slabe, pretul benzinei, taierea padurilor, energie din surse regenerabile, productia de alimente si educatie


32. Ne bucura foarte mult aceasta revarsare de sentimente de grija fata de ceilalti si nerabdarea de a participa la transformarea lumii voastre! Urmati-va inima, faceti ceea ce sunteti inspirati sa faceti practic, astfel incat sa poata fi impartasit cu cei nevoiasi si cu asociatiile caritabile locale, oricare ar fi resursele de care dispuneti – timp, talente si aptitudini, cunoastere, bani, scule si echipamente, mijloace de transport, adapost – sau prin sustinerea organizatiilor nationale si internationale, implicate in protectia mediului inconjurator sau in reformele juridice, politice si economice.


33. Pe un plan superior, vizualizati lumea pe care v-o doriti pentru voi, pentru copii vostri si pentru copii copiilor vostri: o lume a iubirii, a pacii, a respectului reciproc si a vietii in armonie cu Natura. Nu subestimati niciodata puterea voastra de a va transforma viziunile si gandurile, in realitate!


34. Indrumarea noastra generala, in fiecare domeniu in care este nevoie de imbunatatire, este Cunoasteti-va sinele Divin si traiti in lumina voastra! Cunosterea faptului ca Iubirea-Lumina – cea mai puternica energie din cosmos – reprezinta „ingredientul” sufletelor si baza pe care se incheie contractele sufletului, face parte din claritatea spirituala – iar extinderea acestei claritati reprezinta scopul tuturor vietilor fiecarui suflet, in plan fizic. Viteza cu care constienta se trezeste acum si extinderea iluminarii oferita civilizatiei voastre sunt unice in acest univers.


35. Toate Fiintele de Lumina isi revarsa Iubirea asupra voastra, iar unele dintre ele pasesc alaturi de voi, nevazute – dar mereu prezente.

________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward


Website:
The Matthew Books
Traducere: Editura For You

MATTHEW BY Suzy Ward
www.matthewbooks.net - ALL TRANSLATIONS
http://livrosdemateus.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (BRASIL)
http://livrosmatthew.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (PORTUGAL)
http://matthewinrussia.blogspot.com / - РОССИЯ/RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb