Persoane interesate

duminică, 23 martie 2014

22:03:2014

MATTHEW

Sâmbătă. 22 martie 2014

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor de la aceasta statie, eu sunt Matei, iar acum voi vorbi doar din partea mea. Atunci când avionul Malaezian a dispărut, eu ajutam o civilizație dintr-o altă galaxie şi nu am avut cunoștință de eveniment, decât cu trei zile mai târziu, atunci când mama mea a auzit pentru prima dată despre el şi m-a întrebat ce știam.
După aceea am contactat un coleg din Nirvana, a cărui anchetă a dezvăluit faptul că trei persoane au fost într-un avion, imediat înainte de a ajunge în Nirvana, în ziua în care avionul a dispărut. Colegul meu mi-a spus ca dosarele lor arata ca au murit din cauze naturale, în conformitate cu contractele sufletelor lor şi el nu a putut verifica faptul că acestea au fost în avionul în cauză.


De atunci, activităţile şi vizitele de familie au preocupat-o pe mama şi i-au ocupat timpul şi când m-a intrebat, astăzi, dacă am vreo informaţie care poate fi verificată, i-am spus că am, dar ca prefer ca ea să-i vină direct de la sursă – Ashtar. Mamă, iată-l că te aşteaptă, să îl saluţi.
                        ____________________

Ashtar: salut! Matei mi-a spus ca ai informații despre avionul dispărut. El ar vrea ca eu să le primesc direct de la tine, în loc sa parafrazeze ceea ce i-ai spune lui.

Da, Suzy, știu şi te salut! A trecut ceva vreme de când am vorbit şi mă bucur pentru această ocazie de a fi din nou împreună. După ce Matei mi-a cerut să-ți spun ce știu, am aranjat un fel de mică prezentare şi voi trece direct la ea.

Toate persoanele de la bordul avionului dispărut au fost mutate pe o mică planetă, care are o atmosferă oarecum asemănătoare cu a voastră şi, într-o oarecare măsură, cam aceeaşi topografie, iar locuitorii sunt destul de similari cu populația voastră ca aspect fizic. Când avionul a început să aibă defecțiuni grave, care nu ar fi putut fi remediate, l-am mutat intr-o dimensiune mai inaltă şi am stabilit destinaţia pentru acea planetă. Nici unul dintre contractele sufletelor echipajului şi pasagerilor nu includea o astfel de aventură, dar nici nu includea moarte la acel moment. În cazuri de genul asta, suntem autorizaţi să intervenim.

Experiența neașteptată a fost reală pentru ei, deoarece toţi au asistat la căderea bruscă a avionului, dar totuşi ireală, pentru că ei zburau prin spațiu, într-un mod in care nu o mai făcuseră vreodată. Nu a fost panică, deoarece imediat salvatorii au folosit sistemul nostru de comunicare, pentru a le spune ce s-a întâmplat, iar energia explicației iubitoare a creat o acceptare pașnică în randul acestor oameni, al căror viitor era redirecționat.

Avionul a fost dematerializat, după ce toţi au debarcat. Ei au fost întâmpinaţi de către unii dintre membrii echipajului nostru, care au luat aspect de corpuri umane, imbrăcate in haine pământene, pentru a ușura primele momente ale noilor veniți, în noua lor ţară şi au fost duşi in ceea ce aţi numi o staţiune exclusivista. Acesta este punctul de "repornire" pentru toate sufletele de pe Pământ, care sunt salvate de către alte civilizații şiau existat multe astfel de ocazii, în secolele trecute.

În primele zile grupul a primit o "descărcare" a singurei limbi vorbite în această lumeşi a cunoștințelor de bază ale populației. Este o procedură simplă, cum ar fi modul de a funcţiona al computerelor. După o scurtă informare despre orientare şi o prezentare fotografică a ceea ce oferă regiunea, fiecărei persoane i-a fost data posibilitatea de a alege dintre diversele tipuri de spații de locuit, moduri de transport individual, precum şi locurile de muncă sau cum pot urma o școală. Fiecare a primit o hârtie care era pe post de bilet pentru a participa la toate evenimentele dorite si o multime de "tokenuri/carduri", utilizate pentru a obține obiecte sau servicii.

Din stațiune, toți au fost duşi la cartierele pe care le-au ales şi li s-au dat modalităţile de transport privat, pe care le-au ales şi alimente şi toate celelalte necesități de bază, pentru menaj. Ai putea considera că acest lucru este un serviciu neobișnuit de elaborat de "bun venit". Cunostinţele noilor veniți, talentele şi interesele lor, vor fi bine folosite şi apreciate în acea lume şi, la fel ca şi pe Pământ, viața oferă la fel de multe impliniri si semnificaţii, pe cat alege fiecare.

Acum, Suzy, voi răspunde la întrebările pe care le ai in minte. Nu, nu am putut pune acei oameni, inapoi pe Pământ. A trebuit să acționăm rapid, dar fiecare factor posibil a fost luat in considerare şi relocarea lor in acea lume a fost cea mai bună opțiune - a fostsingura opțiune care le putea asigura supraviețuirea.

Nu am fi putut pune avionul pe o pistă in aeroportul de destinaţie, fără autorizaţie de aterizare, s-ar fi creat haos şi pericol pentru traficul aerian in curs. Și cum s-ar putea explica un avion defect, care dintr-o dată a apărut la sol, cu ore înainte de termen? Cum ar putea fi explicata apariția bruscă, oriunde ? Ei bine, nu ar putea, dar acesta nu a fost factorul decisiv. Nu erau suficiente provizii în avion, în esență, apă, ca toţi cei de la bord sa trăiască foarte mult timp fără realimentare şi nu există nici un loc retras pe planeta ta, unde i-am fi putea pune şi sa garantam supraviețuirea lor, până când ar fi fost găsiti.

Am vrea ca toţi din lumea ta sa poata ști că sunt în viață şi bine, pe o planetă asemănătoare cu Pământul – dar cine ar face o astfel de afirmație? Cine ar crede? In special am vrea ca familiile şi prietenii oamenilor care au dispărut sa poată ști că cei dragi trăiesc confortabil şi fericiţi, într-o lume care este mult mai buna decât e a lor, în acest moment.
Alte întrebări, Suzy?

Mulţumesc pentru răspunsurile la cele pe care le aveam în minte, Ashtar. Este uimitor modul în care acele persoane au fost atât de minunat tratate şi nevoile lor de trai, îndeplinite! Știi dacă ei şi oamenii pe care ii iubesc pot fi reuniţi în timpul acestei vieți?

Nu, nu știu, dar cred că e foarte puţin probabil. Energia iubirii asigură reuniunea în spirit, dar cei mai mulţi dintre locuitorii Terrei au un drum lung de parcurs în a-şi ridica nivelul de conștiință, înainte ca întâlnirea fizica sa existe in realitatea lor.

Ar putea mediumii – sau cei de aici cu calităţi extrasenzoriale – să contacteze persoanele din avion, pentru a obține informații pentru familiile lor?

Comunicarea telepatică este universala, dar ar fi dificil să se facă aceste conexiuni. Numai intermediari excepţionali, care sunt clar in armonie cu vibraţiile sufletelor mult dincolo de Nirvana, lumea la care ar trebui sa ajungă, se află în afara sistemului vostru solar şi din nou, aveţi de a face cu lipsa de conştientizare.

Cei mai mulți oameni de pe Pământ cred doar ceea ce au experimentat personal sau au fost învăţaţi, iar comunicarea telepatică nu este larg răspândită, în nici o categorie.

Ei bine, OK, dar pot faptele despre ceea ce s-a întâmplat, să fie spuse, după ce o mulțime de nave spațiale de-ale voastre şi extratereștri care trăiesc pe ele, ar deveni cunoscute?
Da, cu siguranţă!

Ashtar, știi când va avea loc acest lucru?

Suzy, dacă as sti, as striga tare, de pe acoperiș! Nu chiar, dar cu siguranță că le-am spune liderilor voştri, astfel încât sa poata proveni din surse oficiale, înainte ca un număr dintre noi sa apară în corpurile noastre "naturale". E asa cum Matei şi Hatonn ţi-au spus: Dumnezeu se ocupă de programare, pentru că numai El poate ști când psihicul colectiv al civilizației voastre este gata să le ureze bun venit strainilor ca noi. Voi încă nici măcar nu puteți sa va inţelegeti unul cu celălalt!

Ai dreptate şi este teribil de dureros pentru atât de mulţi - miliarde suferă. Ce pot face mai mult Lucrătorii intru Lumină, pentru a schimba acest lucru?

Suflet drag, tot ce iţi pot spune este ca Lucrătorii intru Lumină deja fac ceva, arătând puterea iubirii, prin faptul că trăiesc în acest mod. Dar ai putea vorbi mai mult despre legea universala a atracţiei şi nu trebuie să-i spunem aşa, neapărat, dar oamenii au nevoie să știe că energia gândurilor lor, a sentimentelor şi acțiunilor lor cresc in supa universului şi se întorc înapoi, cu mai multa energie de acelaşi fel. Prea multe gânduri sunt despre frică, război, răniri, boli, sărăcie, disperare, despre ceea ce gânditorii nu doresc şide aceea schimbarea se apropie încet, constant, dar lent.

Se pare că mai degrabă lent, decât constant. Nu am alte întrebări chiar acum Ashtar, Mulțumesc pentru tot ce mi-ai spus.

Cu plăcere, desigur, dar eu nu vreau să încheiem cu această notă plină de amărăciune. Am fost gata de ani de zile să ne alăturam vouă – vă iubim, fraţii şi surorile noastre! – şi când am ajuns la acel punct, am lăsat nerăbdarea sa mă copleşească. Adevărul este ca progresul vostru în timpul ascensiunii planetei a uimit forţele de Lumină din tot universul! Reziliența voastră, inventivitatea şi determinarea de a le oferi generaţiilor viitoare o lume mai bună, deja a făcut-o să fie astfel. Încă lucraţi la acest lucru, în conceptul vostru de timp – dar, in continuum, este un lucru deja făcut, aşa că lasă-mă să închei cu URAAA! pentru victoria voastră extraordinară!

Da! Mulţumesc, Ashtar. Ciao pentru moment.


IUBIRE SI PACE
Suzanne Ward



ii multumim Editura For You

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. 

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa

editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages

(ii multumim Alexandrei)


Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?

Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura-foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. 

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa


editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages

Un comentariu:

  1. Ma intreb cati botanisti sunt printre cititori! Trebuie sa fie rau dus cu pluta Matei asta! Sa hoinareasca el prin Nirvana si sa stea la sueta ca mai apoi abia la 3 zile sa afle de catastrofa aviatica! Mai, Mai!! I s-a fi defectat zgubilitorul.. sau nu si-a luat doza de haloperidol! Is curios cum o va intoarce, dupa ce fragmente din avion au fost gasite in Oceanul Indian! la cate zile va afla de asta? :-)

    RăspundețiȘtergere

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb