Persoane interesate

vineri, 13 ianuarie 2012

Mesaj De La Matei, 10 decembrie 2011

Mesaj De La Matei, 10 decembrie 2011Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In lumea voastra, in fiecare an, acest sezon este deosebit de emotionant, in special pentru cei norocosi care pot astepta cu nerabdare sa faca schimb de daruri, sa isi decoreze casele, sa ia parte la slujbele religioase, poate sa calatoreasca pentru a sarbatori impreuna cu familia sau sa astepte oaspeti. Pentru ei, acest sezon este o ocazie de bucurie si distractie. Pentru cei mai putin norocosi, aceia aflati in suferinta, bolnavi, singuri, infometati sau lipsiti de adapost, sentimentele de tristete si disperare se amplifica.


In acest an, chiar si multi dintre cei norocosi sunt cuprinsi de confuzie si ingrijorare, cu privire la situatia instabila din punct de vedere politic si economic, a tarilor lor si astfel exista si mai multe suflete triste si disperate, decat in timpurile mai bune. Pe masura ce anul vostru 2011 se apropie de sfarsit, putem vedea multe, multe suflete cu inima grea.


Cat de mult ne dorim ca toti sa stie ca, anul viitor pe vremea asta, Pamantul se va afla in pragul Epocii sale de Aur – etapele tumultuoase ale tranzitiei prin care a trecut lumea voastra, pe drumul transformarii sale, se vor fi incheiat si intreaga intunecime va fi disparut! Stiind asta, fiecare inima se poate inalta, asteptand cu bucurie minunata lume pe care, in continuu, ati co-creat-o deja!


Avand in vedere ca va aflati intr-o perioada deosebit de aglomerata, in care atat de multe lucruri din jurul vostru va asalteaza atentia, mesajul nostru de astazi va fi foarte scurt, oferindu-va pe scurt recapitularea clarificarilor oferite pana acum. Va rugam sa primiti darul nostru, la cumpana dintre ani, asa cum este el menit, spre a va fi de folos, cu incredere, certutudine si entuziasm.


Lumina – aceeasi energie ca si iubirea – reprezinta calea catre pace, armonie si echilibru, in interiorul fiecarui individ si in lumea voastra. 
  • Voi absorbiti lumina, fiind blanzi, cinstiti, plini de compasiune, iertatori si generosi, iar lumina unui zambet are un efect de unda, de nemasurat.

  • Mijloacele de pastrare sau recuperare a echilibrului cuprind meditatia, muzica linistitoare, plimbarile in Natura si compania animalelor.

  • Aveti intelepciunea innascuta si puterea spirituala de a gestiona, cu succes, orice situatie intampinati si de a-i ajuta pe toti cei care sunt receptivi.

  • Energia iubirii va va reuni cu acei oameni si acele animale dragi voua, care au trecut dincolo.

  • Concentrarea asupra a ceea ce doriti in viata si in lumea voastra reprezinta calea manifestarii acestora.

  • Tot ceea ce aveti nevoie sa stiti se afla in interior. Intrebati, faceti liniste si ascultati indrumarea sufletului vostru – constiinta, intuitie, instinct, inspiratie si aspiratii.

  • In fiecare moment al calatoriei voastre spirituale si fizice sunteti ajutati in nenumarate feluri, de catre fiinte de lumina din intreg acest univers.

  • Iubirea noastra neconditionata si infinitele binecuvantari ale universului sunt cu voi, atunci cand va pregatiti sa intampinati cu bucurie, anul 2012.

_______________________


IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books
Traducere: Editura For YouMATTHEW BY Suzy Ward
www.matthewbooks.net - ALL TRANSLATIONS
http://livrosdemateus.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (BRASIL)
http://livrosmatthew.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (PORTUGAL)
http://matthewinrussia.blogspot.com / - РОССИЯ/RUSSIAN - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb