Persoane interesate

luni, 3 octombrie 2011

Mesaj De La Matei, 9 septembrie 2011


Mesaj De La Matei, 9 septembrie 2011



1. Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Miliarde si miliarde de scantei – asa putem noi descrie lumea voastra, dupa cum o vedem, cu nenumarate scantei de lumina aprinse de Lucratorii intru Lumina si de toate sufletele care se trezesc spiritual. Este un mod minunat in care sa va ganditi si voi la lumea voastra si sa o vizualizati, astfel incat sa ridicati vibratiile joase ale acelora care o vad cu susul in jos, pentru ca nu pot intelege schimbarile care urmeaza.

2. Iluminati nu inteleg ca nu gestioneaza deloc bine schimbarile. Este ca si cum s-ar afla pe un roller-coaster care inainte ajungea la inaltimi uriase, cu doar cateva coborari minore, iar acum se zdruncina intr-o zona joasa si nesigura. Din cauza faptului ca inimile si mintile intunecate sunt alcatuite din frica, ei au nevoie de frica pentru a se sustine – este combustibilul lor si ei stiu ca acest combustibil e pe terminate. Asta, pentru ca, in loc sa traiasca cu frica, multi oameni sunt acum curajosi, inovativi si ingeniosi, atunci cand se afla in situatii dificile; ei fac schimb de bunuri si servicii, isi impart resursele si locuintele sau sunt gata sa primeasca, cu recunostinta, orice fel de sprijin li se ofera. Grija celor care ajuta si recunostinta celor care primesc, genereaza o lumina stralucitoare.
3. Cat despre Iluminati, fata de imensa capacitate pe care o aveau inainte, de a conduce economia globala cu o mana de fier, acum nu a mai ramas mare lucru din capacitatea lor de a manevra. Toate atacurile teroriste majore, de dupa 11/9 au esuat. Membri gruparii Iluminatilor si cei care ii serveau altadata, dezerteaza. Chiar daca isi mai mentin inca capacitatea de a manipula conditiile meteorologice si de a initia cutremure, numarul imens de victime si distrugerile pe care le urmaresc sunt limitate in mod constant, de echipajele spatiale si de tehnologia acestora. Atentia deosebita acordata pacii, continua sa sporeasca pretutindeni si trupele obosite nu mai au dorinta de a lupta. Cautarea unor resurse de energie, care sa inlocuiasca petrolulul si energia nucleara, capata o amploare din ce in ce mai mare, spre groaza Iluminatilor care trag foloase substantiale, de pe urma acestor surse conventionale. Si ceea ce este, cu adevarat, cel mai rau pentru intunecati, este ca eternul lor dusman, Lumina, se intensifica in mod continuu.
4. Ei au nevoie sa se realimenteze, pentru a se putea agata de ramasitele fragile ale vechiului lor control – si singurul mijloc care le-a ramas la dispozitie este raspandirea de informatii inspaimantatoare. Din pacate pentru cei necunoscatori, Iluminati sunt maestri in asta. Mai detin inca destul control asupra mijloacelor mass-media, pentru a se asigura ca la aniversarea a 10 ani de la atentatele din septembrie 2001, sa fiti coplesiti de fotografii ale avioanelor care loveau turnurile si multe alte imagini dureroase, insotite de povesti pline de tristete, toate alese strategic pentru a accentua emotiile legate de furie si razbunare, astfel incat sa mentina activa violenta, chiar prin punerea in circulatie a unor rapoarte legate de posibile atacuri teroriste, pe 11 septembrie.
5. Cunoasteti importanta discernamantului cand e vorba despre toate informatiile care circula prin mijloacele de informare in masa de pe Interenet si care provin din transmisiuni telepatice si va rugam ca, ori de cate ori aveti ocazia, sa atentionati oamenii cu privire la scopul informatiilor foarte mediatizate, ce isi au originea in negativitate. Cu cat mai repede este oprita frica, cu atat mai repede Iluminati nu vor mai avea alta alegere decat aceea de a accepta ca lunga era a sistemelor care ii serveau in exclusivitate, a luat sfarsit.
6. Nu numai ca vechile lor pozitii de putere au fost dislocate, dar li s-a si spus ca sfarsitul le este inevitabil. Indivizi apartinand unor civilizatii foarte avansate – care apar in formele lor naturale, astfel incat identitatea lor si motivul pentru care se afla pe aceasta planeta, sa nu poata fi nicidecum interpretate gresit – i-au informat cu privire la consecintele refuzului de a coopera cu fortele Luminii. Cu toate acestea, nimeni din Lumina nu subestimeaza tenacitatea si capacitatea Iluminatilor de a mai putea crea haos, inca o bucata de vreme. Deoarece lacomia si dorinta de putere sunt atat de profund inculcate in cei mai intunecati dintre intunecati, acestia se afla inca in starea de negare a faptului ca eforturile lor de a opune rezistenta, sunt inutile.
7. Implementarea unor noi sisteme care sa le serveasca tuturor oamenilor este in curs; oricum, mare parte din aceasta activitate inca se desfasoara pe ascuns – si asta, cu un anumit scop. Psihicul celei de-a treia dimensiuni are o capacitate limitata de asimilare, dintr-o data, a diferentelor dramatice – mai ales in legatura cu numeroasele adevaruri ce vor fi revelate: 

  • Agitatia din lumea voastra de astazi reprezinta lupta dualitatii, a Luminii impotriva intunecimii din suflete.
  • Pe planeta traiesc multe mii de persoane din alte civilizatii, inclusiv reptilienii; majoritatea sunt in Lumina – ceilalti nu.
  • Sursa Creatoare reprezinta Fiinta Suprema din cosmos, Dumnezeu este Fiinta Suprema a acestui univers; alti zei si zeite guverneaza alte universuri.
  • Inceputul vietii eterne este in energia totala Lumina-Iubire a Creatorului – si scopul fiecarui suflet, pe parcursul multiplelor sale vieti, este acela de a se intoarce la acea esenta pura.
  • Fiecare persoana este un zeu sau zeita, legata etern si inextricabil de Creator, Dumnezeu – si unul de celalalt.
  • Religiile s-au dezvoltat in directia controlului mental al maselor, si atat raiul cat si iadul se afla in lumea unica a spiritului ce apartine Pamantului.
  • Fiecare suflet are vieti de homosexualitate, ca etape de evolutie catre stadiul de androgin – echilibrul dintre energiile feminine si masculine, de care are nevoie pentru a continua sa evolueze spiritual si intelectual.
  • Timp de milenii, Iluminati si predecesorii lor au avut un impact negativ asupra fiecarui aspect al vietii de pe Pamant.
  • Unii dintre cei mai puternici indivizi de pe planeta au fost clonati de catre Iluminati – cateodata, chiar impotriva vointei persoanei respective. Atunci cand acestia au murit – sau chiar prin inlocuirea persoanelor in viata, cu o clona – s-a pastrat continuitatea in acele pozitii de influenta.
  • Timpul linear exista numai pe Pamant; realitatea este ca trecutul, prezentul si viitorul reprezinta o serie de evenimente care se petrec simultan, intr-un continuum.
  • Planeta Pamant este un suflet foarte evoluat, aflat pe un curs de inaltare rapid, care se apropie de ce-a de-a patra densitate si care va continua catre destinatia sa din a cincea densitate .

8. Va puteti imagina ce reactie ati avea, daca v-ati confrunta brusc, cu toate aceste adevaruri si altele – cum ar fi cine sunt adevaratii autori ai atentatelor din 11/9 – trebuind sa va acomodati, in acelasi timp, cu schimbari profunde? Chiar si cu eliberarea gradata a dovezilor si cu initializarea, in masura in care este posibil, a noilor sisteme, ceea ce se va intampla in lunile care vor urma, va constitui totusi o provocare majora pentru majoritatea celor care dormiteaza inconstienti si, tocmai de asta, influenta voastra linistitoare va fi foarte necesara, in lunile care vor urma. Ramanad statornici in Lumina, intelepciunea voastra innascuta si puterea spirituala va vor ghida in toate incercarile de a oferi sprijin.
9. Stim ca multi dintre voi trec prin perioade deosebit de grele din punct de vedre mental, emotional si fizic. Ne grabim sa va asiguram ca, in majoritatea cazurilor, in functie de contractele sufletului, acestea reprezinta reactii naturale la multitudinea de vibratii diferite, care sunt emanate de toate cate se intampla in lumea voastra. Cate se intampla, de fapt, in univers, acolo unde apar fluctuatii masive de energie, atunci cand Lumina se lupta cu intunericul.
10. Deoarece Pamantul este un microcosmos al universului si fiecare dintre voi sunteti microcosmosuri ale Pamantului, sunteti afectati in fiecare clipa de evenimentele universale, pentru ca toate sunt interconectate. Oricum, sunteti infinit mai mult afectati de enegiile mai apropiate, de pe planeta, acolo unde vibratiile inalte ale Luminii sunt in conflict cu vibratiile joase, emise de indivizii intunecati, de folosirea gresita de catre acestia a tehnologiilor si de agonia si suferinta fizica, determinate de actiunile lor. Acest conflict si sentimentele voastre instabile se vor linisti pe masura ce lumina continua sa invinga intunericul.
11. Mai mult decat atat, voi aveti capacitatea de a va ajuta singuri din punct de vedere vibrational. Este de inteles ca starea proasta a milioane de oameni si animale sa fie extrem de stresanta pentru cei sensibili si grijulii, dar va rugam sa nu le permiteti emotiilor sa va atraga in traumele acestora. Vibratiile joase ale suferintei legate de anxietatea, lipsa de speranta si, in special, frica celorlalti, intrerup echilibrul de care aveti nevoie pentru a mentine ferm Lumina, iar aceasta ruptura nu ajuta pe nimeni dintre acele multe milioane – si nici pe voi.
12. Datorita legilor fizicii care guverneaza viata, in aceasta lume, vibratiile joase se manifesta mai mult. Ele se lanseaza in supa universala si va aduc inapoi mai multe vibratii de acelasi fel. Bineinteles ca aceleasi legi se aplica si vibratiilor inalte ale compasiunii si iubirii, chiar intr-o masura mai mare, pentru ca Lumina din acele emotii este mult mai puternica decat negativitatea vibratiilor joase.
13. Ganditi-va la cat de eficient functioneaza un ventilator electric, atunci cand este setat la turatie maxima. Vibratiile emotionale lucreaza la fel – diferenta fiind aceea ca un ventilator e nevoie sa fie pornit, in timp ce emotiile reprezinta raspunsuri instantanee la ganduri. Gandurile emit si ele vibratii, iar din aceasta cauza, trecerea unui gand de la aspecte negative, la aspecte pozitive va schimba automat starea de spirit – incepeti sa vibrati „in treapta superioara”.
14. Nu este doar o idee cu care sa va jucati, pentru a va simti mai bine – este o stiinta. Totul provine din – si este –energie, care e neutra, impartiala si nu are capacitatea de a rationa. Fara a avea capacitatea de a face diferenta intre „bine” si „rau”, energia urmeaza, pur si simplu, instructiunile pe care le dati prin intermediul gandurilor si sentimentelor – si aici intra in scena, legea fizica a atractiei. Transmiteti energia vibratiilor superioare ale iubirii si veti culege, din punct de vedere stiintific, roadele semintelor pe care le-ati plantat.
15. Chiar daca rugaciunea pentru sine, pentru una sau mai multe persoane sau chiar pentru planeta Pamant insasi reprezinta cel mai des intalnit mod de a va exprima interesul si grija, rugaciunea nu e inteleasa in mod corect. Va ganditi la rugaciune, ca la o forma de cerere oficiala, cum ar fi Rugaciunea Domneasca sau o cerere speciala, legata de ceva bun care sa vi se intample voua sau altora – sau, o multumire verbala, cum ar fi binecuvantarea mesei.Toate acestea reprezinta, intr-adevar, aspecte ale rugaciunii, asta pentru ca fiecare gand al vostru, fiecare sentiment, motiv sau actiune reprezinta o rugaciune – viata voastra intreaga este o rugaciune.
16. Ca orice altceva din viata, rugaciunea este energie si ea urmeaza indrumarea pe care i-o dati voi; dar asta nu inseamna ca va aduce neaparat rezultatele pe care le doriti. Oricat ar fi de intensa din punct de vedere persoanal – si de pretioasa pentru Dumnezeu – viata fiecarui suflet este totusi guvernata de legile universale.
17. Sa spunem ca va rugati pentru recuperarea cuiva drag si pentru ca boala sa este atat de grava, va temeti ca va muri si atunci va rugati imediat ca acest lucru sa nu se intample. In aceasta ecuatie exista doi factori si ceea ce e important este ca, intotdeauna, contractul sufletului persoanei respective este cel care are prioritate. Din moment ce nu stiti ce a ales in contractul sau, cea mai buna rugaciune este cea pentru binele ei cel mai inalt. Nu cunoasteti contractul nimanui – nici chiar pe al vostru – si, prin urmare, acest fel de rugaciune, fara nici un fel de limitari este cel mai benefic. Celalalt factor il reprezinta disperarea din rugaciunea voastra, care va fractureaza energia. Ea va coboara nivelul vibrational si, pentru ca aceste ganduri sunt indreptate catre persoana pe care o iubiti, nu faceti altceva decat sa ii transmiteti vibratii joase – exact opusul a ceea ce va doriti.
18. Vibratiile Iubirii si Luminii sunt identice, pentru ca ele reprezinta aceeasi energie exprimata in mod diferit si pe care, pentru a o numi mai simplu, o numim Lumina sau iubire. Fiind esenta pura a Sursei Creatoare, aceasta energie reprezinta cea mai puternica forta – cele mai inalte vibratii – din cosmos si, extinzand notiunea in mod natural, din universul nostru. Atunci cand va ganditi la cineva pe care il iubiti, gandurile voastre reprezinta „adresa” la care este trimisa energia iubirii voastre – si ea nu numai ca ajunge la persoana respectiva, dar continua sa curga in lume si atinge vietile oricui are nevoie de vibratia inalta a iubirii. Universul gestioneaza acest fenomen, in mod automat, in activitatea sa de continua echilibrare, astfel incat puterea vindecatoare a iubirii sa le fie disponibila tuturor sufletelor receptive.
19. Iubirea este cheia pentru orice! Va rugam sa pastrati asta in minte, mai ales atunci cand sunt identificati aceia care se ascund inca in spatele faptelor lor intunecate. Nu va slabiti Lumina, gandindu-va cum sa ii pedepsiti, ci ganditi-va la ei asa cum sunt – o veriga slaba a lantului Unimii – si trimiteti-le energia vindecatoare ,de care au nevoie pentru a se ridica si a intari astfel lantul, pentru toate sufletele.
20. Sa punem acum legile universale in contextul constiintei colective – acolo unde puterea lor este nemasurata. Mai ales in aceste ultime etape ale inaltarii Pamantului, in care rapiditatea cu care se produc schimbarile de la vechi la nou, ii deranjeaza pe multi, voi puteti sa le ridicati vibratia, pastrand neabatuti gandurile despre lumea pe care o doriti pentru copiii vostri si pentru copiii copiilor vostri, contribuind astfel deosebit de puternic, la Lumina care isi face intrarea in Epoca de Aur a Pamantului.
21. S-au adunat o multime de date posibile, legate de incepere acestei Ere, fiecare avand pretentia ca este data corecta. Inaltarea Pamantului din cea de-a treia desnsitate reprezinta o actiune unica si fara precedent in univers – atat ca scop, cat si ca viteza cu care se desfasoara – si pe parcurs exista anumite etape sau care sunt mai favorabile decat altele, din punct de vedere al valurilor de energie. Parametrii ferestrei celeste dintre cea de-a treia si cea de-a patra densitate sunt flexibili, intrarea planetei in cea de-a patra densitate nefiind legata de o data anume din calendarul vostru.
22. Exista si opinii diferite cu privire la densitatea in care va aflati acum – si asta nu este de mirare. Prin numerotarea densitatilor, cu scopul de a indica astfel nivelul evolutiei, s-a creat perceptia falsa ca este ca si cum o parte a spatiului se termina brusc si din acel punct incepe o alta, ceea ce nu e adevarat. Nu exista o demarcatie clara intre densitati – curgerea energiei nu poate fi impartita strict sau compartimentata. Pe masura ce Pamantul se inalta, trecand de „ultimele” fanioane ale celei de-a treia densitati, care se intrepatrund cu „primele” fanioane ale celei de-a patra, nu veti observa nicio diferenta dinamica de la o zi la alta. Nu va fi nicio festivitate de taiere a panglicii, ca sa spunem asa.
23. Confuzia cu privire la densitate a aparut pentru ca acest cuvant are doua definitii. Una este referitoare la masa sau la definirea masei ca fiind diferita de neincarnare – fara corp sau forma – asa cum vedeti voi sufletele in spirit. Nu ne puteti vedea, nici chiar atunci cand ne aflam langa voi, deoarece corpurile noastre eterice vibreaza la frecvente pe care vederea din cea de-a treia densitate nu le poate percepe, asa cum nu puteti vedea elicele unui ventilator care se invarte la turatie maxima. Dar este adevarat ca aceste corpuri eterice au o anumita masa care scade in densitate, pe masura ce sufletele continua sa evolueze spiritual.
24. Si asa ajungem la un alt inteles al densitatii – acela care se refera la nivelul de evolutie spirituala a unui suflet. Masa planetara a Pamantului a inceput sa se miste in spirala din planul sau de manifestare in cea de-a cincea densitate, pe masura ce s-a adunat negativitate in constiinta colectiva a civilizatiilor sale antice. Coborarea planetei a continuat, in consonanta cu nivelul scazut de evolutie al locuitorilor sai, pe masura ce intunericul le-a cuprins tot mai mult gandurile, motivele si faptele, iar cu timpul, planeta a atins cea de-a treia densitate in masa sa si populatia ei a regresat la acea densitate, din punct de vedere al nivelului sau spiritual.
25. Oricum, chiar daca, timp de milenii, corpul Pamantului si constiinta colectiva a locuitorilor sai s-au impotmolit in acea densitate joasa, Gaia, sufletul Pamantului, a ramas in planurile energetice superioare in care a fost creat corpul sau planetar. Si unele dintre sufletele care s-au incarnat pe Pamant, pe parcursul acestor milenii – mesageri ai lui Dumnezeu si anumiti filozofi, oameni de stiinta si artisti vizionari – au fost suflete evoluate, din punct de vedere spiritual si intelectual.
26. La aceasta rascruce din inaltarea Pamantului, corpul sau planetar a atins pozitia cea mai inalta din a treia densitate din galaxia sa. In timp ce corpurile multor locuitori se afla si ele in aceasta pozitie, din punct de vedere al densitatii, la nivel celular corpurile celor care au imbratisat Lumina sunt schimbate in cea de-a patra densitate.
27. Din punct de vedere al evolutiei spirituale, locuitorii planetei acopera o gama pornind de la a doua densitate pana la cea de-a saptea, existand cativa care au involuat catre prima densitate in cadrul acestei vieti, din cauza intunecimii alegerilor liberului lor arbitru si persistentei in a refuza constient Lumina care le era transmisa. Aproape toti Lucratorii intru Lumina, care s-au incarnat pentru a-si incheia experienta karmica a celei de-a treia dimensiuni au facut asta cu succes si au atins, din punct de vedere spiritual, cea de-a patra densitate. Majoritatea sufletelor care si-au parasit tinuturile natale, din civilizatii avansate, pentru a asista sufletele mai putin evoluate de pe Pamant, si-au pastrat cea de-a cincea, a sasea si chiar a saptea densitate spirituala si nivelul de evolutie intelectuala pe care il aveau.
28. De ce se va opri Pamantul in cea de-a cincea densitate, in loc sa continue catre planuri superioare? Atunci cand va atinge a cincea densitate, locul in care corpul sau planetar isi are originea, ea se va reechilibra si va continua sa orbiteze linistita in acel spatiu.
29. Este ceva mai mult de spus despre vibratii. Nivelele vibratorii ale sunetului pot afecta, in mod pozitiv sau negativ, corpurile mental, emotional, fizic si spiritual. Zgomotul va zdruncina intregul sistem energetic. Zgomotul unui foc de arma, al unui rateu al unei masini sau al tunetului, de exemplu, au un impact de scurta durata, insa zgomotul unei seri intregi petrecute cu o muzica gajaita si disonanta sau o zi intreaga de lucru cu un echipament foarte zgomotos au efecte negative, ce cresc exponential, atat ca intensitate, cat si ca durata.
30. Cand astfel de zgomote nu pot fi evitate, efectele lor pot fi ameliorate cu cat mai multa singuratate si serenitate isi poate permite respectiva persoana. Sunetele blande si line ale muzicii melodioase, sunetele apei care curge si emanatiile pline de energie ale copacilor sunt extrem de vindecatoare si ajuta la recapatarea Luminii necesara echilibrului.
31. Cuvintele, pe langa sunetul lor, poarta si o anumita vibratie. Cuvintele iubitoare spuse de parinti, copiilor lor sunt hranitoare si ii ajuta sa atinga echilibrul. In schimb, daca le adresati copiilor cuvinte dure si tipati la ei – de fapt, la oricine! – distrugeti si mai mult decat atat, echilibrul lor si pe al vostru, atunci cand gandurile lor legate de aceste situatii le revin in memorie, vibratiile joase se intorc si ele. Chiar daca au o intensitate mai scazuta, cuvintele scrise emit si ele vibratii, asadar alegeti-va cuvintele cu grija, pentru ca ele sa fie de folos celor carora le scrieti si voua insiva si alegeti sa cititi texte care sa va lumineze inima si mintea.
32. Vibratiile voastre inalte sunte cele care va conecteaza cu spirite inrudite si va determina sa evitati sa petreceti timp cu unii oameni ale caror vibratii sunt joase. Cand nu puteti evita intalnirea cu o astfel de persoana, va veti putea pastra echilibrul, pastrandu-va gandurile pozitive, iar Lumina din echilibru va va ajuta sa ridicati vibratiile din jur.
33. Speram ca mesajul nostru va raspunde multelor voastre intrebari, va clarifica confuziile si va corecteaza intelegerea gresita – dar, daca am omis ceva, va rugam sa ne spuneti si noi vom raspunde intr-un alt mesaj. Ca voi sa intelegeti ceea ce permite evolutia sufletului, este un lucru de nepretuit pentru evolutie!
34.Iubitii nostri, frati si surori, curajul, intelepciunea si puterea voastra spirituala – timp de multe vieti la rand – au depasit de departe constienta voastra activa si, in parte, aceasta lipsa de recunoastere reprezinta smerenia care este esenta tuturor Lucratorilor intru Lumina. Veti pastra acest aspect al sinelui, chiar si atunci cand va veti vedea asa cum v-am vazut noi dintotdeauna – iar cand o veti face, ne vom bucura cu totii de reuniunea familiei noastre .
_______________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
[Nota de la Suzy: Apreciez toate invitatiile primite de a fi prietena voastra pe Facebook sau tovarasa voastar pe LinkIn si alte retele de socializare si mi-as dori sa am timp sa discut sau sa dau mesaje, dar nu am. Din acest motiv nu adaug un blog site-ului meu si nici nu transmit mesajele lui Matei saptamanal, dupa cum mi-au sugerat multi dintre voi]


Traducere: Editura For You

MATTHEW BY Suzy Ward
www.matthewbooks.net - ALL TRANSLATIONS
http://livrosdemateus.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (BRASIL)
http://livrosmatthew.blogspot.com/  - PORTUGUÊS (PORTUGAL)
http://matthewinrussia.blogspot.com / - РОССИЯ/RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb