Persoane interesate

duminică, 22 februarie 2015

Romanian -- Mesaj de la Matei: Februarie 2015



Mesaj de la Matei

Februarie 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Am fost intrebati daca Illuminati au vreun rol de jucat in luptele ce se desfasoara in Ucraina precum si in ceea ce face ISIS. Da, au roluri majore in ambele situatii, dar aflandu-se „in culise”, ca sa spunem asa, aceste roluri nu le-au fost recunoscute nici istoric si nici in prezent. Tulburarile din Ucraina isi au originile in razboaiele initiate cu mult timp in urma, pentru reasezarea granitelor nationale, fara sa tina cont de diferentele culturale si istorice ale popoarelor afectate si scopul ISIS de a crea un Stat Islamic isi are radacinile emotioanale in razboaiele pornite in Afganistan si Irak de catre Illuminati din sanul guvernului Statelor Unite.

Acum, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, presedintele SUA, Barak Obama si anumiti lideri nationali din Orientul Mijlociu si din Europa incearca sa calmeze situatiile inflamate instigate de catre agentii CIA, controlati de catre Illuminati, care au creat incidente menite sa incinte populatia, incidente puse in scena de mercenarii aflati in slujba Illuminatilor si de trupe aflate in necunostiinta de cauza, toate finantate de Illuminati din imensele lor resurse dobandite in mod ilegal.

Va rugam sa aveti in vedere ca turbulenta isi pierde treptat diversele sale directii energetice si ca impulsul schimbarii pozitive, aflat in continua crestere, va impinge societatea din ce in ce mai aproape de o lume pasnica si armonioasa. Este util sa va amintiti si faptul ca voi, lucratorii in lumina si membri familiei noastre universale – cei aflati in avangarda progresului - sunteti ajutati de numerosi membri ai populatiei voastre.

Toti oamenii, mai putin o mana de indivizi, sunt oameni iubitori, plini de compasiune si onesti, care incearca sa faca viata mai buna pentru familiile si comunitatile lor, merg in alte tari pentru a-i ajuta pe cei multi care se afla acolo in situatii grele sau sprijina eforturile de a protectie a mediului inconjurator si a faunei salbatice. Pur si simplu din inima lor, aceste milioane si milioane de suflete adauga enorm de mult la lumina ce va triumfa in cele din urma in intreaga voastra civilizatie.

Ceea ce am spus despre „zonele rezidentiale din a patra densitate” ale Nirvanei a suscitat un numar de raspunsuri. Le multumim cititorilor ale caror intrebari le vom cita, raspunsul nostru adresandu-se si comentariilor si intrebarilor venite din partea celorlalti care ne-au scris. 

Matei a spus: „Persoanele care avanseaza spiritual si constient, din a treia in a patra densitate, pe parcursul vietii lor pe Pamant intra in zonele rezidentiale de a patra densitate din Nirvana.” El a mai spus si ca locuitorii acelor zone acopera o gama larga, de la a doua densitate pana la cincea sau mai sus. Cum difera zonele in care traiesc acestia de cea din a patra densitate? Cine decide unde sa locuiasca? Membri unei familii se reunesc in zona in care ajunge primul dintre ei? Li se restrictioneaza accesul la zona in care se afla sau pot sa se miste dintr-o zona in alta? Ce fel de locuinte au? Ce fac oamenii atunci cand se afla acolo si cat de mult stau acolo? As vrea sa stiu mai multe despre locul acesta inainte de a ajunge acolo!”

In primul rand, va reamintim ca noi numerotam densitatile, fie ca este vorba despre masa, despre locatie sau despre nivelul evolutiv al sufletului DOAR pentru a indica progresul. Densitatile nu sunt compartimentate si nu exista indicatoare care sa delimiteze unde se termina o densitate, din punct de vedere al locatiei si unde incepe cealalta si acelasi lucru este valabil si pentru evolutia sufletului. In ambele cazuri, exista multe gradatii, pe care le puteti vedea ca pe spectrul culorilor care se desfasoara de la o simpla tenta a unei culori pana la intensitatea ei maxima. Daca am aplica acest principiu locuirii in Nirvana, atunci persoanele care sunt cel mai putin evoluate spiritual si constient, traiesc intr-o „tenta”, cele mai evoluate traind in nuantele aferente nivelului lor.

La sfarsitul vietii fizice, toti oamenii de pe Pamant merg in lumea multidimensionala a spiritului si prin urmare aceasta include toate conceptele religiilor legate de rai si de iad. Nirvana cuprinde multe „straturi” serpuitoare ,interconectate energetic si flexibile ce pot fi considerate ca fiind raiul si un orb micut si dens, separat de acestea, ce poate fi considerat iadul. Ambele se afla la aproximativ aceeasi distanta de Pamant ca si luna voastra. Straturile sunt ceea ce voi numiti „neintrupate” si chiar daca au masa, vibratiile lor inalte le fac invizibile pentru telescoapele voastre. Orbul este prea mic pentru a putea fi observabil.

In primul rand vom vorbi despre despre straturi si gradatiile acestora, toate avand diferite rate de vibratie si despre faptul ca locul unde ajunge cineva este determinat de legile fizicii ce guverneaza acest univers. Energia gandurilor, motivelor si faptelor fiecarei persoane, de pe parcursul intregii sale vieti, sunt inregistrate in dosarele Akashice infailibile si atunci cand corpul dens moare, corpul eteric este atras infailibil in acea zona din Nirvana ce corespunde energiei inregistrarilor persoanei respective.

Va amintim si ca sufletul este eliberat de corpul eteric – el este personajul cu experientele sale de viata, ce formeaza psihicul care merge in Nirvana. Asadar este posibil, chiar probabil ca membri unei familii de pe Pamant sa ajunga in zone diferite, dar toti cei care ajung pe diferite straturi se pot vizita intre ei. Pe masura ce membri straturilor inferioare sau ai gradatiilor inferioare cresc in constiinta spirituala si constienta, ei avanseaza si din punct de vedere al resedintei.

Nirvana se afla in continuumul atemporal, asa ca va veti vedea nu numai familia si prietenii din aceasta viata care se afla acolo, dar si alte persoane dragi din alte vieti si s-ar putea sa preferati sa petreceti timp cu ei. Intotdeauna ,legaturile mai puternice de iubire dintre indivizi prevaleaza si toata lumea onoreaza acest lucru, acelasi lucru aplicandu-se persoanelor recasatorite dupa moartea sotilor si care se afla cu totii in Nirvana.

Acum vom vorbi despre cine locuieste acolo. Ocupantii stratului superior sunt cei mai evoluati: cei 100 de membri ai consiliului care supravegheaza aspectele administrative ale Nirvanei, maestri din diverse domenii, rezidenti sau aflati in vizita si membri familiei universale care doresc sa stea acolo o vreme, dupa terminarea serviciului voluntar de pe Pamant. Putin mai jos se afla responsabilii care se ocupa de tranzitie, asistenta personalizata pentru vindecare si instalare; serviciile de ingrijirea copiilor, de educatie, de ocupare a fortei de munca, de transport, de arhitectura si constructii; de divertisment, de monitorizare a Pamantului, bibliotecile si artele frumoase. Ele vin cu miliarde de angajati in aceste domenii si in altele, care sunt dispusi pe diversele gradatii ale straturilor in functie de volumul responsabilitatii si al evolutiei lor in serviciu, al cresterii spirituale si in constiinta si a intereselor personale.

Chiar daca educatia la fiecare nivel si pregatirea in toate domeniile sunt disponibile tuturor, talentele si capacitatile dobandite in vietile altor personaje sunt rememorate astfel incat rezidentii au o bogatie de cunoastere si de experiente din care sa aleaga. Angajarea este intotdeauna o chestiune de alegere si indivizii care doresc sa lucreze pot trece de la un domeniu la altul ori de cate ori doresc acest lucru.

Bebelusii si copiii mici intra in a patra densitate. Daca membri apropiati ai familiei traiesc acolo sau in straturi superioare, copiii li se alatura; daca nu, ei sunt ingrijiti cu multa dragoste de catre ingrijitori specializati si scolarizati corespunzator varstei si nivelului cresterii sufletului lor la momentul sosirii.

Animalele intra si ele in a patra densitate. Cele pe care voi le numiti pradatori au fost ierbivore inainte ca intunericul sa le transforme, cu epoci in urma, in carnivore si acest aspect al naturii lor este sters din tiparul celular pe parcursul trecerii de la Pamant in Nirvana. Animalele de companie si familiile lor umane se reunesc prin curentii de energie ai legaturilor comune de iubire. Daca animalele de companie ajung primele, ele haladuiesc impreuna cu alte animale pana cand intra un membru al familiei in oricare dintre straturi. De atunci inainte ei pot trai impreuna, daca asta este ceea ce se doreste – toate animalele sunt de sine stataoare si nu exista proprietatea asupra animalelor asa cum o stiti voi.

A treia densitate este caminul oamenilor care refuza sa asculte adevarurile universale diferite de credintele lor si al oamenilor ale caror caracteristici cum ar fi bigotismul, lacomia, furia, lipsa de onestitate, gelozia, aroganta, egoismul sau lipsa de loialitate ii indeparteaza de lectiile karmice alese. Toti acesti indivizi au nevoie de de timp si de asistenta pentru a se deschide in fata iluminarii si pentru a dobandi putere spirituala si psihica. Atunci cand raspund, ei trec la o gradatie superioara, a invatarii avansate, unde exista o gama larga de posibilitati de angajare, activitati si oportunitati de crestere si tot asa mai departe, in sus, pe scara.

Va rugam sa nu credeti ca viata in Nirvana este numai munca, munca si iar munca sau invatare, invatare si iar invatare! Ca si pe Pamant, majoritatea locuitorilor isi doresc satisfactia de sine ce vine de pe urma productivitatii, creativitatii si a sporirii cunostiintelor si deoarece le place si timpul liber, exista si o multitudine de activitati si divertisment corespunzator varstei. Sunt populare toate sporturile de echipa si individuale, cu exceptia celor care distrug sau afecteaza viata; si la fel este mersul la film, la teatru si concerte, precum si „ora povestilor”, placuta tuturor varstelor. Exista calatorii prin taram, conferinte al unor „profesori” aflati in vizita, mari sarbatori si mici adunari de socializare, muzee si galerii de arta splendide, precum si hobby-uri.

Cladirile de toate marimile si stilurile sunt ridicate prin gandire focalizata si vizualizare si chiar daca resedintele sunt in conformitate cu nivelul de evolutie, toata lumea poate alege o casa sau un apartament in oras sau sa traiasca in mediu rural. Este de notat ca cele mai multe suflete evoluate aleg locuinte modeste si oamenii care aleg conace se simt ulterior inconfortabil intr-o asemenea opulenta – si atunci le dematerializeaza si le inlocuiesc cu case avand stiluri mai modeste.

Va vom vorbi acum despre a doua densitate, acle orb minuscul si dens care poate fi considerat iadul religiilor. Indivizii atrasi acolo sunt cei care au ignorat in mod constant constiinta si acordurile pre-natale si care au cauzat intentionat suferinte mari persoanelor ale caror contracte ale sufletului nu includeau acele experiente. Din cauza faptului ca lumina este o anantema pentru acesti indivizi, numai o scanteie cat un varf de ac este indreptata spre lumea lor intunecata; pe masura ce isi depasesc frica fata de acel varf de ac, un pic mai multa lumina este transmisa spre ei. S-ar putea sa dureze sute sau chiar mii de ani inainte ca ei sa aleaga sa absoarba suficienta lumina pentru a se intrupa pe cel mai de jos nivel de constiinta, intr-o civilizatie din a treia densitate, o viata comparabila cu cea a melcilor sau a insectelor efemeride. Acest act de gratie divina sterge complet tiparele celulare si psihice ale alegerilor lor comportamentale devastatoare.

Chiar daca Nirvana este in primul rand un camin temporar pentru oamenii care fac tranzitia de pe Pamant, rezidentii de pe nivelele superioare sunt foarte diferiti. Mama, descrierea pe care am facut-o eu populatiei raspunde si altor intrebari pe care le-ai primit si eu cred ca ii intereseaza pe toti cititorii, asa ca te rog sa introduci respectivul fragment.

[Fragment din capitolul „Rezidenti” din Matei, vorbeste-mi despre rai; Matei a transmis aceasta informatie in 1994, cand inca mai locuia in Nirvana.] (N.tr: Fragment preluat din Matei, vorbeste-mi despre rai - Editura For You, 2002 – tr. Monica Visan)

SUZANA: Cate suflete traiesc in Nirvana?

MATEI: Intre 10 si 12 miliarde. Noi plecam si venim incontinuu, asa ca populatia fluctueaza. Ne este greu sa numaram, mama. De ce?

SUZANA: Pare a fi un numar foarte mare de suflete care exista intre vietile de pe Pamant.

MATEI: Trebuie sa clarific problema populatiei noastre, problema mult mai complexa decat am explicat pana acum. Desi acest taram este, in primul rand, pentru fiintele in tranzitie din vietile de pe Pamant si care ar putea fi numiti rezidenti „obisnuiti”, mai sunt si altii care locuiesc aici si o sa-ti povestesc despre toti.

Desi majoritatea rezidentilor obisnuiti se pregatesc pentru urmatoarea lor viata pe Pamant, in functie de stadiul de evolutie a sufletelor lor, ceilalti se pregatesc pentru o viata intrupata sau dezintrupata in alta parte, chiar in afara galaxiei noastre – sau pot alege sa traiasca experienta de a fi spirite libere. Probabil ca, in medie, cei mai „vechi” stau 20 de ani, dar nu prea imi vine sa iti dau o cifra, deoarece durata sederii este influentata de multe coordonate. Unele suflete sunt foarte sensibile in toate privintele, caracteristica capatata numai in cadrul unor vibratii de densitate mai inalta – si ele nu stau foarte mult. Altele sunt atat de evoluate incat, practic, trec ca sageata spre urmatorul lor loc de evolutie.

Altii din aceasta categorie de evolutie spirituala pot alege sa ramana un timp aici. Ei si-au castigat aceasta recompensa pentru servicii deosebite si, dupa calculele noastre stau aici mult timp. Cateva dintre aceste suflete au o pozitie foarte inalta in ierarhia noastra. Altii dintre cei care stau mult raman aici pentru vindecare intensiva, in urma unui sir de vieti dificile. Ei stau intr-un mediu de liniste atata cat au nevoie pentru recuperare, inainte de a alege urmatorul nivel de experienta pentru evolutie spirituala. Toate aceste suflete constituie grupul la care m-am referit ca fiind populatia „obisnuita”.
O alta parte, destul de mare, este formata de cei in trecere. Unii sunt spirite libere, care vin si pleaca dupa cum le este necesar pentru evolutie.

SUZANA: Matei, scuza-ma te rog. Aici spiritele libere sunt oamenii care par a trece prin viata plini de veselie, actionand in afara „ curentului” . E la fel si acolo?

MATEI : Nu, mama. Un spirit liber inseamna doar ca sufletul nu are nevoie de nici un trup, nici macar de un trup eteric. Dar, intr-un sens mai larg, aceasta notiune se refera la atitudinea mentala sau abordarea in spirit a comuniunii cu Dumnezeu si realizarea, in deplina cunostiinta de cauza, a misiunii alese inainte de nastere. Una dintre aceste conditii, sau amandoua, constituie viata unui spirit liber. Este un proces de invatare de gen diferit si e la fel de necesar ca orice alta lectie, din cauza legii karmice a cauzei si efectului.

SUZANA: Inteleg. Multumesc.

MATEI: Cu placere. Deci, altii dintre cei care sunt in trecere sunt profesori in domeniile de specialitate, sau studenti care vin pentru a primi o educatie deosebita – si pleaca atunci cand si-au indeplinit scopul. Vizitatorii vin din alte taramuri neintrupate pentru a avansa in evolutie spirituala si raman atata timp cat au interesul sa o faca. Mai exista si cei veniti in vacanta pe termen scurt, din civilizatii supraumane. Nirvana este mult mai frumoasa decat multe alte taramuri neintrupate si, ca multe statiuni de pe Pamant, atrage „turisti”.

Mai exista si o alta categorie de rezidenti – suflete care si-au luat trupuri noi pe Pamant, dar care traiesc si aici. Mama, treaba asta nu e deloc „ciudata” si exista motive intemeiate pentru aceste vieti „duale”. Cand cineva este inclinat spre studiu, aici se poate obtine mult mai multa invatatura decat pe Pamant. Noi avem atat resurse splendide si, paractic nelimitate, cat si profesori maestri – iar intregul mediu este propice evolutiei spirituale. Ce loc mai bun s-ar putea gasi pentru a castiga iluminarea spirituala si pentru cunoastere cu care sa iti imbogatesti noul personaj?

Multumesc, mama. Am oferit o imagine clarificataore a vietii in Nirvana, dar niciun mesaj nu poate acoperi toate fatetele acestei lumi, cum ar fi primirea personala in cazul tuturor sosirilor si modul in care sunt afectati locuitorii de gandurile si sentimentele celor dragi lor de pe Pamant; grija personalizata care le este acordata tuturor celor care sosesc cu psihicul traumatizat; mediul inconjurator variat din aceasta lumea a spiritului; forma sa de guvernamant – republica; imbatranirea si dez-imbatranirea; sau gama completa a capacitatilor manifestate de catre locuitori. Chiar daca mesajele noastre nu au fost niciodata folosite ca o platforma de recomandare a cartilor cu Matei; de data asta facem o exceptie: Matei, vorbeste-mi despre rai  ofera sprijin oamenilor indurerati de pierderea cuiva drag si este un indrumar de viata inspirational.

Fiintele de lumina din intregul univers va aclama evolutia continua si va imbratiseaza cu iubire neconditionata.
_______________________

IUBIRE si PACE
LOVE and PEACE

Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

[NOTA de la Suzy: Urmatorul mesaj va fi la sfarsitul lunii martie sau inceputul lui aprilie deoarece imi voi vizita familia din America de Sud.]

Traducere: Alexandra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb