Persoane interesate

miercuri, 21 ianuarie 2015

ROMANIAN -- Mesaj de la Matei Ianuarie 2015


MATTHEW
Mesaj de la Matei
Ianuarie 2015


Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Inainte de a va vorbi despre evenimentele recente, va spunem ca pe parcursul acestui an veti vedea pace si un numar considerabil de intamplari ce vor inalta nivelul vibrational. Campul de potential al energiei Pamantului, care arata asemenea unor focuri perpetue de artificii, reflecta impulsul accelerat al luminii datorat eforturilor lucratorilor intru lumina si activitatii intensificate a familiei noastre universale, care va sprijina.

Doua „accidente” au cauzat atat durere cat si recunostiinta. Nu din „noroc” nu s-au aflat unii oameni la bordul zborului Air Asia 8501. Nu le venise inca vremea. Ei nu stiu ca acesta a fost motivul pentru care au pierdut zborul si atat ei cat si cei apropiati lor sunt pur si simplu recunoscatori pentru ca acest lucru s-a intamplat. Oricat de dureros ar fi pentru familiile si prietenii tuturor celor care au pierit, contractele sufletelor celor aflati la bord cereau ca tranzitia lor sa aiba loc in acel moment. Daca nu ar fi plecat atunci, ar fi plecat oricum foarte curand dupa asta, intr-un fel sau in altul.


Acelasi lucru este valabil si pentru persoanele care au murit in urma incendiului de la bordul feribotului din Marea Adriatica. In cazul acestui incident, contractele tutuoror, cu exceptia acelor cateva suflete care au plecat, prevedeau o viata mai lunga. Sutele de oameni care au fost salvati nu sunt constienti de acest lucru si nici nu trebuie sa fie pentru a simti recunostinta, acelasi lucru fiind valabil si pentru familiile si cei dragi lor.  

In Statele Unite, furia legata de impuscarea a doi ofiteri de politie aflati intr-o masina de patrulare serveste aducerii unui anumit echilibru fata de furia legata de uzul excesiv al unor procedee politienesti dure in cazul barbatilor afro-americani. Ati putea vedea acest lucru ca pe un pendul emotional care, dupa ce a fost blocat intr--o extrema, in zona in care fortele de ordine sunt vazute ca avand prejudecati in judecarea si tratamentul aplicat infractorilor, se deblocheaza brusc si se indreapta spre extrema opusa. Sentimentele sunt cu adevarat indreptatite de ambele parti, pendulul trebuie insa sa se indeparteze de ambele extreme, astfel incat sa apara un echilibru intre actiunile politiei si reactia publicului.

Masacrul din redactia Charlie Hebdo si crimele ce i-au urmat in Paris, v-au unit lumea prin compatimire, compasiune si condamnarea actelor teroriste. Daca orice aspect al unui astfel de incident ar putea fi numit „incurajator”, atunci acesta este. Francezii s-au unit ca Unul intr-o revolta neinfricata in fata eforturilor salbatice de a pune calus liberatatii de exprimare si conducatorii lumii si-au demonstrat solidaritatea; asasinii musulmani si toti ceilalti asemenea lor sunt vazuti exact asa cum sunt – indivizi brutali si tiranici, ce actioneaza in baza unei ideologii degenerate, care nu are absolut nimic de-a face cu Islamul. In acelasi timp exista o chemare internatioanla la dezradacinarea si vindecarea cauzei acestui extremism. Aceasta miscare vitala in directia depasirii bigotismului, a resentimentelor si a fricii manifestate fata de diferente trebuia sa apara astfel incat sa se poata manifesta unitatea prin respect si aprecierea acestora – ceea ce reprezinta baza pe care o civilizatie poate construi o lume pasnica, iubitoare si armonioasa.

Ar putea parea ca vorbim despre evenimente tragice cu detasare emotionala – lucrurile servesc implinirii scopului superior si asta este. Dar nu despre asta este vorba. Noi ii onoram pe toti cei care isi joaca rolurile in fiecare situatie aducatoare de disensiuni sau oroare si cu toate acestea ne doare foarte tare sa vedem ca atingerea echilibrului, la scara personala si planetara, presupune atat de multa violenta si durere din partea preaiubitei noastre familii pamantene. Este cu atat mai sfasietor sa vedem masacrarea sau rapirea copiilor si alte astfel de atrocitati de neimaginat. Ne este la fel de greu ca si voua sa vedem agonia cuiva si sa o privim ca fiind doar ca un alt punct de reper in eternul ciclu al vietilor comune in lumi fizice si al reuniunilor in lumile spiritului. Va rugam sa gasiti putina alinare, asa cum trebuie sa facem si noi, in intelegerea faptului ca tragediile aduc evolutia sufletului; din oroare se naste o societate iluminata si plina de compasiune si intr-un final, Epoca de Aur a Pamantului in deplina ei inflorire.

Si poate ca o tragedie pare si mai mare atunci cand 12, sau 100 sau 400 de oameni mor in acelasi incident, dar in fiecare moment, mor mii de suflete si acest lucru este dureros pentru toti cei care ii iubesc. Dorim ca toti cei indurerati sa stie ca atat ei cat si aceste persoane dragi lor si-au ales experientele pentru a se ajuta unii pe ceilalti sa evolueze. Cei dragi le vor lipsi in continuare bineinteles, dar intelegerea acestui lucru ar putea sa le aline ceva din profunzimea pierderii.

„Ati spus in ultimul mesaj ca tot ce se intampla aici are un rost. Nu pot vedea niciun rost al filmului „Interviul” sau al reactiilor negative la adresa lui. Ce amploare vor atinge pagubele pricinuite de atacul informatic al Coreei de Nord asupra firmei Sony? Toate acestea par sa reprezinte un pas inapoi al luminii.”

Tot ce se intampla in lumea voastra are un scop! Cu toate acestea, desi unele probleme va pot parea in acest contex logice, altele ar putea fi considerate foarte exagerate dupa cum este cazul acestui fim si al urmarilor sale.

In mesajele anterioare am declarat ca domeniul divertismentului a reprezentat un punct forte al Illuminatilor, deoarece divertismentul influenteaza opiniile si actiunile publicului. Accentul pus in filme si in jocuri pe crime, razboi si alte forme de violenta are ca scop inducerea acestor tipuri de comportament in cadrul societatii si motivarea indivizilor instabili de a le copia. Manipulatorii divertismentului creaza staruri ale box-office-ului, le aseaza pe un piedestal si le recompenseaza cu sume exorbitante si diverse premii; acest lucru inalta cateva suflete deasupra altora si amplifica disparitatea din lumea voastra, dintre cei care au si cei care nu au. Mintile treze vad aceste efecte negative cat si caile pozitive de acces ale industriei, ceea ce nu vede insa publicul este tabara cea mai intunecata a Illuminatilor din domeniul divertismentului – satanismul, sclavia sexuala, pedofilia si pornografia.

Toate aceste situatii vazute si nevazute sunt lipsite de lumina si Pamantul a ajuns in planuri energetice in care tot ce se afla pe nivele vibrationale joase se dezintegreaza. Ce s-a intamplat in culise, ca sa spunem asa, iese acum in mijlocul scenei si se dezvaluie, astfel incat sa poata fi vazut de public.

Reactiile negative scot la lumina „razboiului din spatiul cibernetic”. Orice a fost proiectat pentru scopuri pozitive poate fi folosit in scopuri negative si evolutia voastra in domeniul tehnologiei informatice este un exemplu semnificativ in aceasta directie. Pe de o parte, descoperirile medicale pot fi impartasite pretutindeni in lume, comunicatia se desfasoara cu usurinta, avertizorii de integritate au un forum pe care sa isi publice descoperirile si informatiile omise de catre principalele mijloace mass media sunt disponibile pe internet. Pe de alta parte, Internetul este folosit pentru diseminarea de informatii false, unii indivizi intrand in mod ilegal in sistemele informatice pentru a face publice date confidentiale, pentru a introduce virusi si pentru a perturba activitatile comerciale. Conducatorii vostri nationali, care cunosc beneficiile impartasirii informatiilor valoroase, inteleg nevoia de a-si proteja interesele tarii prin colaborarea mutuala in directia prevenirii atacurilor informatice globale. Orice problema ce conduce la sporirea cooperarii transfrontaliere trebuie sa fie binevenita

Nu vedem ca experienta firmei Sony ar conduce la „folosirea tuturor informatiilor si comunicatiilor noastre private de catre oricine” si la „pene de curent pe sacra larga”, lucruri care va ingrijoreaza. Aceste urmari, daca vor exista in anumite cazuri, vor fi doar temporare. Utilizarea incorecta a oricarui lucru, fie el informatie, tehnologie sau resursa naturala, emite vibratii joase si activitatea la un astfel de nivel nu mai poate fi mentinuta pentru multa vreme.

Colegii noastri din Nirvana nu pot verifica daca procesul complex al atacului informatic si-a avut originile in Coreea de Nord sau in alta parte. S-ar putea sa fie lucrarea agentilor de la operatiuni secrete din factiunea controlata de Illuminati a CIA – ei se afla pe ici si pe acolo in lume – sau a unui individ sau grupari rau intentionate sau poate razbunatoare. Oricine ar fi insa raspunzatorr, aceste persoane nu au intentionat sa ajute lumina pentru a determina efectele pozitive pe care vi le-am enumerat.

„Presedintele Obama a facut in sfarsit ceva „lumina”, din punctul meu de vedere, prin acel ordin executiv. Este absurd ca guvernul nostru a boicotat Cuba timp de 50 de ani, in conditiile in care, imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial a sprijinit Japonia si Germania sa se repuna pe picioare. Nici macar nu a existat un razboi cu Cuba! De ce exista opozitie in ambele partide fata de ceea ce a facut Obama?”

Ordinul executiv al presedintelui Obama, care deschide calea normalizarii relatiilor Statelor Unite cu Cuba a generat aceasta reactie in cazul membrilor Congresului ce se opun din obisnuinta tuturor initiativelor sale, iar ceilalti care au mai raspuns furios au facut-o mai mult din motive emotionale decat politice. Inimile si mintile lor sunt atat de inradacinate cu o jumatate de secol in urma, incat acest lucru ii impiedica sa vada ca o solutie in directia rezolvarii unei probleme de durata este in interesul popoarelor ambelor tari. Pasul in directia traiului comun in respect si colaborare este si o dovada a eforturilor de culise care au dat roade in consonanta cu vibratiile aflate in continua crestere.

Draga familie, poate ca ati obosit sa vedeti cum atribuim toate lucrurile vibratiilor, dar ele constituie „materialul” din care este alcatuit acest intreg univers! Tot ce exista este energie ce vibreaza la o anumita frecventa sau alta si lumina creste atunci cand viteza de vibratie creste. Fiecare gand, fiecare sentiment si actiune emit vibratii ce materializeaza situatii si rezultate ale acestora pe masura si cantitatea de lumina a indivizilor determina cat de departe se afla sau daca se afla pe calea inaltarii.

Sa lamurim orice neintelegere referitoare la faptul ca inaltarea ar fi legata de trecerea de la viata fizica la viata in spirit. Inaltarea reprezinta un proces evolutiv, in timp ce intrarea in Nirvana este o inaltare automata doar ca locatie. Persoanele care avanseaza spiritual si constient, de la a treia la a patra densitate, in timpuil vietii lor de pe Pamant intra in zonele rezidentiale ale Nirvanei din densitatea a patra; persoanele care nu ating acest statut inainte de tranzitie, intra in densitatea mai scazuta aferenta energiei inregistrate a vietii lor. Nirvana ofera ocazii de obtinere a unui nivel de densitate superior, dar acest lucru nu se intampla automat. Multi locuitori se pregatesc prin studii specifice si cu ajutorul mai multor suflete mai evoluate pentru indreptarea slabiciunilor de caracter astfel incat urmatorul personaj din descendenta lor sa fie mai bine dotat pentru a evolua pe parcursul vietii fizice.

S-ar putea sa fie util sa va reamintim cele doua definitii din punct de vedere stiintific ale densitatii. Una este masa, sau locatia unei mase. Pamantul se afla in a treia densitate ca masa si in a patra densitate ca locatie; Nirvana este in a patra densitate atat ca masa cat si ca locatie. Cealalta definitie a densitatii se refera la nivelul de evolutie al sufletului. Gaia, sufletul Pamantului a fost intotdeauna in cea de-a cincea densitate, indiferent de densitatea in care s-a aflat corpului ei planetar si locuitorii Nirvanei pot ajunge de la doua la a cincea densitate, in unele cazuri chiar mai sus.

Pentru a ne continua clarificarile, pe parcursul acestor timpuri fara precedent in univers exista exceptii de la legile fizicii care guverneaza inaltarea si pot aparea neintelegeri din cauza ca v-am spus despre sufletele ale caror contracte sunt modificate. Persoanele ale caror experiente depasesc gravitatea unor prevederi contractuale, pot cere la nivel de suflet sa paraseasca aceasta viata inainte de a duce la capat prevederile care le-au mai ramas. Gratia divina onoreaza aceste cereri, permitand indivizilor fie sa traiasca restul alegerilor contractuale in Nirvana, fie sa li se dea credit pentru incheierea contractului. In orice caz, ei evolueaza in cea de-a patra densitate pe parcursul sederii lor in Nirvana.

De cand planeta a inceput sa se inalte, cu aproximativ 70 de ani in urma, inaltarea personala s-a desfasurat intr-un ritm tot mai accelerat. Aproape toate persoanele care au raspuns masivei infuzii de lumina de la momentul respectiv au avansat spiritual de la treia la a patra densitate si au facut constient tranzitia spre Nirvana, cu ceva timp in urma. O multime de suflete care s-au nascut in ultimele decenii au facut si ele tranzitia dupa ce au obtinut statutul celei de-a patra densitati; toti cei ale caror contracte au fost modificate pentru a le permite intrarea in Nirvana mai devreme il au si multe persoane din societatea voastra de astazi au avansat catre acest status. In total, pana in ziua de astazi, cateva milioane de suflete au evoluat pe parcursul procesului de inaltare si calatoria planetei prin planuri succesive de energie superioara asigura continuarea acestui proces.

Inca o ultima vorba despre vibratii. Am mai vorbit inainte despre importanta cuvintelor, despre modul in care vibratiile afecteaza persoanele care le folosesc si pe toti cei care le aud. Puteti vedea, ca dovada a acestui lucru, experimentele facute de Masaru Emoto, din sectiunea Water and Words (Apa si Cuvinte) a site-ului sau http://www.masaru-emoto.net/english/water-crystal.html. Dr. Emoto a venit dintr-o civilizatie foarte evoluata tocmai pentru a darui lumii voastre aceste descoperiri stiintifice si in momentul in care a facut tranzitia, cu cateva luni in urma, el a fost primit cu bratele deschise de catre o multime de suflete care stiu ca si-a indeplinit misiunea cu foarte mult succes.

Dragi frati si surori, voi luminati viata voastra si a altora vorbindu-le cu blandete si efectul de unda al cuvintelor voastre este incomensurabil. Noi calatorim alaturi de voi in spirit si iubire neconditioanat.

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Translator: Alexandra S. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb