Persoane interesate

joi, 13 august 2009

APRILIE 7, 2006

Aceste sunt suflete foarte evoluate care au venit sa va inspire, sa va motiveze in a va dobandi esenta completa, si sa inalte constienta de-a lungul planetei astfel incat relele sa poata fi indreptate...









S: Buna draga Matthew! Sunt gata.



MATTHEW: Multumesc ca ai venit la calculatorul tau, suflete drag, pentru a putea incepe acest mesaj inainte de a fi complet ocupata cu pregatirile sosirii surorii mele in weekend. 10 zile dupa aceasta vei trai vremuri vesele departe de serviciul zilnic, si as vrea sa continui acest mesaj atata timp cat iti poti permite astfel incat sa poata fi difuzat mai degraba inainte de vizita lui Betsy decat mai tarziu in cursul lunii.Nu, nimic nu este atat de urgent –in primul rand as vrea sa prezint doua lucruri de interes global ce sunt de altfel si in topul listei tale.



Primul se refera la planurile guvernului Statelor Unite in legatura cu Iranul. Acest element cheie de lunga durata in agenda Iluminati, care se preconizeaza de catre membrii din administratia si fortele militare ale tarii, difera mult in intentie si abilitate.

Daca odata Iranul fusese doar un simplu stat in Orientul Mijlociu de adus sub controlul Iluminati, inca un pas catre dominarea lumii, acum cucerirea sa reprezinta doar o amagire in mintile celor mai de sus Iluminati. Poate ca vor fi incursiuni in Iran, dar ele nu vor degenera intr-o operatiune militara la nivel inalt, asemenea celei care a devestat Iraqul provocand moarti si raniti si a distrus practic tara.



Gandirea rationala i-ar putea face pe cei subjugati de regimul iranian, sub pretextul transparent al prevenirii construirii de arme nucleare care ar pune in pericol pacea mondiala, sa vada clar ca acest lucru nu s-ar putea realiza, dar frica le-a dezabilitat sever procesele mentale. In ciuda esecului major din trecut, de a supune orice opozitie iraqiana urmand invaziei, ei inca mai cred ca vor punea acapara celelalte tari din regiune, recastigandu-si astfel puterea in zona. Aceast lucru reprezinta, in acelasi timp, forta lor disperata de actiune dar si retinerea. Desi intotdeauna Iluminati au desconsiderat opiniile contrare, capacitatea lor mentala nu le permite evaluarea puterii trupelor disponibile; ei nu iau in considerare optiunile militare care nu se potrivesc cu starea lor mentala. Deci da, este posibil ca unele morti si distrugeri sa aiba loc in Iran datorita potentialului imbibat cu ganduri frenetice care indica acest lucru; dar nu va descurajati pentru ca, acum, nu este nici un moment energetic sustinut care sa faca trecerea de la posibilitate la probabilitate, in timp ce razboiul din Iraq era inevitabil, datorita fortei intentiei si puterii intunecate care lovisera cu mult timp inaintea invaziei.



Deci, chiar daca nu putem spune cu siguranta cum va inainta volatilitatea in campul potential, va rog sa considerati urmatorul lucru: pentru orice actiune exista o reactiune, si cu cat e mai intunecata fapta, cu atat mai multa lumina o va expune. De cate ori marionetele fortelor intunecate din afara planetei vor cauza moarte sau mari daune oamenilor si pamantului, lumina va continua sa se intensifice prin intermediul numarului in crestere de oameni uniti in spirit pentru pace, dreptate si dorinta de evolutie. Fara faptele lucratorilor intunecati nu ar putea avea loc aceste victorii ale luminii. Cu toate acestea, inca o data va rugam sa trimiteti lumina catre cei care nu o au, pentru ca aceasta lipsa ii umple de teama si ii determina sa fie violenti si lacomi.



Ceea ce nu stiu aceste marionete ale fortelor intunericului este ca lumina a descoperit acest imens camp de ganduri negative care s-a mentinut mult timp in vecinatatea Pamantului si le-a capturat. Raspunzand cererii de ajutor a Pamantului si cu autorizatia Lui Dumnezeu, forte benevole din univers au intrat in lupta cu intunericul dominant si, cum a fost predestinat, lumina a castigat. Ceea ce vedeti ca se intampla acum este influenta lanceda a marionetelor si fara remobilizarea energetica a campului intunecat de forte, odata puternica influenta negativa a fost redusa acum la lovituri singulare si imprastiate. Chiar daca Lumina a castigat actiunea acestor ramasite ale intunericului vor reprezenta “obstacolele de pe drum” mentionate in mesajele mele anterioare.



Printre aceste obstacole se afla faptul ca multe persoane, oricat de iubitoare si excelente in faptele lor, vor alege sa nu accepte adevarurile pe care lumina le va revela. Mama, stiu ca lista ta include intrebari ale unui cititor plin de compasiune care a intrebat daca “oamenii de rand” vor cunoaste in aceasta viata ca au contribuit la implinirea karmica a Terrei si astfel si-au jucat rolurile bine pana la acel moment. El doreste dreptate si intelegere pentru acei oameni care cred in religiile lor, neputand accepta ca sunt inradacinate in amagiri intunecate, asa ca vor refuza energia luminii care le-ar permite sa evolueze fizic impreuna cu Pamantul. Acestea sunt mai mult sau mai putin cuvintele lui daca imi aduc aminte.Nu, acei oameni nu vor fi constienti de rolurile lor pana cand vor ajunge in Nirvana, unde memoriile vor ajunge la ceea ce ei si-au ales sa-si aduca aminte constient in timpul vietii pe Pamant, dar nu au putut sa-si aminteasca atunci.

Odata ce ei vor fi cunoascut adevarul, si fara judecata sau pedeapsa, vor alege alte oportunitati de a vedea lumina la nivelul la care fiecare are nevoie, de aici venind intelegerea pe care cititorul nostru o doreste pentru ei.



In continuare el a intrebat daca fiinte mai evoluate realizeaza cu adevarat cum e sa traiesti intr-o lume care necesita cunoasterea constienta a ceea ce inseamna atunci cand cineva neaga ceea ce sufletul sau stie ca e adevarat. Da, noi facem acest lucru. Toate sufletele in aceasta situatie care au trait in lumi cu densitatea a treia- si pentru multi dintre noi, experientele multiple includ intregi vieti pe Pamant- fac legatura intima cu calvarul care ii asteapta in curand pe milioanele de religiosi a caror fundatie de o viata este bazata pe minciunile cu care au fost invatati. Noi continuam sa le semnalam cu speranta ca atunci cand intregul adevar va iesi la iveala ei isi vor deschide inimile si mintile catre el, dar noi nu le putem impune dorinta noastra intensa pentru retrezirea lor spirituala.



Si nu este responsabilitatea voastra lucratori de luminii sa ii convingeti sa calce pe urmele voastre. Da, DA! Oferiti-va iluminarea cu rabdare si compasiune si bucurati-va asa cum ne vom bucura noi cand eforturile voastre vor da roade. Dar amintiti-va ca cea cea mai importanta responsabilitate a vostra care nu este inainte altora ci inainte Eu-lui vostru- este de a sta drepti in lumina voastra si de a nu permite fricii sa intre in esenta voastra atunci cand intalniti provocari. Stiti ca fiintele de lumina sunt cu voi in fiecare moment al calatoriei voastre, cuprinzandu-va cu dragostea si protectia luminii Cristice.



Acum, celalalt subiect pe lista ingrijorarii este reprezentat de incalzirea globala si implicatiile sale. E adevarat ca mari schimbari de clima sunt datorate evidentei si motivelor oferite de cunoscuti si cinstiti oameni de stiinta. Cu toate acestea, ei nu cunosc scopul sau motivul din urma, acela ca planeta noastra a aparut din polaritate,
necesara echilibrului karmic, si parte din aceasta este reintoarcerea la diferente moderate de temperaturi si clima. In timpul revenirii Pamantului la forma sa paradisiaca originara, ghetarii se vor topi, deserturile aride vor deveni arabile, padurile tropicale vor inflori, variatiile de temperatura vor decreste treptat, si fiecare parte din lumea voastra va deveni locuibila confortabil.



Aceasta se va produce mai rapid decat va puteti imagina cu ajutorul familiei voastre “spatiale”. Asistenta lor binevoitoare este acordata datorita dorintei voastre din inima de a mentine bunastarea Terrei, dar si a nevoii voastre de a opri distrugerea continua
provocata de umanitate. Veti fi uimiti si bucurosi sa vedeti cat de repede tehnologiile extraterestre vor elimina poluarea din apele voastre, din pamant si aer, producand refacerea planetei prin extractia masiva de cristale, petrol si gaze, toate fiind elemente esentiale pentru sanatatea Terrei. Tehnologia energiei libere a extraterestrilor, parte din ea deja cunoscuta de oameni de stiinta privilegiati de pe Pamant va inlocui sursele de energie care au fost atat de distructive pentru sanatatea voastra si a planetei.



Vor mai fi si alte schimbari. Oameni care acum traiesc in climele cele mai reci sau cele mai calde se vor adapta, dar va fi inevitabila disparitia unor specii de animale din regiunile polare, in timp ce unele care traiesc in zonel limitrofe vor supravietui migrand catre ecuador-speciile afectate vor sti instinctiv sa nu se reproduca sau cand sa plece. Gradat nivelul apelor de pe unele coaste va deveni invadat de ape, dar acest lucru nu trebuie sa produca frica sau panica deoarece vor fi luate masuri protective si compensatorii pentru locuitorii din acele zone. Cunoastem speculatiile cum ca Atlantida si Lemuria ar putea sa apara dar asa ceva nu se va intampla. Aceste continente au servit bine civilizatiile antice din acea era iar reintoarcerea lor nu este necesara, insa cateva din acele suflete s-au intors sa asiste la derularea procesului de inaltare constienta si innoire spirituala din cadrul civilizatiei de azi.



Mama, inainte sa trecem la alte intrebari de pe lista ta, as vrea sa adaug ceva la raspunsul pe care ti l-am pentru cei care au avut intrebari referitoare la suprapopulare.

Asa cum tocmai am mentionat, regiuni vaste care acum nu sunt locuite vor deveni zone rezidentiale locuibile, in acest fel dublandu-se spatiul vital; dar in afara de acest lucru, contrar anumitor proiectii asupra populatiei, numarul vostru de locuitori este in descrestere nu in crestere. Inaintea timpului in care pacea si armonia vor domina in toate zonele, foarte multe suflete vor pleca datorita acelorasi cauze de acum: boala, foamete, razboaie si altor tipuri de violenta, evenimente geofizice. In fata noastre sunt plecarile celor ce refuza lumina care ar aduce supravietuirea fizica in frecvente mai inalte aflate pe traiectoria ascendenta a Pamantului. Va rog sa nu va intristati din aceasta cauza-acele suflete, ca toate celelalte din univers, isi vor continua drumurile evolutiei oriunde vor fi servite mai bine nevoile lor, iar eterna si infinita dragoste a Sursei le va ghida experienta.



Si acum sa continuam cu lista, Mama.



S: Am o intrebare. Ai spus ca in frecvente mai inalte oamenii vor trai mai mult deoarece boala nu poate exista acolo si ca doar cativa copii se vor naste atunci.Este aceasta combinatie datorata faptului ca exista o populatie “ideala”, sablon, care poate fi sustinuta de resursele Pamantului?



MATTHEW: Nu stiu sa existe un asemenea sablon, dar iti pot spune ca am vizitat o civilizatie de 10 bilioane de oameni inteligenti si iubitori ce traiesc pe o planeta sanatoasa mult mai mica decat planeta voastra. Notiunea de populatie “ideala” se refera la alegerea oamenilor de a avea mai putini copii in conditiile ideale ale Erei de Aur.



In zilele noastre multi copii se nasc in saracie, din cauza nevoilor percepute ale parintilor de a castiga mai mult sau datorita faptului ca multi nu au mijloacele necesare prevenirii sarcinii; sau unii copii se nasc bolnavi din cauza ca parintii lor sunt dependenti de droguri; altii sunt prea slabi la nastere pentru a fi vreodata sanatosi din cauza faptului ca parintii lor sunt subnutriti; sau conceptia lor a rezultat in urma unui viol si nu sunt doriti, sunt neglijati si poate chiar abandonati. Sufletele incarnate astfel fac acest lucru pentru duritatea experientei echilibrand in acest mod vietile in care au fost nerecunoscatori pentru binecuvantarile si bunastarea de atunci, lacomi, au ignorat greutatile celor aflati in durere, au fost nemilosi fata de cei infirmi, sau sunt suflete avansate care au fost de acord sa joace aceste roluri in beneficiul celorlalti implicati in acordul pre-natal. De asemenea, sufletele celor se afla in stare de fetus si sunt constienti de posibilitatea avortului, pierderii sarcinii sau mortii la nastere fac acest lucru pentru experienta emotionala ce le ajuta lor si parintilor lor in cresterea spirituala. Nimic din aceste circumstante si alegeri necesare echilibrarii karmice nu va face parte din lumea plina de pace si binecuvantari pe care voi o co-creati.



Ceva ce nu cred ca este inteles pe deplin chiar si printre lucratorii luminii este faptul in in ultimele cel putin sase decenii de schimbari planetare progresive, populatia voastra a inclus multe suflete ale caror ultime incarnari au fost in alte parti, chiar in alte galaxii, si cunoscand ceea ce se va afla pe Pamant, aleg acum sa experimenteze greutatile anticipate si suferinta care ar completa lectiile lor karmice din dimensiunea a treia. Urmatoarea lor viata in planul fizic va fi in lumea ce se apropie in curand, poate chiar lumea voastra. Dar aceasta nu este doar in slujba eului-aceste suflete au ajutat foarte mult Pamantul deschizand inimile catre constiinta si compasiune. Alte suflete de tipul lui ET vor veni voluntar in aceste conditii de viata, de limitari fizice, sau de condamnari nedrepte, nimic din toate astea reprezentand o nevoie karmica. Aceste sunt suflete foarte evoluate care au venit sa va inspire, sa va motiveze in a va dobandi esenta completa, si sa inalte constienta de-a lungul planetei astfel incat relele sa poata fi indreptate. Alaturi de dragostea si respectul vostru pentru toate sufletele care experimenteaza adversitati, onorati-le spiritul neinfricat si fiti recunoscatori pentru serviciul lor vital in aceste timpuri unice pe Pamant.



S: Multumesc pentru explicatii, Matthew. Mai vrei sa adaugi ceva inainte sa raspunzi la cateva intrebari la care nu am putut ajunge cand au venit acum inainte cu cateva saptamani, daca nu luni?



MATTHEW: Nu multumesc. Hai sa raspundem acestora, daca nu cumva cei care le-au trimis au fost”depasiti de evenimente”, caz in care si-ar fi aflat deja raspunsurile.



S: Bine. Te rog sa vorbesti despre propunerea unui fost ministru canadian al Apararii de a tine audiente referitoare la relatiile cu civilizatiile extraterestre.



MATTHEW: Stii desigur ca am intampinat acest lucru cu un rasunator “ura”, dar vei fi surprinsa sa afli ca a fost un strigat de usurare, ca in sfarsit aceasta persoana a raspuns inghiontelilor eului sau si a jucat acest rol in marea misiune pe care si-a ales-o in acordul pre-natal. El este unul dintre numerosii lucratori ai luminii a caror constinta constienta vine in sfarsit la lumina.



S: Interesant! Intarzierea aceasta care urmeaza intuitiei sau constintei face sa scada palmaresul de fapte bune?



MATTHEW: Nu automat, asta e sigur, si cum fiecare suflet isi revede palmaresul de-o viata dupa ce memoriile experientelor din toate celelalte vieti au fost dezvaluite, as spune ca totalitatea evaluarilor spirituale cumulate ar fi decontate o singura data. Se va tine cont de cat de mult rau, daca e cazul, ar fi avut de indurat altcineva care nu a ales aceeasi experienta si de ce anume ar fi putut fi evitat daca respectiva persoana ar fi fost atenta mai devreme la mesajele sufletului sau.



S: Da, ceea ce spui tu are sens. Cineva care vrea sa stie cum isi poate inalta vibratiile energetice din corp, a aflat ca rotirea mareste energia chakrelor. Ce ne poti spune despre asta?



MATTHEW: Daca rotirea vi se pare placuta atunci faceti acest lucru fara grija, dar nu va asteptati la mai mult decat la o miscare energetica mai rapida, deoarece nici un exercitiu nu face sa creasca nivelul vibrational al unei persoane. Se crede ca sentimentele si faptele bune care determina lumina din corp, bunatatea, cinstea, generozitatea, onoarea, ajutorul potential de acordat celorlalti, si atentia unui om sunt cele ce duc la inaltarea vibratiilor sale.



S: Exista o astfel de regula de baza pentru a decide daca o persoana lucreaza in lumina, cand un exista nici o evidente personala, de exemplu un proaspat ales lider intr-o tara straina?



MATTHEW: Stiu ca nu trebuie sa-ti spun sa nu uiti de retorica politica! Cel mai bun sfat in aceasta privinta, ca de altfel in toate circumstantele, este sa-ti intrebi Eul propriu si sa ai incredere in raspunsul primit, ce va veni intuitiv. Desi senzitivitatea energetica a crescut mult in acord cu frecventele mai inalte care apar, totusi nu a atins nivelul in care majoritatea pot identifica emanatiile energetice ale altuia, mai ales de la distanta, iar asta este unica modalitate fara gres de a distinge daca o persoana este un lucrator intru Luminina, sau are o agenda intunecata, inca nedescoperita. Acelasi lucru se aplica si acasa, participand in serviciul comunitar, in grupuri spirituale sau caritabile, neinsemnand neaparat Lucratori intru lumina- unii dintre ei ascunzandu-si vadit scopul real, ca de exemplu avansarea in cariera, controlul asupra celorlalti, abuzul sexual sau hotia. Acele inclinatii ale dimensiunii a treia sunt expuse de lumina - cei ale caror motivatii personale au devenit cunoscute public - si vor disparea o data cu vibratiile mai inalte alaturi de cursul Pamantului.



Vreau sa subliniez ca sunt multe, mult mai MULTE, persoane ale luminii decat ale intunericului sau cu inclinatii negative. Cu exceptia Iluminati si a altor adoratori ai lui Satan care reprezinta centrul intunericului, sufletele luminate sunt peste tot de-a lungul planetei voastre. Am vorbit mai devreme despre cei care nu vor fi in stare sa auda sau sa-si asculte Eurile proprii, care ii indeamna sa fie atenti atunci cand adevarul religios va fi relevat. Nu fanaticii religiosi care omoara considerand ca asculta astfel legile Domnului, ci alti oameni, cei mai devotati, au adus si aduc in continuare lumina in lume datorita gandurilor si faptelor lor. Ei sunt oameni buni, a caror credinta religioasa ii inspira sa ajute acolo unde ajutorul lor este necesitat. Nu este o pedeapsa pentru aderanta la religia lor, faptul ca unii nu vor face calatoria impreuna cu Pamantul; doar acea acceptare a adevarului ofera cantitatea completa de lumina necesara supravietuirii fizice in frecventele superioare. Inca o data va spun: nu va intristati din cauza asta, pentru ca toti se vor incarna in lumi in care vor avea inca o ocazie sa-si aminteasca constient alegerea sufletelor lor de a imbratisa adevarul, atunci cand acesta se arata.



S: Multumesc dragul meu. Cititorul nu cere un sfat financiar- ceea ce tu nu ai da nicioadata- dar ar vrea sa stie cum va fi afectata economia globala. Diversele monede existente acum vor deveni un singur standard de schimb?



MATTHEW: Economia globala este mai mult mit, decat actualitate. Diversele monede, in special dolarii, sunt printate si distribuite fara o fundatie care sa le justifice, iar tranzactiile zilnice cu bilioane de dolari reprezinta doar informatii de la un computer la altul. Nu inseamna ca nu este nici o astfel de piata standard pentru aceste monede, sau ca anumite metale pretioase sau alte active solide nu pot justifica ceva din “valoarea nominala” a anumitor monede. Ceea ce spun este ca indiferent de forma banilor - actiuni, obligatiuni, bonuri de valoare, bilete de Trezzorerie, ipoteci, bunuri, resurse naturale, proprietati, tot ce se poate cumpara si vinde – Iluminatii controleaza banii. Ii folosesc pentru a cumpara guverne, tari falimentate, tin bilioane de suflete de-abia la nivelul de subzistenta, ajuta cu bani ambele parti aflate in razboaie pe care ei insisi le-au initiat.



Acest lucru nu poate sa continue si nu va mai continua. Nu va pot spune mecanismele realocarii resurselor lumii din cadrul averilor inimaginabile ale Iluminatilor celor mai de sus catre saraci, sau cat de repede un sistem monetar standard va putea fi implementat pe plan international, dar va pot spune acestea vor fi realizate de catre membri echipei de tranzitie in modul cel mai rapid si natural posibil. Acest pas va urma celui in care membri echipei in asteptare vor prelua controlul guvernamental, mai intai in Statele Unite si oprindu-i implicarea in razboi, detronand apoi alti lideri corupti din lume.

Aceste prime etape de transformare vor conduce la instructiuni ale familiilor extraterestre binevoitoare, la utilizarea unor noi tehnologii si alte inovatii care ii vor reda Pamantului sanatatea si maretia originare.



S: Voi toti cei aflati acolo unde esti si tu trebuie sa cunoasteti rugaciunile noastre pentru ca acest lucru sa se intample ACUM! Un inginer civil doreste sa stie ce materiale de constructie vor fi folosite in viitor si daca designurile arhitecturale se vor schimba;de altfel ce este cu liniile de utilitate si polii?



MATTHEW: E o placere pentru mine sa vorbesc despre ce va va incanta in lumea voastra viitoare! Chiar daca va fi folosit mult mai putin lemn decat acum, intelegerea sacra dintre copaci si omenire include si dorinta lor de a fi utilizati ca parti decorative ale interioarelor si mobilelor pe termen scurt, poate pana la jumatatea secolului viitor. Vor fi folosite alte resurse naturale, ca de exemplu cleiul, trestia, paiele, plantele tropicale, pietrele de suprafata si plantele care vor fi introduce mai tarziu- inca o data in acord cu omenirea.



Mama, iti multumesc pentru intrebarile puse. In univers, totul este energie ce fluctueaza la diferite frecvente. Energia reprezinta forta vitala a tot ceea ce exista – iar odata cu viata, vine si constienta. Deoarece energia un poate fi divizata, ci doar directionata prin puterea gandului, formele-gand care afecteaza orice actiune se afla in constiinta de masa, care permite in schimb de comunicare nelimitata si posibilitati de interactiune a tuturor lucrurilor. Desi exista nenumarate nivele intre cea mai de jos si cea mai inalta inteligenta universala – ce poate fi cunoscuta ca omniscienta – nici un lucru nu este exclus din constinta de masa; si cu cat sunt mai inalte vibratiile oricarui mediu, cu atat sunt mai ridicate nivelele de intelegere a intregii vieti din cadrul sau. Pentru a suna mai personal – de fapt, pentru a fi mai corect – substituiti cuvantul “suflet” in locul cuvantului “lucru” si veti vedea inter-relationarea totalitatii acestui univers.



Ca sa continui aceeasi tema, tehnologii actuale si noi vor produce substante similare ca putere si aparenta betonului, otelului si plasticului flexibil, si imitari calitative ale lemnurilor fine. Sticla, a carei compozitie actuala va fi modificata si ea, va fi folosita pe scara larga, deoarece veti dori sa traiti mai aproape de Natura, chiar atunci cand veti lucra inautru. Domurile geodezice vor fi populare, precum si designurile decorative ale cladirilor care reflecta usurimea inimii atat de mult negata de majoritatea pamantenilor. Arhitectura va fi limitata doar de imaginatie si alegeri, dar nici o cladire un va fi urata sau inadecvata scopului sau. Multi dintre voi veti alege sa traiti lungi perioade pe marile calme si pasnice, iar milioane de oameni ce traiesc acum in conditii grele si aglomerate vor prefera poate singuratatea si energia restauratoare a zonelor impadurite. Parcurile si locurile de joaca pentru copii vor abunda in orase si sate, si de comun-acord nu vor mai exista nicaieri dezordine sau boli.



Oriunde veti trai sau calatori, nu veti mai dori sa vedeti zone fertile de utilitate care acum reprezinta incantari necesare ale peisajelor. Ele vor fi mutate si acolo unde va fi cazul se vor afla sub pamant, asa cum multe se afla acum; orice alte surse de energie vor fi directe, fara sa fie nevoie de conexiunea cablurilor electrice. Cantitati de beton vor fi deasemenea inlaturate treptat, deoarece noi mijloace de transport vor schimba nevoia pentru combustibilul curent si autostrazi. Desi telepatia va fi o forma comuna de comunicare, comunicarea verbala de la mare distanta va fi la fel de importanta ca acum, dar aspectele neplacute ale metodelor utilizate acum vor dispare.



Dar mai impresionanti decat toate aceste transformari vor fi oamenii de pe Pamant. Vibratiile zeitei care deja prezinta efecte profunde vor continua sa va binecuvanteze ca indivizi si civilizatie. Negativitatea, radacina a fricii, lacomiei, necinstei si violentei va dispare, iar vibratiile Terrei vor deveni in intregime dragoste. Esenta originara a fiecarui suflet – care este impaciuitoare, buna, armonioasa, inteleapta, iubitoare, respectuoasa, responsabila, generoasa- va fi eliberata din stransoarea fortelor intunericului care au distorsionat aceasta esenta prin inselaciune, ignoranta, frica si viclenie nemiloasa.

Intelegem ca va este greu sa va imaginati o lume atat de diferita de ceea ce vedeti azi, atat de diferita ca cea de la celalalt capat al spectrului in care oamenii locuiau in pesteri,

dar aceasta ESTE viziunea sufletului vostru! Daca nu ar fi asa aceasta nu s-ar putea intampla.



Mama, citeste-mi urmatoarea intrebare te rog.



S: Mash, sunt sigura ca stii cat de magic si glorios este sa aud asta! Aceasta intrebare se potriveste perfect aici: Recenta aparitie a albinosilor in cadrul catorva specii animale are semnificatie spirituala?



MATTHEW: Are in acelasi timp semnificatii spirituale si tranzitorii. Voi asociati albul cu pacea, iar aceste raritati animale care apar sunt simbolul schimarilor ce vor veni in natura animala care va elimina lantul trofic al predatorul si al pradei restaurand relatiile pasnice care au existat odata intre toate speciile, inclusiv oamenii.



S: Este un mod incantator de a ne anunta ca pacea intre noi toti se apropie!



MATTHEW: Si cred ca e un mod minunat de a incheia acest mesaj. Asa ca binecuvantandu-va pe toti cu dragostea universului si cu afectiunea mea, va spun la revedere.





DRAGOSTE si PACE



Suzanne Ward

www.matthewbooks.com


ii multumim mult Anei Godeanu





TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb