Persoane interesate

sâmbătă, 1 august 2009

FEBRUARIE 18. 2006

Intentia tuturor sufletelor din „sfere inalte” care va vorbesc prin mesageri este de a va oferi ajutor, sa va pregatiti din punct de vedere spiritual pentru schimbarile fara precedent care vor veni.S: Buna, draga, am informatia ce mi-ai cerut-o si sunt gata sa preiau mesajul.M: Multumesc, mama. O sa intelegi de ce este necesara aceasta editie speciala de mesaje. Tu si oamenii cu care ai vorbit au trait in aceste cateva zile intruziuni ale celor „negri”, asta se intampla pe tot Pamantul si ma face sa trec de la mesaje obisnuite la cele speciale. Importanta mesajului este mare, cu atat mai mult, prioritatea mea este sa ofer informatii pentru a ajuta sa va pregatiti spiritual pentru schimbarile care sunt si care vor mai veni.Nu aveti cum sa stiti de intrari bruste care nu sunt vizibile, evidente si ceea ce este vizibil poate parea intunecat. O proiectie care apare chiar intre lucratorii in lumina este faptul ca ar putea trece ani pana la „destinatie” sau chiar mai rau in lumea voastra nu poate fi determinat, si in opinia celor pesimisti pragmatici este prea tarziu pentru a ajunge la ceva. Toate au fost fixate bineanteles si asta va deveni mai profund decat va imaginati.S-ar putea spune ca e si o „veste” buna si „una rea”, pentru ca fortele intunecate stiu ca timpul lor s-a terminat. Ei nu mai pot detine Pamantul si oamenii lor sunt limitati in negativitatea celei de-a 3-a densitati asa cum au intentionat, si stiu ca alte incercari de atentate masive spre a crea haos vor fi oprite de forte extraterestre. Batalia de-a lungul anilor dintre cele doua forte este pentru suflete. Consecvent, raurile de energie ale intunericului lovesc pentru a se infiltra in cat mai multe suflete posibile, in loc de a profita de „fereastra” in care pot ridica pe altii in lumina.S-ar putea spune ca marile incercari vor fi in lunile ce vor urma, guvernele pot lua masuri mai opresive. Nu – aceste situatii, impreuna cu conducatorii de state care vor „tine” la putere, folosind diferite forme de intimidare, vor fi rezolvate de Legile Universale. Cea mai mare incercare va fi a oamenilor care se vor revolta impotriva Adevarului care va fi revelat in legatura cu originea si scopul religiilor. Religia formeaza sistemul de gandire a miliarde de vieti, si reactia majoritatii va fi de respngere a revelatiilor, altfel daca vor fi acceptate va zdruncina temelia vietilor lor.Ce-ai simti daca s-ar dezvalui dintr-o data in lumea intreaga, lucruri de factura aceasta:

- dupa moarte urmeaza o eternitate in rai sau iad.

- singura legatura intre tine si oricare persoana este legatura de familie sau de prietenie.

- singura civilizatie din Univers este pe Pamant.

- cand vorbesti cu Dumnezeu, daca auzi un raspuns este de la Satan.

- daca crezi altceva decat aceasta, atunci intreaga ta viata se bazeaza pe minciuna.

Tu stii ca nu este adevarul tau, si ca intreaga ta fiinta il va respinge. Celelalte miliarde de oameni care o gandesc la fel nu stiu ca sunt pacaliti de „negri”. Daca vor face calatoria cu Pamantul spre densitatile mai mari, educarea lor pentru a afla adevarurile universale vor fi esentiale si dureroase. Pentru multi va fi foarte greu sa traiasca intr-o lume in care „anti-Cristul” a luat in stapanire planeta.Intentia tuturor sufletelor din „sfere inalte” care va vorbesc prin mesageri este de a va oferi ajutor, sa va pregatiti din punct de vedere spiritual pentru schimbarile fara precedent care vor veni.

Unele canale s-au inselat. Sursele lor nu erau cine spuneau ei ca sunt. Ele erau surse care intentionau sa creeze frica si confuzie.

Aceste adevaruri, deasemenea vor iesi la lumina, dar in acelasi timp, dezinformarile trimise prin canale bine intentionate, genereaza valuri de energie de frica si confuzie printre mase de oameni care nici macar nu au vazut aceste mesaje sau alte mesaje de la surse „inalte”.

Multe persoane de pe Pamant sunt manipulate de aceste energii negative in conflictele lor cu cele pozitive. Pe langa frica, acestor persoane li se va inrautati situatia, nu vor intelege ce li se intampla. Vor fi derutati si speriati de licariri telepatice, anomalii fizice, schimbari de stari rapide si pentru unii o viata agitata si chiar stari mistice cu senzatii ca nu apartin Pamantului. Multi au ajuns sa ia medicamente legale sau ilegale ca sa scape de aceste stari, dar ei nu stiu ca de fapt aceste simptome au fost amplificate. Suflete din „sfere inalte” au trimis mai departe lumina tuturor, chiar daca aceasta este primita sau nu, si aceasta cadere va fi ultima incercare a „negrilor” sa iasa in fata.Eu nu vorbesc de morti „in masa” nici de suflete recalcitrante care au ales in cunostinta de cauza intunericul, si la persoanele vulnerabile la atacurile intunericiului – la nebunia lui.

Acestea sunt cele care sunt in confuzie, ignoranta, frica, cei care incearca sa scape de droguri, nou trezitii, si cei neluminati.

Am sa va explic cum sa identificati atat sufletele negre cat si cele manevrate de entitati negre:

· persoanele manevrate(care nu-si dau seama) NU SUNT suflete negre, dar sunt mai usor influentate de acestea. Printre acestia sunt membrii familiei tale, prieteni, colegi de servici, vecini, personal medical, profesori, toate categoriile de oameni. Da, ii poti ajuta trimitand dragoste si compasiune catre ei, dar nu lasa emotiile tale sa fie afectate in mod negativ de energiile joase care opereaza prin ei. Intunericul vrea cu disperare sa cazi in capcana si ei sunt in cautare de suflete luminate sa le „doboare”. „A fi-n lumina”, este principala tinta pe care o cauta cei negrii si cel mai mare triumf al lor este sa scoata un suflet din lumina.Te rog sa intelegi asta, si sa nu judecam sufletele acum, mai mult decat inainte. Pot fi in ultima faza a completarii karmice si pot avea un destin sa stapaneasca inclinatii „negre”, si urmatorul nivel ales pot imbratisa lumina si sa ajunga gradat in Nirvana.

Dar s-ar putea sa nu fie asa, totusi gradul de innegrire este individual si nu reprezinta o problema, nu este necesar sa-i evaluam. Problema este doar sa recunoastem sufletele negre si persoanele prin care entitatile negre se manifesta. Ghidarea este pentru protectia voastra. INTUNECAREA este contagioasa si imunitatea consta in a sti cum acestia opereaza, sau sa le recunoastem tintele lor.Persoanele pe care le stiti si le iubiti raspund la emanatiile de lumina ale voastre si din afara planetei Pamant. Dar acceptarea este alegera individuala a fiecaruia – fiecare poate alege numai pentu el, nu si pentru altii. Trebuie sa fii pregatit sa ramai in lumina chiar daca cei dragi aleg sa plece, sau conform contractului sau, sa nu aleaga sau sa accepte revelatiile care vor veni. Voi stiti, ca daca este prea tarziu, vor reveni, si vor avea o noua sansa sa creasca in lumina.Alta optiune ar fi sa nu-si schimbe convingerile de-o viata si chiar sa lupte pentru ele, si multi vor face asta. Trebuie sa stiti asta ca sa va intariti spiritual nu sa introducem frica !

La nivelul sufletului ati ales aceste timpuri pentru ca ati mai experimentat sa va „descurcati” cu populatii revoltate, in reeducarea celor ce vor sa asculte si aceste experiente vor apare la timpul potrivit.

Astfel ca sa puteti sa distingeti intre cei negri si cei folositi de negri mai eficient, am intrebat-o pe mama, sa adune informatii ca sa va ajute in acest sens.S: Matei, tocmai acum am sa scriu, fara sa dau o forma literara.· Ochii sunt reflectia frecventei sufletului. Pentru a distinge intre suflete inalte si intunecate priviti in ochi. Ochii unui suflet inalt stralucesc, sunt foarte vii, sufletele intunecate au ochii stersi. O persoana cu suflet luminat, poate privi mult in ochii interlocutorului, un om cu suflet negru obisnuit, sau foarte mult intunecat de cei „negri” isi muta mereu privirea, neputand sa intilneasca lumina din ochii tai· Atingeri strategice – Entitatile negre stiu ca ceafa si in partea de jos a spatelui sunt locuri vulnerabile si ele pot intra in energia sistemului. Cineva care va apuca (atinge) in unul sau ambele locuri, NU o face din placere sau amabilitate – intunericul din ei incearca sa se infiltrze in tine. Aceasta nu vine din intelect si nici nu sunt constienti. Este un raspuns automat la influenta neagra care-i manipuleaza ca sa intrerupa curgera energii tale si sa „intre”.· Tonul vocii, alegera cuvintelor, topica conversatiei – ceea ce ne arata ca „negrii”lucreaza printr-o persoana sunt: barfa, sarcasmul, remarcile care ranesc sau sunt laudaroase, critica sau blamare nemeritata, monopolizarea conversatiei, intr-un grup mai mare, insensibilitate fata de ceilalti, conversatii in care se vorbeste foarte tare, obsesii pentru subiecte infricosatoare. Cand asculti pe cineva si nu stii daca vorbeste din „ego” sau din suflet, cereti mental si fiti atenti la reactia voastra imediata – sufletul comunica din instinct, cu constiinciozitate. INTOTDEAUNA sa ascultati vocea sufletui vostru,- NU minte niciodata. Sufletul stie cind sunt minciuni si „alerteaza” instinctul vostru.· Caracteristici – schimbari de comportament; va controla, sau ii va rani pe ceilalti, va tortura animale, furia necontrolata, lacomie, minciuna, insistenta in lucrurile in care numai ei cred, egoism, acestea sunt caracteristici vizibile ale celor care sunt influentati de „negri”. Influenta acestor entitati este evidenta, la cei care inainte nu aveau aceste caracteristici. O cat de neimportanta tendinta a acestor caracteristici sau actiuni duce la „invitarea” celor negri in psihic.· Aura, ca si ochii, sunt ca la mort, fragmentate. Cere sufletului tau sa vezi aura unei persoane, si priveste la 5 cm deasupra capului. Vei vedea doar franturi de culori stralucind, sau doar simboluri geometrice si iti vei da seama, daca cei intunecati sau infiltrat in aura sau nu. La un suflet luminat vei vedea o cruce sau ceva sacru stralucind in aura, auriu, alb, albastru ori prisma din curcubeu, in jurul persoanei. Aura persoanelor intunecate este inchisa la culoare si vei vedea semne care corespund cu opusul la ceea ce voi stiti ca este credinta sau lumina: o mica vipera, o coada care flutura, o cruce inversata, sau o stea sfaramata. Uita-te in jos, la 5 cm in fata, in dreptul picioarelor si vei vedea aceleasi semne in aura.· Alte reactii – Energia celor care genereaza intuneric este „grea” si creeaza senzatii greoaie celor din jur, deasemenea cei luminati simt ca sunt respinsi si unii vor simti ca ii „mananca” pielea. Energia intunecata este parazita. Iti „suge” energia pentru a se incarca. Dupa o astfel de intalnire simti nevoia de multa apa sau chiar zahar ca sa-ti revii. Vei simti chiar o intepenire a chakrelor, asta ca o protectie impotriva energiei intunecate sau iti vei simti ce-a de-a 6-a chakra pulsand. Chakrele intotdeauna actioneaza instinctiv, ca sa protejeze sistemul de baza, si alerteaza corpul prin reactii fizice.· Nivele de „intunecare” – Cei negri ataca pe cei egali lor in lumina (ca energie). Cei cu energie mai putina dintre intunecati, se dau inapoi din fata energiei de lumina mai puternica. Ei nu pot sa se uite sau sa stea langa acea energie. Cu cat o persoana este mai „luminata”, cu atat acea persoana este mai atacata. Testele in lumina incep sa devina tot mai dificile pentru ca sunt atacate de entitati tot mai multe. Sufletele intunecate si persoanele prin care acestea se manifesta, nu au nici o putere asupra celor care stau neclintiti in lumina si stiu ca puterea acesteia este mare; „plasa de siguranta” este in lumina, nu o sursa in afara ei. Toate nivelele de intunecati pot fi infranti prin actiuni ce se pot afla. Inocenta copiilor si a animalelor, fac ca acestia sa simta energiile. Fiti atenti la reactia acestora, la limbajul corpului copilului, cand par suspiciosi sau expresia de frica a lor sau a animalelor, cand incearca sa evite pe cei a caror energie este „intunecata” si simt nevoia sa protejeze si pe altii de aceasta energie.· Protectie – Trebuie sa fiti agresivi impotriva energiilor intunecate. Scrieti si memorati urmatoarele cuvinte care au fost date de Dumnezeu. Aceste cuvinte sunt esentiale pentru ca vibratia lor, va fi protectia voastra. Dupa ce le-ati memorat si le-ati practicat destul de mult, astfel incat sa va vina usor in minte, comanda va veni imediat si automat, ca o senzatie, si rostirea nu va mai fi necesara. Practicati in liniste, in mintea voastra urmatoarele:„In numele lui Iisus Christos, acum comand ca daca nu esti cea mai inalta, mai evoluata forma a constiintei lui Iisus, dispari imediat si nu te mai intoarce niciodata”.Sufletele intunecate NU SE POT impotrivi acestei comenzi, datorita vibratiei lor. Sufletele intunecate sunt cele mai viclene, cele mai hotarate dintre toate. Ele cauta o persoana luminata si intr-o disputa „unu la unu” se angajeaza intr-un contact vizual, ca o cobra sa o „farmece”. Pentru a distruge acest efect puternic al lor, ganditi-va intens la cuvantul LUMINA. Aceasta comanda este esntiala in aceste situatii. „Negrii” nu pot sa nu se supuna acestei comenzi. Aceasta comanda se poate folosi si in alte situatii._____________________________________

Informatii dictate de Dumnezeu si Sananda

Scrise de Celest si David

admin@...

www.godumentary.com/sources.htm

_____________________________________

Am asteptat timpul cand ni se va permite sa adresam oamenilor care nu au nevoie sa stie neaparat despre aceste lucruri importante, ci doar momentul acestor atacuri ale fortelor intunecate in lupta lor cu fortele luminate vor lansa atacuri intense asupra celor inocenti. Acestea se intampla acum.

Spunem acestea celor care sunt initiati si celor care de-abea au pornit si-si urmeaza Vocea interioara, si beneficiaza de cunostinte spirituale dar poate nu destul. Noi afirmam cu tarie ca nu exista niciodata prea multa Intelepciune Universala acumulata si pusa in practica.Marea majoritate au o problema in a se decide daca le vorbeste intelectul lor, sau sufletul. Aceasta se intampla cand sunteti oameni, dar se poate rezolva. Pana cand se face diferenta dintre aceste doua voci, lumea poate face greseli usor. Odata ce aceasta bariera este trecuta, comunicarea va fi fara stres, reala.O modalitate de afla, care poate fi folosita de toti este „Testul Suflet-Intelect”.

Am vrea sa spunem ca aceasta metoda nu poate fi controlata de corpul sau mintea voastra. Iata aici o tehnica pentru a gasi raspunsul corect. Stati in pozitie verticala, asta doar in cazul in care nu sunteti fortati sa stati in alta pozitie, tineti picoarele desculte putin departate si inchideti ochii. Fiti relaxati. In aceasta pozitie ridicati ambele maini astfel incat sa fie intinse in fata (fata pieptului), cu palmele deschise in jos.

Mainile trebuie sa fie la un nivel la care sa fie echilibrate (relaxate).Ganditi-va la o problema sau la un raspuns care vi s-a dat, sau la o solutie la care ati ajuns singur, transforma aceasta intr-o intrebare, cu un raspuns care ar putea fi corect. Exemplu: problema este „sa ma mut in alt stat.” Vreti sa stiti daca este decizia corecta pentru voi. Transforma intr-o intrebare. Fii clar si nu dramatiza. Nu uita sa tii ochii inchisi, incepe sa pui intrebarea cu voce tare sau in minte Aseapta cateva secunde, ramaneti cu corpul in starea descrisa mai sus, deschideti ochii si uitativa la maini si brate. Se va intampla unul din urmatoarele trei lucruri:· Ori stanga va fi mai sus decat dreapta

· Ori dreapta va fi mai sus decat stanga

· Ori aparent vor fi in aceeasi pozitie.Bratul Drept – semisfera Dreapta a creierului. – Vocea Sufletului.

Bratul Stang – semisfera Stanga a creierului. – Vocea Intelectului.„Ambele Brate nemiscate inseamna”- insecuritate, nesiguranta cu privire la primirea raspunsului corect, probleme cu relaxarea si permiterea anevoioasa a adevarului sa iasa.

Nu are importanta daca o persoana este stangace sau dreptace sau ambidextra. „Vocile” nu pot fi manipulate. Aceasta este foarte important, pana cand oamenii vor putea face diferenta dintre cele doua voci, evolutia lor personala va fi perturbata. Cu timpul aceasta vizualizare va functiona si se va putea face si in locuri aglomerate. Cei care aveti probleme cu relaxarea, repetati pana cand aceasta va functiona. Cei care aveti probleme, sunteti in general cei care ati ascultat de intelect, prea mult.PodulAceasta tehnica cere concentrare si focalizare si consta in disiparea interferentelor si intreruperilor in orice „channeling”. Aceasta tehnica, mai arata ca aceia care sunt in contact cu ET pot transmite si primi informatii pertinente, de mare claritate si inteligibile. Se elimina o problema cu care se intalnesc si cei de aici si cei din Dimensiuni mai inalte. Aceasta elimina problema neauzirii tuturor cuvintelor care sunt transmise.Respirati scurt de 3 ori si expirati pe nas. Inchdeti ochii si sa fiti desculti, inainte de a creea Podul.

Folosind imagini simple, imaginati-va o scriere (scrisoare), ca o scriere veche romana, cu litere imense si rotunde fara greseli. Imaginea este transparenta, marimea este cel putin dubla, decat inaltimea voastra. Plasati-va in mijlocul scrierii si fiti siguri ca ea se extinde dincolo de picioparele voastre in Pamant. Varful trebuie sa fie la mare distanta da corpul vostru, sa ajunga in Rai. Cand veti putea vedea si simti asta, chemati o lumina aurie, stalucitoare in scriere (in imagine), amintitiva ca voi faceti asta, si ca lumina permite, de asemenea acest lucru.Cand lumina a coborat, chemati asupra voastra praful auriu a Lui Dumnezeu sa interactioneze si sa se amestece in scriere (scrisoare). Vei fi capabil sa vezi sau sa simti, praful infiltrandu-se peste tot in camera ta. Acum cereti doar camerei sa inceapa dansul spiral al conectarii.

Veti fi capabil sa vedeti sau sa simtiti energia inundand din toate partile si cautand sa formeze Podul de Aur. Acum daca sunteti deja in contact cu entitati, chemati-le numele doar. Se va intampla imediat, ei vor putea comunica imediat cu tine la un nivel mai inalt, intr-o forma mai usoara.Daca sunteti incepator, va reomand mult exercitiu si in totdeauna verificati-va sursele, sa fiti siguri ca sunteti in contact cu cine credeti voi ca sunt.

Cand ati terminat de vorbit, anuntati pentru voi si pentru cei cu care vorbiti „Va spun ca am terminat”. In acel moment totul va dispare pana cand voi veti fi solicitat din nou.

Cu cat folositi metoda mai des, cu atat imaginea va fi una cu voi. Pentru unii aceasta se poate intampla chiar de prima data. Cei care „aud” si sunt folositi, pot imediat sa puna capat mesajelor. Nu uitati, aceasta este la fel de important si pentru cei cu care ati comunicat.

www.godumentary.com/sources.htmVerificarea surselorIata cateva metode de verificare a surselor, pentru a primi informatii curate de la Sursa.

Va rog notati, sunt cuvintele lui Sananda. Daca primiti mesaje, atunci trebuie sa verificati daca sunt de la Surse foarte evoluate. Chiar si oamenii bine intentionati se pot insela, daca nu se verifica. „Sursa e totul”- altfel informatiile neadevarate sunt o forma de perpetuare a iluziei. Aceste informatii neadevarate sunt plantate intentionat si da nastere iluziei, sunt periculoase si mortale, nu numai pentru cei care nu cred in ele ci si pentru cel care doar le primeste prin „channeling”. Daca nu am sti acestea, vedem ca foarte multi in mod ciudat accepta sa se transmita prin ei retorica demonica.Trebuie sa intelegeti ca in conformitate cu Legile Universale, cei intunecati nu pot trece de o bariera pe care Dumnezeu a trasat-o. Aceasta inseamna ca atunci prin „channeling” ajung la oameni minciuni si lucruri care inseala, exista o metoda simpla si adevarata de a valida originea entitatilor care ne dau aceste informatii. Multe entitati se deghizeaza intentionat in Entitati Inalte, si daca nu verificati veti fi dusi in eroare. Pentru ca a venit vremea Falsilor Profeti, care vor cu disperare sa distruga firava constructie a noii constiinte de pe planeta. Conform Legilor Universale nu numai ca puteti descoperi falsi profeti, dar ii puteti distruge adica sa distrugeti entitatile care trimit informatiile, nu persoana in sine.Cand primiti informatii, verificati sursa cerand :

„Cer in numele Lui Iisus Christos sa stiu daca esti din Constiinta Christica; daca esti din adevaratul Dumnezeu, din Lumina Constiintei Dumnezeesti a Creatorului, raspunde-mi DA sau NU”.In acest moment se poate intampla sa primesti ca raspuns, DA, NU sau sa nu primesti nici un raspuns. Aceasta lege, le permite ca la inceput sa poata minti despre orice, dar despre asta nu pot. Daca raspunsul este NU, sau nu raspunde de loc spuneti imediat:

„Comand aici si acum in numele Lui Iisus Christos, daca este o entitate care nu provine din cea mai inalta forma de Constiinta Christica, care nu ete din cea mai inalta forma de Dumnezeire, ceea ce este aici si acum sa dispara si sa inceteze sa existe. Aceasta cer in numele Lui Iisus Christos.”Cuvintele lui Sananda sunt foarte clare. Trebuie sa fiti foarte constienti de importanta acuratetii mesajului. Acesta trebuie repetet asa cum El l-a spus fara modificari. Este foarte important pentru oameni sa stie ca aceasta forta a „negrilor” incearca sa interfereze chiar cand pronuntam aceste cuvinte sau cand le memoram. Asa ca scrietile si cititile asa cum au fost scrise, altfel se vor face greseli. Noi stim, am fost invatati si am vazut ca se intampla instantaneu. Aceasta nu este o mantra, nu este o invocare, acestea sunt cuvintele lui Sananda si deci sunt si Cuvintele lui Dumnezeu. Creatorul a conceput aceste Legi Universale si Creatia care contine aceste adevaruri, creatie care poate si chiar distruge minciuna cu metode potrivite.Indrumarile lui Matei pentru cei ce sunt incepatori in comunicarea telepatica.Capacitatile voastre telepatice este dreptul vostru din nastere, un drept al sufletului vostru si noi salutam atunci cand folositi acest drept in mod corect. Cereti protectie Luminii Cristice in transmisiile voastre, stand la distanta de caculator. Nu incercati sa comunicati cand sunteti obositi psihic, emotional ori mental ori sunteti stresati, intr-o stare de frica sau suparare – nivelul vostru de energie este jos in aceste situatii, si faciliteaza entitati de vibratie joasa sa ia legatura cu voi. Nu deveniti egoisti si doritori de faima sau avere, energia corespunzatoare a acestor stari sau trairi sunt cu siguranta conectate la surse intunecate.

Va rog schimbati informatii si cu alti cautatori de lumina. Daca ei experimenteaza propria cautare si sunt incepatori, sfatuiti-i sa fie precauti.DRAGOSTE si PACESuzanne WardOriginal Site
www.matthewbooks.com

TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

Traducerea Gabriela Buruiana
By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb