Persoane interesate

joi, 22 august 2013

15:08:2013


15:08:2013

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Suntem fericiti intotdeauna sa ne putem adresa unor probleme care ii preocupa pe cititori si care sunt in mintea multor altor oameni din intreaga lume, fara indoiala pentru ca principalele mijloace de comunicare in masa le acorda cea mai multa atentie: evadarile din inchisoare ale membrilor Al-Quaida, amenintarile si factiunile teroriste, apa contaminata care se varsa din centrala nucleara Fukushima in ocean, numarul din ce in ce mai mare al victimelor confruntarilor din razboiul civil din Siria si escaladarea conflictului din Egipt.

Se mai pune accentul si pe violentele din Pakistan, pe incendii, inundatii, diverse crime, accidente si scandaluri ale vedetelor, ca si pe speculatiile legate de un razboi cibernetic, gradul de dezvoltare a armelor nucleare in Iran, utilizarea datelor colectate electronic de catre NSA (Agentia de Securitate Nationala din SUA) si pe relatiile incordate dintre conducatorii Rusiei si ai Statelor Unite.

In primul rand, va spunem ca, in cea mai mare parte, reporterii si acei cativa indivizi care detin toate canalele media principale, sunt captivi in mentalitatea celei de-a treia densitati, cu factorul fricii predominant si cu o tendinta catre senzational. Astfel, ei prezinta o selectie alarmanta de situatii din intreaga lume si descriu pe larg, evenimente tragice sau socante; evenimentele pozitive fiind rareori considerate demne de a fi prezentate.

Internetul reprezinta o sursa pretioasa de iluminare si informatii corecte, dar el ofera si informatii orientate negativ, cum ar fi diversele previziuni ale unor evenimente geofizice catastrofice sau ale unor deznodaminte sumbre ale situatiilor curente. De obicei, aceste prognoze se bazeaza pe istoria voastra consemnata – o istorie care nu are niciun rol in inaltarea Pamantului de unul singur, iar Internetul, asemenea unora dintre mijloacele de informare in masa, gazduieste articole care contin informatie falsa sau distorsionata, prin omiterea unor detalii vitale.

Se poate spune, cumva in apararea indivizilor care posteaza, publica sau transmit acest fel de informatii, ca ei nu stiu ca echipajele care inconjoara planeta voastra isi folosesc tehnologia de la bord, atat pentru reducerea elementelor radioactive si a altor factori de poluare, cat si pentru impiedicarea functionarii armelor nucleare. Acei indivizi nu au absolut nicio idee ca, pe masura ce vibratiile de pe planeta vor continua sa creasca, violenta si toate celelalte activitati nocive vor scadea in mod corespunzator – si ca aceasta ameliorare este valabila pentru toate relatiile. Pe scurt, ei nu stiu ca toate situatiile pe care le prezinta ca fiind ingrijoratoare sau in stadiu de criza in timp, vor avea rezultate pe care lumea le va intampina cu bucurie.

Prin comparatie, doar cativa oameni stiu ca alte surse de informatie aleg sa publice evolutii pozitive si incurajatoare. Documentare TV, reviste, buletine informative ale diferitelor organizatii, carti si articole de pe Internet contin o multitudine de informatii in legatura cu eforturile incununate de succes din intreaga lume – cum ar fi numarul in continua crestere al miscarilor locale si al inovatorilor care aduc mari imbunatatiri in multe comunitati si aliante public-corporatiste, ca urmare unor asocieri pe scara mare.

Da, e nevoie de mult mai mult si multe vor mai veni, dar aceste succese incurajatoare si care influenteaza in mod pozitiv atat de multe vieti, emit o lumina nemasurata, care se adauga luminii transmise de surse foarte indepartate, nivelelor de energie inalta, prin care trece Pamantul si propriei voastre straluciri. Numai atunci cand Gaia s-a intrupat ca  planeta a paradisului, a mai existat o asemenea abundenta de lumina ca acum!

Prin urmare, toata lumea este influentata de tipul informatiei, pozitive sau negative, pe care alege sa o primeasca. Speranta noastra inflacarata este ca indivizii care inca mai aleg negativul sa fie inspirati de Lucratorii intru Lumina – si aici includem miliardele de persoane care sunt astfel de lucratori dar nu se identifica ca atare – si care transforma perspectiva lor pozitiva, in realitate!

Cat de des v-am spus ce fiinte puternice sunteti si ca voi sunteti cei care va transformati lumea? Si in nici un caz nu suntem singurii care va dam aceasta asigurare – alte surse de Lumina transmit acelasi lucru, celor care le receptioneaza si le distribuie mesajele, in lung si in lat.

Cu toate acestea, multi dintre voi se mai intreaba inca daca va indepliniti rolul. Pe scurt, sentimentele exprimate in scrisorile catre mama mea sunt: Nu stiu care imi este misiunea sau ce ar trebui sa faca un deschizator de drumuri, asa ca trimit doar Lumina, fara ca acest lucru sa insemne mare lucru.

Dragilor, nimic din ceea ce faceti voi cu Lumina nu este doar sau pur si simplu sau numaiLumina – aceeasi energie ca si iubirea si cea mai puternica forta din cosmos – nu este numai exact ceea ce e nevoie pentru a face diferenta, este TOT ceea ce e nevoie! Lumina–iubire este cheia atingerii pacii, armoniei si dreptatii, in lumea voastra! Este cheia unei vieti pline de bucurie si de implinire, cheia cresterii spirituale constiente si a realizarii tuturor celorlalte minuni ale Epocii de Aur!

Fiecare dintre voi inseamna, cu adevarat, ceva! Fiecare dintre voi este un deschizator de drumuri!

Ganditi-va la milioanele de oameni care lucreaza in domenii de care altii depind, cum ar fi cultivarea pamantului, sanatatea oamenilor si a animalelor, constructii, generarea de energie, confectii, reparatii mecanice si de orice alt fel. De fiecare data cand o persoana obtine hrana necesara sau un produs sau serviciu, linistea inlocuieste preocuparea sa legata de lipsa acelui lucru. Ocuparea fortei de munca inseamna mult mai mult decat a avea un loc de munca – ea imbunatateste vietile a numerosi alti oameni si le da celor care muncesc, satisfactia de a se simti productivi si utili.

Multi dintre voi se ofera voluntari, in eforturile comunitare de a-i ajuta pe cei flamanzi si lipsiti de adapost sau de a salva animale sau a oferi adapost copiilor si adultilor care au fost supusi abuzurilor. Sunteti membri sau faceti donatii pentru organizatii care furnizeaza numeroase tipuri de ajutoare pentru refugiati sau pentru alti oameni nevoiasi sau lucrati pentru protejarea padurii tropicale, pentru salvarea animalelor din ape si de pe uscat sau pentru curatarea deseurilor industriale. Semnati petitii pentru diverse cauze meritorii sau participati la demonstratii pentru sustinerea nevoii de reforme sau la meditatii pentru pace.

In domeniille voastre de activitate si in activitatile care fac lumea voastra mai buna, voi actionati bazandu-va pe constiinta, inspiratie si motivatie. Acestea sunt mesaje ale sufletului vostru si toate eforturile care isi au originea la acest nivel, genereaza o revarsare de Lumina. Acelasi lucru este adevarat pentru gesturile pe care le considerati doar prietenesti, ca intre vecini sau o simpla mana de ajutor – toate acele lucruri pe care le faceti in mod natural, fara sa va ganditi de loc la Lumina.

S-ar putea, de exemplu, sa gatiti pentru o familie indurerata sau sa aveti grija de copiii mai mari, pentru ca o mama care mai are si un bebelus, sa se poata odihni. Sa va intampinati cu caldura noii vecini, sa duceti flori cuiva bolnav, sa-i dati adapost unui animal, sa ajutati la greu un prieten sau un membru al familiei. S-ar putea sa imbratisati pe cineva care plange, sa-i imprumutati cuiva o scula, sa duceti pe cineva cu masina, sa linistiti un copilas speriat, sa petreceti cateva ore cu o persoana care are nevoie de supraveghere, pentru a da un ragaz de odihna familiei sau sa va ocupati cu atentie de plantele din ghiveci sau din gradina si sa zambiti, multumind unei casiere obosite de la magazin. Si sa va rugati pentru cei aflati in dificultate – nu subestimati niciodata puterea rugaciunii pentru binele superior al cuiva!

Acestea sunt doar cateva exemple ale unor fapte din inima – iar a trai din inima, genereaza lumina dincolo de ce va puteti voi imagina! Fiecare act de bunatate, grija, compasiune si intelegere creeaza lumina in „cel care da” si radiaza lumina catre „primitor”, care absoarbe acea lumina si genereaza, la randul lui, mai multa, prin sentimente de recunostiinta. Aceasta noua abundenta a luminii se extinde in afara, catre toti cei ale caror vieti sunt atinse de oamenii care daruiesc si primesc – si toti acesti oameni ii ating, la randul lor, pe altii. Efectul de unda al unui gest de bunatate este incalculabil!

Este conform planului divin sa nu stiti pentru ce misiune v-ati angajat – nu aveti nevoie sa o stiti, pentru a trai in moduri dumnezeiesti, care fac o diferenta fantastica! Familia noastra prea iubita, voi insemnati extraordinar de mult, nu faceti diferenta, Voi SUNTETI diferenta! Atunci cand luminati vietile altora, voi dati si un exemplu de putere interioara si curaj, care indica hotararea si increderea de a face fata cu succes, incercarilor. Voi ii influentati benevol pe altii, pur si simplu prin cine sunteti – fiind pur si simplu voi insiva. Sunteti deschizatori de drumuri!

Deoarece atat de multi oameni isi orienteza energia pe cai diferit,e catre acelasi scop dorit, ati putea spune ca sufletele va sunt angajate in mod colectiv, intr-un efort unitar – si asta este cu adevarat magnific! In orice caz, responsabilitatea fata de sine si pentru propria atitudine reprezinta si ea aspecte esentiale ale cresterii sufletului si, in acest sens, ati putea face mai mult. De exemplu, sa acordati validitate perspectivei „celeilalte parti”, cu privire la o problema controversata, nu va compromite principiile – ajuta la reducerea separarii energetice, ceea ce reprezinta un prim pas extrem de important pentru rezolvarea problemei. Stapaniti-va capacitatea innascuta de a discerne, intrabati-va in interiorul vostru, daca informatia este adevarata sau nu, urmati-va mesajele sufletului adresate constiintei.

Renuntati la resentimente si sentimente persistente de amaraciune, remuscari, vina, furie si mai ales frica, toate acestea emitand vibratii foarte joase si inlocuiti-le cu iertarea de sine si a celorlalti, cu recunostinta pentru binele din viata voastra si cu aprecierea frumusetii din viata voastra. Atunci cand auziti de situatii neplacute, vedeti persoana respectiva – sau lumea voastra – scaldata in lumina alb aurie si trimiteti mai deprte aceasta imagine, avand un sentiment de pace.

Vibratiile predominante sunt cele care determina descoperirea de sine, constiinta de sine, intelegerea de sine – oricum ati dori sa numiti acest proces de conectare a sufletului la constiinta. Oamenii isi pun intrebari la un nivel mult mai profund decat pana acum, cautarea in propriul suflet, ea singura nu furnizeaza insa toate raspunsurile pe care le cauta. Nu va ascundeti Lumina – luminati-i pe ceilalti, in masura in care sunt receptivi.

Oamenii au nevoie sa stie ca energia gandurilor si a sentimentelor lor se lanseaza in supa universala si aduce inapoi ceea ce se potriveste cu energia transmisa. Ei trebuie sa stie despre modul in care frica le afecteaza in mod negativ vietile si ca energia fricii le da putere indivizilor egoisti si cu o viziune limitata, care se opun schimbarilor de pe urma carora beneficiaza o lume intreaga. Puteti sugera surse pamantene care explica acest lucru – Secretul, Puterea prezentului, Puterea gandirii pozitive sunt carti foarte cunoscute

Mai exista si alte surse excelente de informatie – pe unele s-ar putea sa le cunoasteti, pe altele s-ar putea sa fie nevoie sa le descoperiti. Specialisti bine pusi la punct si respectati din domenii cum ar fi economia, tehnologia, comunicatiile, ingrijirea sanatatii, drept, religie, echitate sociala, filozofie, guvernare sau protectia mediului au scris despre evolutiile din domeniul lor, care deschid calea acelei lumi la crearea careia ati ajutat tot timpul si voi.
Le puteti spune persoanelor interesate si despre site-uri care furnizeaza informatii corecte cu privire, de exemplu, la existenta altor civilizatii, despre 11/9 si Iluminati. Daca sunt deschisi comunicarii telepatice, dati-le va rog adresa site-urilor pe care sunt postate mesajele noastre si ale altor surse de Lumina – dar aveti discernamant cu privire la credibilitatea mesajelor transmise!

Dar, poate mai mult decat oricare alt factor, atitudinea voastra pozitiva in legatura cu tot ceea ce se intampla astazi si ceea ce urmeaza pentru lumea voastra este cea care ii va inspira pe ceilalti sa vada lucrurile in acelasi fel. Si ce victorie importanta va fi asta!

S-ar putea sa va ganditi la mine, ca la un baiat de 17 ani, care a murit intr-un accident de masina si a inceput sa vorbeasca telepatic cu mama lui, 14 ani mai tarziu si sa va intrebati: „Chiar stie despre ce vorbeste?” In orice caz, nimeni dintre cei care il stiu pe St. Germain nu se indoieste de intelepciunea si cunoasterea lui straveche!

Multumind pentru permisiunea acordata, va impartasim un fragment din mesajul din data de 12 iunie, transmis lui Valerie Donner si postat la adresa http://www.thegroundcrew.com/updates/vdonner/2013/061313_print.htm.

Salutari, sunt Saint Germain. Ma bucur sa va vorbesc din nou.

Nu puteti lua totul de-a gata si nu puteti scapa de responsabilitatile voastre. Ca Maestru, va pot spune ca acesta este cel mai important moment de pe Pamant.

Va urmaresc evolutia si sunteti bogati in rezultate. Mai e atat de mult de facut in acest proces complex de inaltare. Vi se vor cere multe, mai ales in ceea ce priveste atitudinile voastre. O atitudine pozitiva va va duce o cale lunga. Daca va ridicati deasupra tulburarilor si gandirii bazate pe frica, veti gasi mari oportunitati de a fi de folos.  

Cel mai important lucru pe care il puteti face este sa incepeti cu voi insiva. Asumati-va raspunderea pentru gandurile, cuvintele si actiunile voastre. Adunati prieteni care gandesc la fel cu voi. Invitati-ne sa va ajutam sa faceti planuri si sa le duceti la indeplinire. Fiti deschisi la a va conecta mai mult cu fratii si surorile din spatiu, care asteapta si ei sa isi implineasca rolurile in Planul Divin.

Prea iubita familie, ascultand cuvintele lui Saint Germain va veti imbogati vietile si va veti extinde iubirea in lumea voastra. Si va rog sa tineti minte ca nu sunteti niciodata singuri – nenumarate brate ale lui Dumnezeu, nevazute dar puternice in grija si puterea lor de a va ajuta, sunt cu voi in fiecare clipa.

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

www.matthewbooks.comii multumim Editura For You

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. 

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa

editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb