Persoane interesate

sâmbătă, 1 august 2009

JANUARIE 19, 2006

Cu iubirea divina a universului si amintindu-va de multimea de fiinte de lumina ce se afla langa voi, Matei isi ia ramas bun...



Acuzarea lui Bush a fost notificata; corpurile vindecate in densitatile superioare; SIDA; obezitatea privita in contextual spiritual; John Lennon si Martin Luther King; intamplarile din somn, visele



S: Buna, dragul meu!



MATEI: Calde salutari, Mama, si iti multumesc ca ai amanat ceea ce aveai de facut pentru a-mi primi mesajul. Dupa cum ti-am spus, voi incepe direct, intrucat se produc schimbari semnificative ca rezultat al energiei colective intense redirectionate problemelor mondiale serioase, care, dupa pauza facuta de sarbatori, primesc din nou atentie. Unele intamplari sunt binecunoscute, cum ar fi cazurile in care femeile sunt alese ca presedinti ai natiunilor lor si declaratiile unor figuri politice si din diverse corporatii ce intaresc convingerile altora, dar eu vorbesc in principal de intamplarile din spatele cortinelor si de unele care sunt relatate prin rapoartele de pe Internet, dar nu prin sursele obisnuite ce furnizeaza stiri.

Acuzarile aduse impotriva presedintelui Bush si a catorva persoane din cabinetul si administratia lui au fost notificate. Acesta reprezinta un pas important din acest lung proces de investigare si organizare de dovezi irefutabile pentru a justifica aceasta masura legala de inlaturare a acestor persoane din functiile lor. Vor face orice pentru a evita procesul, asadar, nu va asteptati sa vedeti rezultate imediate, ci fiti incurajati la aflarea vestii ca avantul energetic din timpul perioadei de pregatire a determinat un salt gigantic inainte prin furnizarea documentelor.

Iar acum, Mama, continua tu cu intrebarile alese de tine.



S: Iti multumesc. Aceasta intrebare se refera la corpurile receptive la lumina ale oamenilor in clipa cand Pamantul va ajunge in cea de-a patra densitate – ce se intampla cu aceia care sunt bolnavi, paralizati sau le lipsesc membre?



MATEI: O intrebare excelenta! In perspectiva voastra tridimensionala pragmatica a „solidelor” nu percepeti corpurile ca fiind energie ce vibreaza la diferite frecvente, insa exact aceasta este realitatea in cazul lor si a orice altceva din existenta universala. Frecventele din planurile mai subtile le va permite celulelor corpurilor afectate in prezent de conditiile mentionate sa fie reorganizate, regenerate si reintinerite, astfel ca deplinatatea formei si sanatatea sa fie restabilite la cei a caror contracte de la nivel sufletesc o cer. In cazul in care contractele solicita moartea fizica inainte ca Pamantul sa ajunga in planurile superioare, este alegerea acelui suflet. In cadrul acestor doua categorii de posibilitati ii pot adauga pe cei cu psihicul traumatizat in urma experientelor avute. In majoritatea cazurilor, vindecarea sau cresterea unor noi membre nu va fi instantanee, ci mai degraba un proces initiat de persoana in cauza si asistat de terapeuti instruiti in tehnicile folosite de civilizatiile avansate.



S: Iti multumesc. Alt cititor ar dori sa faci un comentariu asupra SIDA si a viitorului pe care il au oamenii cu aceasta boala; de asemenea, este adevarat ca s-a descoperit un tratament, dar este ascuns folosului si cunoasterii publice?



MATEI: Pe langa faptul ca oamenii ce au SIDA se incadreaza in cele doua categorii pe care le-am mentionat, pot spune ca aceasta boala creata in laborator reprezinta cea mai reusita metoda dezvoltata de fortelor intunecate in ultima jumatate a secolului de a reduce populatia lumii. Bineinteles, virusul nu a venit de la maimutele de pe un continent diferit de acela unde primii pacienti cu SIDA au fost diagnosticati la putina vreme dupa ce fusesera infectati cu acest virus. Nu exista nici o prevedere care sa le permita extraterestrilor sa-l neutralizeze, asa cum au facut recent in cazul virusului SARS si al virusului gripei aviare, pentru a-l impiedica sa creeze mutatia ce a dus la o situatie de contagiune pentru omenire. Multe suflete, constiente de cursul distrugator al bolii SIDA, aleg sa o experimenteze ca pe o lectie karmica foarte concentrata care sa le permita sa-si incheie lectiile din cea de-a treia densitate si sa evolueze spre a patra.

Intotdeauna se dezvolta si un tratament pentru astfel de boli create de om. Varful intunericului ii considera dispensabili pe acesti oameni de stiinta, insa cercetatorii nu se vad astfel, si nici cei dragi la care tin – asadar, mijloacele prin care se pot stopa daunele create de acest virus le sunt cunoscute. Mai mult, diagnosticarea cu HIV nu inseamna ca va urma imediat SIDA, insa tratamentul prescris in mod cert dezvolta aceasta boala, la fel cum medicamentele pentru tratarea simptomelor SIDA determina in mod cert moartea fizica. Spun „in mod cert” deoarece unele persoane care au optat pentru a renunta la tratamentul medical conventional s-au insanatosit complet prin metode alternative. In aceasta situatie, este o chestiune de intelegere facuta inainte de nastere, intrucat acele persoane asculta cu atentie si iau in seama mesajele sufletelor lor care le spun sa adopte acea directie terapeutica si sa se recupereze.

Da, SIDA a afectat milioane de oameni care nu „s-au inscris” pentru a o experimenta si, exact asa cum multe mii de persoane mor in inundatii si cutremure create de mana omului inainte de a-si fi incheiat prevederile din intelegerile facute, li se ofera credit karmic total, astfel incat sa poata evolua spre urmatorul nivel de crestere spirituala. Totusi, in raspandirea acestei boli exista si factorul emisiei de compasiune, al contributiilor financiare pentru cercetare si ajutor direct, mai sunt echipele medicale ce ingrijesc pacientii cu SIDA si cei care au grija de copiii orfani, multi dintre ei prezentand aceeasi boala. Lumea voastra este afectata in continuare de polaritate, insa influenta intunecata din toate domeniile se diminueaza cu rapiditate, intrucat lumina creste permanent in intensitate.



S: Te rog sa explici cum, mai precis, este oferit acest „credit karmic total”.



MATEI: Buna intrebare, Mama! Este ca aparitia brusca a soarelui de dupa un nor, care isi trimite razele printr-o fereastra a mintii. Este transmiterea cunoasterii adevarurilor universale in masura in care constiinta persoanei respective poate primi. In aceste momente de gratie divina, descoperirea adevarului universal apare rapid, si nu peste multe vieti de care ar fi avut nevoie sufletul pentru „a intelege”.



S: Inteleg. Multumesc. Urmatoarea intrebare ma intriga: Care este semnificatia spirituala a luarii in greutate/obezitatii in lumea dezvoltata?



MATEI: In primul rand, aceasta intrebare a fost pusa de o persoana cu o gandire profunda, intrucat acest aspect implica mai mult decat variatii de dieta si proprietati fizice ale unui corp, si este, intr-adevar, de natura spirituala. Starea actuala de obezitate in tari imbelsugate versus emaciere in tarile unde masele de oameni traiesc la limita nivelului de subexistenta este un alt exemplu al polaritatii din densitatea a treia, ce va disparea in planurile energetice superioare. Spre deosebire de multe circumstante sau conditii ce par sa provina din situatii ce se afla complet in afara controlului cuiva, obezitatea va apare ca fiind o chestiune de alegere. Si, la nivel sufletesc, chiar este – echilibreaza o viata, sau poate multe vieti, de lipsuri ce se sfarseau, adeseori, prin infometare sau boli cauzate de subnutritie.



S: In mod cert este o cu totul alta perspectiva. Da, Matei, dat fiind ca cei obezi intampina atat de multe greutati de care cei slabi nu au parte, nu inteleg de ce ar alege un corp de marime mare, in loc doar de a manca bine pentru a compensa acele vieti in care au avut lipsuri.



MATEI: Asta deoarece nu gandesti atat de profund in acest caz pe cat ar trebui, Mama. Toate inconvenientele, dificultatile, bolile si, da, oprobriul social, sunt lectii alese in aceasta perioada de sanse karmice concentrate, pentru a dobandi echilibrul prin experientele din cea de-a treia densitate, astfel incat aceste suflete sa poata trece spre urmatoarea etapa din evolutia lor spirituala.



S: Banuiesc ca absolut orice, indiferent de cat de lumesc ar parea, are o importanta la nivel spiritual.



MATEI: Orice este lumesc, si anume din lume, reprezinta exact ceea ce ai venit sa experimentezi in scopul de a dobandi intelepciune si evolutie spirituala – sau nu, conform alegerilor facute prin liber arbitru.



S: Mai departe – care a fost scopul mai inalt al mortii subite a lui John Lennon pentru karma lui, a familiei sale si pentru lume?



MATEI: Din cand in cand, un suflet este recunoscut pentru valoarea spirituala pe care a adus-o in lume, iar John Lennon este un astfel de suflet. Versurile si muzica lui i-au reflectat lumina, care, privita din pozitiile noastre mai inalte, era ca un soare stralucitor a carui raze s-au raspandit in jurul globului, atingand oameni care nici nu auzisera de el – atat a fost de puternic impactul pe care l-a avut asupra Pamantului energia sa de pace si iubire. Nu, nu-l echivalez cu mesagerii maestrii a caror invataturi au devenit baza – baza intentionat distorsionata – pentru religii; spun doar ca, atunci cand intensitatea rara a energiei iubirii, ce poate veni doar din partea unui suflet foarte evoluat, se incarneaza, efectele sunt memorabile si au un astfel de impact.

Dat fiind ca intrebarea despre influenta lui Martin Luther King asupra omenirii este similara, permite-mi sa continui, incluzandu-l in micul cerc de oameni a caror misiune fost sa apere pacea si iubirea, cu o asemenea profunzime, incat lumea nu a putut decat sa inainteze in saltul de lumina pe care viata acestor persoane l-a impartasit intregului Pamant.

In ceea ce priveste karma, acesti doi oameni si-au ales misiunile, ce au adus un beneficiu aproape inestimabil Pamantului, si le-au indeplinit pana la ultima litera a contractului lor. In intelegerile dinainte de nastere, familiile au cazut de acord in privinta misiunii lor ce necesita plecarea subita a iubitilor lor membri. Va veni si ziua cand drama si suferinta nu vor mai fi necesare pentru ca toti cei de pe Pamant sa inteleaga ca dorinta pentru pace si iubirea de viata, in toate formele sale, se nasc odata cu sufletul nemuritor.



S: Mi-as fi dorit sa spui ca „va veni in curand”.



MATEI: Mama, atunci cand spun asta, vrei sa-ti specific si o data anume, asa ca lasa-ma sa spun ca in „Pamantul viitor” ziua aceea a venit deja.



S: Bine, dragul meu. Urmatoarea intrebare este: Ce se intampla cand dormim; unde mergem si ce facem; pe cine putem vizita; si orice altceva ne poti spune ca sa fie de interes pentru noi toti in aceasta privinta?



MATEI: A! O explicatie detaliata s-ar intinde cu mult peste ceea ce multi dintre voi v-ati imagina, dar este necesara pentru intelegerea raspunsurilor mele la aceste intrebari si, da, se incadreaza in „orice altceva care sa fie de interes pentru noi toti”. Asadar, pentru inceput voi parafraza ceva ce este foarte posibil sa mai fi auzit: Nu sunteti o fiinta fizica cu un suflet; sunteti un suflet care aveti o experienta fizica aleasa. Si nu doar o singura experienta fizica, ci o multitudine, simultan atat in taramul fizic, cat si in cel dezintrupat, sau spiritual; si, in functie de statutul evolutiv al sufletului, acele alte vieti pot exista in orice numar de locuri si civilizatii din univers.

Dar haide sa rezumam toate acestea la persoana „tu” – unica pe care o stiti constient. Va creati corpul prin alegerea parintilor care sa va furnizeze genele, dar si influente de mediu, astfel ca forma, trasaturile si culoarea pielii, alaturi de sanatatea, inteligenta, statutul social si financiar si educatia ce va dezvolta talentele si aptitudinile pentru meseriile voastre sunt selectate de voi.

Acum voi explica diferenta dintre aspectele unui suflet si aspectele „personajului” – acel „tu” ce se distinge prin personalitate, interese, interactiuni, atitudine, obiceiuri, infatisare si asa mai departe – comportamentul dobandit si rezultatele alegerilor facute prin liber arbitru. Sufletul este vizibil prin caracter si, in functie de cantitatea de lumina din suflet, ii transmite personajului sau un simt al onoarei si de a fi demn de incredere; capacitate nelimitata de a iubi; intuitie; instinct; aspiratii; bunatate radianta, sau evlavie; constienta; inspiratie; si cunoastere totala ca este o parte din Dumnezeu. Lucrand in tandem, sufletul si constiinta ta sunt acel „tu” al imaginii de sine si al felului in care te percep ceilalti. Pot fi pareri foarte contradictorii, dar acest lucru nu modifica faptul ca nu exista separare intre „tu constient” si sufletul tau si toate celelalte sine ale sufletului ce au diferite experiente. Poate ca prin sedinte de regresie a vietilor trecute sau poate chiar prin cunoastere constienta, unii dintre voi va cunoasteti unele personaje ale sufletului vostru.

Intrucat puteti percepe viata doar ca trecut, prezent si viitor, ne referim la vietile voastre multiple in acesti termeni lineari, dar, in continuum, TOATE experientele alese de suflet au loc printr-o serie de evenimente ce reflecta alte ere ale istoriei voastre consemnate si eoni dinaintea primelor inregistrari de care ati luat cunoastere. Senzatiile de déjà vu, fobiile inexplicabile, sentimentul ca „apartineti altui loc”, caracteristicile puternic inradacinate pe care nu le puteti controla – toate acestea reprezinta legaturi cu alte personaje ale sufletului vostru si ale lor cu voi, prin memoria celulara pe care cu totii o aveti. Iar legatura nu se opreste la personajele multiple – va face legatura cu alte suflete, fiindca toti sunteti parti din Dumnezeu. Acest colectiv inseparabil poate fi numit cunoastere innascuta, constiinta de masa, constiinta universala sau Totul, Unimea a Tot ce Este.

In acest context, pot vorbi despre nenumaratele alegeri ale sufletului atunci cand corpul se afla in stare de somn. Sufletul poate ramane cu corpul, daca exista vreun risc ca, din cauza conditiei fizice fragile, trupul nu ar supravietui cu propria forta vitala daca n-ar fi reintarita prin energia sufletului. Ar putea alege sa ramana in corp si cand exista riscul intrarii unui suflet de baza determinat si care sa incerce sa domine personalitatea – amintiti-va, personalitatea pe care o considerati drept „eu”, este o parte a corpului, nu parte a sufletului – sau chiar sa-l impiedice pe sufletul rezident sa re-intre.

Este posibil ca doua suflete, sau chiar fragmente de suflet, sa locuiasca in acelasi corp. In astfel de cazuri, atunci cand un al doilea suflet sau un fragment intra, de obicei se observa o schimbare brusca in comportamentul acelei persoane; sau, daca „dubla domiciliere” are loc cand trupul este foarte tanar, acest lucru ar putea fi interpretat drept comportamentul „anormal” al copilului. Ambele cazuri pot duce la diagnostice medicale false, deoarece aceste situatii nu sunt boli mentale pe care sufletul ar putea alege sa le experimenteze. Termenul de „posedare” este mai exact, intrucat entitatile ce invadeaza corpul au o vibratie scazuta, iar posedarea oricarui trup pentru a experimenta incarnarea este scopul lor; aceste incidente nu fac niciodata parte din contractele sufletului.

Invadarea se imbina cu sentimente de frica, ceea ce reprezinta o forta energetica marita si o usa larg deschisa pentru entitati inferioare perseverente pentru a intra si ramane pana cand o forta de energie si mai puternica le alunga. La cererea sufletului initial, suflete luminate ajuta in procesul de alungare, avand intotdeauna intentia de a transmuta energia „intunecata” a invadatorului in lumina si, prin urmare, sa o readuca la stadiul de lumina initial – la starea de INTREG de unde iti are originea sufletul. Poate va reamintiti ca in mesajele anterioare am spus ca lupta dintre fortele luminii si ale intunericului se duce pentru SUFLETE. Scopul intunecat este acela de a le captura; scopul luminii este de a le ilumina si elibera.

Da, Mama, vad ca, din nou, spatiul ne limiteaza, astfel ca voi incheia rapid, intrucat celelalte idei pot fi exprimate pe scurt, dar cu claritate.

Mult mai numeroase, iar pentru fiintele de lumina infinit mai placute, sunt calatoriile spre orice alt plan energetic in care stadiul evolutiv ii permite sa ajunga. Sufletul ii poate vizita pe cei dragi, inclusiv alte personaje, din Nirvana sau din alte lumi unde experientele pot fi traite in corp fizic sau in spirit. In acele lumi, sufletul poate merge la sau preda cursuri din orice domeniu imaginabil al adevarurilor spirituale, sau poate primi instruire tutelara pentru a-l ajuta in evolutia proprie. Luptatorii cu experienta se pot alatura luptelor luminii contra intunericului din campurile de forta din spatiu. Iar, adeseori, visele voastre sunt, de fapt, amintiri ale astfel de ocazii sau alungarea unor suflete invadatoare, care au fost traduse de mintea tridimensionala in scenarii ce pot fi derutante, dar care pot fi acceptate mai usor decat realitatea.

Voi inchide acum rapid prin a spune ca sufletul vostru a ales sa fie acel „tu” pe care il cunoasteti constient, intrucat, prin cunoasterea deplina a acestei perioade monumentale din univers, a stiut ca unicitatea voastra este necesara pentru a ajuta Pamantul in procesul sau de inaltare. Cu iubirea divina a universului si amintindu-va de multimea de fiinte de lumina ce se afla langa voi, Matei isi ia ramas bun.



Suzanne Ward
Site: www.matthewbooks.com
Email: suzy@matthewbooks.com

(ii multumim Dariei Vasilescu)
By courtesy of Monica Visan
site: www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb