Persoane interesate

sâmbătă, 1 august 2009

FEBRUARIE 11, 2006

Suntem alaturi de voi in fiecare clipa si fiecare pas pe care il faceti in calatoria voastra, din aceasta perioada de schimbari profunde ce aduc tot mai multa pace in lumea in care traiti...




Energia generata de Jocurile Olimpice si de campionatele Super Bowl; OZN-uri deasupra orasului Torino; Illuminati se afla in spatele caricaturilor ce-l ilustreaza pe Mahomed; starea lumii, nu va fi nici un al treilea Razboi Mondial; a depasi sentimentul de frica; indrumari pe calea spirituala; anti-christul, Maitreya; Comunitatea Findhorn



S: Matei draga, buna! Putem vorbi?

MATEI: Mama, suflet drag, intotdeauna pot vorbi cu tine! Si, chiar daca iti cunosc gandul, ar fi bine sa-ti formulezi intrebarea aici, asa cum doresti.

S: Multumesc. Ai vazut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice?

MATEI: Þi-ai schimbat gandul – dar inteleg ca daca n-as fi fost constient de acel eveniment, nu ti-as fi putut raspunde la intrebarea „reala”. Da, suflet drag, ma aflam in camera ta si in afara ei, in timp ce tu si Bob [sotul lui Suzy, n.t.] v-ati uitat la acest program. De multe ori gandurile tale au zburat spre mine, astfel ca am impartasit alaturi de tine entuziasmul de a viziona ceremonia si de a vedea locuri din Torino – acolo unde vei tine o prelegere in toamna acestui an.

Voi continua sa explic eu, daca imi permiti, si voi exprima intrebarea pe care ti-ai pus-o frecvent in timpul acelor cateva ore: Mentionarile de pace din cadrul ceremoniei vor ajuta la depasirea situatiilor groaznice din alte parti ale lumii? Desi as putea raspunde printr-un simplu „da”, consider ca ar fi interesant sa explicam impactul pe care aceste jocuri l-au avut. Unitatea spiritelor inalte, aprecierea frumusetii exprimate in toate performantele ceremoniei si entuziasmul anticiparii din sufletele atletilor si ale celor din public s-au asemuit cu radianta soarelui vostru, ce trimite raze extraordinare de bucurie si sarbatoare si care se revarsa in sistemul vostru solar, cu scantei de divinitate. Acest tip de energie este prea intens pentru a putea fi mentinut, insa efectele sale persistente se aseamana scanteilor solare de forta vitala superioara ce va strabat planeta.

Unitatea spirituala din acea seara va evolua in inimile a nu mai putine persoane cat participanti au fost la jocuri si care „tintesc o medalie de aur” si in ale celor care au venit sa-i sustina pe acestia. Electricitatea ceremoniei, inclusiv elementele axate asupra pacii, vor fi uitate in tot acel entuziasm al competitiei. Vor exista putini castigatori victoriosi si multi a caror inimi vor fi zdrobite, caci medalia le va scapa printre degete, pentru o fractiune de minut sau un punct, sau din cauza unei performante slabe ce nu le arata aptitudinile lor cu adevarat remarcabile. Pe masura ce jocurile se vor desfasura, printre atleti si cei din public energia va continua sa se manifeste in varfuri si caderi emotionale – si tocmai aceasta va fi emanatia energetica din Torino. Astfel incat, este mult mai corect sa spunem ca diversele niveluri energetice generate in zilele dintre sosire si plecare vor genera echilibru, iar in starea de echilibru exista lumina.

Pe langa echilibru, exista si impactul iubirii exprimate de intregul oras si de multiplii vizitatori. Exista iubirea pentru tara respectiva, iubirea pentru ceremonia spectaculoasa si pentru cadrul magnific, iubirea pentru acele sporturi, iubirea dintre atleti pentru membrii echipei lor, iubirea pentru si din partea familiilor si a prietenilor care ii sustin pe acestia si, da, iubire pentru pacea ce permite aceasta intalnire din Torino. Daca va aduceti aminte ca iubirea, in nenumaratele sale expresii, aduce lumina in inimi si curge in afara, spre toate vietile atinse de acele suflete, veti vedea ca efectul exponential al acestei iubiri colective se ridica deasupra energiei emise de ceremonie si de jocurile in sine si va dainui in interiorul inimilor oamenilor ce raman si ale celor ce pleaca. Samanta de pace ce a fost plantata in gandurile tuturor celor aflati la fata locului si ale milioanelor de telespectatori detine acelasi efect energetic exponential.

Acum, voi mentiona contrastul dintre Jocurile Olimpice si un alt eveniment sportiv recent, campionatul de fotbal Super Bowl [super cupa –campionatul de fotbal american, n.t.] care a avut, de asemenea, un public numeros si a fost vizionat la televizor de catre milioane de oameni. La acest eveniment au lipsit iubirea ce a emanat din Jocurile Olimpice, samanta de pace, curajul si determinarea atletilor si energia echilibrata. In schimb, au existat „pariuri” profesionale, sume imense de bani oferite ca premii echipei castigatoare si rivalitate, intr-o forma diferita de competitie. Desi la acest eveniment a existat atat spiritul de echipa, cat si sustinerea suporterilor pentru fiecare parte, si acest aspect a fost diferit din punct de vedere energetic, facand loc atitudinii de „bate-i”, nascute din dorinta puternica de a castiga.

O alta diferenta se prezinta si in felul in care acest joc a fost privit de catre multi oameni din intreaga lume: o extravaganta a carei preturi la bilete si costuri suplimentare reprezinta o rusine intr-o tara in care separarea dintre bogati si saraci continua sa creasca; unde situatiile celor lipsiti de adapost si saracia se intensifica, iar serviciile sociale si cele medicale pentru cei nevoiasi aproape ca nu exista; unde majoritatea supravietuitorilor uraganelor au fost lasati de catre guvern sa traiasca in conditii foarte aspre; unde exista o erodare continua a drepturilor civile, o crestere a victimelor militare ce sufera de pe urma unei vatamari fizice si psihice permanente si unde administratia isi etaleaza in mod agresiv puterea pe care o detine in devastatul Orient Mijlociu.

Energia din jurul cupei Super Bowl a diminuat lumina de pe planeta, in timp ce energia Jocurilor Olimpice va duce la echilibrul pe care l-am mentionat. In continuum, aceasta este o „afacere incheiata”.

S: Iti multumesc pentru toate acestea, Matei – nu mi-am putut imagina ce diferenta mare exista intre cele doua evenimente. Un cititor mi-a trimis un articol in care se spune ca, deasupra orasului Torino, cu cateva zile in urma, s-au vazut niste obiecte ce pot fi interpretate ca fiind OZN-uri. Stii ceva in legatura cu aceasta – daca da, e vorba de nave spatiale extraterestre si, daca au fost, care este motivul prezentei lor acolo?

MATEI: O da, stim despre acest subiect si, da, au fost nave extraterestre. Nu vor fi mentionari mass-media ale acestui incident, insa pentru cei care le-au vazut, aceasta a fost inca o dovada a cat de aproape se afla familia voastra spatiala, apropiere ce nu are decat intentii de pace – altfel, de mult timp v-ar fi demonstrat contrariul.

S: Exista o intrebare legata de extraterestrii „vazuti de unii oameni”, care, dupa cele scrise de cititoare, „nu pareau sa prezinte sentimente de frica”. Ea a scris sa i-au fost descrisi ca avand „circa un metru si jumatate inaltime, piele incretita si inchisa la culoare, de un gri maroniu, capete in forma de mingi de fotbal [fotbal american] cu ochi negri, mari, ca de insecta si ceva ca niste antene iesind din varful capului si in zona barbiei, corpuri zvelte si subtiri cu brate lungi ce atarnau ca bratele unor primate, pana la genunchi”. Intreaba cine sunt si ce anume vor.

MATEI: Ei bine, aspectul descris ma uimeste. Am intalnit membri a peste o mie de civilizatii, a caror forme si trasaturi difera si am vizitat si entitati care nu a deloc forma, insa nu am vazut nimic care sa se potriveasca acestei descrieri. Am aflat din calatoriile mele facute in mai multe galaxii ca aspectul unei civilizatii este cu atat mai frumos, cu cat este mai avansata din punct de vedere spiritual si intelectual. Pentru a calatori pe Pamant este nevoie de o mare dezvoltare intelectuala si, avand in vedere ca acei vizitatori nu au prezentat vreo amenintare, inseamna ca nu au venit cu intentii ostile. Insa sufletele cu acel grad de inteligenta pot manifesta orice aspect isi doresc, astfel incat este curios faptul ca nu au ales ceva ce pentru voi ar parea mai atragator. Este posibil ca cei care i-au vazut sa contribuie considerabil la reprezentarea aspectului lor real, prin ceea ce cred ei ca ar fi forma extraterestrilor, asa cum le este prezentat in filme.

S: Si s-ar putea ca cea care a scris a considerat ca toata povestea a fost un fel de gluma. Cel putin doisprezece oameni au cerut sa comentezi furorile facute in jurul caricaturilor cu Mahomed, ce au fost publicate intr-un ziar danez. Cu totii se intreaba cat de departe ar putea ajunge situatia. Cineva a intrebat daca aceasta este o situatie karmica in actiune, altcineva a intrebat daca acest incident va atrage karma asupra Danemarcei, iar altii isi fac griji in privinta opiniei mondiale si a efectului asupra economiei acestei tari.

MATEI: Suntem cu totii foarte constienti de aceasta situatie lamentabila, unde indignarea musulmanilor este total justificata. Caricaturile, care nu sunt reprezentative pentru poporul danez, asa cum nu pot reprezenta nici un popor sensibil si care iubeste pacea din nici o alta tara, nu sunt karmice in natura lor, si nici efectele lor nu vor produce karma pentru Danemarca – doar sufletele individuale atrag karma si aleg vieti repetate pentru a echilibra unele experiente. Desi unele zone de pe planeta voastra au retinut negativitatea varsarilor de sange de pe pamantul lor si au stocat-o sub forma de energie cinetica, granitele nationale actuale sunt nesemnificative in acest context. Eliberarea negativitatii reprimate, esentiala pentru bunastarea Pamantului si pentru trecerea intr-o densitate mai subtila, reprezinta serviciul adus de sufletele ce aleg sa se intrupeze in acele zone, special pentru a ajuta la transmutarea negativitatii in lumina.

Vor exista unele repercusiuni economice pentru Danemarca, intrucat face parte din manevra iscusita creata de cateva minti intunecate, care a decurs conform asteptarilor lor, caci altii din tabara Illuminati continua sa atate multimea, pentru a-si extinde ultrajul si distrugerile. Fortele intunecate stiu ca acest tip de emisie emotionala este ceva ce Lucratorii intru Lumina de pe planeta si din afara ei nu pot preveni ori ameliora, si reprezinta o realizare solida pentru aceste forte. Nu face decat sa ascunda de privirea globala activitatile secrete ale Illuminati, in timp ce subordonatii lor alimenteaza cat pot de mult tensiunea ce are in centrul sau aceste caricaturi. Nu stim cat de departe poate merge aceasta situatie, intrucat campul energetic al potentialului este haotic. In acest moment putem fi siguri doar ca nu va duce la cel de-al treilea Razboi Mondial. Pamantul si-a exprimat ferm dorinta ca pe trupul sau planetar sa nu mai aiba loc nici un razboi major, iar familia voastra extraterestra binevoitoare de pe planeta si din afara ei va impiedica orice incercari intunecate de a trece peste ceea ce-si doreste Pamantul.

S: Pot ei impiedica alegerea facuta prin liber arbitru a acelora care ar incerca sa inceapa un astfel de razboi?

MATEI: Da, prin autorizatia lui Dumnezeu – iar ei detin, pe suprafata Pamantului si in ceruri, atat reteaua de date, cat si tehnologia avansata de a face acest lucru.

S: Ceea ce spui poate indeparta frica tuturor celor care pot fi de parere ca exista potentialul unui alt razboi mondial.


S: Mai multi cititori au cerut sa le recomanzi cum pot trata frica – pe a lor si a altora – iar unul dintre ei a cerut o clarificare in legatura cu fundamentalistii religiosi, care sunt prizonierii fricii si actioneaza din sentimente de bigotism.

MATEI: Teama, care adeseori reprezinta acea obsesie de „ce-ar fi daca”, este inutila in cel mai bun caz si, in cel mai rau caz, poate duce la intuneric. Cel mai rau este ca frica este o forma de energie extrem de puternica, ce pune o bariera intre suflet si lumina si face ca sufletul sa fie vulnerabil in fata dominarii fortelor intunecate. De aceea, v-am indemnat in mod repetat sa NU va temeti!

Depasirea fricii se aseamana cu orice proces de depasire a oricarei alte emotii sau caracteristici de care vreti sa va eliberati – si anume cel de a va schimba felul in care ganditi. Atunci cand va vine in minte obiectul sau situatia de care va temeti, indepartati-le printr-un gand opus – poate un rezultat benefic al unui efort, sau un gand ce inspira siguranta, sau gandindu-va ca aveti suficienti bani pentru a plati facturile, sau recuperarea de pe urma unei boli – sau orice altceva pozitiv, care v-ar linisti in mod categoric mintea si inima. Chiar daca este adevarat ca lucrul de care va temeti poate fi ceva ales de voi pentru a experimenta in aceasta viata, senzatia de frica nu va va ajuta la nimic – va va impiedica sa va ocupati in cel mai eficient mod posibil de situatia in care va aflati. Precum orice altceva ce trebuie stapanit prin exercitiu, schimbarea unui gand negativ in unul pozitiv necesita, de asemenea, exercitiu. Puteti face aceasta pentru voi insiva, insa, in cazul altuia, nu puteti decat sa faceti o sugestie.

Frica zelotilor religiosi este diferita. Aceasta este un tip de robie in masa creata de fortele intunecate, care, cu eoni in urma, au inteles ca prabusirea unei civilizatii poate avea loc doar daca, in cadrul sau, se nasc sisteme de credinte diferite – iar religiile au aparut ca cea mai buna metoda de a separa si de a cuceri. Istoria voastra consemnata dovedeste ca aceste mijloace au fost, intr-adevar, eficiente.

In acest mesaj intentionez sa vorbesc despre progresul facut atat de fortele luminii, cat si de cele ale intunericului – si, desi am atins acest subiect si cand am discutat despre energiile diferite generate de Jocurile Olimpice si campionatul Super Bowl si in cazul efectelor caricaturilor publicate cu Mahomed, mai avem multe de adaugat, iar acesta este un loc bun pentru a face aceasta.

Pamantul stie ca ritmul sau ferm de inaltare va lasa in urma multe dintre suflete, insa mentinerea acestei viteze este obligatorie pentru a salva cat mai multe forme de viata posibil. Multe, multe milioane de suflete nu vor face aceasta calatorie in vibratiile superioare, din cauza cufundarii in sentimentul de frica; din cauza urii pentru dusmanii vechi si a obsesiei pentru razbunare; a lacomiei si acumularii de bogatii din activitati corupte; a refuzului de a renunta la controlul detinut asupra altora; a determinarii de a continua razboaiele si violenta; a impotrivirii de a se dezvalui minciunile ce stau la baza sistemelor de credinte, in mod special a dogmei religioase si, intr-o masura mai mica, a credintelor stiintifice incorecte. Aceasta nu este o chemare spre a judeca sau pedepsi acele suflete! Este vorba, pur si simplu, de legile universului in actiune, unde doar sufletele luminate si iluminate pot supravietui fizic in nivelul vibrational al punctului de destinatie al Pamantului. Inregistrarea energetica a vietilor fiecarui suflet va atrage automat lumea ce ofera oportunitatile necesare pentru depasirea diverselor emotii si caracteristici ce nu pot exista in intensitatea luminii din vibratiile superioare.

Inainte ca Pamantul sa atinga frecventele in care trupurile acestor suflete vor muri, iar sufletele propriu-zise vor merge in acele lumi noi, inca multe milioane de persoane vor deceda de pe urma cauzelor ce vor mai continua o perioada: varsarile de sange militare, razbunari fanatice, boli, poluare atmosferica, a apei si solului, foamete, accidente, evenimente geofizice. Unele decese se vor incadra in prevederile facute in contractele sufletelor, pe cand altele vor aduce dupa sine „promovari”, intrucat intelegerile prevazute in contract nu includeau si adversitatile ce depasesc cu mult ceea ce au ales. Prin gratie divina, ultimul grup mentionat va primi credit karmic complet pentru acea viata, ceea ce inseamna ca, in Nirvana, isi vor incheia experientele alese si vor merge mai departe, intr-un taram ce corespunde evolutiei lor spirituale, in loc sa experimenteze lectiile karmice neterminate in alta parte, intr-o alta intrupare din ce-a de-a treia densitate.

Va spun despre starea actuala a lumii astfel incat sa fiti pregatiti din punct de vedere spiritual si emotional pentru provocarile ce apar in timp ce ultima faza de polaritate de pe planeta voastra se manifesta. Va rog sa intelegeti ca nu exista nici un motiv pentru a fi descurajati ori pesimisti; nu este un pas inapoi in accelerarea de lumina ce propulseaza Pamantul pe calea sa de inaltare. Subliniem inca o data importanta vitala de a ramane fermi in lumina si de a adauga sentimentul de rabdare, ce va reprezenta aliatul vostru din timpul progresului ce voua nu va este evident.

Mama, stiu ca exista multe intrebari legate de cele intamplate in cadrul guvernului SUA, iar acum este un moment bun pentru a raspunde la acestea pe larg, specificand pentru inceput ca schimbarile aflate in desfasurare, dar care nu sunt inca vizibile, au loc peste tot in lume, nu doar in Statele Unite, acolo unde restul lumii se uita pentru a afla indicii pentru propriul viitor. Nu putem specifica o data anume pentru caderea administratiei Bush sau a altor regimuri opresive, intrucat fortele intunecate ce influenteaza aceste marionete de pe Pamant sunt reintarite in credinta lor de catre frica larg raspandita a situatiei din Orientul Mijlociu – revolta musulmanilor si potentiala extindere a frontului de lupta si in Iran – insa noi detinem avantajul cunoasterii „viitorului” din continuum, acolo unde caderea dura a presedintelui Bush, a celor mai apropriati sustinatori ai sai si a altor lideri mondiali alimentati de intuneric s-a realizat deja, la fel ca si abolirea legilor injuste si sfarsitul nedreptatilor din domeniul juridic si de drept.

Pana si mass-media conventionala – care, la nivel mondial, inca este controlata in mare de parte de Illuminati – relateaza unele dintre acuzatiile bine documentate impotriva lui Bush si a altor lideri mondiali, cat si proteste impotriva legislatiei vechi, noi si restrictive. Fortele intunecate – acel camp de forta puternic si vast din univers – inteleg ca sfarsitul influentei lor pe Pamant, chiar si in acest moment, se erodeaza rapid. Dat fiind ca predarea nu sta in firea acestui tip de energie, numai intensitatea crescuta de lumina ii poate infrange prezenta – si tocmai aceasta se intampla in prezent.

Va repet ca inaltarea Pamantului in afara ghearelor intunericului este asigurata; fiecare dintre voi este responsabil pentru propria calatorie. Mama, voi continua prin a raspunde la intrebarile de pe lista ta cu privire la grijile pe care si le fac oamenii in ceea ce priveste daca se afla sau nu pe „calea cea buna”, pentru a insoti Pamantul. Va gasiti pe „calea cea buna” atunci cand stiti ca sunteti o parte din Dumnezeu, ca sufletul vostru este etern si ca nu sunteti separati de Dumnezeu, sau de alt suflet din univers; atunci cand stiti ca iubirea este cea mai puternica energie din univers; cand ramaneti fermi in viziunea voastra a unei lumi de pace, unde toate sufletele traiesc in armonie; cand va impartasiti voit si cu generozitate resursele; cand vedeti lucrarea intunericului si nu ii judecati pe aceia care au cazut sub influenta sa; cand simtiti compasiune pentru cei ce se tem si sufera, insa nu va cufundati, la randul vostru, in sentimente de disperare si frica; atunci cand va oferiti deschis ideile, dar nu le impuneti asupra celorlalti; cand va ascultati vocea sufletului, fiind atenti la masajele constiintei si avand incredere in intuitia voastra; cand respectati toate formele de viata drept creatiile lui Dumnezeu; cand vedeti frumusetea Naturii si, in clipe de tristete, ii permiteti acelei frumuseti sa va ridice starea de spirit; cand traiti mai mult conform inimii voastre, acolo unde se exprima sufletul, si nu calauziti de calcule mentale.

Aceasta nu este neaparat o lista completa si nu am oferit-o ca pe ceva obligatoriu, ci doar ca pe o indrumare, pentru a va reasigura pe aceia dintre voi care va recunoasteti in aceste atitudini, ca va gasiti, intr-adevar, pe „calea cea buna”.

Iar acum, suflet drag, te rog sa alegi urmatoarea intrebare.

S: Mai intai, doresc sa-ti multumesc pentru toate aceste explicatii. Primesc intrebari despre anti-Christ, iar altii pun intrebari oarecum legate de acest subiect: Maitreya este o reincarnare a lui Iisus? Baietelul din Nepal este reincarnarea lui Buddha? Avatarurile sau/si maestrii inaltati se reincarneaza acum pentru a ajuta la procesul de inaltare al Pamantului?

MATEI: Ma bucur ca au fost puse aceste intrebari, astfel incat sa pot clarifica conceptiile gresite pe care le denota. „Anti-Christul” este un termen creat pentru a induce teama ca o persoana ce se da drept Iisus in cea de-a „doua venire” a sa este, in realitate, Satana, venit sa-i tradeze pe adevaratii crestini – asa cum se vad pe ei insisi credinciosii fundamentalisti ai Bibliei – si sa saboteze „mantuirea”. Existenta unui puternic camp energetic de negativitate nu este cunoscuta de catre credinciosi, ceea ce reprezinta un alt scop al planului intunecat. Asadar, mai corect este sa spunem ca „anti-Christul” se refera la fortele intunecate a caror obiectiv este acela de a captura sufletele prin frica si ignoranta.

Maitreya nu este o reincarnare a nici unui suflet; el reprezinta propria energie sufleteasca de lumina superioara din taramul christic – taramul cel mai apropiat de Creator – acolo unde sufletule care s-au incarnat ca Iisus si Buddha si-au avut si ele inceputul. In prezent, nimeni de pe Pamant nu este unica intrupare a energiei christice. Totusi, acea puternica forta de iubire a infuzat Pamantul cu puterile sale vindecatoare si este disponibila oricarei fiinte de pe planeta, care accepta lumina. La fel este si in cazul sufletelor pe care le numiti avataruri si maestri inaltati; nu trebuie sa preia intrupari pamantesti pentru a va inspira, ridica, calauzi si motiva prin lumina pe o care o trimit constant catre planeta voastra.

S: Iti multumesc pentru clarificarile facute – poate ca mai este nevoie de una. Intr-o afirmatie scurta din prefata unei carti, cineva a scris ca „timp de milioane de ani, aproximativ 8% din univers s-a aflat sub controlul predominant al puterilor intunecate, din cauza unui cancer spiritual inexplicabil ce a invadat acest univers, din exterior; de-a lungul istoriei, oamenii au fost afectati de aceasta boala; Dumnezeul Creator suprem a fost exclus din aceasta sectiune a universului, timp de milioane de ani; desi ghizii nostii superiori si Maestrii au infruntat aceasta putere, noi nu am putut sti acest lucru, intrucat ar fi fost demoralizator pentru majoritatea dintre noi; iar acum adevarul poate fi spus, deoarece fortele de lumina au intrat, in sfarsit, in ofensiva, pentru a opri raspandirea acestui cancer”. Te rog sa comentezi putin cele scrise.

MATEI: Nu imi place sa-mi dau cu parerea in legatura cu ceva scris intr-o carte despre care nu stiu nimic in afara de acele cateva comentarii, insa, privitor la cele spuse mai sus, stiu ca detin ceva adevar. Puterile intunecate pot fi asemanate cu un cancer spiritual; aceasta energie a intrat, intr-adevar, in acest univers. „Boala” este o descriere apta pentru efectele controlului intunecat, ce ies la lumina, la propriu, sub forma revelatiilor ce dezvaluie istoria de minciuni si coruptie de pe Pamant – iar acest adevar, fireste, ii va demoraliza pe multi.

Cu toate acestea, NICIODATÃ Creatorul – fiinta suprema a cosmosului – sau Dumnezeu – fiinta suprema a acestui univers – nu au fost exclusi din NICI o parte a acestui univers. NICIODATÃ, in toate civilizatiile din istoria planetei voastre – eoni despre care masele nu stiu nimic in mod constient – nu au fost toate sufletele „afectate”. Intotdeauna unele dintre ele au stiut de Sinele lor Divin si nu au fost niciodata tentate sa raspunda chemarilor sirete ale intunericului. Fortele de lumina au luptat INTOTDEAUNA cu fortele intunecate din acest univers – doar atunci cand sufletele au refuzat ajutorul luminii, aceste fiinte s-au abtinut. Nu pot spune ca 8% din univers nu se afla sub controlul intunericului, dar daca acesta ar fi adevarul, atunci, in fata celor 92 de procente de lumina, contingentul intunericului ar fi preferat sa se intoarca de mult inapoi, decat sa se lupte cu o asemenea intensitate.

S: Iti multumesc! Inca un comentariu inaintea urmatoarei intrebari – cineva a scris ca nu toata sarea de mare, chiar si cea din magazinele naturiste, nu contine aceleasi ingrediente, astfel ca ar fi intelept sa intrebam un vanzator care stie ce sortiment este mai bun din punct de vedere calitativ. Urmatoarea intrebare are un aport energetic diferit, ceea s-ar potrivi in acest punct al mesajului: „Este adevarat ca energia ramane in hainele imbracate de bebelusi si copii, astfel ca purtarea articolelor de imbracaminte care au apartinut altcuiva nu este o idee atat de buna?”

MATEI: Da, este o intrebare buna, intrucat este adevarat, energia fostilor posesori ramane impregnata in aceste articole, desi nu atat de puternic incat sa-i afecteze pe noii „proprietari”. Emanatiile celor care au contribuit la construirea unei case, a unei masini, la fabicarea unui articol de imbracaminte, a unei unelte, carti, a unei mancaruri sau a orice altceva folosit in comun, lasa urme energetice care, de obicei, sunt neutre – adica, in afara de intentia producatorului de a face o treaba buna. Ganditi-va la multiplele surse de energie prezente in cazul mobilei din anticariate sau din cladirile vechi, de la proiectanti la constructori pana la succesiunea de proprietari, si mai ales la energia din creatiile artistice ce sunt foarte mult pretuite si pastrate ca posesiuni de mare valoare.

Energia din cladirile bantuite este o alta chestiune – in acele cazuri, pot exista neplaceri si chiar o intentie daunatoare, cu emanatii energetice pe care altii le pot simti, iar uneori vedea sau auzi. Energia imprimata in obiecte folosite pentru ritualuri sau blesteme voodoo este trimisa in mod cert cu intentia de a vatama, sau de a desface un blestem anterior.

Dar in ceea ce priveste imbracamintea pentru copii, unica urma energetica nedorita pe care mi-o pot imagina poate veni din partea cuiva care nu doreste sa dea mai departe acel articol de imbracaminte si care se opune vehement acestui obicei.

S: Bine spus, Mash! Am primit aceasta intrebare prin email cu cateva luni in urma, dar am descoperit-o de abia acum. „Care este rolul Comunitatii Findhorn si cum poate ea servi mai bine planeta in aceasta perioada de tranzitie?"

MATEI: Intampin cu placere aceasta ocazie de a mentiona bucuria si recunostinta pe care le simtim cu totii in aceasta pozitie, pentru lumina ce a fost generata treptat, timp de decenii, de catre Comunitatea Findhorn. „Rolul” si serviciul lor adus planetei sunt, pur si simplu, acelea de a face in continuare ce au inceput deja sa faca. Ceea ce a inceput in Scotia ca un proiect mic, dar dedicat – de a trai in comuniune cu Natura – s-a transformat intr-un efort de renume mondial, ce are la baza principii spirituale. Cuplul care a initiat proiectul este format din doua suflete foarte evoluate, venite in aceasta lume cu o inspiratie care, mai tarziu, s-a materializat. Speram ca cititorii care n-au luat cunostinta de Comunitatea Findhorn, sa se simta motivati sa afle mai multe despre scopul infiintarii sale, despre a trai in armonie cu Natura – fapt ce imbogateste nemasurat toate formele de viata de pe Pamant.

Mama, iti faci griji in privinta spatiului pe care il avem la dispozitie, iar cele spuse sunt o incheiere minunata pentru mesajul nostru. Adaug doar iubirea constanta si ajutorul acordate in spirit de toate fiintele de lumina – suntem alaturi de voi in fiecare clipa si fiecare pas pe care il faceti in calatoria voastra, din aceasta perioada de schimbari profunde ce aduc tot mai multa pace in lumea in care traiti.

Suzanne Ward
Original Site: www.matthewbooks.com
Email: suzy@matthewbooks.com

(ii multumim Dariei Vasilescu)

By courtesy of Monica Visan
site: www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb