Persoane interesate

luni, 3 octombrie 2011

Mesaj De La Matei, 11 iulie 2011

Mesaj De La Matei, 11 iulie 2011


1. Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie si doresc sa va impartasesc bucuria noastra legata de tot ceea ce se intampla in lumea voastra. Cu o saptamana in urma (4 iulie), Statele Unite au sarbatorit Ziua Independentei si asa cum se intampla in cazul marilor sarbatori din aceasta tara, ca si in multe altele, jocurile de artificii au facut parte din ceremoniile de sarbatorire. Ceea ce vedem noi de aici poate fi comparat cu cele mai spectaculoase focuri de artificii ale voastre, atunci cand nenumarate scantei se avanta dinspre Pamant spre ceruri – aceasta stralucire reprezinta cea mai imbucuratoare si incurajatoare imagine pe care o putem vedea!

2. Trezindu-se brusc din somnolenta, un numar impresionant de suflete raspund intensificarii Luminii ce insoteste inaltarea Pamantului spre vibratii superioare si catre noi alinieri cu alte corpuri ceresti. Acum, impreuna cu toti ceilalti Lucratori intru Lumina, impreuna cu voi, cei care sunteti constienti de asta, nenumarate milioane de oameni care inca nu si-au dat seama cine sunt – acesti noi „scanteietori”, isi imprastie lumina catre toate persoanele din jurul lor.

3. Inainte sa continuam in aceasta directie, sa vorbim putin despre Statele Unite si despre semnificatia lor intentionata la nivel global. Initiatorii documentului care proclama aceasta tara ca fiind o natiune independenta fata de conducerea politica britanica, nu si-au dat seama ca actionau sub influenta inspiratiei Divine si nu numai sub imboldul propriilor convingeri cu privire la justetea actiunilor lor. Scopul mai inalt al acestei inspiratii era acela de a uni coloniile in scopul crearii unei natiuni in care oamenilor din toate tarile le erau acordate oportunitati nelimintate, o tara in care deosebirile nu numai ca erau respectate, ci si incurajate in beneficiul tuturor. Statele Unite erau menite sa fie o tara in care calitatile, talentele, resursele si ideile inovatoare combinate ale tuturor locuitorilor sai aveau sa dovedeasca restului lumii ca sub o conducere inteleapta si dreapta, oamenii liberi pot trai in armonie si prosperitate.

4. Oricum, istoric vorbind, cetatenii acelei tari care se nastea, au fost cu adevarat liberi doar pentru un scurt moment trecator. Scopul Iluminatilor, care au construit Imperiul Britanic, era acela de a mari – si nu de a micsora – sferele lor de influenta, iar nedreptatea care a condus la izbucnirea Razboiului de Independenta a fost, ca sa spunem asa, pur si simplu ingropata. Din momentul in care primele grupuri disparate de colonisti au ajuns in diverse locuri de pe teritoriile numite Lumea Noua, aceia care aveau inimi si minti intunecate – si care ulterior au fost numiti Iluminatii – au dorit sa controleze continentele apusene, largindu-si astfel calea catre dominatia mondiala. Deoarece Dumnezeu trebuie sa respecte legea Creatorului legata de Liberul Arbitru, alegerea libera a celor intuncati a prevalat, iar semnalul luminos pe care Statele Unite ar fi trebuit sa il transmita restului lumii, nu a mai iesit niciodata „la lumina”.

5. De abia acum, la mai bine de doua secole si un sfert de la semnarea Declaratiei de Independenta, va putea fi dobandita cu adevarat libertatea, atat in Statele Unite cat si in toate celelalte tari. Pe masura ce lumina a scos la iveala intunericul generat si perpetuat de catre Iluminati, atentia lumii a fost captata de popoarele oprimate vreme indelungata, de catre conducatori despotici. Cand Pamantul va atinge pragul Epocii de Aur, la sfarsitul anului vostru calendaristic viitor, fiecare suflet de pe Pamant va fi liber. iar Lucratorii intru Lumina, in numar din ce in ce mai mare, sunt deschizatorii acestei cai.

6. Va spunem, cu bucurie, ca printre noii „scanteietori” se afla si dezertori din randurile Iluminatilor, care „au vazut Lumina” si au imbratisat-o cu entuziasm. Chiar daca au existat si alti dezertori care au facut acest gest, in propriul lor interes – vazand ca Iluminatii se zbat in chinurile mortii, incearca sa faca astfel incat sa para ca nu au fost niciodata asociati cu acest grup – rezultatul final este unul pozitiv: devenind mai receptive la Lumina, persoanele respective nu mai constituie obstacole in zonele pe care, inainte, le influentau in scopul impiedicarii reformelor.

7. Membri de frunte ai Iluminatilor – care nu vor inca sa accepte ca puterea lor s-a erodat dincolo de posibilitatea de a mai fi vreodata recuperata – mai au inca suficienta influenta, pentru a incetini, dar nu si pentru a opri, inaintarea fortelor Luminii. In acelasi timp, numeroase suflete bune sunt inca blocate in mentalitatea celei de-a treia densitati, fara sa vada realitatea la care au ales sa participe activ, in aceasta era fara precedent in univers.

8. Speram cu ardoare, ca toate sufletele vor întâmpina cu bucurie Lumina, pe măsură ce vechile sisteme cedează locul noului, iar familia noastră spaţială va sprijini restaurarea sănătăţii si a frumuseţii pure, iniţiale, a Pamantului. Oricum, în alegerea de a primi Lumină, fiecare persoană se bazează pe Liberul Arbitru – alegere pe care a facut-o in contractul sufletului sau – alternativa fiind aceea de a repeta experienţele acestei vieţi, într-o altă lume din a treia dimensiune.

9. Lungile ere ale dualitatii civilizatiei voastre se apropie insa de sfarsit – indiferent de numarul celor care primesc Lumina – intelegand astfel ca sinele propriu reprezinta un aspect al lui Dumnezeu, inseparabil de celelalte suflete. Energiile dominante masculine, care au mentinut exacerbarea razboiului, a brutalitii si a cruzimii, timp de milenii, sunt acum echilibrate de o revarsare a energiilor feminine – intrucat in echilibru exista numai Lumina.

10. Este extraordinar de imbucurator pentru noi, sa stim ca Lucratorii intru Lumina, care erau inainte stresati de intarzierea recunoasterii oficiale a familiei noastre universale, nu mai au acum nevoie de aceasta, ca dovada a faptului ca drumul catre inaltare al Pamantului este constant si rapid. Nu a venit inca momentul oportun pentru un anunt public in legatura cu alte civilizatii, in special in conditiile in care multe dintre acestea se afla deja in mijlocul vostru, de cativa ani buni si nici pentru aterizarea echipajelor navelor care inconjoara planeta. In aceasta conjunctura, trebuie, in primul rand, avut in vedere faptul ca multi oameni nu si-au incheiat inca karma celei de-a treia densitati, pe care au ales-o. Luati de valul agitatiei produse de viata si munca alaturi de fratii si surorile lor extraterestre, acesti oameni ar putea sa se abata de la calea lor karmica – pierzand astfel ocazia de a evolua in a patra densitate.

11. Nu stim cand veti avea ocazia sa va salutati direct cu fratii si surorile voastre binevoitoare– dar, cu fiecare zi care trece, acest moment se apropie. Intre timp, ar trebui sa va bucurati de progresul obtinut in alte domenii importante.

12. Chiar daca recenta furtuna de praf din Arizona a fost provocata de om, incidententele legate de conditii meteo nefavorabile, produse prin intermediul tehnologiei, au scazut semnificativ, atat ca numar cat si ca scop. Asta nu inseamna ca nu au mai existat incercari sau ca eforturile lor viitoare nu vor avea niciun efect – dar va spunem, cu siguranta, ca nu se vor mai repeta evenimentele devastatoare din ultimii ani sau din ultimele luni. Mama Pamant va elibera toata negativitatea remanenta, in modalitati care vor permite obtinerea acestui rezultat, fara repercursiuni severe de genul celor de pana acum.

13. Cerul este acum curat, in majoritatea zonelor in care au existat descarcari chimice de la mare distanta, in atmosfera. Atunci cand unii piloti, mecanici si alte persoane implicate in acele zboruri, au aflat adevaratul scop al deversarii de substante chimice – care nu era acela de a compensa gaura formata in stratul de ozon, ci acela de a imbolnavi oamenii si de a polua aerul, apa si solul – acestia au refuzat sa isi continue munca. Altii, care cunosteau adevarul si au participat de buna voie, in schimbul unor sume frumoase de bani, au parasit si ei aceasta activitate, pe masura ce fondurile disponibile au scazut. Oricum, in aceasta situatie, factorul decisiv l-a constituit trecerea in Lumina a unora dintre cei care finantau sau organizau astfel de activitati – ceea ce i-a lasat fara fonduri, pe cei care doreau sa continue aceste actiuni devastatoare.

14. Aparent, Lumina si intunericul se afla in aceeasi barca, in multe dintre domeniile in care sunt necesare schimbari esentiale, cum ar fi organele de conducere, economiile nationale, distrugerea mediului inconjurator, poluare, inegalitatea dintre saraci si bogati si victoria luptatorilor pentru libertate, din tarile ale caror popoare au fost indelung oprimate. Relativ vorbind, daca numai o mana de indivizi poate pune capat descarcarilor de substante chimice in atmosfera si poate diminua folosirea diabolica a tehnologiilor, atingerea scopurilor majore globale necesita totusi implicarea a milioane de oameni. Desi exista progrese semnificative – majoritatea acestora desfasurandu-se in spatele proverbialelor usi inchise – succesul pe scara globala vine treptat si se atinge mult mai lent decat in gazul actiunilor singulare, care pot fi oprite sau diminuate semnificativ. Pe masura ce calatoria Pamantului pe parcursul lunile urmatoare, va conduce catre vibratii superioare, veti avea din ce in ce mai multe dovezi ca tot ceea ce se bazeaza pe intentii intunecate, se apropie de sfarsit.

15. O masura a progresului Luminii, care este probabil cunoscuta numai persoanelor direct afectate, o constituie numeroasele legaturi telepatice care se deschid. Va reamintim ca atat entitatile luminoase, cat si cele intunecate sunt dornice sa ajunga la voi; protejati-va cu lumina Christica si insistati ca numai sursele de Lumina sa va poata contacta. [Puteti cauta in pagina Mesaje de la Matei/ Matthew’s Messages de pe The Matthew Books indrumarile legate de comunicarea telepatica.]

16. Chiar daca distragerea atentiei de la evenimentele cu adevarat importante, mai prolifereaza inca in principalele mijloace mass-media si in programele de divertisment, fisurile acestor forme de control mental in masa, le devin din ce in ce mai evidente mintilor luminate. Dezinformarea pe Internet contiunua sa fie transmisa de persoane nestiutoare, asa ca aveti discernamant in legatura cu adevarul continut de aceste informatii si, mai presus de orice, nu intrati in spatiul fricii in legatura cu nimic!

17. De exemplu, corpul ceresc pe care savantii vostri l-au numit Elenin nu va ameninta absolut de loc planeta! Este doar o incercare de a promova frica generalizata, prin diseminarea de „scurgeri” de informatii, sub pretextul „informatiilor ascunse de guverne”. Chiar daca acest lucru implica faptul ca nu puteti avea incredere, atunci cand conducatorii vostri va atentioneaza asupra unor pericole iminente, nu uitati ca intentia lor subtila este : temeti-va!

18. Mama, pentru cititorii care s-ar putea sa nu inteleaga in intregime efectele fricii si felul in care ii tine captivi pe oameni, te rog sa gasesti intr-una dintre carti, pasajul legat de aceasta din urma si sa il inserezi aici.

________________________


Energia fricii formeaza o bariera intre obiectul sau situatia care dau nastere acestei frici si energia Luminii, astfel incat nici Lumina din sufletul persoanelor cuprinse de frica si nici Lumina transmisa lor de catre orice alta sursa exterioara, nu le poate atinge constiinta, pentru a destrama puterea acelei frici care a pus stapanire pe viata lor. Bariera functioneaza asemenea unui zid de temnita, izoland persoanele in interiorul fricii lor, fara sa le ofere vreo cale de iesire. Mai mult decat atat, frica reprezinta o emotie atat de puternica, incat intareste bariera blocajului energetic, furnizand si mai multa putere obiectului fricii, oricare ar fi acesta. Persoanele inspaimantate continua sa isi creeze si mai multe circumstante pline de frica. Prin intermediul legii universale a atractiei – sau „ce se aseamana se aduna” – semnalele energetice pe care le transmit la exterior atrag semnale „asemanatoare”, pe care le conduc catre sursa lor initiala . Frica nu este numai contagioasa, dar datorita puterii sale amplificate, semnalele emise de senzatia de frica nu fac altceva decat sa atraga genul de interactiuni energetice, care nu tin cont de bunul simt, de gandirea rationala, de judecata sanatoasa si de deciziile intelepte. Frica este atat de subtila, incat poate convinge persoanele ca singura cale de salvare este prin portaluri ce conduc din ce in ce mai adanc in frica si, uneori, in intuneric. Frica sta la baza prejudecatilor, tiraniei, lacomiei, agresivitatii, minciunii, lipsei de onoare, urii si torturilor aplicate animalelor neajutorate – toate aceste caracteristici si comportamente fiind rezultate ale unui psihic chinuit si contorsionat de frica. Fiecare forma fizica reprezinta energie fluctuanta cu o anumita frecventa si fiecare forma se hraneste, atragand energie „similara”. Cei cu inimi si minti intunecate sunt alcatuiti din frica si, conform legii atractiei, atrag energie generata de indivizii inspaimantati care le furnizeaza, inconstient, combustibilul necesar pentru a se hrani. Frica constituie si cea mai eficienta arma de lupta impotriva Luminii – si astfel, generarea fricii constituie pentru ei un dublu castig. Aceeasi energie care ii slabeste si ii tine captivi pe cei infricosati, nu numai ca ii hraneste continuu pe intunecati, dar permite si conducerea si amagirea cu usurinta, a celor tematori carora le este astfel frica sa conteste persoanele cu autoritate, ale caror intentii si fapte sunt bazate pe intuneric. Asadar, chiar daca frica este foarte puternica, Lumina constituie cea mai puternica forta din univers, iar oamenii care traiesc in Lumina, nu trebuie sa se teama niciodata de nimic! Cum ramane cu cei care se tem de moarte? Ceea ce voi numiti moarte reprezinta tranzitia fulgeratoare a sufletului din trup, in Nirvana, lumea spiritelor pamantene, pe care multi dintre voi o numesc Rai. In lumina acestui taram minunat, oamenii a caror viata trecuta a fost marcata de frica, se pregatesc sa fie mai puternici si mai putin vulnerabili in viata urmatoare, care constituie urmatorul pas in evolutia vietii eterne a sufletelor lor.
________________________

Multumesc, mama.

19. Numaratoarea inversa, pana la intrarea Pamantului in Epoca sa de Aur, se desfasoara din ce in ce mai rapid, pe masura ce conceptul vostru linear al timpului continua sa se scurga din ce in ce mai repede. Folositi, cu prudenta, timpul ramas! Recunoasteti-va sinele dumnezeiesc si ascultati-va intuitia, mesajele sufletelor adresate constiintei voastre. Lasati deoparte gandurile, interesele si activitatile meschine – ele nu isi au locul in cea de-a patra densitate, care abunda in miracole extraordinare.

20. Atata timp cat este nevoie, veti beneficia de asistenta din partea familiei voastre universale – Lumina din abundenta venind de la surse puternice din aceasta galaxie si din altele, ajutor tehnologic din partea echipajelor navelor aflate pe cerul vostru si ale acelora care vor ateriza in curand, precum si o influenta sporita a fratilor si surorilor voastre binevoitoare, care traiesc deja printre voi.

21. In timp ce va pregatiti sa va asumati locul de drept, ca fiinte multidimensionale ale Unimii Tuturor, aveti incredere ca in sufletul vostru exista toata informatia si toata puterea de care aveti nevoie. Nu mai e nevoie sa cautati raspunsuri din surse exterioare, cum am fi noi sau alti mesageri ai Luminii, pentru ca intelepciunea voastra innascuta, privind legile universale si capacitatile voastre latente va stau la dispozitie. Poate veti zambi cand veti intelege ca iluminarea si indrumarea pe care vi le-am oferit atatia ani la rand, v-au fost de fapt cunoscute dintotdeauna si ca tot ceea ce am facut noi, de fapt, a fost sa va impingem usor spre a va reaminti.

22. Dintre nenumaratele miliarde de suflete care au dorit sa fie parte din aceste vremuri, atat de captivante pentru intregul univers, voi aveti onoarea de a va afla printre cei alesi. Bucurati-va din suflet de acest privilegiu si de aceasta responsabilitate, stiind ca iubirea infinita, eterna si neconditionata, a tuturor fiintelor de Lumina din univers va insoteste la fiecare pas pe calea voastra.
___________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward


Website:
The Matthew Books
Traducere: Editura For You

MATTHEW BY Suzy Ward
www.matthewbooks.net - ALL TRANSLATIONS
http://livrosdemateus.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (BRASIL)
http://livrosmatthew.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (PORTUGAL)
http://matthewinrussia.blogspot.com / - РОССИЯ/RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb