Persoane interesate

joi, 3 septembrie 2009

IULIE 15, 2006


Ce bine ar fi daca ati putea sa va dati seama de dragostea fara rezerve si nenumaratele binecuvantari care sunt cu voi, in fiecare pas pe care-l faceti pe calea voastra, pentru ca atunci recunostinta voastra ar fi ea insasi absolut orbitoare...







[De la Suzy. Nota mea de la ultimul mesaj, cum ca am raspuns la e-mailurile de pana la 02 iulie, a fost gresit. De atunci am gasit un gramada de mesaje ascunse care au venit mai devreme – cam pe la mijlocul lunii mai, iar aproape o duzina dintre acestea venisera chiar si mai devreme. Vizitele familiei, angajamentele de afaceri si alte responsabilitati mi-au limitat incercarea de a ajunge la zi, dar va voi raspunde cat de repede voi putea. Pentru cei care primesc raspunsuri cu mari intarzieri, va multumesc pentru rabdare (a mea este aproape pe terminate).]

_______________________________

S: Matei, buna scumpul meu! Intrebarie sunt gata – vrei sa incepi cu ele, sau mai intai ai ceva de spus?

Matei: Salutari pline de iubire pentru tine si pentru toti cititorii tai, suflet drag! Cele mai presante ganduri in mintile din toata lumea este cel mai bun loc de a incepe, asa ca te rog sa tastezi acele intrebari din varful listei tale, fara sa pastrezi ordinea de expediere.

S: Cele mai urgente solicitari sunt cele pentru a comenta intentiile Israelului in Liban si ce vezi tu ca si rezultat al acestor violente. Alti cititori intreaba despre o problema similara – si anume, daca palestinienii vor vedea vreodata un final la suferinta lor cauzata de Israel.

Matei: Voi vorbi despre factorii care nu sar neaparat in ochi, dar ca sa va linistesc mai repede, va voi spune ca estimarea colectiva in acest moment este ca va fi un scurt interval de represalii ale Israelului asupra Libanului in care vor avea loc bombardamente, dar lupta nu va escalada intr-un razboi nebunesc intre aceste doua tari razboi in care sa fie atrase si tarile vecine. Ceea ce vedem in campul de energie al potentialului Pamantului este ceea ce va fi perceput ca si interventia unor capete “reci” ce vor reusi sa resolve acest conflict, dar de fapt va fi vorba de actiunea unor inimi “luminoase”. Lumina continua sa se intensifice, pe masura ce Pamantul este in procesul de inaltare, iar oamenii raspund la aceasta in doua feluri: frecventele inalte care determina mai multa frica, disperare si decizii grabite in cei care sunt inclinati catre intuneric si aceleasi frecvente care reinnoiesc constiinta spirituala in oamenii plini de lumina, si care determina cresterea solocitarilor pentru realizarea de intelegeri pasnice.

Pentru a ma referi la intentiile Israelului in Liban, voi clarifica faptul ca sionistii sunt cei care intentioneaza sa capete controlul acolo si nu oamenii din popor, care s-au saturat de mult de razboiul si distrugerea de pe teritoriul lor si din tarile alaturate. Daca sunt intrebati asupra chestiunii asigurarii securitatii, majoritatea israelienilor vor confirma atacurile criminale ale conducatorilor lor in Liban si deceniile de tratamente brutale si nedrepte aplicate palestinienilor. Oamenii din Israel tanjesc dupa pace si traiul in liniste cu vecinii lor – acesta este un adevar pentru toti oamenii din toate tarile! Miintile intunecate din guverne sau din randul conducatorilor militari de peste tot unde razboiul a izbucnit (fie el civil sau international) doresc cu orice pret sa cucereasca sau sa-i supuna pe altii; acesti lideri sunt controlati de puternicii manipulatori Illuminati, din spatele scenei, personaje ale caror pacaleli si intentii negative insa nu vor fi fructificate niciodata.

Ca raspuns la cea de a doua intrebare, va repet ce am spus in mesajele anterioare: cea mai mare schimbare care are loc acum pe planeta voastra este cea care are loc in interiorul vostru. Oamenii receptivi la lumina vor insoti Terra in calatoria sa, cu energia dragostei intensificandu-se pe masura ce ea va inainta catre destinatie; cei care vor merge in continare pe caile lor intunecate nu va vor mai fi alaturi. Cand in lumea voastra vor fi numai fiinte de lumina, israelienii si plaestinienii vor trai impreuna in prietenie si cooperare, asa cum o vor face de fapt oamenii tuturor popoarelor. Aceasta nu se va intampla peste multi, multi ani – stimulata de lumina, reconcilierea diferendelor de veacuri si eliberaea amaraciunii este in plina desfasurare.

Acum sa vorbim despre factorii majori, nevazuti, pe care i-am mentionat. Am facut referire la cativa dintre acestia, dar este necesar sa privim toate aceste influente in contextul situatiei intregului Orient Mijlociu. Acea regiune a fost un focar de violenta aproape continuu, inca din timpurile cand lacomia, competitia si tradarea au venit odata cu primele civilizatii care au sosit pe planeta si s-au stabilit acolo, astfel ca balanta karmica a fost activa in aceasta zona, inca de atunci. Dar, desi aici exista o negativitate implacabila, provenita inca din antichitate, totusi acum se consuma lectii karmice “proaspete”. Un factor secundar este acela ca frecventa inalta in care Pamantul se misca acum amplifica caracteristicile dominante ale naturii umane, facandu-i pe cei “buni” mai puternici ca niciodata si la fel si pe cei “rai”, dupa cum puteti vedetea si in aceste opozitii. Aceasta i-a adus la disperare pe conducatorii sionisti care au controlat nu numai politica Israelului, dar au si influentat majoritatea evenimentelor la nivel global; ei iau acum decizii clar pripite, cum ar fi razbunarea exagerata fata de un anumit incident, precum si continuarea asupririi populatiei palestiniene. Un alt factor este acela ca Dumnezeu onoreaza dorinta Terrei, ca pe suprafata ei sa nu mai aiba loc razboaie multinationale care sa mai verse sange pe corpul sau si, daca va fi nevoie, familia noastra spatiala va preveni acest lucru, fara ca larga masa a populatiei sa fie constienta de acest fapt. Si, in final, ce se intampla peste tot in Orientul Mijlociu – de fapt, in lumea voastra! – este ca acel momentum de energie, pus in miscare cu mult timp in urma, este acum intr-un curs accelerat de autoconsumare, astfel incat Era de Aur sa poata fi inaugurata.

S: Iti multumesc pentru explicatia linistitoare! In continuare, te rog sa comentezi despre bombardamentele trenurilor din India si de amenintarile similare pentru metroul din New York, amenintari dejucate.

Matei: Bombardarea din India a fost o tragedie pentru toti cei afectati si situatia din New YORK a fost o poveste exagerata. De fapt a fost reversul a ceea ce s-a intentionat (de catre Illuminati) a fost un efort esuat al Illuminati impreuna cu teroristi si care a fost raportat ca si success de comunitatea serviciilor secrete.

S: Matei, aceasta este propria mea intrebare: Cum dominatia intunericului asupra lumii noastre se presupune ca ar fi trebuit sa inceteze pe Pamant cu cativa ani in urma – dar nu s-a intamplat asa, pentru ca au fost cateva suflete care si-au renegat angajamentele de a se reuni cu lumina – acum sunt multi morti in razboaie, in atacuri sinucigase cu bombe, sau in alte acte teroriste. Sunt aceste morti parte a contractelor originale ale sufletelor, sau aceste contracte au fost toate amendate?

Matei: Sufletele care s-au reincarnat dupa ce nu si-au onorat contractul, au ales sa faca astfel stiind cu ce se vor intalni, iar cei care au venit inainte de acel moment, au dus la bun sfarsit contractele originale, sau pe cele amendate, dar nu neaparat limitate la acei parametri care sa reprezinte cauza mortii. Cand cea mai mare parte a unui contract este terminata si clauza de longevitate ajunge la implinire, maniera specifica de moarte fizica nu are importanta, atat vreme cat este in concordanta cu alegerea sufletului. Astfel ca, daca un contract cere o moarte brusca si fara durere, o moarte imediata determinata de orice motiv va servi cauzei si va implini cererea respectiva. Daca un contract presupune un sfarsit brusc si fara dureri, o moarte instantanee, din orice motiv, poate servi indeplinirii acestui scop. Cand acest tip de moarte se intampla in afara contractului, prin gratie Divina sufletul are de ales: poate evolua la urmatorul nivel de invatare cu asigurarea terminarii karmei din cea de a treia densitate, sau se poate reincarna la acelasi nivel si sa se bucure de o viata frumoasa, plina de impliniri si cu oportunitati pentru cresterea spirituala, fara a avea aspecte traumatice. Sufletele care tind sa fie timide in vietile imediat anterioare aleg de obicei ceva placut si familiar iar cei indrazneti opteaza sa vada ce altceva mai este “acolo afara”.

S: Este foarte interesant si pare a fi destul de rezonabil. Dar ce poti spune de sutele de mii de supravietuitori grav raniti in astfel de situatii? In multe cazuri, o viata productiva, plina de impliniri este pierduta pentru astfel de oameni, iar familiile lor sufera si ele ingrozitor de mult. Alegerile lor dinainte de nastere prevad, in mod special, astfel de alegeri specifice legate de pierderea membrelor, a vederii, leziuni ireparabile pe creier sau instalarea labilitatii emotionale datorata experientelor lor violente? Este alegerea karmica implicata in boli letale, sau in a avea copii deformati din cauza radiatiilor toxice?

Matei: In ceea ce priveste experientele alese dinainte de nastere, ceea ce am explicat despre moartea fizica se aplica de asemenea si supravietuitorilor violentelor. In multe cazuri, contractele sufletelor sunt amendate pentru a accelera statutul de evolutie a persoanelor ale caror circumstante de viata sunt mult mai provocatoare decat cele alese initial – si aceasta se aplica in aceeasi masura tuturor celor care traiesc impreuna acele vieti, daca acestia raman loiali, iubitori sau se sprijina unii pe altii. A-si aduce aminte de acea crestere spirituala este scopul tuturor sufletelor; ceea ce s-ar putea sa percepeti ca fiind vieti tragice reprezinta, de fapt, accelerarea trecerii acelor suflete prin spectrul emotiilor umane.

Mama, iti stiu sentimentele – ele sunt impartasite de multi – si anume ca oamenii nu stiu despre contractele sufletelor si de intelegerile dinainte de nastere ale familiilor, dar ei stiu despre durere, vieti distruse, vise destramate si un posibil dezastru financiar, viata intr-un spital, separarea familiilor. Da, poate parea crud si nedrept iar in trairea fizica aceasta este pare a fi pentru cei care nu au alesa semenea lucruri cumplite, dar acesta este motivul pentru care gratia Divina ofera acea oportunitate de egalizare sau de accelerare a progresului sufletelor pentru acesti oameni si pentru persoanele dragi lor.

.

Noi intelegem ca asta nu este usor de inteles si de acceptat de catre muritori. Sunt doar cuvintele mele si ceea ce ele explica reprezinta ceva la care voi nu va puteti raporta in mod constient, asa ca aici apare durerea pentru milioanele care sufera, indiferent de cauza. Voi nu intelegeti nici ca situatiile lor sunt tot oportunitati de invatare pentru voi pentru a iesi din apatie si pentru a invata compasiunea. Daca ati putea vedea lumina pe care sentimentele voastre de compasiune o genereaza pentru a inalta toate sufletele, ati spune “Slava Domnului!”. Iar frica reprezinta opusul ca efect asupra voastra si a intregului Pamant, asa va rog sa aveti sentimente de compasiune si niciodata de frica pentru cei care sufera.

S: Iti multumesc Mash. Ai dreptate, eu nu pot sa inteleg emotional tot ceea ce explici tu si cu siguranta nu sunt singura; si totusi, am un oarecare sentiment de pace. Inapoi la intrebarile actuale - aceasta este favorita mea dintre cele cateva despre Patrick Fitzgerald: “L-a tradat el pe Rove, echipei lui Bush? Ce face el acum ca sa puna din nou pe roate acest spectacol de acuzare?” Ieri am primit o intrebare despre procesul intentat de Valerie Suit si sotul sau Joseph Wilson, in care-i pe Cheney, Rove si Libby de scurgerea de informatii asupra faptului ca ea a fost agent CIA: “Va fi oare acestea ‘descoperirea’ administratiei lui Bush si expunerea minciunilor lor si a inselaciunilor in scopul controlarii maselor?”

Matei: Mama, acesta este un bun exemplu de beneficiu rezultat din cunoasterea a ceea ce este sub varful icebergului. Fitzgerald, o fiinta de lumina inalt evoluata, nu a “vandut”, dar el a renuntat sa mai lanseze acuzatii agresive, pentru ca a luat in serios amenintarile cu moartea primite de el si de familia sa, si cine-l poate acuza pentru asta? – cu muntii de evidente pe care inca nu i-a descoperit, nimeni nu este mai constient decat el de ce inseamna sa fie aduse la tacere persoanele pe care cei intunecati ii considera periculos de informati. Totusi, desi el si familia sa sunt protejati de lumina, pentru a contracara frica lor de amenintari, el a lasat deoparte activitatea sa legala. Oricum, pe masura ce dovezile vor iesi la iveala pe alte cai, adevarul va fi foarte ajutat de eforturile sale tacute ca justitia sa fie indeplinita si da, procesul Palme/Wilson este una dintre aceste cai.

S: Ma bucur sa aflu asta! Am simtit ca asta se intampla, dar e bine de stiut ca intuitia mea nu a fost, de fapt, numai speranta.

Matei: Mama, suflet drag, te rog nu spune ca speranta este “numai” – in speranta este lumina! Cu toate acestea, a invata sa te increzi in intuitie este vital. Te rog sa ma ierti ca ma repet de atatea ori, dar intuitia inseamna recunoasterea mesajelor de la sufletul tau, adica de acolo de unde toate adevarurile sunt cunoscute. Mai degraba decat sa continui sa ceri informatii din surse externe, incluzand receptori ale caror surse le respecti, intreaba in interior pentru raspunsuri – acolo este locul unde este cunoscut cel mai pur adevar.

S: In mica masura, ce ai spus mai sus raspunde mai multor cititori care au intrebat despre diverse mediumuri – in esenta intrebarea se refera la cum pot sti ei in cine sa se increada? Omul care a scris aceste mesaje numeroase, spune acelasi lucru, aproape cuvant cu cuvant, iar uneori se gandeste ca “totul este inventat de Illuminati, pentru a ne hrani speranta pana la dezastrul final”; de asemenea el spune ca el crede in ce spune Sananda: “Ar minti oare Iisus?” Eu stiu ca tu nu dai niciodata numele persoanelor care nu sunt conectate cu sursele de lumina, dar ai putea spune ceva care sa fie de ajutor oamenilor care incerca sa se increada in discernamantul lor in aceasta privinta?

Matei: De fapt, pot spune doar foarte putine lucruri despre acest subiect. Increderea in discernamantul propriu se obtine ca si orice alta realizare importanta prin: practica, perseverenta, rabdare si, mai ales, prin incredere in Sine. In primele etape ale oricarei realizari, voi aveti profesori sau mentori de un anumit tip si instructiunile lor va ofera o baza. Daca va multumiti sa ramaneti mereu un student, nu veti fi decat o palida umbra a profesorului vostru si nu va veti realiza niciodata Sinele. Dar daca vreti sa va ridicati la statutul de maestru si credeti ca puteti, acesta este motivul pentru care O FACETI! Este acelasi lucru cu a dezvolta abilitati pe care sa te bazezi.

Nu va blocati in analizarea sau evaluarea informatiei – incredeti-va in ce simtiti, mai degraba decat in masinatiunile mintii voastre. Pentru a repeta ghidarea simpla pe v-am oferit-o mai inainte, fiti atenti la la reactiile voastre naturale fata de ceea ce auziti sau cititi. Daca informatia curge usor, este cel mai probabil sa fie adevarata; daca simtiti o oarecare rezistenta fata de aceasta, cel mai probabil este ca nu e adevarata. Sufletul vostru este parte a constiintei de masa, unde totul e conoscut, asa ca, oricand simtiti ca sufletul va “vorbeste”, fiti atenti! S-ar putea sa nu vreti sa dati crezare unor informatii, pentru ca nu va sunt comfortabile, dar daca simtiti ca sunt reale, incredeti-va in reactia voastra. Dimpotriva, ceva ar putea sa para intr-adevar real, dar daca aveti indoieli, daca exista rezistenta – incredeti-va in aceasta reactie.

Acum, unii receptori care cred ca sunt in comunicare telepatica cu Sananda, se inseala – ei receptioneaza surse intunecate care pretind ca sunt Sananda si care dau informatii false, pe care receptorii le trimit pretutindeni, astfel ducand la dezinformarea multora. Entitatile intunecate inseala aceeasi receptori ca si pe altii, pretinzand de asemenea ca sunt Mama Maria, Arhanghelul Mihail, Hatonn, Ashtar, Maitreya si alte suflete inalt evoluate. Aplicati acelasi discernamant surselor de informare venite prin diferite mediumuri, ca si oricarui alt lucru pe care il auziti din surse pamantesti. Lasati-ma sa ma corectez si sa spun: sa aveti chiar si mai mult discernamant pentru mesajele transmise prin channeling! Pe buna dreptate, mass media a devenit destul de circumspecta in legatura cu ele. Exista un motiv si mai important pentru care voi trebuie sa discerneti perfect intre adevarul si minciuna din mesajele transmise astfel, pentru ca aceasta este ghidarea pe care multi dintre voi o folositi pentru a va delimita drumul spiritual.

Discernamantul acopera tot – el distinge intre lucrurile importante si cele neimportante din viata, nu numai intre ce este adevarat si ce este fals. Exista o enorma diferenta intre a va satisface doar curiozitatea si a va largi interesele in vederea evolutiei spirituale! In timpul vietii, nu conteaza nici un pic daca stiti cum a murit Ken Lay; din cauze naturale sau asasinat, sau daca alte morti recente sunt in realitate sinucideri sau accidente, dupa cum s-a spus, dar conteaza extraordinar de mult daca urmati, fara sa va dati seama, influenta intunericului si nu recunoasteti cand sufletul vostru va indeamna, va inghionteste sa va reintoarceti pe o cale luminoasa.

A sti ca o carte este de reala sau nu, nu are nici o legatura cu a fi aliniat in mod constient cu alegerile sufletului vostru, la fel cum nu are nici o insemnatate nici daca esti absorbit de vietile starurilor de televiziune, sau de cele din sport. A te certa din motive fara nici o importanta, a urma fiecare toana a modei, a fi in pas cu fiecare scandal local sau global – cat de importante sunt toate acestea pentru evolutia voastra spirituala, pentru scopul vostru in alegerea acestei experiente fizice?

Nu vreau sa par insensibil sau critic la ceea ce va intereseaza pe voi, sau la distractiile voastre si nu judec pe nimeni. Ceea ce asi vrea sa fac este sa va motivez sa va axati pe ceea ce este cel mai semnificativ - imperativ! - pentru voi, in acest moment unic, cand totul se accelereaza si timpul nu mai este aliatul vostru. Daca sunteti satisfacuti cu cele lumesti, atunci asa sa fie si nu va judeca nimeni; dar daca doriti sa mergeti mai departe, sa progresati in indeplnirea misiunii voastre alese, va rog acordati atentie cuvintelor mele, pentru ca nu vreau decat sa va fiu de ajutor.

S: Cu siguranta ca ai vorbit foarte deschis! Matei, exista mai multa ingrijorare referitor la progresul nostru, dacat inainte?

Matei: Nu stiu cum sa raspund mai bine la aceasta intrebare, mama – adica nu stiu cum sa raspund, fara sa aprind o alarma in anumite minti, iar asta nu mai este de loc intentia mea, asa cum nu a fost in intentia mea sa ”dojenesc” pe cineva. NU exista absolut nici o ingrijorare referitoare la drumul Pamantului si la pace, sau asupra celor care se trezesc si sunt o bucurie pentru noi - dar da, cei care sunt inca adanc adormiti, pe plan spiritual si al constiintei, constituie o ingrijorare. Pentru ca voi nu vedeti o actiune rapida acolo unde ati vrea s-o vedeti, voi nu intelegeti cat de rapida este aceasta tranzitie catre frecventele unde lumina este asa de intensa, incat cei care se opun vor fi eliminati de partea opusa; iar dragoastea noastra pentru fiecare suflet in parte din lumea voastra este cea care subliniaza spusele mele. Desi noi stim ca cei care raman in urma vor primi alte oportunitati de progres conform cu nevoile lor de invatare, noua, ca si Terrei insasi, ne-ar placea sa vedem ca fiecare suflet face aceasta calatorie in intregime, impreuna cu ea.

S: Ei bine, dragul meu fiu, eu sunt una dintre cei multi care vor sa stie ce se afla in spatele deciziei lui Warren Buffet de a dona miliardele sale fundatiei umanitare a lui Bill Gates. Deci acest interes este un impediment in calea cresterii spirituale?

Matei: Ma bucur ca te vad zambind mama! Nu, nu este - si nu, nu e o diferenta arbitrara – este diferenta dintre curiozitatea inutila si interesul real ca acei dolari sa fie alocati sanatatii, educatiei si unor alte programe umanitare la nivel global. As vrea sa fi putut spune ca inima lui Buffet sta in spatele acestei decizii, dar nu este asa. Pare ca si-a castigat banii in mod cinstit, prin investitii intelepte, dar daca va veti aminti ca Illuminati controleaza fiecare mijloc prin care se fac marile averi – sau se pierd, daca aceasta se intentioneaza – mai intai la bursa si pe alte cai comerciale, puteti vedea ca el a si-a strans miliardele prin manipularea economiei de peste tot din lume. El este foarte constient ca daca puterea financiara dispare – iar intrucat el este unul dintre cei mai de frunte dintre ei, nu acepta ca ei O VOR FACE – averi precum aceasta vor fi realocate intr-o maniera justa si judicioasa de echipe de experti economisti; astfel el a devenit gardianul gramezilor sale de bani in fundatii “caritabile”, in timp ce accepta laude internationale pentru generozitatea sa. Mai mult el stie ca averile uriase cum este averea sa, nu sunt reale, ci mai degraba este vorba mai mult de tranzactii pe computer; asa ca, intr-o anumita masura, “marinimia” sa este doar un gest lipsit de consistenta.

S: Nimic din aceasta avere nu va fi de fapt folosit pentru scopurile propuse?

Matei: O, da, parte va fi, dar numai o fractiune a ceea ce a fost declarat – insa destul pentru a se scoate in evidenta faptul ca el face numai bine.

S: Sunt Bill si Melinda Gates Illuminati? Ei vor sa vaccineze pe toata lumea in Africa si poate de peste tot din lume – nu sunt oare ei constienti ca vaccinurile sunt folosite ca sa imprastie bolile, sau stiu acest lucru si sunt la fel de intunecati ca si oamenii din spatele lor?

Matei: Da, ei sunt illuminati prin puterea financiara pe care o au si prin influenta lor corporatista dar nu a nici o intentie de a domina lumea. Bill a fost atat de axat pe tehnologie, aproape pana la a nu cunoaste activitatile Illuminati, altele decat cele din conducerea guvernelor, din mega corporatii si banci, si doar recent a devenit constient de motivele lor diabolice, inclusiv vacinarile impuse. Cand el a aflat despre efectele de tip autism ale vaccinarilor la copii, despre virusuri realizate in labratoare si puse in vaccinuri si despre microcipuri programte din unele vaccinari, finantarea fundatiei de sanatate Gates s-a schimbat in consecinta – rapid dar in tacere. Fam. Gates nu sunt suflete intunecate – ei au sovait si au ignorat intunericul in afiliatiile lor si in afacerile lor, apoi “au vazut lumina” si acum sunt ghidati de constiinta.

S: Asta este bine de stiut! Urmatoarea intrebare este despre Adam, adolsecentul canadian vindecator, care a fost la televizor acum cateva nopti – stii ca el sa fie un vindecator autentic?

Matei: Nu-l cunosc personal, dar stiu despre el de la monitorii Terrei si ei pun marturie pentru cunoasterea sa innascuta, referitoare la circulatia energiei si asupra sinceritatii sale personale si a dedicarii sale personale ca si canal curat de energie vindecatoare. El poate trata sau vindeca persoane ale caror contracte sufletesti nu cer conditii de debilitare fizica sau de durere, iar eforturile sale nu pot avea succes, daca aceste contracte includ experimentarea vreunei maladii – campurile de energie ale bolnavilor blocheaza primirea energiei necesare vindecarii. Poate ca-ti aduci aminte ca am vorbit despre aceasta in mesaje anterioare, dar acest aspect principal al energiei vindecarii nu este cunoscut de marea majoritate, incluzandu-i aici chiar si pe vindecatorii insisi, precum si pe cei mai ferventi credinciosi; este fundamentul pe care ei isi aseaza baza gresita a scepticismului lor, iar denuntatorii isi sprijina argumentele cum ca energia vindecatorilor doar ii inseala pe bolnavii nesabuiti care recurg la acest pseudo tratament. Adevarul este ca acest tip de vindecare doar inlatura blocajele cauzate de stress si permite manifestarea abilitatii de autovindecare a corpului. Acest lucru va fi revelat impreuna cu alte adevaruri care au fost tinute departe de voi de catre intuneric.

S: Suntem gata!! Aceasta intrebare se potriveste aici: “Cum putem sa inlaturam cu succes blocajele de energie?”

Matei: As vrea sa spun ca acest lucru este la fel de usor de facut, cum este si de spus – iar in densitatile mai mari asa si este, pentru ca oamenii STIU ca ei au aceasta putere si nu vad nici un obstacol ca fiind de netrecut. Marea majoritate a oamenilor de pe Pamant nu stiu asta si ei vad situatiile lor ca scapandu-le de sub control, indiferent ca este vorba de starea de sanatate, de cea financiara sau de cea a lumii in general. Totusi, a crede in puterea proprie inlatura intr-adevar blocajele de energie, cu exceptia situatiei in care experimentati aspectele contractului sufletului vostru, in care ati ales saracia in loc de abundenta, boala in loc de sanatate si anxietatea in loc de optimism, de exemplu. Cunoasterea diferentei dintre indeplinirea karmei alese si blocarea fluxului de energie care va poate aduce rezultatele dorite, inseamna revenirea la a cere raspunsuri dinlauntrul vostru. Oricare ar fi mesajul sufletului vostru, puteti avea un sentiment de pace rezultat din cunoasterea faptului ca nu e neapart necesar sa cresteti spiritual prin experientele alese, sau prin invataturile din timpul acestei vieti si ca aveti puterea sa schimbati acest lucru.

S: Multumesc: Este abuzul sau orice alta activitate criminala parte din contractul vreunui suflet? Daca da, este gresit pentru o persoana sa intervina chiar daca intentia sa este binevoitoare, in incercarea de a preveni experienta negativa a acelui suflet, prin ridicarea constiintei ei sau a lui? Primesc ambele persoane lumina de la un astfel de efort de interventie?

Matei: Societatea voastra a stabilit care este comportamentul criminal si care este pedeapsa potrivita pentru acesta iar “crima si pedeapsa”, in definirea voastra, nu este parte a contractului unui suflet, ci numai experiente alese pentru a echilibra alte vieti trecute. Relatiile celei de a treia densitati sunt inutil de complexe – voi reusiti sa le faceti sa fie astfel, in scopul de a experimenta intreaga gama de emotii si comportament la acel nivel de intelegere – si totul in lumea voastra s-a manifestat pentru a va ajuta sa invatati. In lumina vibratiilor inalte, voi veti vedea ca a trai in dragoste este simplitatea insasi.

Dar, pentru a raspunde mai direct la intrebare, persoanele despre care am vorbit nu au stiinta nici despre contractele sufletelor lor si nici despre ale altora, totusi fiecare actioneaza din necesitate interioara, impreuna cu perceptiile si imboldurile constiente. Efectul pentru persoana care intervine depinde de motivul sau, fie el de egoism sau de ajutorare – ceea ce inseamna a controla viata altuia in beneficiul propriu, sau a actiona din bunavointa sincera; prima genereaza negativitate cu care vom avea de-a face intr-o viata viitoare si ultima genereaza lumina pentu a imbogati aceasta viata si pe cele care urmeaza. “Recipientul” va beneficia cel mai bine, daca va tine cont de intuitia sa in ceea ce priveste directia vietii sale – aici exista aliniere constienta intre ce experiente sunt necesare pentru suflet, chiar daca societatea il va vedea ca pe un “criminal”.

S: Viata aici este intr-adevar complexa. Mash draga, din acest motiv atat de multi dintre noi au nevoie de reasigurarile pe care tu si altii ca si tine (ai caror primitori ii cunosc si ii respect) le dati. Multe intrebari pe care le primesc sunt despre lucrurile de care tu te-ai ocupat deja – de obicei nu stiu daca acesti oameni sunt noi veniti la mesajele tale, sau au pur si simplu nevoie de mai multe incurajari, pentru ca viata este grea. Dar inteleg de ce nu putem continua sa ne bazam pe informatia din “exterior”ai explicat acest lucru destul de des. Poti sa ne mai spui ceva nou, o “ultima incurajare”, ca sa putem sa ne tinem singuri pe calea proprie de lumina?

Matei: Mama draga, nu-ti pot spune nimic “nou”, pot doar spune din nou: NICIODATA nici unul dintre voi “nu sunteti singuri”! INTOTDEAUNA lumina intensa emanata de miriadele de suflete din intregul univers va fortifica hotararile interioare de a stapani lectiile de viata si de a evolua. Ce bine ar fi daca ati putea sa va dati seama de dragostea fara rezerve si nenumaratele binecuvantari care sunt cu voi, in fiecare pas pe care-l faceti pe calea voastra, pentru ca atunci recunostinta voastra ar fi ea insasi absolut orbitoare. INTOTDEAUNA sunteti in Unime, imbratisati de emisarii lui Dumnezu, pe care voi nu-i cunoasteti constient. Asa se intampla inca de la prima exprimare a esentei iubire-lumina pura a Creatorului si a creatiei lui Dumnezeu in acest univers. Nu trebuie decat sa credeti ca sunteti inseparabili, parti iubite ale acestei Totalitati eterne, infinite ale acestui TOT, Eu Sunt si veti fi plini cu bucurie. Va rog pe voi toti sa lasati acest adevar cosmic sa fie realitatea voastra, “incurajarea voastra suprema”.

S: Matei – iti multumesc, draga, iti multumesc. Te iubesc.

Matei: Mama, cel mai iubit suflet mie, noi suntem Una in iubire si asa am fost de la Inceputuri.

________________________________

IUBIRE si PACE….

Suzanne Ward

www.matthewbooks.com

(ii multumim Iuliei Tomescu)



TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb