Persoane interesate

miercuri, 7 decembrie 2011

Mesaj De La Matei, 5 noiembrie 2011

Mesaj De La Matei, 5 noiembrie 2011Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Impreuna cu voi, am urmarit evolutia stabila a Luminii, pe masura ce miscarea „Ocupati” s-a extins in Statele Unite si catre alte tari, iar continuarea spiritului de libertate care a inspirat „primavara araba” a continuat. Chiar si acei oameni care nu stiu ca aceste evenimente majore se datoreaza frecventelor mai inalte, intalnite de planeta Pamant pe calea inaltarii sale, inteleg totusi ca lumea voastra se schimba semnificativ – si intr-un ritm foarte rapid.Si, in curand, acest impuls va creste si mai mult. Exista anumite „buzunare de timp” in calendarul celest, care sunt deosebit de avantajoase pentru valurile energetice – si un astfel de buzunar va avea loc pe 11/11/11. Valul, care pentru Pamant va constitui un imbold pentru a avansa pe calea sa, va afecta oamenii in moduri diferite. Aceia care sunt dezechilibrati, fiind cufundati in vibratiile joase ale negativitatii, vor avea de-a face cu socuri neplacute, atat in plan fizic, cat si emotional. Lucratorii intru Lumina – inclusiv milioanele de oameni care nu se identifica astfel – vor avea o senzatie de inaltare, pe masura ce vor curge in ritmul accelerat al universului.

Adevarurile si reformele vor fi catapultate in mijlocul vostru, deoarece planul principal, pregatit de consiliul universal suprem, pentru eliberarea planetei de mileniile de dominatie a intunecimii, nu mai poate suferi nicio amanare. De aceea, eforturile de intarire a economiei europene nu vor putea preveni colapsul iminent al economiei globale, controlata vreme indelungata de catre Iluminati. Din acest motiv, guvernele locale si nationale vor raspunde cererilor cetatenilor pentru imbunatatirea vietii acestora, iar razboaiele si orice alte forme de violenta se vor calma.

Pentru o scurta perioada, Iluminatii vor mai continua sa se opuna progresului in directia unor schimbari importante, prin mijloacele de distragere si de dezmembrare de care dispun – cum ar fi operatiuni teroriste, afaceri dubioase pe pietele bursiere, mituirea sau amenintarea politicienilor, reluarea limitata, in anumite zone, a deversarilor de substante chimice in atmosfera, controlul vremii si desigur dezinformarea ce duce la frica. Deoarece Lumina continua sa se intensifice pe planeta, este logic sa te intrebi cum de mai pot continua. Raspunsul este frica.

Numerosii oameni care se tem de ceea ce se intampla in acest moment si de ceea ce urmeaza sa se intample, ii ajuta fara sa vrea pe Iluminati, emanand energia fricii de care au nevoie cei intunecati, pentru a-si sustine propria fiinta. Avand cunoasterea faptului ca Epoca de Aur, aflata la orizontul vostru apropiat, exista deja in continuum, va puteti simti senini – ei bine, senini si entuziasmati!- si vibratiile inalte ale sentimentelor voastre se vor raspandi in lume. Miscarea perpetua de balans a Pamantului, ii va permite Luminii voastre sa ajunga la aceia care au nevoie sa isi depaseasca frica.

Statornicia Lucratorilor intru Lumina, Lumina care vine de la toti cei care se trezesc, ca si ajutorul familiei noastre universale slabesc cu rapiditate ultimele ramasite de putere ale Iluminatilor. In anul ce va urma, fortele lor formidabile, care l-au impiedicat pana acum pe presedintele Obama sa actioneze pe deplin, in misiunea sa plina de Lumina, vor fi indepartate si va iesi la iveala adevarul cu privire la amploarea blocului de putere care a deturnat si a distorsionat eforturile sale de reforma. Va deveni cunoscut faptul ca, in spatele scenei, el a cooperat cu sufletele evoluate din alte civilizatii si ii veti vedea eficienta in lucrul cu alti conducatori, pentru a aduce stabilitatea si relatiile armonioase intre toate natiunile.

Rezultatul victorios al alegerii libere a Pamantului, de a intra in cea de-a patra densitate, imediat, inainte sau dupa sfarsitul anului 2012 a fost asigurat inca de la inceputul inaltarii sale, din strafundurile celei de-a treia densitati, cu 70 de ani in urma. In iubirea sa pentru fiecare suflet in parte, planeta ar vrea ca toti sa o insoteasca – dar acesta este un lucru pe care fiecare persoana in parte trebuie sa il aleaga cu ajutorul liberului sau arbitru. Fiind constienti de constiinta individuala si colectiva a locuitorilor Pamantului, putem sa ne dam seama ca multi dintre acestia nu inteleg ce inseamna liberul arbitru. Aceasta tema a constituit, vreme indelungata, subiectul discutiilor filozofice si teologice, dar fara cunoasterea originii si scopului liberului arbitru, aceasta notiune nu poate fi inteleasa.

Lipsa de cunoastere a dat nastere la unele intrebari si comentarii, care au fost trimise mamei mele. Am rugat-o sa caute unele dintre ele si sa le introduca in aceast punct al mesajului nostru.

          Cum poate un Dumnezeu milos sa-i lase pe atat de multi dintre copiii Lui sa sufere atat de atroce? De ce acorda Dumnezeu prioritate liberului arbitru al celor intunecati, in fata liberului arbitru al fiintelor de Lumina? De ce permite Dumnezeu sa li se intample lucruri ingrozitoare oamenilor buni, care nu le merita? Dumnezeu este atotputernic si ar putea sa scape de toata intunecimea. De ce nu o face? Liberul arbitru nu exista – viata este predestinata datorita karmei pe care am acumulat-o.
Daca Dumnezeu este cu adevarat un Dumnezeu iubitor, de ce nu lasa eforturile pentru pace in lume sa se implineasca? Poate ca, ceea ce spune Biblia despre un Dumnezeu razbunator este adevarat, dar nu toata lumea Ii incalca legile si atunci, de ce trebuie sa plateasca miliarde de oameni, pentru ceea ce fac doar cativa? Si: Insiruirea de orori continua neabatuta. In fiecare zi auzim stiri noi despre alte si alte atrocitati – manipularea mintii omenesti, furt in masa, invazii, detentii, infometare deliberata, violuri, molestarea copiilor, sclavie, torturi, chiar si incercari de genocid. Si toate, intr-o tacere rasunatoare din partea „Comandamentului Suprem”. De ce?      

Claritatea cu privire la liberul arbitru si la karma este de o importanta vitala, nu numai pentru ca multe suflete cauta raspunsuri la acest gen de intrebari, dar si pentru ca intelegerea principiilor cosmice care guverneaza viata in acest univers, reprezinta cheia inaltarii odata cu Pamantul – sau, din contra, a ratarii acestei ocazii fara precedent.

Va vom vorbi despre liberul arbitru, dreptul de a alege si componenta sa inseparabila, legata de manifestare, capacitatea de a face orice poate fi imaginat; despre cum a patruns intunericul in ceea ce se intentiona sa fie darul suprem catre toate sufletele; si despre karma, ocaziile nelimitate ale sufletelor de a atinge viata echilibrata, necesara pentru a putea evolua spiritual si intelectual.

Totul a inceput cu prima expresie de sine a Creatorului – „Big Bang” – care a creat taramul Christic si arhanghelii. La un anumit punct, Creatorul nostru, din iubirea Sa infinita pentru primele Sale suflete, le-a daruit liberul arbitru si capacitatea inerenta acestuia – aceea de a co-creea – iar ele puteau folosi energia esentei Iubirii-Lumina a Creatorului, pentru a materializa orice ar fi gandit. La inceput, lucrurile au functionat intr-o puritate perfecta. Arhanghelii s-au gandit sa faca urmatorul taram al fiintelor angelice si, folosind energia Creatorui, au produs suflete care erau asemenea lor. Dupa un numar necunoscut de ere, arhanghelii au facut zei si zeite, unii dintre acestia fiind energie pura, asemenea creatorilor lor, iar altii avand potentialul formei. Potentialul a facut posibila materializarea materialelor cu substanta sau densitate – ceea ce le-a permis sufletelor sa creeze orice fel de forme si-ar fi imaginat si astfel, ele au co-creat universurile care alcatuiesc cosmosul. Creatorul a selectat zeii si zeitele care sa conduca universurile, iar unul dintre zei, pe care multi dintre voi il numesc Dumnezeu, a devenit conducatorul acestui univers.

Pe parcursul acestor eoni ai creatiei, toate manifestarile, fie ca erau numai energie – arhangheli, ingeri, unii zei si zeite – fie ca aveau forma, alti zei si zeite ale universurilor – au provenit din esenta pura a Iubirii–Lumina a Creatorului. Si, pentru ca Inceputurile tuturor sufletelor sunt si vor fi de-a pururea in Creator, El a dorit ca toate sufletele din intreg cosmosul sa aiba acelasi privilegiu ca si primele si astfel a hotarat ca zeii si zeitele alese aveau dreptul si responsabilitatea de a stabili legi care sa le guverneze universurile de care raspundeau, fiind insa obligati sa onoreze legile cosmice, inclusiv cea a liberului arbitru.

Undeva pe parcurs, dupa ce materialele necesare atat creatiei oamenilor, cat si creatiei animalelor au fost disponibile, liberul arbitru a scapat de sub control – stiti asta sub forma povestii lui Lucifer si a grupului sau de ingeri cazuti. Ei au inceput sa combine cele doua tipuri de materiale, pentru a produce fiinte inteligente, jumatate oameni, jumatate animale, cum ar fi centaurii, satirii, sirenele si barbatii-sirena, precum si alte fiinte mentionate in mitologia voastra. Unele au fost proiectate sa fac munci pe care oamenii nu le puteau face sau nu doreau sa le faca – cum ar fi transmiterea rapida a mesajelor sau lucrul sub apa – in timp ce altele au fost facute sa fie pur si simplu feroce, cum ar fi dragonii de pe pamant si din ape. Din moment ce nu exista niciun fel de programare a ADN-ului pentru imbatranire, acele fiinte inteligente puteau trai in mizerie, timp de mii de ani, conform calendarelor voastre.

Cu cat Lucifer si tovarasii sai erau mai incantati de alcatuirea acestor forme de viata, cu atat mai mult se indepartau, in cadere, de Lumina. Cand unii au inteles ca isi foloseau in mod gresit darul liberului arbitru, acestia s-au intors la materializarea in Lumina. Altii au continuat sa produca creaturi, pornind de la ideile lor sarace, creand o energie din ce in ce mai densa, pe masura ce Lumina lor se diminua din ce in ce mai mult, pana cand a mai ramas doar o scanteie de conexiune la Creator – scanteie care reprezenta forta lor de viata. Negativitatea creata prin intermediu gandurilor si faptelor lor si agonia tuturor acelor creaturi pe care le creasera au format un masiv camp de forta, numit ”fortele intunericului”.

Pornind de aici, sufletele care aveau o inclinatie catre lacomie, lipsa de scrupule si pofte trupesti, aflate pretutindeni in acest univers, au devenit marionetele acelei intunecimi abjecte. In vremurile noastre, acest principiu stiintific al interactiunii, care provine de la Creator, a devenit cunoscut sub numele de legea atractiei sau „ce se aseamana se aduna”. Energia gandurilor si dorintelor intunecate ale sufletelor atrage acelasi gen de energie din campul vast al negativitatii, aducand-o in vietile acestor suflete si in constiinta colectiva a lumilor lor. Asta s-a intamplat pe Pamant. Dupa ce a fost populata, planeta care odinioara era cunoscuta in univers ca un paradis si ca una dintre creatiile preferate ale lui Dumnezeu, s-a scufundat in negativitatea adusa de aceste civilizatii. 

Numai Creatorul isi poate modifica propriile legi
si, in cazul liberului arbitru, a facut asta de doua ori. In antichitate, cele mai dense sau mai intunecate suflete isi foloseau liberul arbitru nu numai pentru a captura suflete mai slabe, dar si pentru a uzurpa liberul arbitru al acestora. Ei au dat nastere in intregul cosmos, la un asemenea dezechilibru intre Lumina si Intuneric, incat, pentru a se putea recapata echilibrul esential pentru mentinerea miscarii constante a tuturor corpurilor, Creatorul a hotarat ca sufletele intunecate trebuie sa redea liberul arbitru sufletelor captive. Si asa au facut, dar acele suflete care fusesera private atat de mult timp de exercitarea liberului arbitru puteau fi manipulate cu usurinta de catre intunecime, pana cand ar fi putut incepe sa accepte Lumina care le era oferita in mod constant.

A doua exceptie pe care a facut-o Creatorul a fost aceea ca armele nucleare sa nu mai fie niciodata folosite in spatiu, datorita efectelor devastatoare pe care le-au avut asupra sufletelor – nu a trupurilor, ci a sufletelor – si daca se incearca acest lucru, conducatorul respectivului univers era imputernicit sa il previna. Din aceasta cauza, cu autorizarea lui Dumnezeu, familia noastra spatiala aflata in apropierea Pamantului a prevenit dupa 11 septembrie 2001, zeci de astfel de incercari ale iluminatilor, de a folosi terorismul nuclear.  

In toate celelalte situatii, in care liberul arbitru este folosit intentionat pentru a crea haos, distrugere, moarte si suferinta, conducatorii universurilor nu au permisiunea de a interveni. Asadar, in timp ce poate parea ca Dumnezeu ii permite liberului arbitru al celor intunecati sa predomine in fata liberului arbitru al sufletelor luminate, acest lucru nu se intampla niciodata! El doreste ca viata pe Pamant sa se desfasoare in pace si iubire, dar nu Ii poate opri pe cei ale caror intentii sunt acelea de a se opune unei astfel de lumi. Deoarece fiecare suflet din acest univers este parte din El – si El isi iubeste neconditionat toate aceste parti ale sufletului Sau – nu poate sa ia partea niciuneia dintre ele. 

Mama, te rog gaseste acele parti din discutiile tale, in care Dumnezeu explica aceste lucruri si insereaza-le aici.
            „Intr-o etapa a Totalitatii mele, eram Lumina si Iubire pure. Apoi, parti al creatiilor mele au coborat in intunericul la care se refera Matei, ramanand cu toate acestea parti inseparabile ale intregului meu. Si asa vor ramane...”

          „Cat priveste „progresul” pe Pamant, Eu plang cu fiecare suflet care sufera sub orice forma si ma bucur alaturi de orice suflet care simte bucurie. Eu sunt sufletul tuturor celor ”mai rai” si al tuturor celor „mai buni” si nu pot fi inseparabil de „cel mai bun”, fara sa fiu inseparabil de „cel mai rau”. Daca sunt fericit pentru cele pe care le vad intamplandu-se pe Pamant? Pentru cei care sunt fericiti, da, sunt si Eu fericit. Pentru cei care se ingrijoreaza ca puterea lor tiranica scade, da, si pentru acestia simt acelasi lucru.”... 

          „Va ingrijorati pentru ca sunt de partea cuiva
sau, mai bine zis, pentru ca nu pot fi de partea nimanui. Atunci, cine altcineva te poate indrepta mai bine, copilul meu? Sunt toata blandetea si cautarea pe calea luminata dupa cum vrei tu sa fii dar, cu toate astea, exista o parte a mea care este in aceeasi masura si nu pot nega asta acel suflet ale carui interese, actiuni si motive sunt ceea ce tu numesti rele. Nu sunt separat de acel suflet si orice ar face el, cu toate consecintele acelor actiuni, oricat de „nedumnezeiesti” gandesti ca ar fi ele, devin parte din compozitia Mea si sunt o parte inseparabila din Mine. Asadar, sa spui ca as putea fi de partea unei parti din mine este pur si simplu nestiintific, nu-i asa?”  

          „Daca mi-as dori sa vad INTREAGA viata de pe Pamant, desfasurandu-se in pace, iubire, impartasire, grija si ajutor reciproc? SIGUR CA AS VREA! Dar am eu puterea de a pocni din degete si de a face ca asta sa se intample? Stii bine ca NU! Si atunci imi trimit Iubirea si Lumina pretutindeni, catre fiecare suflet si s-ar putea la fel de bine sa ma bucur in buzunarele de Lumina, in loc sa traiesc in buzunarele de intuneric si sa plang.”

[Fragmente din „Discutii cu Dumnezeu”, din cartea Iluminari pentru o Era noua. Editura For You]


Multumesc, mama.

Scopul final al fiecarui suflet este reintegrarea cu Dumnezeu si cu Creatorul si, pentru a ne intoarce la Inceputuri, avem nevoie de echilibru. In iubirea Sa infinita pentru toate sufletele, Creatorul a prevazut mijloace prin care acestea sa isi recapete echilibrul, dupa ce s-au dezechilibrat ca urmare a alegerilor facute prin intermediul liberului lor arbitru. Acestea sunt cunoscute sub numele de karma. Karma este gresit inteleasa ca fiind o pedeapsa pentru ca am fost „rai” sau o recompensa pentru ca am fost „buni”. Karma este principiul stiintific al cauzei si efectului, prin care poate fi obtinut sau recastigat echilibrul. O preponderenta a negativitatii conduce la un dezechilibru drastic si, fie ca este vorba despre un suflet sau despre cosmos, energia Luminii este cea care poate restaura echilibrul. 

Fiind parte din Dumnezeu, fiecare dintre voi afecteaza echilibrul Unimii Tuturor. Si asta ne conduce la vietile multiple si la sufletul cumulativ – sau, puteti spune „sufletul-parinte” – care reprezinta experienta cumulata a tuturor vietilor sale fizice, sau a vietilor ca personaj, pe care le numiti reincarnari. Fiecare personaj este – si va fi intotdeauna – suflet sau sine independent, etern si inviolabil, fiind in acelasi timp parte din sufletul cumulativ, in cadrul caruia alegerile pe care fiecare personaj le face prin liberul sau arbitru, le afecteaza pe celelalte personaje. Daca experienta lor colectiva conduce la dezechilibrarea sufletului colectiv, karma reprezinta ocazia pentru ca personaje „viitoare” sa umple golurile sau sa intareasca slabiciunile, astfel incat sufletul cumulat si toate personajele din care acesta este constituit sa poata atinge echilibrul si sa poata inainta pe calea evolutiei.

Pe parcursul lungilor ere in care corpul planetar al Pamantului si populatiile sale succesive au fost integrate in negativitate si dualitate, fiind guvernate de diviziune, majoritatea personajelor au acumulat serioase lectii karmice. De exemplu, in cazul unei persoane care a castigat avere si pozitii pe spezele altora, refuzand sa ii ajute pe cei saraci, pentru a echilibra acea viata, alegerea pe care sufletul cumulat o va face pentru urmatorul personaj va fi experienta unei vieti pline de lipsuri. Acelasi principiu se aplica si in cazul modului de gandire razboinic si cuceritor. Cea de-a treia densitate profunda, in care intunericul infloreste, reprezinta un conducator de proiect dur si, in acest caz, un suflet cumulat poate avea nevoie de sute sau chiar mai multe vieti ale personajelor, pentru a invata sa depaseasca energiile amplificate ale lacomiei, setei de putere si cruzimii.

Am mai vorbit si inainte despre faptul ca, atunci cand karma in masa a fost incheiata, acei indivizi au renuntat la angajamentul facut de a reveni in Lumina si nu voi mai intra acum in detalii. Oricum, pentru ca este inaltator de stiut, va mai spunem odata ca multele milioane de oameni care au indurat mai mult decat alesesera, au cerut la nivel de suflet sa plece inainte de incheierea contractelor lor – si cererile lor au fost aprobate. Pentru acele suflete, contractele se considera ca fiind indeplinite si, pe langa faptul ca transmit Lumina catre planeta din Nirvana, ele evolueaza spiritual. 

Liberul arbitru se aplica, in egala masura, si in situatii mult mai putin profunde pe care sufletul le alege. In acordul dinainte de nastere
care se intocmeste pe baza iubirii reciproce, neconditionate, a sufletelor si este menit sa fie benefic tuturor celor care vor sa faca parte din viata voastra voi va alegeti parintii pentru mostenirea lor genetica – probleme de sanatate, inteligenta, talente si alte capacitati innascute – stramosii lor, fratii vostri, gradul de ingrijire, cultura, pozitia geografica, mijloacele financiare, educatie. Voi va alegeti partenerul sau partenerii de viata, copiii, principalii mentori, prietenii, dusmanii si colegii apropiati de munca. Potrivirea dintre toate aceste suflete, care reprezinta cele mai importante influente din viata voastra, este posibila in continuum, acolo unde toate vietile se desfasoara in acelasi timp.

Pentru a realiza ceea ce voi si toti ceilalti participanti principali la acord ati ales, unii trebuie sa joace roluri dure sau dureroase, pentru a-si echilibra experienta traita, oferindu-va in acelasi timp si voua si altora din acordul respectiv, posibilitatea de a trai ceea ce aveati nevoie, pentru atingerea echilibrului propriu. Persoanele care par nejustificat de severe, incapatanate si rau-voitoare sau nedrepte, s-ar putea sa isi indeplineasca rolurile in cel mai mic detaliu.

Indiferent de rolul pe care fiecare participant accepta sa il joace, mesajele sufletului catre constienta – constiinta, instinct, intuitie, inspiratie si aspiratie – sunt intotdeauna aliniate la contractul individual al sufletului, care face parte din prevederile acordului incheiat. Ignorarea acestor mesaje ii permite unei persoane sa se abata in mai mica sau mai mare masura, de la rolul convenit initial. Nimeni nu stie ce se afla in propriul sau contract sau in al oricui altcuiva, dar puteti adera la alegerile voastre „necunoscute”, actionand si reactionand in conformitate cu indrumarea primita prin intermediul mesajelor. 

Intelegand aceste lucruri, in loc sa fiti plini de resentimente si amaraciune, judecandu-i pe ceilalti sau fiind furiosi – emotii care emit vibratiile joase, ce stau la baza dezechilibrelor – puteti sa simtiti rabdare, recunostinta si iertare. Aceste calitati nu numai ca vor raspandi Lumina care sa va ajute sa va mentineti sau sa va recapatati echilibrul, dar, prin vibratiile lor inalte, vor atinge acele persoane si le vor mai imblanzi comportamentul si atitudinea – si astfel, s-ar putea sa faceti exact ceea ce ati ales prin acordul vostru. Ca sa folosim o expresie de-a voastra, este o situatie in care toata lumea castiga.

Ne vom referi acum la o intrebare diferita, legata de liberul arbitru si mai apoi la alte intrebari legate de alte chestiuni. Cu siguranta ca exista liber arbitru in Nirvana! Legea Creatorului se refera la fiecare suflet indiferent de locul in care se afla acesta in cosmos sau daca este vorba de o civilizatie fizica sau o lume a spiritelor. Locuitorii din Nirvana au avantajul cunoasterii dobandite de sufletul lor cumulat si, din moment ce obtinerea unei experiente echilibrate este scopul tuturor personajelor, alegerile din contractul sufletului lor, facute prin liberul arbitru, se bazeaza pe aceasta cunoastere.

Intunericul mai detine controlul, dupa ce murim? Intunericul nu detine niciodata controlul, daca o persoana nu il invita! Experienta unor idei intunecate cum ar fi practicile sataniste, cedarea in fata tentatiilor lacomiei sau necinstei, lupta pentru obtinerea unei puteri si mai mari si obtinerea acesteia prin intermediul tiraniei sunt invitatii deschise pentru ca intunericul sa poata intra. Este ceva cu totul diferit de acceptarea de catre un suflet, in acordul dinainte de nastere, a unui rol dur sau dureros.

Nu, inaltarea impreuna cu Pamantul nu necesita cunoasterea civilizatiei din care faceti parte, sau a nivelului de evolutie a sufletului vostru. 

Da, contractul unui suflet poate fi amendat, pentru a extinde durata vietii, la mai mult decat era initial prevazut. Un suflet va cere timp suplimentar, numai daca a descoperit o metoda mai buna de evolutie spirituala; si, din moment ce toate cererile se fac la nivel de suflet si sunt aprobate sau nu la acelasi nivel, persoanele nu pot sti daca traiesc mai mult decat au ales initial.

Vor putea animalele de companie indragite sa ii insoteasca pe oamenii care ajung in Epoca de Aur? Animalele au si ele contracte ale sufletelor si unele au clauze referitoare la durata vietii, care prevad ca aceasta se va incheia inainte de intrarea Pamantului in cea de-a patra densitate. In general insa, puritatea spiritului tuturor animalelor Pamantului este biletul lor de participare. Exista schimbari mult mai evidente in natura lor, decat in cea a oamenilor, multi dintre acestia fiind inca inpotmoliti in dualitate. Exista din ce in ce mai multe exemple de prietenii intre specii si chiar si animale considerate pradatoare si prada lor obisnuita se intampla sa se intalneasca in pace, atunci cand nu este vorba de o foame extrema. La un moment dat, toate animalele au trait in pace alaturi de oameni si asta se va intampla din nou in Epoca de Aur a Pamantului.

Formele de viata ale primei densitati nu pot vazute in lumile densitatii a treia, dar puteti vedea forme de viata din a doua densitate, cu exceptia cazului in care acestea sunt forme de viata primitive, din adancurile marilor Pamantului. Deseori, acestea sunt insecte zburatoare minuscule, care au o viata extrem de scurta, dar chiar si asa, au un rol de jucat in cadrul lantului trofic. Pentru sufletele de la cel mai jos nivel al Nirvanei, care au acceptat Lumina transmisa necontenit – iar ea este doar cat un varf de ac, pentru ca acele suflete se tem foarte tare de Lumina – o efemerida poate constitui modul de iesire din forma primei densitati. Evolutia prin toate aceste densitati inferioare poate dura mii de ani in timp linear, presupunand nenumarate forme de viata, iar in densitatea a doua, evolutia are loc deseori prin intermediul lumii insectelor, in care ordinele superioare au o intreaga paleta de capacitati instinctive.

Nu vor fi trei zile de intuneric pe planeta, inainte de inceperea Epocii de Aur a Pamantului. Perioada de trei zile este asociata cu teoria ca planeta va intra in centura de fotoni, dar planeta voastra nu este nici macar aproape de respectiva centura.

Cand vor fi gata comunitatile model? Datorita faptului ca trebuie sa se intample atatea lucruri, in lunile premergatoare sfarsitului anului 2012 inclusiv refacerea economica dupa colaps, astfel incat sa poata exista fonduri este probabil sa nu existe comunitati mari care sa fie gata pregatite inainte de inceperea Epocii de Aur. Multi indivizi si grupuri din intreaga lume au fost inspirati sa stabileasca comunitati bazate pe spiritualitate. Acele comunitati care sunt planificate sa se sustina singure, vor include tot ceea ce este necesar pentru o viata ideala de la educatie, la resurse pentru asigurarea sanatatii, la agricultura sau cultura.

Fara sa raspundem unor intrebari anume, declaram ca niciunele dintre prognosticurile sau prevestirile intunecate nu vor capata viata; vor ajunge sa se materializeze numai ideile, planurile si activitatile care sunt aliniate, din punct de vedere energetic, cu intensitatea Luminii care prevaleaza.

Daca am sti, cu exactitate, cand vor ateriza echipajele care cutreiera cerurile voastre, ne-ar face mare bucurie sa va spunem. Oricum, din moment ce nu putem face asta acum, ce putem spune cu siguranta este ca nu va mai dura mult – trebuie sa se realizeze multe pe parcursul anului viitor si ajutorul lor direct face parte din asta. Membri familiei noastre de deasupra si aceia din mijlocul vostru se afla in contact permanent si servesc cu totii cu sarguinta, pentru a va ajuta sa puneti capat lungii ere de control al Iluminatilor. 

Statornicia voastra in Lumina aduce din ce in ce mai aproape ziua intalnirii cu fratii si surorile voastre. Atunci veti vedea singuri cat de mult sunteti iubiti si onorati de catre acestia – si de catre toate celelalte Fiinte de Lumina din acest univers – dar si usurinta cu care Pamantul se va intoarce la sinele sau paradisiac. Lunile care urmeaza vor fi mult mai pline de o dinamica vesela, decat va puteti inchipui!  

                                   __________________IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com Website:
The Matthew Books
Traducere:
Editura For You


MATTHEW BY Suzy Ward
www.matthewbooks.net - ALL TRANSLATIONS
http://livrosdemateus.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (BRASIL)
http://livrosmatthew.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (PORTUGAL)
http://matthewinrussia.blogspot.com / - РОССИЯ/RUSSIAN - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb