Persoane interesate

joi, 13 august 2009

APRILIE 28,2006

Dupa cum am mai spus, animalele vor trai din nou in pace in randul lor si in relatia cu oamenii, iar un gand de bucurie cu care va las este ca armonia care se vede la orizont include comunicarea telepatica cu animalele, cat si cu regnul vegetal si al Develor ...







Suzy : Buna, dragule! Vrei sa incepem cu intrebarile de pe lista mea sau ai ceva de spus mai intai ?

Matei : Te salut cu iubire, suflet drag ! Hai sa incepem cu intrebarea pe care o ai in minte.

S. : OK, multumesc. Am vazut un filmulet care facea reclama filmului despre gripa aviara pe care reteaua ABC il va transmite in curand. Poti sa-mi spui daca aceasta va cauza multa frica si o cerere marita de vaccine ? Acesta trebuie sa fie singurul motiv pentru care acest film a fost realizat ! In clip, o persoana vorbeste de 20 de milioane de animale moarte, altul spune, „Asta e doar inceputul”, iar naratorul spune ca povestea e „inaintea titlurilor de prima pagina”.

Matei: Am aflat de acest film de la „monitoarele” Pamantului din Nirvana. Da, frica si vaccinari pentru a initia boala sunt scopul dublu, dar ultimele nu vor avea loc si simtim ca frica rezultata va fi scazuta – pur si simplu, a trecut timpul pentru ca aceasta sa aiba eficacitatea pe care o intentioneaza cei intunecati. Locuitorii Pamantului s-au saturat de tactici de infricosare, precum sistemul de alerta al terorii cu coduri colorate din Statele Unite, virusul SARS cu publicitatea si precautiile sale elaborate inainte de a disparea brusc, si acum epidemia de „gripa aviara”, care acum ceva timp a parasit prima pagina a stirilor pentru ca virusul nu a dat nici o indicatie de mutatie intr-o boala umana transmisibila. In ambele cazuri de boli, intentia a fost moartea si imbolnavirea pe o scara larga. Pentru ca familia voastra extraterestra binevoitoare si-a folosit tehnologia pentru a reduce cu mult puterea acestor tipuri de virus, numai indivizii cu cele mai slabe sisteme imunitare au fost afectati, iar tehnologia a neutralizat cele mai daunatoare ingrediente din vaccinele contaminate.

S.: Cineva mi-a scris despre un studiu care pretinde ca, cu cat e mai puternic sistemul imunitar al unei persoane, cu atat e mai potential fatala gripa aviara, pentru ca raspunsul sistemului imunitar la virus copleseste organele corpului. Nu e clar daca acel studiu la care se refera cel care ne-a scris declara ca gripa aviara poate ucide pana la 50% din oamenii infectati.

Matei: Vai! E greu de imaginat ca acelui studiu i se va acorda vreo validitate cu concluzia autorului din „datele” folosite ca un sistem imunitar puternic duce la un risc serios de moarte daca febra loveste. Si in mod sigur, ideea de rata a mortii potentiala de 50% in randul oamenilor infectati e mult exagerata – putinele morti „presupuse” a se fi datorat virusului au fost in randul persoanelor care au lucrat in mod direct cu pasarile bolnave.
S.: Nu vreau sa insist numai pe subiectul gripei aviare, dar persoana care ne scrie e ingrijorata ca epidemia de oreion din SUA e indusa de om pentru ca virusul gripei aviare sa fie introdus in vaccinele impotriva oreionului. O alta persoana ne intreaba daca va exista o chemare obligatorie la vaccinari impotriva meningitei, iar tatal unui nou-nascut vrea sa stie daca credintele religioase vor fi un motiv suficient pentru a nu-si lasa copilul sa faca vaccinarile obisnuite.

Matei: Pai, lipsa de incredere in motivele celor care detin autoritatea e bine meritata, dar voi repeta ce am spus in mesajele anterioare: NU va fi nici o epidemie de gripa aviara. Dar pana ce toate vaccinarile vor fi oprite, ceea ce se va intampla cand va fi suficienta informatie publica despre ingredientele daunatoare din toate vaccinele, refuzati-le, de dragul sanatatii voastre. Ies acum la lumina informatii despre faptul ca unele vaccine cauzeaza o conditie care e asemanatoare cu si diagnosticata ca autism, iar acest lucru creste cererile de a opri vaccinarile obligatorii. Fiti incurajati de gandul ca acesta e un alt aspect la care familia voastra din spatiu a lucrat pentru a reduce efectele negative pe cat posibil. Toate bolile care au existat vreodata pe Pamant au fost create de intuneric, care se hraneste cu frica si creaza situatii care genereaza frica, si in mod sigur prevestirea negativa a unei boli sau morti de proportie epidemica sau endemica face asta. Mai tarziu, a intrat in scena si lacomia, prin vaccinari obligatorii si medicamente care au creat o piata nelimitata pentru companiile farmaceutice.


Tatalui care ne-a scris – si tuturor parintilor! – le-as spune, nu permiteti sa li se faca vaccine copiilor. Unele cadre medicale sunt de acord ca orice efect pozitiv potential e depasit de efectele adverse posibile, iar altii inca ignora fenomenul, asa ca intrebati-l pe medicul dvs. in aceasta privinta. Daca trebuie sa oferiti un motiv pentru alegerea dvs. de a refuza vaccinarile atunci cand sunt recomandate sau cerute, sfatuiesc sprijinirea parerilor religioase cu rapoarte clinice care pot fi gasite pe Internet, care vorbesc despre pericolele vaccinelor, cat si explozia de diagnostice de autism.
S.: Iti multumesc. Cateva dintre intrebari sunt despre un zvon ca o cometa va lovi Pamantul pe 25 mai, cu rezultate catastrofice. Pe scurt, se va intampla aceasta?

Matei: Am auzit si noi acest zvon si va asiguram – din nou multumita tehnologiei familiei voastre din spatiu – ca aceasta nu se va intampla. Timp de multi ani, orice corp ceresc care ar fi putut pune in pericol Pamantul fie prin urmarirea rutei sale normale, fie prin directionare intentionata de catre forte intunecate din afara planetei, a fost deviat. Desi informatii privind catastrofe globale prezise sau potentiale de genul acestei coliziuni ar putea fi raspandite de persoane care doresc doar sa ii sperie pe ceilalti, acest gen de informatie e initiata de minti influentate de intuneric doar pentru a crea frica.
S.: Urmatoarea intrebare este: „Se va incheia razboiul din Irak cu bine si cand?”

Matei: Ar fi simplist sa spun „Da” si nu prea corect sa spun „Nu stim cand.” Ocupatia Irakului, mai ales de catre armata Statelor Unite, se va incheia mult mai curand decat conflictele interne ale acestei tari asediate, unde diferentele vechi de veacuri au fost exacerbate de invazie si tot ceea ce a urmat. Deja au fost retrase unele trupe straine, iar rotatia trupelor americane va scadea in urmatoarele cateva luni, pe masura ce energia pentru pace continua sa creasca cu putere, dar pentru ca razboiul sa „se termine cu bine”, nici o opinie politica sau militara nu va fi de ajuns. Nu e vorba numai despre faptul ca o intreaga natiune trebuie reconstruita; inflacararea emotionala de invrajbire a locuitorilor traumatizati ai Irakului trebuie sa ia sfarsit, iar acesta va fi un proces ca un reflux, care va necesita vointa lor de a accepta lumina si de a ierta nedreptatile trecute si prezente.
S.: Sunt intrebari si despre Iran.

Matei: Nu prea e nimic de adaugat la comentariile mele despre Iran din ultimul mesaj. Doar voi repeta pe scurt ca e posibil sa se faca incursiuni, dar nu va fi un razboi la scara larga. Nu vreau sa spun ca intentia Iluminatilor de a cuceri Iranul si toate celelalte tari din Orientul Mijlociu s-a schimbat – nu s-a schimbat, dar timpul cand ei isi puteau implementa planurile de lunga durata a trecut. Impulsul energetic catre pace e de neoprit.

S.: Mentionarea Iluminatilor e subiectul unui comentariu scris de catre cineva care mi l-a inaintat mie: „pentru ca suntem in secolul 21 al , hai sa le spunem asa, nu Iluminati. Putem dovedi ca sunt ‚globalisti’ si fascisti. Iluminati e prea sumbru si plin de fundaturi.”

Matei: Aceasta ma face sa realizez folosul de a repeta ce am spus mai demult despre Iluminati si planurile lor pentru dominatie globala. Mama, cel mai bun mod e sa copiezi informatiile din ultima carte, care descriu acest aspect destul de in profunzime si arata de ce „Iluminati” e singurul nume care acopera toate persoanele si grupurile numeroase din aceasta forta odata puternica, deci poti sa faci asta, te rog?

S.: Iata. Mi-ai oferit acest mesaj pe 28 august 2003. „S.: Matei, cat de mult ne afecteaza inca influenta Iluminatilor si cine sunt ei exact?”


Matei: Au o influenta considerabila, mama, considerabila, dar asta nu inseamna ca va mai dura prea mult timp! Este demascata prin fiecare por, dar acest grup puternic e tenace in lupta de a pastra controlul asupra guvernelor, economiilor, resurselor naturale si sufletelor. Lumina intentioneaza sa elibereze acel control, acesta fiind motivul pentru care exista atat de multa activitate in taramul potentialului si de ce situatii de pe Pamant odata ascunse ies acum la iveala.
Dovada ca acest control al Iluminatilor se diminueaza e faptul ca, in ciuda influentei puternice asupra a ceea ce se transmite prin mijloacele principale mediatice, care sunt detinute de o mana de Iluminati, aceste surse incep sa raporteze o opozitie generalizata in relatie cu ceea ce este adus la iveala. Pentru ca media sa aiba vreo credibilitate, ei nu mai pot sa impiedice genurile de reportaje care numai acum cativa ani nu ar fi vazut lumina zilei prin mijloacele media. Evident, nu tot adevarul e dat pe post, nici nu e tot ce se relateaza adevarat, ci numai atat cat sa „dovedeasca” ca mijloacele voastre mediatice sunt surse de informatie de incredere. In momentul acesta nu sunt, bineinteles, dar asta se va schimba, odata cu toate celelalte puncte de control intunecat care au mai ramas.


Iluminatii si-au dat acest nume, care inseamna „luminati”, dar ei nu se refera la ei insisi astfel in public. Ei lucreaza in secret, insa rezultatele eforturilor lor sunt vazute in intreaga lume. Membri ai Iluminatilor conduc guverne nationale si agentiile lor de reglementare; agentii economice globale si banci; monarhii europene; corporatii internationale; Natiunile Unite; sisteme legale, politice si de justitie; institutii educationale; toate formele de media; ierarhii din biserica; diverse companii medicale si producatoare de medicamente. E posibil sa fi uitat unele domenii, dar pe scurt, NU exista nici un domeniu din lumea voastra care sa nu fie influentat de Iluminati si in care ei sa nu fie infiltrati.


Pe Pamant, ei sunt oamenii a caror lacomie si control au depasit cu mult contractele lor de la nivelul sufletului, care constau in a servi in pozitii puternice pentru a echilibra experientele karmice proprii alese, cat si pe cele ale multor altora. In punctul in care aceasta ar fi avut loc si karma colectiva ar fi fost implinita, intensitatea lacomiei si controlului in randul membrilor Iluminati urma sa fie inversata rapid intr-o impartasire echitabila a resurselor si puterii lor.


De la o vreme, cu o cunoastere deplina a contractelor lor de la nivelul sufletului si a consecintelor de a le incalca, cei mai puternici membri ai acestui grup au refuzat sa respecte contractele. De fapt, acesti putini invesunati intentioneaza sa continue acumularea de resurse ale planetei si suprimarea a natiuni intregi. Li s-a spus ca nu vor reusi sa faca aceasta, insa sunt orbi si surzi la toate indemnurile luminii si, in intentia lor de a nu ceda nimic, se folosesc de orice mijloace posibile pentru a-i face si pe membrii cu functii mai marunte ai grupului sa lupte pentru acelasi lucru. Dintre cei care s-au intors catre lumina, conform cu contractele lor sufletesti, unii au fost asasinati. Membrii ai familiilor au fost ucisi ca un avertisment pentru cei aflati in pozitii cu influenta, de care liderii inca au nevoie. In cazul membrilor cu o vointa mai slaba, mita e o unealta de succes, pentru ca lacomia e in inimile tuturor Iluminatilor. Amenintari cu dezvaluirea de informatii jenante despre vietile personale e o alta metoda raspandita de control.


Acum, deasupra nivelului superior al Iluminatilor de pe Pamant sunt sufletele intunecate ale civilizatiei reptiliene, dintre care unele sunt incarnate ca oameni si traiesc pe planeta. Ei lucreaza in legatura cu fratii reptilieni intunecati din afara planetei, al caror scop e dominatia totala a Pamantului, daca nu prin control absolut, atunci prin distrugere absoluta. Fortele luminii din univers, care includ si reptilieni, se afla intr-o infruntare cu partea intunecata a oricarei civilizatii. Ce se intampla pe planeta voastra e o reflectie a conflictului universal si indiferent de evolutia de la nivelul universal, iubita voastra Terra va fi eliberata de lanturile intunericului, pe masura ce se inalta mai sus in vibratiile mai inalte, unde iubirea domneste pretutindeni.”

S.: Acesta a fost fragmentul, dragule.

Matei: Multumesc, mama. Vad ca am uitat sa mentionez anumite domenii in care Iluminatii detin putere: domeniul divertismentului, al comunicatiilor, grupuri pentru protectia mediului si care strang informatii, iar familiile regale le includ in mod sigur si pe cele din Orientul Mijlociu, dar cred ca faptul ca nu i-am mentionat pe „sionisti” e cea mai mare omisiune.


Cand vorbesc despre controlul sau influenta Iluminatilor, asta nu inseamna ca toti membrii sau toate gruparile sunt activ implicate; nici nu repet adesea ca sunt doua factiuni in interiorul Iluminatilor care sunt in competitie una cu cealalta pentru suprematie. Ceea ce inseamna mereu in mentionarile mele titlul de Iluminati este partea intunecata comuna a gruparilor: intentia lor de a stapani lumea si de a cauza suferinta prin frica, razboaie civile si internationale, religii bazate pe minciuni si separare, saracirea popoarelor prin control asupra guvernelor si resurselor naturale, abuzarea mediului inconjurator, boli, regimuri tiranice, coruptie in marile companii, legi si taxe nedrepte, educatie grav defectuoasa, promovarea industriei de droguri ilegale si drogarea legala a populatiei si asa mai departe. Cel care ne-a scris are dreptate sa afirme ca Iluminatii reprezinta un drum „plin de fundaturi” – Da! si in acest adevar, intreaga voastra lume se poate bucura!

S.: Amin! Cateva persoane ar vrea sa afle parerea ta despre articole pe care mi le-au trimis sau despre propriile lor ingrijorari in legatura cu „modul de gandire” sau ideologia musulmana. Ingrijorarile majore sunt in legatura cu liderii factiunilor radicale si tinerii baieti care sunt invatati cu intensitate ura si distrugerea „paganilor”, dar si in legatura cu religia insasi, care pare sa incurajeze parerile si activitatile extremiste. Un cititor se intreaba daca religiile pot evolua.

Matei: Partea fanatica a musulmanilor e proeminenta mai ales datorita relatarilor din mijloacele mediatice, insa dogmele acestei religii nu imbratiseaza ura sau uciderea. De fapt, baza credintei e mai aliniata cu adevarul universal decat dogma vestica, dar datorita intentiilor intunecate, nu vedeti acest aspect al credinciosilor. I-as intreba pe cei care critica aceasta religie sau chiar si pe fanatici sa ii compare cu crestinii care sustin actiunile guvernului american: omorarea a unui sfert de milion sau mai mult de civili musulmani, intemnitarea prizonierilor in conditii josnice, fara acuzatii ori reprezentare legala, folosirea torturii pentru a culege „informatii” si aproape distrugerea Irakului si a unor zone din alte tari musulmane, pentru a le transforma in „democratii”, plus o mare doza de radioactivitate cauzata de armele folosite pentru a-i subjuga. E un fapt public acum ca toate acestea se bazeaza pe o retea de inselaciune; dar, desi sustinerea administratiei Bush scade constant, a existat vreo indignare din partea maselor crestine devotate din SUA in privinta razboiului? Noi nu vedem aceasta. Vedem ca cei mai ferventi dintre ei se opun mai mult avortarii unui fetus de o luna decat uciderii celor care isi numesc dumnezeul Allah.


Va rog sa intelegeti ca noi NU judecam pe nimeni! Va arat de ce am afirmat in mesaje anterioare ca cea mai mare provocare cu care se confrunta lucratorii intru lumina este re-educarea cu compasiune si rabdare a celor multi care nu vor dori sa accepte cu usurinta adevarul despre religia lor, adevarul ca toate religiile (ca institutie) au fost concepute cu intentie intunecata. Daca evolueaza religiile? Sufletele evolueaza pe masura ce oamenii cresc din punct de vedere spiritual si trec dincolo de doctrinele religioase invatate.


Acum, mama, hai sa trecem mai departe.

S.: Sunt cateva intrebari despre uraniul saracit, mai toate pun problema cum va afecta aceasta radiatie letala generatiile viitoare.

Matei: Mai intai, trebuie sa spun ca cititorii fideli ai mesajelor mele si a cartilor imi cunosc obiectia referitoare la termenul „desertat”, care indica efecte pe termen scurt, si ca cel mai des am folosit termenul de „saracire”, care descrie efectul uraniului eliberat de armament. Toxicitatea e prea mare pentru a fi complet neutralizata de catre tehnologia din afara planetei; totusi, imbolnavirile si defectele la nastere cauzate de radiatie ar fi mult mai crescute fara efectele de ameliorare ale acestei tehnologii. Cand fratii si surorile voastre din spatiu vor putea lucra in mod deschis pe planeta, toata poluarea, inclusiv radioactivitatea, va fi eliminata.

S.: Matei, scuza-ma, dar toti oamenii acestia care sunt acum sau vor fi mai tarziu afectati de catre aceasta radioactivitate, au ales asta in contractele lor de la nivelul sufletului?

Matei: Copiii si adultii ale caror contracte originale includ boli serioase si o durata de viata relativ scurta nu au specificat in mod necesar otravirea prin radiatie ca fiind cauza experientelor alese, dar aceasta serveste scopului acestor prevederi din contract. Copiii nascuti cu defecte fizice si mentale serioase aleg aceasta foarte scurta incarnare pentru a incheia experienta din dimensiunea a 3-a, iar daca contractele parintilor lor nu includ acest gen de durere si suferinta, ei s-ar putea sa le modifice pentru a permite sufletelor sa vina pe lume; daca ei nu aleg sa faca aceasta, atunci rezulta avorturi, pierderi de sarcina sau nasterea copilului mort, si nici unul dintre aceste suflete nu este judecat.


Copiii si parintii ale caror experiente tridimensionale sunt incheiate prin efectele radioactivitatii stiu la nivelul sufletului ca urmatoarea lor incarnare va fi in dimensiunea a 4-a, sau mai inalta in cazul sufletelor mai evoluate care vin aici ca „voluntarii” despre care am vorbit in ultimul meu mesaj. Astfel, toate aceste suflete inainteaza in evolutia lor, pentru ca sufera in mod constient.


Mama, prin punerea intrebarii de ce un suflet trebuie sa indure asemenea traume precum acestea, cat si genocide, infometare, SIDA sau suferinta din orice cauza, exista o rezistenta la multele mele explicatii ca e nevoie de aceasta pentru a echilibra experientele din alte vieti. „De ce n-a luat sfarsit aceasta nevoie de echilibrare mai demult?” Pamantul inca opereaza in timpul pe care civilizatia voastra l-a conceput pentru trecut, prezent si viitor, pe cand in „continuum”, cei pe care ii vedeti ca sufera cauzeaza sau ignora durerea altor suflete si, de asemenea, prospera in sanatate abundenta si bucurie, totul in mod simultan – vietile lor „trecute” si „viitoare” din dimensiunea a 3-a si, respectiv, din dimensiunile mai inalte.


In plus, exista si karma planetara pe care fiecare suflet de pe Pamant o cunoaste inainte de nastere si alege sa joace un rol pentru a o indeplini. Situatia trista a celor care traiesc in conditii cutremuratoare a starnit compasiune in intreaga lume. Lumina acelor sentimente si a actiunilor motivate de ele ajuta la ridicarea Pamantului din densitatea a 3-a, unde negativitatea intunericului infloreste. In timpul perioadei de tranzitie din acest moment catre lumea iubirii, pacii si armoniei pe care o co-creati, toata mahnirea, tirania si durerea vor inceta, asa ca va rog sa continuati sa vizualizati in mod constant acea lume!

S.: Mash, stiu ca sovaiesc uneori, dar inca exista atatea dovezi de orori. Ca sa ramanem la subiectul acestei lumi a iubirii pe care tocmai ai mentionat-o, patru femei au intrebat daca o vor vedea in timpul vietii lor – una dintre ele are 47 de ani, alta 50 si ceva, una 62, iar cealalta a spus ca ea si prietenele ei au intre 60 si 70 de ani.

Matei: Daca contractele lor de dinaintea nasterii mentioneaza durate de viata care includ inca cativa ani calendaristici, ele vor trai intr-adevar in Epoca de Aur si vor vedea minunile care vor avea loc de-a lungul procesului. Daca nu, vor vedea cu bucurie totul in spirit si isi vor putea alege viitoarea viata fizica acolo.
S.: Iata o intrebare care se potriveste cu subiectul: Au sufletele ET din alte lumi care se incarneaza pe Pamant, in timpul procesului de inaltare, prima alegere in privinta corpurilor in care sa se incarneze, iar sufletele care au mai trait aici si doresc inca o viata pe Pamant vor trebui sa astepte mai mult pentru a obtine un corp?

Matei: E o intrebare interesanta, dar nu pot sa dau un raspuns. Pot doar sa presupun ca membrii familiei voastre extraterestre care traiesc printre voi anume pentru a ajuta la ascensiunea Pamantului vor dori sa se intoarca in sanctuarele taramurilor lor natale, daca fac tranzitia inainte de o intoarcere fizica acasa. Dupa aceea, ca orice suflet iluminat, ei ar putea alege sa se reincarneze in lumile care le sunt cel mai familiare sau pot merge mai departe, daca asta e in conformitate cu ritmul lor evolutionar.


Vreau sa adaug ca intrebarea pare sa sugereze ca voi toti, cu exceptia celor care au venit din alte civilizatii special pentru a ajuta in procesul de ascensiune, sunteti numai „cetateni” ai Pamantului si nu este asa. Multi dintre voi ati trait in alte lumi, chiar si in alte galaxii, intre sau inaintea oricaror vieti pamantesti – sau mai exact, TRAITI si in alte locuri, in alte incarnari, pe care sufletul vostru cumulativ le-a ales de asemenea. Cu toate acestea, „urmatoarea” viata fizica a fiecarui suflet se „construieste” pe „ultima”, care determina unde e atras sufletul in mod automat de legea universala care guverneaza inregistrarea energiei si de masura evolutiei in acea viata a spiritului.

S.: Multumesc. Un numar de persoane, inclusiv cativa vindecatori energetici si medici din medicina „traditionala”, ne-au scris despre schimbarile in ceea ce priveste sanatatea lor. Acestea trec de la o extrema – energie volubila, exuberanta emotionala, schimbari constructive in personalitate si pierdere necesara in greutate – la cealalta: oboseala cronica, bufeuri cu transpiratie excesiva care afecteaza barbatii si femeile, somn pierdut, crestere in greutate nedorita, depresie si dificultatea de a mentine lumina. Ce poti sa le spui acestor oameni?

Matei: Numai generalitati, din pacate. Energia care soseste, a ceea ce unii numesc vibratiile zeitei, afecteaza corpurile si emotiile in mod diferit, iar unora le ia mai mult decat altora sa se ajusteze la o schimbare de frecventa. Iar aceasta s-ar putea sa nu fie cauza, pentru ca sunt atatea variabile de luat in considerare, precum chimia corpului, dieta, consumul de apa, varsta, exercitiul fizic, efectele suferintelor fizice trecute, prezenta parazitilor, slabiciunile specifice ale corpurilor, mediul de lucru si atitudinile colegilor de munca, stresul financiar sau in relatii – lista ar putea continua la nesfarsit si, bineinteles, include influenta credintelor fiecarei persoane.


Recomandarea mea e ca aceia care experimenteaza partea „negativa” a conditiilor de care vorbim sa isi examineze modul de viata si sa schimbe aspecte dictate de bunul simt si pe care resursele detinute le pot sustine. Consultati practicieni, si din medicina traditionala si din terapiile alternative, si faceti-va teste pentru chimia sangelui, paraziti, infectii si orice alta conditie pe care o suspectati, pentru a fi tratata cum se cuvine sau eliminata. O metoda simpla care poate fi de mare folos oricui e respiratia ritmica adanca. E posibil ca acest gen de experienta prin care treceti sa fie inscrisa in contractul sufletului dvs., dar s-ar putea sa fie prezentata ca o conditie pe care fie sa o stapaniti, fie sa o suportati, asa ca va rog sa luati in considerare ambele posibilitati. Cereti-i sufletului iluminare si indrumare; raspunsul va veni sub forma intuitiei – urmati-l! As vrea sa fiu mai mult de folos aici, dar puteti vedea motivele pentru care nu pot.

S.: Da, eu pot si sper ca si ei. Vindecatorii cu energie intreaba cum pot sa-si dea seama daca boala unui pacient face parte din contractul sufletului si nu poate fi imbunatatita, sau daca conditia poate fi tratata si vindecata prin credinta pacientului si orice schimbari necesare in stilul de viata.

Matei: Vindecatorul si, in cele mai multe cazuri, pacientul nu au cum sa stie aceasta la nivel constient. Daca afectiunea e o prevedere din contractul la nivelul sufletului, campul energetic al pacientului va bloca pur si simplu efortul de vindecare, iar boala („dis-ease”) isi va continua traseul, dar acesta poate fi rezultatul si daca pacientul nu crede ca vindecarea e posibila. Intelegem cat e de dificil pentru vindecator si pacient sa nu stie care din doua e motivul, mai ales acolo unde exista credinta ca terapia va fi eficienta si ea nu poate fi. Sunt de parere ca discutia sensibila, dar sincera, a vindecatorilor cu pacientii despre faptul ca alegerea sufletului lor predomina este inteleapta si plina de compasiune.
S.: Un cititor spune ca atunci cand „permite luminii sa intre si inapoiaza lumina Pamantului”, are un sentiment de multumire, insa cand nu face aceasta, simte o spaima; el intreaba daca exista o metoda pentru a evita ultima senzatie.

Matei: Mama, lasa-ma sa ma gandesc un pic la asta. …. As vrea sa sugerez altceva decat a practica mentinerea viziunii a unei lumini aurii sau albe care inconjoara si cuprinde Pamantul, pentru ca aceasta persoana s-ar putea sa faca asta, dar nu ma pot gandi la o tehnica care sa fie mai eficienta. Dar dincolo de orice metoda se afla credinta, increderea, cunoasterea ca primirea si trimiterea de lumina au o maxima importanta in evolutia spirituala a cuiva si in ascensiunea Pamantului. Acest om face exact aceasta si aceasta asigurare s-ar putea sa fie tot ce ii trebuie pentru a impiedica orice sentiment de spaima, care ar putea rezulta din senzatia ca el nu face indeajuns.

S.: Sper ca asta il va ajuta, pe el si pe oricine care are aceeasi experienta. Mash, mesajele tale ajung la multi iubitori de animale! Multi sunt vegetarieni, dar cativa care nu sunt si ar vrea sa fie au reactii diverse precum probleme de sanatate, pofte si depresie dupa ce nu mai consuma carne, iar o femeie ne scrie ca devine deprimata atunci cand trebuie sa reia consumul de carne pentru a se simti mai bine din punct de vedere fizic. Poti sa le dai o sugestie despre cum sa depaseasca aceste situatii? O persoana intreaba daca animalele crescute pentru hrana isi inteleg soarta inainte de nastere, precum sufletele care isi aleg karma, apoi uita. Altcineva intreaba direct: „E normal sa mancam animale?”

Matei: Mama, stiu ca tu simti ca iubitorii de animale sunt suflete inrudite si asa este – exista un flux de energie care conecteaza sufletele carora le pasa cu adevarat de animale. Animalele care sunt crescute pentru hrana au o intelegere, la nivelul speciei, ca acesta e scopul lor de a se incarna si isi amintesc aceasta ca instinct, oricat de adanc s-ar afla in constiinta lor. Ele nu sunt de acord cu conditiile brutale in care majoritatea traiesc si mor, iar aceasta parte intunecata a caracterului omenirii e cea care le-a determinat pe sufletele mai luminoase sa devina vegetariene sau vegane. Unele corpuri tridimensionale se pot ajusta la aceste diete, iar unele nu, si daca corpul dvs. nu poate, va rog sa nu va simtiti vinovat pentru ca mancati carne, peste, oua sau produse lactate, dar fiti recunoscatori animalelor care le-au furnizat. Pe masura ce schimbarile celulare in fiintele luminii fac corpurile mai putin dense, majoritatea dintre voi va veti modifica cu succes dieta pentru a exclude greutatea carnii.


Pe masura ce Pamantul isi continua calatoria spre vibratiile mai inalte, oamenii care o vor insoti fizic vor trata toate animalele cu respectul si compasiunea pe care aceste suflete le merita. Dupa cum am mai spus, animalele vor trai din nou in pace in randul lor si in relatia cu oamenii, iar un gand de bucurie cu care va las este ca armonia care se vede la orizont include comunicarea telepatica cu animalele, cat si cu regnul vegetal si al Develor – veti simti energia iubirii infinita si eterna a Creatorului, care este forta vietii a oricarui suflet din univers.


Cu aceasta iubire fara margini si cu binecuvantarile universului, va spun la revedere.


IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com
Ii multumim Stefaniei Stanciu


TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb