Persoane interesate

duminică, 27 septembrie 2009

Mai 3, 2007




(ii multumim Dariei Vasilescu)

3 mai 2007

S: Matei draga, intrebarile sunt pregatite. Stii ca multi mi-au scris despre disparitia albinelor si despre impuscaturile de la Virginia Tech — care subiect ai vrea sa-l discuti mai intai?

MATEI: Draga suflet, haide sa vorbim despre Virginia Tech. Din cauza ca acolo a studiat sora mea, pentru tine aceasta legatura personala cu familia noastra a facut ca omorurile fara rost sa para un eveniment si mai tragic decat a fost. Primul gand care ti-a venit cand ai vazut transmisia de stiri a fost ca atacatorul actiona sub influenta programarii si manipularii mentale si le voi spune cititorilor ceea ce ti-am spus si tie: nu, nu era manipulat – el reprezinta un exemplu dramatic a ceea ce am explicat despre faptul ca energiile superioare de pe Pamant amplifica toate caracteristicile si sentimentele oamenilor. El a fost un tanar extrem de tulburat, care a considerat ca nimanui nu-i pasa de el si care ascundea tendinte spre violenta. Pe masura ce aceste sentimente si tendinte s-au tot intensificat odata cu amplificarea energetica, el a ajuns in punctul in care a pierdut orice simt al ratiunii si al valorii pentru viata – mai ales pentru a sa proprie – iar atunci a planificat masacrul de la scoala. Acestea au stat in spatele a ceea ce s-a intamplat.

Cealalta parte este raspunsul meu la intrebarea pe care ai pus-o atunci: De ce a fost nevoie ca toate acele vieti cu potential sa ia sfarsit? – iar eu ti-am raspuns ca totul s-a intamplat in acord cu contractele lor de la nivel de suflet. La fel cum si eu am plecat la varsta frageda, deoarece misiunea mea de pe Pamant se incheiase, asa s-a incheiat si a lor. La nivel de suflet, ei stiau ca decesele lor fizice, ca si alte vieti de tineri ce par a fi scurtate, vor reverbera cu o blandete profunda si de durata, ce va evoca in oameni, la nivel colectiv, mai multa sensibilitate si grija. Acelasi lucru este adevarat si in cazul profesorilor care au murit – si ei isi incheiasera misiunile alese, iar influenta de a-i inspira pe multi altii nu a luat sfarsit odata cu incheierea vietilor fizice.

Ti-am spus ca intelegerile facute inainte de nastere sunt create pentru evolutia spirituala a tuturor celor implicati – iar acest lucru nu difera de acele morti violente, inclusiv cea a lui Cho. El a fost de acord sa indeplineasca rolul care sa-i ajute pe altii sa plece atunci cand si-au indeplinit experienta aleasa, iar dintre toate sufletele care au plecat mai departe in acea zi, intreaga sa viata de pe Pamant a fost cea mai dificila. Iata un aspect asociat cu acea intamplare – de ce era Cho atat de dezechilibrat din punct de vedere psihologic: El a fost de acord si sa preia asupra sa o parte din traumele psihice pe care le-au ales ca experienta unele personaje mai slabe din sufletul lui cumulativ si care nu au putut face fata dificultatilor din cea de-a treia densitate, pentru a le rezolva intr-o singura viata fizica. Prin aceasta impartire a lectiilor pe care si le-au ales fiecare, Cho le-a ajutat pe acele personaje sa dobandeasca gradul de experienta de care avea nevoie sufletul lor cumulativ pentru echilibrul general. Aceasta ingaduinta este o forma de gratie divina pe care o puteti compara cu sistemul aplicat in scufundari (sistem in care doi oameni functioneaza ca o singura unitate, astfel incat sa se poata monitoriza si ajuta reciproc, n. t.) si este data sufletelor in aceasta era fara precedent ce ofera ocazia incheierii rapide a experientelor din cea de-a treia densitate. La fel este si in grupurile de suflete, unde sufletele mai puternice, mai experimentate preiau cele mai grele lectii fizice sau emotionale de care sufletele mai slabe, mai putin experimentate au nevoie pentru echilibru si pe care le-au ales sa le invete. Va rog sa nu credeti ca acest aranjament este nedrept fata de sufletele mai puternice sau ca acelea care primesc ajutor in privinta lectiilor ce le au de invatat nu le-au invatat cu adevarat – exista o echilibrare energetica ce ofera evolutie spirituala tuturor celor implicati in aceste experiente comune. Niciunul dintre oamenii implicati nu sunt constienti de efortul de cooperare, dar atunci cand se intorc in lumea spiritului, acolo unde se stie totul, simt o exaltare pentru ca au invatat cu succes lectiile karmice tridimensionale si recunostinta fata de toate sufletele care i-au ajutat sa-si atinga scopul.

S: Matei, sunt atat de multe lucruri pe care nu le inteleg despre toate personajele ce traiesc simultan in continuum si despre cum coopereaza ele pentru binele sufletelor cumulative si al grupurilor de suflete.

MATEI: Stim, Mama, si nu esti singura. Nu poti intelege ceva fata de care nu te poti asocia la nivel constient, dar aceasta intelegere va veni atunci cand Pamantul va atinge vibratiile unde nu mai exista bariere intre constiinta si suflet, unde Unimea a Tot ce exista este cunoscuta – iar daca unele contracte vor chema sufletele sa plece spre viata spirituala inainte ca Pamantul sa ajunga la destinatie, acele suflete vor intelege toate acestea si mai repede.

S: Oricum ar fi, mie imi convine – eu vreau doar sa inteleg! Matei, cat din violenta din lumea noastra reprezinta un rezultat al energiilor mai inalte?

MATEI: Nu-ti pot spune un procentaj al violentei sau un numar de morti cauzate de ea, dar iti pot spune ca efectul opus – lumina generata de intensificarea caracteristicilor pozitive si a sentimentelor de iubire – depaseste cu mult rezultatele negative. Ceea ce s-a intamplat la Virginia Tech este un exemplu cu mult mai dramatic al felului in care lucreaza energiile, decat, sa spunem, al situatiilor dintre parteneri sau colegi de lucru, dintre un profesor si studentul sau, dintre prieteni. Toti cei aflati in aceste relatii sunt afectati de energiile care, in functie de reactia fiecarei persoane in parte, fie intaresc, fie slabesc valoarea acestor asocieri.

Mai mult, aceasta amplificare a energiilor „separa graul de neghina” in ceea ce priveste intentiile oamenilor – ii forteaza sa aleaga intre lumina si intuneric. Tot ce se intampla in lumea voastra se accelereaza in aceasta perioada unica din lunga istorie a planetei voastre, iar ceea ce am explicat despre cata nevoie este de roluri „serioase” pentru pastrarea echilibrului arata ca nu ne mai putem ascunde. Infuzia de lumina fortifica constiinta si amplifica sensibilitatile, iar aceia care se opun si se agata cu incapatanare de atitudinile si actiunile care le produc altora suferinta aleg, astfel, sa nu insoteasca Pamantul in cea de-a cincea densitate. Corpurile lor vor muri, deoarece amprenta lor energetica – ansamblul fiecarui gand, sentiment, al fiecarei motivatii si actiuni – nu este compatibila cu vibratiile superioare ale caii de inaltare a Pamantului.

Cum poti sti cine nu insoteste Pamantul din cauza acelei legi a energiei si cine pleaca in acord cu contractele lor facute la nivel de suflet? Poti sti in functie de cum vor fi amintiti in cele din urma. Nu conteaza ca persoanele sunt figuri internationale sau ca sunt cunoscute doar in cercul lor familial si de prieteni – ca vietile lor fie au afectat evenimentele mondiale, fie ca doar pe oamenii apropiati lor, aceste persoane sunt amintite in functie de cum i-au tratat pe altii. Vietile atinse de catre sufletele pline de lumina se imbogatesc, iar atunci cand tiranii mor si nu mai oprima natiuni, se produce o usurare larg raspandita. Am accentuat amintite „in cele din urma”, deoarece trebuie sa intelegeti ca tot ce se afla in lumea voastra si a fost considerat lipsit de scrupule si separator a fost necesar pentru crearea unor experiente de echilibru. Timp de milenii, toti ati jucat, de mai multe ori, atat rolul „baiatului bun”, cat si pe cel al „baiatului rau”, pentru a dobandi voi insiva un echilibru si pentru a le ajuta si pe alte suflete sa faca la fel. Nu stiti la nivel constient daca acel „baiat rau” ajuta unul sau mai multi „baieti buni” sa obtina un echilibru – de aceea noi v-am indemnat sa nu judecati pe nimeni! In aceasta era extraordinara in care se incheie lectiile karmice tridimensionale, extremele dintre „bine” si „rau” nu mai sunt necesare, iar lumina care se intensifica reconciliaza in sine acesti opusi – retineti, echilibrul se afla in lumina. Iar atunci cand voi si Pamantul va aflati in vibratiile unde constiinta si sufletul se unesc, va fi dezvaluita intreaga panorama a ceea ce acum este cunoscut doar la nivel de suflet.

S: Am o intrebare care cred ca se potriveste aici:Daca aducem lumina in contexte mai mici, cum ar fi familiile sau comunitatile, oare aceasta lumina nu s-ar extinde, transformand intunericul de pretutindeni, ca apa curata ce curge printr-o teava infundata – iar in cele din urma, apa care iese fiind curata?

MATEI: Aceasta analogie excelenta ar fi si mai reusita daca se spune ca acea transformare incepe odata cu fiecare persoana in parte, curgand pur, curat, in familii, comunitati si mai departe. Multe suflete simt ca ar trebui sa faca ceva insemnat, la o scara mai larga, dar intrucat nu-si cunosc misiunile alese inainte de a se naste si nu au o directie clara pe care sa o urmeze, se simt nelinistiti si cred ca nu pot crea o schimbare. Fiecare dintre voi este o scanteie stralucitoare a Dumnezeului / Dumnezeitei, o sursa de energie cu un potential nelimitat – dar nu este necesar ca toti sa faca actiuni profunde! Numai comparativ putini din intreaga populatie a Pamantului trebuie sa fie lideri nationali sau sa detina alte pozitii de influenta; pentru a ajuta lumina, marea majoritate nu trebuie decat sa-si imparta, cu blandete si generozitate, cunoasterea, talentele, timpul si resursele, cu aceia care au nevoie de ele. Ajutarea celorlalti va aduce si voua, si lor echilibru, iar lumina generata de acest act curge in exterior, spre binele tuturor. Va rog, lasati ca aceasta cunoastere sa puna capat „framantarii” voastre legate de ce puteti face mai mult si sa inlocuiasca acea senzatie de neliniste, cu satisfactia ca fiinta voastra echilibrata aduce o contributie nepretuita in raspandirea iubirii, pacii si armoniei in intreaga lume.



Mama, de curand i-ai raspuns unei cititoare care intreba despre echilibru, iar mai apoi, aceasta ti-a scris ca i-ai raspuns la toate intrebarile pe care le avea. Consider ca explicatia ta succinta, dar profunda legata de ce am spus adineauri poate fi utila si altora, astfel ca te rog sa introduci nota ei si raspunsul dat de tine.



­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________





Matei a afirmat ca elitei i s-a dat puterea enorma pe care o detine printr-o intelegere, pentru crearea unui echilibru. Se poate sa primim o explicatie mai detaliata a conceptului de „echilibru”, atat in termeni generali, cat si planetari? De asemenea, putem sti daca acel echilibru a fost stabilit deja?

Ceea ce ai scris tu – „elitei i s-a dat puterea enorma pe care o detine printr-o intelegere, pentru crearea unui echilibru” si „conceptul de echilibru” – reprezinta o interpretare gresita a ceea ce a spus Matei. In primul rand, echilibrul nu este un concept – este universul aflat intr-o miscare continua. In echilibru se afla lumina, care este aceeasi energie ca iubirea, pur si simplu exprimata altfel; aceasta energie a luminii/iubirii reprezinta esenta completa a Creatorului, iar scopul tuturor sufletelor este acela de a se intoarce la originea lor, in sanul Creatorului. (Pentru ca nu stiu daca iti sunt cunoscute toate mesajele lui Matei sau cartile, iti voi atasa un text din Revelatii pentru o noua era, in care se explica diferenta dintre Creator si Dumnezeu*.)



*Textul nu este inclus si in acest mesaj, dar il puteti citi la pagina 16 din cartea Revelatii pentru o noua era, publicata la Editura For You. N.T.



Obiectivul vietilor multiple ale sufletelor este acela de a umple golurile din experiente sau de a stapani caracteristici „dumnezeiesti”, astfel incat sa se obtina echilibrul peste tot.



Karma, spre deosebire de ceea ce cred unii ca ar fi – o recompensa sau o pedeapsa – reprezinta ocazia de a exersa acele caracteristici sau de a experimenta opusul vietilor anterioare. In cazul din urma, de exemplu, cineva care a ucis trebuie sa stie cum e sa fie ucis; cineva care a fost bogat trebuie sa stie cum e sa traiesti in conditii de saracie; cel care a fost un conducator tiranic trebuie sa vada cum este sa fie oprimat. Rezultatul experientei echilibrate este evolutia spirituala, sau evolutia sufletului – pasii care ne fac sa ne amintim de originea noastra din sanul Creatorului si sa ne intoarcem la acea perfectiune.



Inainte de nastere, sufletul isi revede vietile cumulative si isi alege anumite circumstante genetice si de mediu care sa-i dea posibilitatea sa obtina echilibrul, sa creasca la nivel spiritual. Intelegerile facute inainte de nastere de catre fiecare suflet si toti aceia care sunt afectati de viata sufletului respectiv sunt create pentru evolutia spirituala a tuturor si fiecare isi alege contractul de la nivel de suflet. Sufletele care au ales experienta „dura” a lipsei si greutatilor au nevoie de alte suflete care sa ofere acest gen de situatii – iar sufletele din urma beneficiaza si ele, din punctul de vedere al echilibrului, prin faptul ca joaca acele roluri „dure”. Cu toate acestea, cu multe milenii in urma, in conceptul nostru de timp linear (iar timpul linear este doar un concept) acest aranjament din care ambele parti aveau de castigat a scapat de sub control, deoarece, dupa nastere, nu mai stim la nivel constient ce au ales sufletele noastre si facem alegeri libere, care nu se afla in contractele noastre, motiv pentru care avem nevoie de tot mai multe vieti pentru a le echilibra pe cele anterioare. Viata de pe Pamant a devenit ca un fel de carusel care se indrepta in jos, pe o spirala, pana cand atingea cea mai joasa parte a celei de-a treia densitati.



Pamantul este un suflet foarte evoluat, ce are un corp planetar, iar karma sa este karma colectiva a tuturor oamenilor ce il locuiesc. De-a lungul mileniilor, acestia s-au tratat intre ei si pe regnurile animal si vegetal cu violenta, creand astfel nevoia mai multor sanse de depasire a dezechilibrului. Astfel, corpul Pamantului s-a dezechilibrat si el. Sufletul lui s-a aflat intotdeauna in vibratiile superioare, in timp ce corpul a coborat adanc in cea de-a treia densitate, acolo unde negativitatea – „intunericul” – prospera. El si-a dat lumina pentru a-si sustine toate formele de viata, pana cand corpul aproape ca i-a fost secatuit si a fost atat de dezechilibrat, incat orbita sa a devenit periculos de instabila; el a trebuit sa decida daca sa-si lase corpul sa moara, sau sa ceara ajutor. A cerut ajutor, iar Dumnezeu a autorizat civilizatii avansate din punct de vedere spiritual, intelectual si tehnologic sa raspunda cererii sale.



Asta ne aduce la ceea ce s-a intamplat in ultimii saizeci si ceva de ani – infuzia de „lumina” a acelor civilizatii a salvat viata planetara a Pamantului, iar acum expune si transmuta negativitatea – „intunericul” – care a dominat de atata vreme. Persoanele care au absorbit lumina au inceput sa o genereze pe a lor proprie, facand astfel ca lumina de pe planeta sa se intensifice in decursul celor sase decenii. In aceasta perioada unica de pe Pamant – din univers! – unele suflete au fost de acord sa indeplineasca rolurile „intunecate” care ar duce la incheierea tuturor experientelor karmice tridimensionale. Ele au fost de acord si ca, la un moment dat, se vor alatura luminii (retine, in lumina se afla echilibru, contextul de „castig-castig”); cu toate acestea, unele dintre ele au fost atat de absorbite de puterea si lacomia lor, incat si-au renegat in mod constient si voit intelegerea de a se alatura luminii.



Aceste suflete „intunecate” sunt expuse, iar puterea lor continua sa scada, dar echilibrul – reconcilierea intunericului si luminii, sau a extremelor pozitiv-negativ – nu a fost inca atins, lucru vazut atat din minciuna si coruptia ce inca „ies la lumina” si din razboaiele prelungite si alte acte de violenta, cat si din neconcordanta de necontestat dintre „cei care au” si „cei care nu au”. Dar aceasta reconciliere – acest echilibru – are loc pe masura ce Pamantul se inalta in densitatile superioare, acolo unde lumina este atat de intensa incat intunericul nu poate co-exista.

http://mattthewmessages.blogspot.com/ - ENGLISH

http://matthewdeutsche.blogspot.com/- DEUTSCHE
http://matthewfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS

http://www.lightworker.it - ITALIANO
http://matthewsindutch.blogspot.com/ - DUTCH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com/- SPANISH

http://livrosmatthew.blogspot.com/- PORTUGUÊS
http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

http://www.selvet.dk/forum/forum.asp?FORUM_ID=460 – DANMARKS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb