Persoane interesate

vineri, 4 septembrie 2009

AUGUST 13, 2006

Un la revedere scurt, cu asigurarea ca dragostea noastra constanta si binecuvintarile generoase ale intregului Univers sunt alaturi de voi...





S: Buna , dragul meu! OK, lista e gata in sfirsit si eu sunt pregatit!


M: Si multe urari, suflete drag, asta acum sa fie si inregistrat! Ce ar trebui sa fac , daca imi permiti, este sa raspund la cit mai multe dintre intrebari fara intrerupere, si voi incepe cu una cel mai prezenta in mintea oamenilor – teroarea care implica acum zborul cu avionul! Este doar inca un esec al unor Iluminati-CIA privind terorismul, care a fost de fapt mediatizat ca un „ succes inteligent”, doar un alt mod de prezentare a acelei „ lovituri inteligente” care a protejat trenurile din Anglia sa nu fie bombardate, despre care vorbeam intr-un mesaj anterior.


Este la fel cum spuneam si atunci, n-are importanta in ce mod decurge scenariul, razboiul fictiv impotriva terorii globale este intretinut si provocat pentru a justifica absolut orice face presedintele Bush la ordinul puternicilor membrii Iluminati. Si oricare ar fi acel drum , este doar una dintre partile situatiei „invingator-invingator„ , cu cealalta parte a lumii ca spectator, parte care reprezinta cea mai mare parte a populatiei si careia ii e frica sa intre in arena. Chiar si printre voi, cei care simtiti ce reprezinta cu adevarat aceste actiuni, exista un usor curent de anxietate pe masura ce mas-media repeta „ frica”, „amentitare”, „teroare”, „spaima”. Cind apar din ce in ce mai multe din aceste cuvinte, va rog nu le acordati nici macar importanta unor evetuale ginduri, si mai putin grija ca un eventual atentat cu bomba, sau orice alt important complot terorist ar putea reusi.


Putem observa acum niste particularitati in situatia existenta. Complotul insusi nu e nou – este doar unul din vechile trucuri, ca sa spunem asa, dar efortul parea atit de stingaci, ca initial decizia a fost de a renunta la plan, de a exagera exitnderea lui, si de a anunta ca teroristii au fost impiedecati sa isi duca planurile la bun sfirsit. Desi cam suspicios e foarte clar sa complotul a fost destinat sa implice doar zboruri intre tarile conduse de Bush si Blair, singurul lider politic care urmeaza neabatut miscarile politice ale lui Bush, si singurul care ar accepta sa modifice toate rezulatele investigatiilor oficiale, asa cum a facut si cu sarada bombardarii trenurilor. Alta particularitate ar fi „programarea” – iar foarte transparenta- odata cu campania politica in plina desfasurare pentru algerile din State, iar rezultatele electorale favorizind clar Democratii, partea Republicana nu are ce face si puen la bataie platforma cea mai importanta a lor: razboiul impotriva terorii!!!


Mici acte de terorism vor mai exista , asa cum am mentionat si inainte. Fanaticii care vor sa plateasca pentru secole de oprimare vor reusi citeodata sa isi duca intentiile la bun sfirsit, dar intre inteligenta pro-sau contra a fiintelor umane luminate si tehnologia avansata a marii familii spatiale, nici un fel de activitatii paramilitare nu vor avea succes. Multe incercari ca acestea, de a arunca linii aeriene in aer, si chiar si altele mult mai destructive care urmau sa aiba ca efect moartea a mii si mii de oameni au fost prevenite.


Pentru ca acesta e si cazul nostru, probabil ca ar trebui sa ne intrebam de ce se mai fac asemenea tentative, de ce nu reclama macar atentatele si sa nu mai continue sarada?! Cei care comanda aceste lucruri sunt prea disperati pentru a mai gindi logic; mai degraba sunt pregatiti sa accepte ca poate”data viitoare” vor cistiga, decit sa accepte faptul ca timpul puterii lor a trecut. Nu vor renunta la putere asa de buna voie, ci doar co o chemare spre mai multa violenta si moarte, dar de fapt acesta ESTE sfirsitul. Va rog sa nu ma intrebati CIND? Asa cum v-am mai explicat noi stim resultatul pentru ca acesta apare in sirul neintrerupt al vietii , dar potentialul Pamintului misuna de activitate si nu e posibil sa determinam o data specifica cind toate razele energiei implusului prmordi al isi vor continua miscarea in zig-zag.

Am mai spus ca NU va mai fi un alt razboi nuclear – NIMIC nu va schimba acest decret al Creatorului! Un scriitor scria ca „ al treilea razboi mondial” se desfasoara chiar acum, referindu-sela acest razboi impotriva terorii, care deja a luat multe vieti dintre soldati si mult mai multe vieti dintre civili, alte sute de mii care vor muri din rani, otravire radioactiva, deficiente fatale de la nastere de la aceste otraviri si sinucideri post-traumatice. Din acest unic punct de vedere putem spune ca da un razboi este purtat in lume. Dar din punctul de vedere al faptului ca in multe dintre cazuri contractele sufletului sunt semnate si indreptate astfel pentru a permite tuturor „inocentilor” sa urce pe scara evolutiei fara a experimenta toate lectiile dificile pe care si le alesesera, acest razboi este considerat ca gratie divina.


Nu mai putin, acele suflete care si-au negociat contractul pentru a se uni cu lumina, pentru a-si implini rolurile grele de a contra-balansa karma planetara, au cauzat deja destula mihnire si suferinta, iae noi vom plinge alaturi de cei in doliu.


Insistenta atitudine razboinica a sionisti-lor.... si trebuie sa fac o intrerupere si sa specific ca sionisti nu reprezinta majoritatea israielienilor sau a evreilor de pretutindeni – si ca nu doar in Israel intilnesti Sionisti – si ca acestia sunt doar o fractiune dintre Iluminatii care continua vechiul plan de secole al Cabalei, de a domina lumea. Si ca sa continuii, atitudinea lor este asa cum am anticipat, si asa este si durata acestui razboi pina acum, dar extinderea distrugerilor si desconsiderarea inconsitenta a fiintei umane a depasit anticiparile. Probabil ca ar fi trebuit sa anticipam aceasta, nu din punctul de vedere al potentialului Pamintului, unde nu poti prevede inainte, dar din experienta umana a bigotismului si brutalitatii Iluminatilor de-a lungul istoriei lor.


V-as ruga sa va consolati la gindul ca se va face dreptate atit in cer cit si pe pamint tuturor sufletelor care sufera si tuturor celor care provoaca suferinta. Pentru ca atit cit este de trist sa urmarim teribila suferinta si doliul unora, este la fel de trist sa vedem aceste suflete negre pecetluindu-si soarta viitoarei experiente la ceva doar cu putin mai mult decit materia primitiva, punct in care ei vor trebui din nou sa inceapa inexorabila intoarcere incetisor la un anumit nivel de gindire, asa ca in cazul lor nici o urma de tendinte inumanenu este dusa mai departe.


In plus in lista apar intrebari care cuprind exemple despre ingrijorarea generala despre economie, unde tenacitatea Iluminatiilor este in mod special evidenta: va reduce Bush valoarea dolarului cu 50% ca sa cauzeze colapsul economiei tarii ca o scuza pentru a invoca legea martiala? Noi nu vedem legea martiala avind vreun efect in cimpul energiei potentiale, si din moment ce tara lui Bush este insolvabila/ruinata, economia ar avea doar de cistigat cu distrugerea actualului sistem, in timp ce Rezerva Federala – o banca-consortiu privata a Iluminatilor – impreuna cu alti individuali din aceasta neagra cabala a altor natiuni, sunt de fapt „propietarii” Americii.


S-ar parea ca mai de graba lumea se va confrunta cu o recesiune economica globala, care ca aparea ca la domino, dar chiar si daca acest lucru va lua o mai mare amploare nu va dura mult si cei care vor pierde cel mai mult vor fi cei care au cel mai mult de pierdut. Cei mai multi dintre locuitorii Pamintului se gasesc intr-o nemaipomenita strimtorare acum – milioanele care se lupta sa supravietuiasca si miliardele care sunt lipsiti de cele mai elementare trebuinte ale vietii umane – asa ca schimbarea care va veni si care o vor resimti va fi primita cu bucurie si multumire. Si va rog sa va amintiti ce v-am mai spus si in celelalte mesaje: legea universala a atractiei nu se opreste , asa ca concentrati-va acum sa aveti ce doriti si atunci va fi al vostru - sau vice versa.

Se va intimpla o harababura atunci cind va incepe relocarea resurselor lumii?

Va rog sa luati aminte la ceea ce v-am mai spus, ca echipa economistilor care vor face tranzitia vor proceda asa incit confuzia sa fie minima si scurta. Haosul se instaleaza doar cind un sistem cedeaza si nimeni nu e pregatit sa implementeza unul mai bun.

Numele de Leo Wanta a fost deja mentionat in citeva emailuri, citeodata alaturi de NESARA si unii scriitori ne intreaba cind NESARA va fi anuntata. Mama pentru a micsora timpul tau de raspuns la aceste scrisori cu acest subiect, fa un document la computer despre HATONNN si explicatiile mele referitoare la NESARA. Acel material e prea lung ca sa il includem aici, si pentru a alina ingrijoarea cititorilor referotior la reformarea globala si programul spiritual de innoire, ca un document singular , te rog sa il postezi pe site aici. Multumesc.

Deci, cum va spuneam , am auzit de Leo Wanta prin supraveghetorii din Nirvana, care il cunosc ca pe o persona integra si care a actionat cinstit de-a lungul intregii lui cariere in cause umanitariste prin mijloace economice. Acum incearca sa puna in circulatie miliarde de doari prinse in bancile Iluminatilor – si ultimele doua cuvinte le putem considera sinonime- dolarip e care ii fac impurmutind bani pe care nu ii au, dar dind impumuturi la niste rate ametitoare. De asemenea, Rezerva Federala cumpara cu penny fiecare bancnota si imrumuta Trezoreriei la valoarea curenta a valutei, ceea ce duce in continuare la cresterea datoriei nationale. Aceasta situatie de neconceput, ca imprumuturi fara acoperire, a fost una dintre piesele de baza ale strategiei Iluminatilor de control economic a populatiei, si poate fi in parte reglementata de eliberarea tuturor fondurilor adunate ilegal. EU nu sunt economist si nu cunosc toate masinatiile Iluminatilor in cumpararea si vinzarea valutelor straine, care s-a adugat buzunarelor lor, dar sunt constient ca profitul rezultat din controlul burselor e ascuns in fundatii sau alte zone protejate, si eliberarea acestor fonduri este parte din relocarea resurselor in intreaga lume.

Si acum trecind la intrebarile despre topirea calotelor glaciare, si a modificarii temperaturilor in lume, a severitatii furtunilor, si a multitudinii de evenimente geo-fizice : asa cum am mai mentionat in alte mesaje cutremure, eruptii vulcanice si furtuni vor fi metodele naturale ale Pamintului de a-si elibera negativitatea care e stocata ca energie kinetica. Alte schimbari vor fi intoarcerea la temperatura originala, unele zone vor fii intrucitva afectate, dar vor fi efecte egalizatoare si nu va fi nevoie de relocarea oamenilor, si nici de evacuarea Pamintului in zona astrala in nave spatiale. Va rog sa nu va fir frica cind cititi analize cu rezultate amentitatoare.

Unele dintre intrebari se refera la noile sau planuitele reglementari sau bancnote sau politici in State, cum ar fi: daca furnizorii de Internet ar trebui sa imparta legal cu guvernul responsabilitatea tuturor comunicatiilor pe care le detin; problema vitaminelor si a altor suplimente nutritionale care au aprbarea FDA; pasapoartele electronice; carnetele de sofer; incriminarea celor care spun adevarul si care informeaza mas-media despre cunostintele lor; ordine presedentiale de scoatere de sub acuzatie si Constitutia; Idurile; liste de persoane care nu pot calatori cu avionul; si acum si mai multe restrictii pentru cei care pot. Toate legile injuste si ilegale si politicile de pretutindeni vor fi inlocuite, pe masura ce conducatori opresivi vor fi inlocuiti de fiinte inalt evoluate care sunt gata de a-si prelua rolul de lideri.

Si acum Mama un singur lucru inanite sa trecem la celelalte intrebari de pe lista ta. Stiu ca poate fi iritant si pentru tine si pentru cei care citesc ca deseori mentionez „dupa cum am mai spus” sau ceva asemanator si asta n-am facut-o atit de des cit as fi putut-o face. A fost cu doua scopuri. Desi multe dintre intrebari deja au primit un raspuns intr-unele dintre mesajele precedente , unele chiar de mai multe ori, problemele ridicate sunt de un interes deosebit, pentru ca grija despre ele sa trebuiasca din cind in cind indepartata prin asigurari din partea noastra. Timpul zboara pentru ca voi sa plecati in cautarea sufletelor voastre in loc sa va bazati pe surse externe de iluminare si indrumare. Si de fapt fara sa vreau sa sufoc „cresterea” voastra, cred ca de fapt am contribuit la ea prin furnizarea acestor raspunsuri care puteau foarte bine sa vina dinauntrul vostru. Intentia mea este ca de fapt sa va inspir sa faceti asta si in loc de asta nu va motivez de loc sa faceti ceea ce predic eu. Si de asemenea fac asta pentru a diminua presiunea muncii enorme a mamei mele in privinta mailurilor - ceea ce e necesar daca vrea sa continue – de aceea vreau sa va rog citeva lucruri:

Inainte sa trimiteti o intrebare, va rog sa accesati siteul „Mesajele lui Matthew”pe site-ul www.matthewbooks.com, sa verificati daca nu cumva s-a raspuns deja la ea.

Un mare numar de subiecte au fost deja discutate in mai mult de un mesaj – asa ca puteti sa gasiti ce va intereseaza. Va rog de asemenea nu trimite-ti link-uri la site-uri spirituale sau de evenimente curente si sa imi cereti parerea despre acel volum de informatii, intrucit nu pot sa iau la cunostiinta despre ele decit daca mama mi le citeste, mai bine va rog sa prezentati subiectul foarte simplu si sa puneti intrebarea.

Va rog sa nu imi puneti intrebari despre cei dragi morti - pentru ca nu ii cunosc, si munca mea implica multe nivele de energie din Nirvana. Cel mai bine ati face sa cititi Mathew, povesteste-mi desper Rai, si sa va identificati sufletele dragi disparute in acea lume plina de acitivitate si diversitate de acolo. VA rog sa nu ma intrebati despre misiunea voastra in viata sau cum puteti ajuta Pamintul. Impreuna cu fatul ca va urmati chemarea sufletului care ca este specifica, cel mai de baza si de cea mai mare valoare ajutor pe care cineva il poate da este sa trimita LUMINA spre Pamint si spre toate formele ei de viata si sa nu va fie frica.

Si ca sa inchid cercul, As dori sa nu ma mai intrebati care dintre sursele voastre de informatii, mas-media, carti sau mesajele prin diferite canale le puteti considera demne de incredere. NU numai eu, dar si alte inalte surse de iluminare v-am rugat de nenumerate ori as discerneti informatiile doar intrebindu-va sinele propriu acolo unde veti gasi cel mai pur adevar. V-am indemnat sa aveti incredere in acele raspunsuri care va apar ca intuitii, instincte, constiinta, inspiratie, aspiratii. Deschizind canalul de comunicare intre suflet si constiinta este o parte esentiala a evolutiei sufletului, a calatoriei de redescoperire a sinelui propriu.

Si acum , in numele mamei mele, si al meu propriu va multumesc tuturor celor care ati trimis mesaje de apreciere pentru transmiterile mele si cartile dumneaiei – aceste aprecieri atente si cordiale au insemnat foarte mult pentru noi.

Acum Mama putem sa continuam lista noastra.

S: Matei, rugamintile tale m-au ajutat foarte mult! De cind Betsy a plecat acum 2 saptamini, am realizat ca am mult de lucru ca sa ma ajung din urma, dar cu exceptia faptului ca am raspuns la cite mailuri mai vechi, abia sunt la 1 iulie. Si saptamina viitoare voi fi plecata cam 5 zile.

Am combinat si reformulat citeva intrebari, omitindu-le pe cele personale si am ramas cu asta: Se poate ca interpretarea corecta a unor harti astrale sa dea nastere la rezultate specifice si directe asupra multora dintre razboaiele in curs, pentru ca adevarul despre 9/11 este larg cunoscut, indepartarea lui Bush si a echipei sale din Biroul Oval si aterizarea unor largi forte prietenoase de ET; daca este asa, pina la ce limita putem crede ca aceste evenimente vor avea loc, in cadrul hartilor prezise despre schimbarile majore care vor veni?

M: Este adevarat ca potrivirea unor corpuri ceresti in miscarea lor continua are un impact foarte mare asupra altor corpuri, in special ale celor din apropiere, dar in situatiile din intrebari, acea influenta este mult pe locul 2 dupa energia proprie a Pamintului si de asemenea a masurii credintei individuale despre efectele astrologice, deoarece aceste ginduri bat departe in constiinta de masa. SI desi multe oportunitati si realizari energetice par sa fie mai numeroase sau mai pronuntate in timpul anumitor perioade fata de altele, in cele mai multe dintre situatii nu exista nici o forta exterioara care sa poata garanta un anumit rezultat, in special la un anumit moment, datorita multiplelor variabile care trebuie luata in considerare in desfasurarea acelei operatii/activitati.

S: Este acesta un raspuns negativ...NU?

M: Cred ca da!

S: OK! Fortele militare israeliene useaza de noi arme biologice sau chimice?

M: DA, si efectele aeriene sunt ameliorate pina la nivelul la care pot interveni sa ne ajute familia noastra spatiala. Tehnologia lor este mult mai eficienta si folosita indeaproape si direct, cum va fi si pe planeta in conlucrare cu oamenii de stiinta se vor elimina radioactivitatea si alte tiprui de poluare; dar in zonele de lupta nu exista siguranta pentru sufletele iluminate si de la distanta pe care trebuie sa o mentina, impactul razelor lor este micsoart de numarul de nivele de energie prin care trebuie sa treaca.

S: Cind va veni acea libera tehnologie a energiilor nepoluante promise de unii ET? Cel care a scris acest lucru vrea sa mediatizeze aici acest lucru inainte sa fie „comercializat”.

M: La fel ca tine Mama, pot doar sa presupun ca media este Internetul, dar in plus la aceasta nesiguranta, oricum nu am nici un fel de date despre data sau sursele ale caror tehnologii vor fi impartite, si ei spun ca acestea vor fi impartite cind acest lucru va fi sigur pentru toata lumea, dar inca acel timp nu a venit.

S: Exact asta spun si ei. Dar totusi o persoana care s-a decis sa fie incinerat dupa moarte, ar vrea sa stie daac acest lucru e mai bine decit simpla inmormintare.

M: Oricare e bine – nu conteaza pentru suflet, care nu mai are nevoie de corp pentru a experimenta viata in acel moment. Dar pentru a extinde acest subiect , modul in care iti tratezi corpul fie cu respect fie cu neglijenta, chiar profanind-ul, este important pentru cultura persoanei, pentru intreaga civilizatie, pentru sentimentul de sfintenie pe care il aratati vietii insasi. Nu vorbesc de un spectacol grandios – un sicriu, sau o urna simple sunt la fel de respectate , ca si un mausoleu sau o urna pictata in aur – vorbesc despre modul in care ne onoram sau nu credintele si familia. Nerespectarea implicatiilor carmice, aduce tristete la crimele impotriva umanitatii pe care le acoperim cu morminte comune, ruguri imense pentru a opri imprastierea bolilor, cimpuri de lupta si funduri de mare pline de morti, pentru a scapa cu intentie de ele. Sufletele celor disparuti sunt triste nu pentru corpurile pe care le-au parasit, ci pentru cei dragi lor carora li s-a refuzat tandretea despartirii.

S: Matei dragul meu, multumesc. Cineva intreaba despre experimentele stiintifice care produc „creaturi”, daca este o lege a universului prin care un corp fizic trebuie sa aiba un suflet pentru ca sa functioneze.

M: Nu. Corpurile au propria lor energie si pot functiona si singure, dar depinzind de de combinatia genetica aceasta functionare poate fi groteasca ca si creatura.

S:Ce trebuie sa faca oamenii buni pentru ca alegerile ( SUA ) sa fie facute cinstit si onest?

M: In acest moment va puteti doar focaliza atentia pe ce tip de guvern va doriti sa aveti, si sa transmite-ti multumirea voastra pentru acesti lideri corecti, cinstiti si intelepti ca si cum deja SUNT guvernul vostru, si astfel sa trimiteti lumina in intreaga LUME. Chiar si daca masinile de votare electronice nu au fost destinate specific pentru a fi mituite – dar de fapt acum sunt – oamenii care numara voturile sunt controlati de Iluminati. Ei pot sa prezinte ce fel de numere vor, si astfel sa hotarasca invingatorii, asa ca aceste alegerii vor fi lipsite de corectitudine si cinste. Dar farsa de a alege dintre doua partide - in care unii dintre mebrii sunt chiar ei insisi Iluminati, sau sub controlul Intunericului – se va termina la fel ca si tot ce are legatura cu acesta, asa ca nu va simtiti descurajati. Dati-va votul avind in fata ochilor viziunea unor guverne care vor avea cei mai inalti reprezentanti ai rasei umane, in intreaga lume.

S: Matei am auzit de la atit de multe femei despre senzatiile misterioase pe care le au de la conditii fizice ciudate la senzatia ca nu si-au ales partenerul bun sau ca nu lucreaza pentru cine trebuie, incit ma intreb acelasi lucru ca si femeia care a intrebat daca femeil emai mult decit barbatii pot experimenta efectele inaltei frecvente. Am primit o gramada de mailuri si de la barbati, dar de cele mai multe ori interesele lor difera de cele ale femeilor. Poti sa comentezi asupra acestui lucru?

M: Amintiti-va daca doriti ca energia masculina care este mai joasa decit cea feminina a fost dominata in istoria voastra de milenii; si luind in considerare ca v-ati stabiloit ca personalitate dominanta in societate un mascul dupa care se vor lua ceilalti, si astfel ciclu continua; puteti sa intelegeti de ce aceasta recenta „ploaia” de energie feminina a fost binevenita – oricit de subconsienta ar fi aceasta bucurie – pentru ca cea mai mare parte dintre populatie nu e consienta de efectele acestei energii - de care femei oricum mai mult decit de barbati. Aceste noi frecvente amplifica caracterele personale si senzatiile, si pe masura ce femeile au aceste sentimente de insatisfactie privind aspecte ale vietii lor - simtind ca acolo , afara, e ceva mult mai bun – partenerii lor sau colegii isi amplifica compartamentul obisnuit , care nu face decit sa creasca nivelul de insatisfactie al femeii. Abilitatea lor de a putea schimba imprejurarile/circumstantele afecteaza direct nivelul de extindere al anomaliilor fizice. Daca au posibilitatea sa modifice efectele daca asa simt nevoia, atunci existamai putin stres decit daca nu o fac, si cu cit e nivelul de stres maimare cu atit sunt mai pronuntate reactile fizice.

Oricum, acest lucru este adevarat pentru orice efecte care actioneaza o vreme asupra corpului, cu blocaje de energie care au loc in partile cele mai vulnerabile ale corpului, asa ca apar senzatiile de boala si pe termen lung conditiile se amplifica. Deoarece exista multe origini ale stresului, si variate efecte ale sale ar fi o prostie sa spune ca doar din cauza inaltelor frecvente avem boli noi sau agravate, asa ca asta puteti discuta cu sfatuitorul vostru personal in probleme de sanataet. Va dau aceasta recomandare: folositi remedii si tratamente naturale, pe cit posibil inainte pastilelor sau a unor alte terapii, care deseori sunt gresite si chiar fatale, in loc sa fie benefice.

Deci, feminitatea, vibratiile reginei care agita lucrurile pina la un punct sunt echilibrate, si nu inlocuiesc energia masculina care pina acum a influentat planeta, asa efectele pe care le simtiti in acest moment se vor echilibra intr-un mod avantajos pentru intregul mediu. Echilibrul este de fapt telul experientei tuturor sufletelor.

S: Multumesc. Stiu ca ai mai mentionat acest lucru, dar te rog sa comentezi sanataeta celor care fac intrega calatorie a Pamintului impreuna cu ea.

M: As fi fericit sa fac acest lucru. Radacinile tuturor bolilor - mai corect spus greutatilor – pentru ca acest cuvint acopera intreaga gama a conditiilor disturbante, se afla in intentiile intunecate din antichitate, si de-a lungul mai multor experiente pentru a obtine un echilibru, trecind prin miliarde de generatii susceptibilitatea la anumite conditii fizice, mentale si emotionale a continuat.Toate sufletele care vor insoti Pamintul la destinatie vor fi completat karma densitatii a treia, si ca orice alta situatie cu radacinile in intuneric, boala/greutatea, nu va mai face parte din viata, pentru ca in vibratiile inalte, nu exista virusi, bacterii, paraziti, toxine sau deficiente de orice natura. NU pot sa dau un orar, pentru ca fiecare corp este unic, dar vindecarea bolilor cronice, este pe drum, membrele sau organele pierdute vor fi regenerate, iar senzorii celei de-a treia densitati vor fi recuperati, mintea va fi libera de orice povara iar durerile de inima vor inceta.

S: Si despre intoarcerea in virsta?Sunt intrebari si legate de acest fapt.

M: Aceasta este o optiune. In inalta puritate a densitatii a 5-a, corpurile pot deveni iar tinere, pina la nivelul eteric la corpurilor in spirit, ca cum considerati voi virsta lui 30-35 de ani , si apoi sa traiasca multe mii de ani in acelasi mediu nergetic. Totusi depinzind de vietile anterioare ale sufletului, mutarea intr-o alta civilizatie care ofera o alta varietate de experiente si s-ar putea chiar un corp de femeie in loc de barbat si vice-versa, sau chiar un alt corpdiferit de forma umana, aceasta este doar alegerea unica a sufletului respectiv.

S: Matei draga, am cam ramas fara spatiu / timp. Ai mai dori sa ne spui ceva , scurt, sau doar „la revedere”?

M: Un la revedere scurt, cu asigurarea ca dragostea noastra constanta si binecuvintarile generoase ale intregului Univers sunt alaturi de voi.

DRAGOSTE SI PACE



Suzanne Ward

www.matthewbooks.com




TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb