Persoane interesate

sâmbătă, 1 august 2009

JANUARIE4, 2006

Pe de alta parte, Dumnezeu are in permanenta posibilitatea de a acorda un ajutor potential sufletelor Sale, in indeplinirea alegerilor facute in cadrul intelegerilor dinainte de nastere...Semnificatia noului an; Sfantul Graal este sufletul; diferenta dintre Creator si Dumnezeu;S: Matei draga, buna! Inainte de a ne ocupa de intrebari, te rog sa-mi spui daca, in continuum, acolo unde nu exista timp linear, data de 1 ianuarie 2006 are vreo semnificatie.

MATEI: Mama, iti urez un an nou fericit, tie si tuturor celor de pe Pamant! Incheierea unui an „vechi" si intrarea in unul nou au o mare importanta pentru voi, fie ca acel an incepe pe 1 ianuarie, sau pe alta data – si, din acest motiv, da, are cu adevarat o semnificatie importanta in continuum. Si mai ales pe Pamant! Voi va ganditi la noul an ca la o tablita curata, care va ofera noi oportunitati – de a invata, de a avea relatii mai bune sau de a infiinta altele noi, de a va imbunatati in feluri ce ofera satisfactie, de a va dezvolta profesional si, sa speram, spiritual. Energia investita in aceste sentimente colective seamana cu un foc de artificii in campul de potential al Pamantului. Exista energie in festivitatea in sine, bucuria celebrarilor ce sunt televizate peste tot in lume, si chiar in faptul de a fi supravietuit pur si simplu „vechiului" an. Da, exista un calm de moment in zilele imediat urmatoare, dar este mai mult ca un „aaaah" de satisfactie, si nu tipul de emisie energetica care sa stinga efectele „focului de artificii".

Acest lucru este adevarat pentru orice an de pe planeta voastra. Daca vreti, acest nou an este cu ani lumina inaintea intregului timp din istoria voastra consemnata, din cauza a ceea ce s-a pus in miscare in timpul anului ce tocmai a trecut. Acest an a fost esential in alungarea intunericului ce se afla la putere, iar 2006 va crea rezultate ce se vor raspandi si mai mult. Unele schimbari din guvernul Statelor Unite sunt deja evidente, chiar si in mass-media, intrucat linia construita din piese de domino creste, fiind pregatita pentru ca ultima piesa sa cada mai dur.

Va rog sa acceptati aceasta repetitie: Schimbarile trebuie sa se produca mai intai in Statele Unite, intrucat aceasta tara este perceputa in lume ca fiind cea mai puternica. Nu spun ca aceasta parere este gresita, deoarece SUA a devenit cel mai influent stat in afacerile altor natiuni, dar tocmai acele pareri au fost cele care au materializat influenta faptica – acesta este felul in care functioneaza universul. Asadar, odata ce piesele de domino incep sa cada in SUA, influenta schimbarii se va raspandi in lume, spre fiecare natiune – si, intr-un final, toate vor avea corpuri de guvernare intelepte si corecte si economii sanatoase.

Inainte de a raspunde intrebarilor, doresc sa intampin si sa sprijin mesajul lui Hatonn care il va urma pe al meu. Si Mama, voi adauga ce ti-a raspuns cand i-ai exprimat sentimentele tale in legatura cu distribuirea mesajului, reamintindu-ti ceva ce ti-a mai spus si inainte: „Nu toata lucrarea in lumina este placuta". Nu a trebuit sa adauge ca toata lucrarea in lumina este obligatorie.

Haide acum sa trecem la intrebari.

S: Ai unele privilegii, datorita faptului ca sunt mama ta?

MATEI: O, Doamne! Gandurile mele se concentrau asupra raspunsurilor la intrebari si nu m-am asteptat la asta. Mama, suflet drag mie, presupun ca da. Poate este pentru a conserva pentru amandoi relatia de mama si fiu care, in mintea ta, s-a pierdut, intrucat te gandesti la mine ca „zburand peste tot in spatiu", in corpuri care mi se potrivesc in orice imprejurare. Iar pentru mine, este imaginea de adolescent care iti provoaca unele neplaceri si care, asa cum se intampla de obicei, dispareau printr-o imbratisare. Deci putem lasa lucrurile asa?

S: Astfel, stim ca putem. OK, intrebarile. Sunt curioasa sa vad ce vei raspunde la aceasta cerere: „Te rog sa faci un comentariu asupra premisei din Codul lui Da Vinci ca Sfantul Graal a fost Maria Magdalena, intrucat ea il purta pe copilul lui Iisus".

MATEI: Sunt de parere ca reprezinta un pas revelator inspre directia cea buna. Sfantul Graal este sufletul. Ganditi-va astfel: Timp de doua milenii s-a cautat un „obiect" asupra identitatii caruia nu s-a cazut de acord, insa nimic care sa se potriveasca puterii descrise nu a fost gasit. Pur si simplu, inainte nu ati fost pregatiti din punct de vedere spiritual pentru a intelege ca, de-a lungul anilor, sufletele individuale ii indemnau sa descopere ceea ce se afla in interiorul lor – iar astfel, marsul a continuat pentru localizarea a ceea ce s-a considerat a fi cea mai puternica forta din lume. Sufletul ESTE aceasta!

S: Prin urmare, exista atat de multe Graaluri, cat sunt suflete in univers.

MATEI: Fiecare este o parte integrala si inseparabila a Intregului, Creatorului, Sursei si, privit astfel, suntem cu totii Una, nu multi.

S: Inteleg. Sunt de parere ca aici este un loc bun pentru a-i raspunde unei persoane care a scris si doreste sa-i explici de ce te referi la Creator si Dumnezeu ca fiind doua entitati separate.

MATEI: Sunt entitati diferite. Creatorul este Fiinta Suprema din cosmos, iar Dumnezeu, indiferent de ce nume ii dati, este Fiinta Suprema a acestui univers, care este unul dintre multe alte universuri din cosmos. Va rog sa remarcati ca nu am spus ca sunt entitati „separate", ca in afirmatia celui care a scris. La fel cum fiecare suflet din univers este o parte inseparabila de Dumnezeu, Dumnezeu reprezinta o parte inseparabila a Creatorului. Mama, avand in vedere ca am adaugat mesajul important si foarte actual al lui Hatonn, spatiul dedicat comentariilor este mai limitat ca de obicei, insa este atat de important sa se inteleaga, incat te rog sa copiezi materialul din carte care explica diferenta. Te rog sa salvezi celelalte intrebari pentru urmatorul mesaj – dat fiind ca le ai pregatite, poate ca vom raspunde la ele cam peste o saptamana. Iti multumesc si va doresc tuturor sa aveti parte de multe binecuvantari de-a lungul noului an.

DIVIZIUNEA CREATIEI

MATEI: Pentru a intelege scopul vietilor noastre, trebuie sa intelegem relatia pe care o avem cu Creatorul nostru. Este o relatie simpla, ca aceea dintre un tata si copiii sai, dar originea sufletelor noastre in cadrul Creatorului nu poate fi stabilita la fel de simplu.

Creatorul/Creatia este denumirea cea mai potrivita a Totalitatii. Ea Este, de asemenea, cea mai descriptiva si cuprinzatoare denumire, atat a intregii stari de a fi, cat si a actiunii creative. Pentru simplificare, noi spunem, de obicei, numai Creator.

Inainte de Creator nu a fost nimic si nimic altceva, decat puterea latenta a Creatorului, pana cand S-a exprimat pe Sine Insusi. In acest moment, pe care unii l-au numit „Big Bang", a aparut Prima Exprimare, fragmentarea originara a dragostei, intelepciunii si puterii Creatorului in entitati suflet. In acest context, termenul „fragmentare" nu inseamna o rupere sau o imprastiere a unui intreg, ci este o impartire sau o transmitere asupra partilor a acelorasi proprietati ca ale intregului.

Desi poate parea o analogie ireverentioasa, voi asemana ierarhia Creatorului cu o placinta, deoarece este un exemplu vizual foarte sugestiv. Placinta intreaga este sufletul Creatorului – omniprezenta Totalitate a cosmosului. In centru sta mintea Creatorului: resedinta omniscientei. Incepand din punctul central, imaginati-va o serie de inele concentrice, suprapuse pe intreaga placinta. Inelele indica sferele de ierarhie, care sunt diviziunile flexibile ale Creatorului.

In acest moment, aceasta vizualizare necesita o perspectiva neobisnuita, pentru o reprezentare cat mai precisa a evenimentelor. Imaginati-va placinta taiata in nenumarate felii, al caror capat mai lat atinge mintea fara limite a Creatorului – si care devin din ce in ce mai inguste, pe masura ce feliile intra in inele succesiv mai indepartate de acel inceput. Feliile tot mai maruntite reprezinta fragmente ale Creatorului, care au fost create de-a lungul tuturor timpurilor, ca entitati care experimenteaza independent. Fiecare mica portiune contine, proportional, exact aceleasi ingrediente ca placinta intreaga. Este la fel ca in intreaga creatie. NIMIC nu este separat de Creator.

Cand sufletul Creatorului s-a divizat prima data pe Sine Insusi, fiecare dintre fragmentele Sale din prima sfera au avut puteri identice cu ale Creatorului. Acele fragmente sunt cei mai inalti ingeri. In aceasta prima sfera nu exista nici o forma, ci numai lumina perfecta si puritate. Aici se genereaza energia Christica si aici este locul unde se afla puterea de origini, numita Arhanghelul Mihail si ceilalti arhangheli.

In timpul eonilor de o asemenea constienta pura, Creatorul a dat tuturor portiunilor angelice din Sine Insusi darul suprem al liberului arbitru care are in el insusi puterea capacitatii de a co-crea. Deci, in urmatoarea forma de exprimare – Creatorul impreuna cu arhanghelii au creat urmatorul nivel de ingeri – nu la fel de apropiati de mintea Creatorului precum arhanghelii, dar fiind inca entitati colective de lumina, pline de puritate, fara forma sau substanta.

Impreuna cu Creatorul, taramurile angelice au creat a treia sfera de existenta – forme de viata potentiale care, dupa eoni de reflectare se puteau manifesta in forma fizica, sau dezintrupata. Aceste forme potentiale de viata au devenit corpurile celeste ale universurilor – si dumnezeii care, mai tarziu, au fost dispersati pentru a domni peste ele. Unul dintre dumnezei a devenit fiinta suprema a universului nostru si, impreuna cu Creatorul, a creat toata viata de aici. Deoarece dumnezeul nostru este numit Dumnezeu de unele religii de pe Pamant – si asa ne gandim si noi la El – tot asa o sa-l numesc si eu, Mama.

Pentru a trai experiente inca si mai grandioase, fiintele originare ale lui Dumnezeu – care sunt numite suflete radacina – s-au exprimat pe ele insele ca diviziuni numite fragmente de suflet, sau scantei de suflet – fragmente de Dumnezeu, sau scantei de Dumnezeu. Similar si succesiv, aceste entitati sufletesti s-au divizat si ele in scanteiute, care s-au divizat, la randul lor, in sub-scanteiute. Entitatile create de fragmentarile ulterioare au fost si ele numite sub-scanteiute. Aceasta nu defineste evolutia sufletului, ci numai ordinea descendentei. Miliardele de vieti individuale, independente si inviolabile ale fiecarui suflet, la toate nivelurile de fragmentare, sunt numite personaje.

Aceste denumiri sau altele pot fi date, pentru a arata odinea descendentei sufletelor din diferitele sfere ce radiaza in afara din mintea Creatorului, dar „suflet", pur si simplu, este destul. Nu exista diferente, cand e vorba de legatura fiecaruia cu Creatorul – sau, proportional vorbind, de masura in care este construit dupa infatisarea Sa.

Forta vietii chiar si a celui mai infinitezimal suflet independent este INTOTDEAUNA propriul sau sine inviolabil, conectat inseparabil la Creator – asa cum fiecare celula a trupului tau este atat o celula viabila, functionand independent, cat si, totodata, o parte inseparabila a ta.

S: Unde se incadreaza populatia noastra actuala in aceste sfere subdivizate?

MATEI: Mai intai, la nivelul de sub-scanteiuta. Reaminteste-ti, Mama, ca aceasta NU este evolutia sufletului, ci numai ordinea aparitiei sufletelor personaje. Cred ca expresia voastra „suflet batran" se refera la gradul de evolutie si nu la ordinea descendentei. Acestea pot sa nu aiba absolut nimic de-a face una cu cealalta, deoarece dezvoltarea spirituala – sau absenta acesteia – este determinata de optiuni facute prin liber arbitru de fiecare suflet in parte si nu de cate vieti i-au trebuit acestuia pentru a face alegerile care l-au ridicat la un nivel mai inalt de evolutie.

S: Da, inteleg. Creatorul este fiinta suprema a cosmosului si Dumnezeu este asistentul sau?

MATEI: Nu. Creatorul si universul sunt cuvinte folosite adesea ca termeni sinonimi ce pot fi folositi unul in locul altuia – dar fiecare univers este numai o parte a cosmosului. Universul nostru este doar unul dintre multe altele si fiecare univers are propriul sau dumnezeu, ca fiinta suprema. Deoarece oamenii de pe Pamant nu sunt constienti nici de existenta altor universuri, si nici de ierarhia creatiei, Dumnezeu este numele dat Creatorului de catre unele religii. Acesta este utilizarea unui termen generic pentru un nume formal, asa cum unei fetite mici i se spune Fetita. Si nu este nici neobisnuit si nici incorect ca Dumnezeu sa fie numit „creatorul nostru", deoarece El asta si este – dar aceasta nu face decat sa mai adauge un element de confuzie privind cele doua fiinte, Creatorul si Dumnezeu, cat si numele folosit.

Nu stiu cum a inceput eroarea de nume. Probabil au fost unele abateri de referire candva, in vremurile de demult, cand se stia ca Sursa este Creatorul/Creatia, Tot Ce Este, EU SUNT, Atotputernicul, Unicul, Totalitatea sau alte nume pentru a denumi Creatorul, in cea mai inalta postura a Sa din intregul cosmos. Numele nu conteaza. Cand sufletele Ii dau dragoste si veneratie lui Dumnezeu (ca nume) si se gandesc la Creator, comunicarea acestor suflete cu Creatorul este deplina.

Trinitatea bisericii Crestine poate fi interpretata astfel: Tatal (Creator: cea mai mare putere din cosmos, care este numit Dumnezeu sau are alte nume, in religiile de pe Pamant); Fiul (Dumnezeu: care este creatia – „fiul" – Creatorului si este fiinta suprema a universului nostru si care, in general, pe Pamant nu este considerata ca fiind diferita de Creator); Sfantul Duh (cel mai inalt nivel angelic, numit de asemenea taramul Christic, unde cele mai evoluate fiinte sunt iubire totala exprimata ca lumina; de acolo vin sufletele care s-au incarnat ca mari personalitati religioase din intregul univers, inclusiv Iisus si Buddha).

Cu exceptia diferentelor de nume si interpretari, interconexiunea acestei existente triunice este aceeasi. In succesiune divina a Fiintei omnipotent Atotputernic si Atotstiutoare si a puterilor Sale urmatoare, nu exista nici o diferenta, in afara de numele pe care l-au primit, pe masura ce au evoluat.

DUMNEZEU

S: Dumnezeu si Creatorul mai difera si prin altceva, decat prin dimensiunea „jurisdictiei" lor?

MATEI: Exista doua diferente esentiale. Dumnezeu este, de fapt, Creatorul acestui univers. El este mintea Creatorului in cunoastere, inima Creatorului in dragoste, puterea Creatorului in autoritatea si responsabilitatea sa pentru acest univers. Deci Dumnezeu este suma intregii inteligente, intelepciuni, cunostinte si puteri universale – si nu exista nici o diferenta intre el si Creator, in privinta calitatilor sau extinderii sale. Deoarece orice parte a Totalitatii contine toate aspectele Totalitatii, Dumnezeul nostru este o exprimare perfecta, nediluata a Creatorului – dar cu urmatoarele diferente esentiale:

In primul rand, o functie vitala a esentei Creatorului este nemiscare. Este ca axul unei roti care asigura stabilitatea celorlalte parti aflate in miscare – si aceasta stabilitate permite miscarea constanta a tuturor celorlalte aspecte ale Creatorului. Daca aceasta functionare ce ofera stabilitate ar inceta, toata ordinea ar disparea si ar fi din nou Haos. Aceasta esenta de baza este centrul ordinii si vietii in cosmos si fara ritmul echilibrat al energiei sau frecventelor, nu s-ar mai materializa nici o forma de viata.

Pentru Dumnezeu, lucrurile stau altfel. Ca esenta responsabila in tot acest univers, El este in toate aspectele mai mult decat functional – fiind nemiscat. Dumnezeu este forta activa amplificata a Creatorului pentru acest univers, in care El, impreuna cu Creatorul, au initiat toate formele de viata si toata organizarea. Nimic nu exista in acest univers, care sa nu fie o creatie a lui Dumnezeu, impreuna cu Creatorul.

Ca iubire totala si lumina in esenta, Dumnezeu este sursa iubirii si luminii universului nostru – si toate creatiile Lui se dezvolta datorita acestui lucru. Cea mai inalta energie a luminii este iubirea, o miscare fluctuanta in expansiune si contractie cu o putere in continua crestere, pentru a ingloba mai multa capacitate de iubire si simtire. Iubirea este infinita si lumina nu poate fi captata, ci numai directionata. Aceasta este esenta sufletelor individuale ce interactioneaza cu Dumnezeu.

Deoarece viata, sub toate formele sale, este de la Dumnezeu si inseparabila de El, se poate spune ca oamenii sunt facuti dupa chipul si asemanarea Sa, atribuindu-I-se Lui creatiile Sale umane. Ideea aspectului uman si substanta din care sunt facute corpurile fizice a venit din mintea lui Dumnezeu.

Odata cu crearea vietii in universul nostru, El a pus in miscare un set continuu de legi care guverneaza totul – de la orbita galaxiilor, la o samanta care stie cand sa iasa de sub pamant si cand sa inceapa sa creasca. Din vremurile imemoriabile de cand au inceput toate acestea, cursul initial al scopului si miscarii energiei divine a fost schimbat, numai datorita modificarilor subtile ale directiei energiei obtinute prin tehnologie.

Nu pot exista alte schimbari privind energia insasi, pentru ca energia ESTE creatie. Cheia creatiei sta in modul in care energia este interceptata si utilizata.

La inceput, toata creatia din acest univers era perfecta, pura, sfanta si iubitoare. Totul era intr-o armonie si unime perfecta, fara separare, necinste sau suferinta. Viata a fost inerent conceputa sa fie traita in felul acesta. Creatorul a intentionat ca liberul arbitru sa fie un dar, nu un blestem, dar e posibil ca de acest Dar suprem – libertatea totala de alegere oferita sufletelor – sa fie abuzat atat de mult si sa fie fost atat de rau folosit, incat acum sa nu mai poata fi privit ca darul minunat ce a fost odata. Ni se spune ca, in unele universuri, liberul arbitru nu este cunoscut. Chiar si parti ale acestui univers au absorbit darul intr-o asa masura, incat aceasta nu mai este o decizie individuala. Pe Pamant, liberul arbitru face parte din acea ordine a vietii, in care mana lui Dumnezeu este tot timpul prezenta – observand, dar niciodata restrictionand.

A doua diferenta esentiala intre Creator si Dumnezeu este acesta: in timp ce Creatorul este constient de fiecare viata individuala din intregul cosmos, nu exista un barem pentru amestecul Sau in vietile sufletelor. Dumnezeu nu este numai constient de pozitia fiecarui suflet in acest univers, dar El cunoaste toate durerile inimilor lor, visele secrete, chinurile, bucuriile, fricile. TOTUL este cunoscut de Dumnezeu. Cand Creatorul si-a parasit starea Sa de nemiscare sublima, scopul a fost acela de a experimenta prin creatie. Ca exprimare perfecta a Creatorului, Dumnezeu are acelasi scop, si aspectul sensibil al fiintei Sale este prezentat in fiecare dintre creatiile Sale – in orice forma de viata, intrupata sau dezintrupata. El poate simti emotiile si senzatiile fizice resimtite de toate sufletele in orice forma si nu este rupt nici macar o clipa de trairea totala a fiecarui suflet din universul nostru. Acest lucru este valabil, indiferent de pozitia sufletelor aflate in plina dezvoltare spirituala si de optiunile lor conform liberului arbitru – si acesta se refera la fiecare forma de viata, inclusiv in regnul animal si vegetal.

La un nivel mult mai inalt, El traieste suferinta Pamantului in degringolada si puternica sa negativitate actuala, precum si trairile fiecarui corp celest in parte. Nu pot sa nu afirm iarasi inseparabilitatea lui Dumnezeu de fiecare forma din universul Sau si ca aceeasi interconexiune este adevarata in cazul fiecarui suflet cu orice alt suflet, in toate formele de viata.

S: Intrucat Creatorul nu este implicat in vietile noastre, aceasta inseamna ca El (el la genul neutru?) nu simte nici o durere fizica si nici o suferinta emotionala a sufletelor noastre, asa cum o simte Dumnezeu?

MATEI: Mama, „El" folosit ca pronume la genul neutru pentru Creator nu este injositor. Nu se compara cu acel „el" la genul neutru, ce indica mai degraba un lucru, decat o fiinta. Aplicat Creatorului este la fel cum ai spune „culoarea" alba: Albul nu este lipa culorilor, el este TOATE culorile – si de la alb, toate culorile universului sunt refractate in propriile lor esente. Si, desi – Dumnezeu este numit in mod obisnuit prin pronumele „El" la genul masculin – de aceea il folosim si noi in discutiile cu voi – Dumnezeu nu e nici barbat, nici femeie, sau El este amandoua in mod perfect, ca expresie a unui suprem echilibru energetic androgin.

Creatorul traieste intr-adevar experienta sentimentelor omenesti – si asta la un nivel de cunoastere mult mai mare decat pot fi sa o faca trupurile voastre de a treia densitate – dar El nu se implica si nu da raspunsuri personale, atunci cand un suflet se afla intr-o situatie anume. Pe de alta parte, Dumnezeu are in permanenta posibilitatea de a acorda un ajutor potential sufletelor Sale, in indeplinirea alegerilor facute in cadrul intelegerilor dinainte de nastere.

Fragmente din Revelatii pentru o noua era. N.A. (http://editura-foryou.ro/index.php?where=detalii&id=12)31 decembrie 2005

HATONN: Iti urez „Buna seara", Suzy, multumindu-ti ca m-ai primit in aceste ultime ore ale anului 2005. Te rog sa-mi trimiti mesajul alaturi de cel pe care il va transmite Matei.

Va vorbeste Hatonn, in calitate de director intre comunicatiilor dintre Pamant si toate punctele de pretutindeni in timpul erei schimbarilor de pe Pamant. S-ar putea sa ma cunoasteti drept comandant al unei flote intergalactice. Este una din „palariile" mele, dar in aceasta clipa, obiectivul meu este acela de a transmite informatii cu privire la un alt domeniu al activitatii mele, pe care voi il numiti generic NESARA. Ma aflu aici pentru a oferi o declaratie definitiva in particular, dar nu exclusiv, tuturor celor care au lucrat neincetat pentru a initia reformele universale ale programului NESARA si care acum nu mai stiu ce sa creada.

Actul de Securitate Economica si de Reformare Nationala – va rog sa remarcati acest nume corect – este la fel de real precum orice de pe Pamant, asadar, pentru toti scepticii, va rog sa renuntati la impresia ca este doar o dorinta a mintilor catorva oameni care vor cu intensitate sa remedieze legal problemele din lume. Totusi, aceasta perspectiva contine adevar. Precum orice altceva in univers, crearea acestui Act a fost precedata de forme-gand si materializata prin intermediul lor. Sunteti invatati sa traiti in cadrul unor legi facute de oameni, astfel incat a trebuit sa plasam toate acestea intr-un cadru legal. In conformitate cu legile universale, cadrul trebuia sa specifice mijloace de a atinge obiectivele Actului, astfel ca universul sa stie ce situatie sa ofere in ajutorul materializarii rezultatelor dorite de pace, dreptate, egalitate si responsabilitate, incepand cu Statele Unite si extinzandu-se apoi in toata lumea.

Acestea fiind spuse, o mare parte din DEZinformarile despre NESARA au fost publicate oficial de diverse surse pentru a discredita acest Act. Nu ne surprinde, intrucat prevederile sale le rapea controlul politic si economic pe care il au asupra voastra. Dar este trist ca NESARA a devenit cunoscuta prin intermediul acestor mijloace, si nu din informatiile corecte venite de la surse cunoscatoare, precum Matei. Aproximativ cu doi ani jumatate in urma i-am cerut sa ne transmita declaratia colectiva ce descria NESARA drept co-crearea divin inspirata a fiinte foarte evoluate de pe planeta Pamant si din afara ei, pentru a genera intelegere printre oameni si sanse mai bune pentru toti. Hrana sufleteasca nu este suficienta pentru majoritatea populatiei voastre – oameni oprimati si lipsiti de bunuri – iar NESARA a fost creata din dorinta Pamantului de a imbunatati viata tuturor sufletelor ce locuiesc aceasta planeta.

In acel mesaj, Matei a vorbit si despre rapoartele credibile facute de Dove, iar atunci si un timp dupa, nu a mai relatat fidel ceea ce i s-a spus de suflete luminate atat de pe planeta, cat si din afara. Acest lucru s-a schimbat cu doi ani in urma, cand a devenit limpede din pozitia noastra inalta ca acest control al celor pe care ii numim „intunecati" era suficient pentru a impiedica implementarea NESARA, depasind timpul optim universal. O da, miscarea corpurilor ceresti are o mare influenta asupra a ceea ce se intampla in lumea voastra si ele nu ii asteapta pe cei care amana. Pentru a ne mentine in acel cadru temporal, am deschis noi cai de a realiza obiectivele identice ale NESARA, mult mai incet, dar cu rezultate la fel de concrete. Preocuparea lui Dove de a avea realiza programul asa cum a fost construit, i-a intunecat receptivitatea noului curs multi-fatetat.

Noi onoram serviciul lui Dove adus misiunii sale initiale si emitem multa lumina pentru reintoarcerea ei. Trimitem aceeasi lumina entitatilor intunecate care pretind fals ca sunt vocea mea sau a altora si celor care ii cred si le primesc informatia. Discerneti cu grija toate mesajele primite prin channeling! Mai ales in aceasta faza ultima a tranzitiai Pamantului in afara celei de-a treia densitati, a sti ce anume este adevarat si ce fals este foarte important pentru binele vostru!

Pastrati in inimi viziunea lumii pe care o vreti pentru voi insiva si familiile voastre, pentru toti mostenitorii Pamantului:

O lume in care pacea si iubirea inlocuiesc razboiul si ura; in care guvernele sunt conduse de oameni drepti, prudenti si spiritualizati, si nu de personaje avide dupa putere conduse de intuneric; in care distribuirea corecta a toate resursele inlocuieste extremele de lacomie crasa si saracie fara nadejde; in care adevarurile universale si planetare inlocuiesc reteaua de minciuni care v-au controlat vietile.

Ideea si intentia programului NESARA este de a va ajuta sa creati aceasta lume pe Pamant. Nu trebuie sa stiti de acest Act sau, daca stiti, nu trebuie sa credeti in validitatea sa – ceea ce conteaza este sa aveti aceleasi intentii pe care le intrupeaza. DEJA A CONTAT! Cititi aceste randuri in primele zile ale anului vostru 2006, cand razboaiele, suferinta, tirania, coruptia si cele asemenea pot fi vazute oriunde priviti. Dar chiar in aceasta clipa din continuum, unde totul este ACUM, Pamantul este pasnic si frumos, iar toata acea negativitate a disparut. Si-a atins destinatia aleasa, unde manifestarile de vibratie-joasa nu exista. Lumea reprezinta viziunea voastra – lumea „viitoare" la crearea careia contribuiti chiar acum, EXISTA deja!

Suzanne Ward
Site: www.matthewbooks.com
Email: suzy@matthewbooks.com


(ii multumim Dariei pentru traducere)

By courtesy of Monica Visan
site: www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb