Persoane interesate

luni, 9 septembrie 2013

02:09:2013

Mesaj de la Matei, 2 sept. 2013 
Siria
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Am spus mai inainte ca Pamantul se afla in cadrul unui nivel energetic care scoate in evidenta atat extremele pozitive, cat si pe cele negative, ale comportamentului individual. Pana sa se ajunga in acest punct al calatoriei inaltarii, framantarile globale au crescut pe masura ce oamenii au raspuns unei nevoi din ce in ce mai acute, de a actiona conform gandurilor si sentimentelor lor.
Aceasta a fost motivatia care a stat la baza a ceea ce voi numiti primavara araba si este ceea ce a adus razboiul civil din Siria, in mijlocul scenei mondiale. Faptul ca fratii si surorile noastre din acea tara se anihileaza unii pe ceilalti, ne intristeaza profund si pe noi, ca si pe voi – nimeni nu ramane indiferent la masacrarea si calvarul milioanelor de refugiati. Aceasta situatie de suferinta umana, de proportii infricosatoare, a creat o mare dilema. Au alte natiuni dreptul moral de a interveni? Daca ar face-o, ar duce asta la escaladarea razboiului, pana la nivel international? 
Guvernele care au puterea de a interveni din punct de vedere militar, vad implicarea din aceste perspective – fiind constiente, in acelasi timp, de propriile situatii interne de care trebuie sa se ocupe si de cetatenii lor, care sunt satui de razboaie. Acei conducatori nu stiu ca retinerea lor de a trece la actiune merge dincolo de aceste consideratii sau ca luptele din Siria merg dincolo de aparente – intreaga voastra lume este influentata de un flux de energie.
Oricat de rece ar suna asta, acest razboi este rezultatul punerii in miscare a energiei, cu multa vreme in urma, iar intrarea in acest flux era esentiala – totusi, inconstient, folosirea armelor chimice a facut asta. NU scuzam, sub nicio forma, aceasta nebunie! Va spunem ca energia intensa investita, de ambele parti, in acest razboi a trebuit sa fie intrerupta, impulsul inaintarii ei trebuia stopat, astfel incat batalia sa inceapa sa se potoleasca si sa iasa de pe cursul sau energetic.
Daca se poate spune ca in orice situatie exista ceva bun – chiar si intr-o situatie atat de dureroasa, ca aceasta – lucrul bun este ca lumea voastra e atat de ingrozita de uciderea oamenilor nevinovati, prin intermediul armelor chimice, incat acest lucru nu se va mai intampla niciodata pe Pamant.
Deoarece energia se misca in directia in care este hranita, este contraproductiv sa o amplificati, analizand in fiecare zi, situatia din Siria sau, facand speculatii cu privire la ce a facut un grup sau altul. Ceea ce i-ar servi mult mai mult poporului sirian si lumii voastre sunt rugaciunile pentru vindecarea sufletelor indurerate, pentru atingerea pacii prin negocieri si pentru reconcilierea grupurilor disparate, care si-au jucat rolul. 
Iubirea noastra neconditionata este alaturi de fiecare dintre membri dragei noastre familii pamantene.
Iubire si Pace
Suzanne Wardii multumim Editura For You

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. 

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa

editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages
www.matthewbooks.com

(ii multumim Alexandrei)Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. 

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa


editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb