Persoane interesate

duminică, 20 septembrie 2009

DECIEMBRE 5, 2006


Pastrati in inimi apropierea noastra eterna, inseparabila in IUBIRE, esenta si puterea Unimii...
S: Matei drag, buna!

Matei: Si eu te salut, suflet drag! Acum ca toate vizitele de familie pline de viata si dragoste s-au sfarsit si inainte de pregatirile pentru vizitatorul tau din weekend, ne vom intoarce la formatul nostru obisnuit, care include intrebariile cititorilor. Ei bine, nu chiar formatul “nostru obisnuit”, deoarece am invitat un alt suflet care sa contribuie la acest mesaj. In ciuda nenumaratelor mele incercari de a explica adevarul despre NESARA, tu inca primesti cereri pentru ca eu sa spun cand va fi anuntata, cand vor fi livrate fondurile prosperitatii, cand vor fi sterse datorille de pe cartile de credit, cand sistemul monetar al SUA va incepe sa foloseasca valuta NESARA, cum se va face dreptate indivizilor care trudesc din greu si lupta sa o scoata la capat, de ce miliarde de dolari trebuie investiti inainte ca programul sa poata fi implementat.

NIMIC din toate astea nu inseamna NESARA! Mai mult decat dintr-un un scepticism justificat, programul NESARA a fost coplesit insistent cu informatii intentionat false, informatii inselatoare si o neintelegere larg raspandita. Este infinit mai mult decat gandeste majoritatea celor care cred in ea, iar a intelege in mod corect aceasta intreprindere comuna a lucratorilor intru lumina de pe planeta si din afara ei este vital pentru fiecare suflet care traieste aici! NESARA este nimic altceva decat decat TOATE schimbarile care s-au desfasurat pe parcursul a mai mult de sase decenii, pe masura ce lumina a scos la iveala intunericul ascuns pentru mult timp, astfel incat Pamantul sa poata fi vindecat si readus la sinele sau paradisiac. Voi ati ales sa va intrupati acum acolo, pentru a participa la acest proces fara precedent – inaltarea fizica si spirituala a planetei voastre si a VOASTRA insiva! Acesta este motivul pentru care este esential sa cunoasteti, in mod constient, ceea ce stiti la nivelul sufletului – si anume: Ceea ce se releva nu este pentru continuarea celei de-a treia densitati materiale ci este evolutia sufletului in cea de-a cincea densitate !

Cu toate ca m-am referit la asta in nenumarate mesaje, de doua ori mesajele de clarificare ale lui Hatonn au plecat impreuna cu ale mele si aceste mesaje, ca si explicatia mea in detaliu (7 august, 2003), au fost adaugate cu cateva luni in urma pe site (www.matthewbooks.com) ca „Editia Speciala NESARA”, sirul intrebarilor nu s-a intrerupt. Pur si simplu, nu stiu cum sa descriu mai clar acele eforturi si intreaga semnificatie a acestei intreprinderi de reformare masiva globala si de renastere spirituala, sau cum sa indepartez neintelegerile care sunt inca atat de numeroase.

Din aceasta cauza am rugat un suflet evoluat – care a mers in mod special pe Pamant de pe Pleiade, pentru a oferi asistenta la crearea adevaratei NESARA si caruia ii port un respect nemarginit – sa scrie despre acest subiect, din experienta sa personala si din cunoasterea si intelepciunea anticilor. Mama, te rog sa incluzi si perspectiva oferita de Celestial Blue Star.

Prezentul de AUR

De milenii, locuitorii acestei planete stea, Pamant, au privit si au asteptat aparitia semnelor care sa ii informeze despre evenimente ce aveau sa vina, in special acele evenimente care fusesera prezise cu mult timp in urma, de catre profeti. Dumnezeul acestui univers impreuna cu Creatorul, in Infinita Lor Intelepciune, au transmis intotdeauna semnele asteptate/dorite, pentru a-i informa pe Cautatorii Adevarului asupra realitatilor adevarate ce se petreceau in fata omenirii si pentru omenire.

Pe parcursul istoriei acestei planete, barbati si femei au asteptat un anumit moment special, intr-o linearitate cronologica – un eveniment care sa defineasca pentru totdeauna Pamantul, ca fiind o lume care poarta „Insemnul lui Dumnezeu”. Va pot spune ca acest moment a sosit. Am fost martora unei covarsitoare atingeri din partea Infinitei Forte a Creatiei.

Imi este greu sa gasesc cuvintele in limbaj uman, pentru a descrie in mod corect experienta pe care am avut-o si care continua inca pentru mine. Voi face tot ce pot, in limitele acestui format limitat. Pe 12 octombrie am fost trezita din somn si, in timp ce eram perfect constienta de un sentiment de suprema binecuvantare, pentru motive care nu imi erau inca cunoscute, am fost scoasa imediat din casa si mi s-a spus sa privesc cerul. Stateam suspendata in aer, la cativa metri de pamant. Noi locuim in inima muntilor, asa ca in mod normal as fi vazut muntii inaltandu-se spre cer si un soare stralucitor. Acest lucru nu s-a intamplat. Tot ce am vazut a fost un cer fara sfarsit – nici soare, nici munti, nimic altceva.

Cerul era incredibil de stralucitor, o dispunere vibranta de nuante de auriu. Lumina imprastiata de auriul stralucitor era de o luminozitate extraordinara – ceva ce nu am mai vazut niciodata pe aceasta planeta. Cerul nu avea inceput si nici sfarsit. Era Infinit. Totusi, intreaga mea fiinta vibra cu un simtamant covarsitor de dragoste neconditionata; era o stare de fericire atat de profunda, atat de pasionala si atat de atotcuprinzatoare, incat lacrimi de bucurie mi-au umplut ochii. Am simtit cum ma atingeau razele aurii si am putut simti forta campului energetic al cerului auriu, invaluindu-ma intr-un sentiment minunat de intregire.

Era o tacere din afara lumii; o coplesitoare lipsa a sunetului, aproape asurzitoare. Nu era ca si cum sunetele ar fi fost suprimate, ci mai degraba ca ar fi fost integrate in cerul auriu, intr-o Comuniune Sacra definitiva. Nu stiu cat de mult am ramas acolo, pot doar sa va spun ca inca mai pot vedea cerul auriu si pot auzi sunetul macrocosmic al PREZENTULUI. In fiecare zi pot privi cerul si pot vedea „prezentul de aur” suprapus peste cerul Pamntului.

Atentie, momentul atat de asteptat de multi dintre voi este aici, acum! Stiu ca am fost martora evenimentului despre care am vorbit de atatea luni: priveam adevarata NESARA. Dupa cum am mai spus, „ NESARA este „Era de Aur”, NESARA este aici si ACUM!”

Tot ceea ce v-ati dorit este acum disponibil. Nu confundati adevarata NESARA cu minciunile deliberate despre avutii pecuniare imense. Acei oamani care urmeaza calea „marii minciuni” nu vor fi parte din Era de Aur. NESARA, Era de Aur, nu a fost niciodata intentionata a fi un eveniment pecuniar. Este vorba despre Infinitate pe Pamant si despre locul castigat de fiecare persoana in aceasta noua „epoca”. Este vorba despre a fi Dumnezeu in forma fizica.

Oamenii care sunt „Noduri–NEASARA” sunt aceia a caror motivatie este strangerea unei mari averi, prin coruperea adevaratei realitati a NESAREI. Vor afla in curand ca va trebui sa se confrunte cu ei insisi; aceasta este cea mai dura dintre toate realitatile.Nu se vor mai putea ascunde de Prezentul de Aur.

Cei care au dat crezare acelor oameni, ar face bine sa foloseasca discretia si sa invete ceea ce este Dumnezeu si ceea ce nu este. Dorinta mea sincera pentru fiecare dintre voi este sa va gasiti pe voi insiva. Nu permiteti nimic si nu faceti nimic care sa va prostitueze. Nu lasati sa fiti impiedicati sa va deschideti spre Adevar. Cat despre continua si mareata expansiune a Prezentului de Aur.. asta se petrece de la sinele vostru indumnezeit, la Dumnezeu.

Celestial Blue Star (www.awakenedhearts.com)

Iti multumesc, mama, si iti multumesc Celestial! Acum, Mama te rog sa sa copiezi ultima parte a celui de-al doilea mesaj al lui Hatonn (31 decembruie 2005).Nu pentru ca experienta unica a Celestei ar avea nevoie de sustinere dar pentru a arata ca, in urma cu aproape un an de la impartasirea experientei sale, Hatonn a dat aceleasi asigurari privind implinirea NESAREI, ACUM.

[Hatonn] Conceptul si intentia NESAREI sunt de a a va ajuta sa creati lumea pe Pamant. Nu trebuie sa stiti despre acest Act sau, daca stiti nu trebuie sa credeti in actualitatea sa – sa aveti aceleasi intentii care o intrupeaza este ceea ce conteaza. A CONTAT DEJA! Cititi aceasta in primele zile ale anului 2006, cand razboaiele, suferinta, tirania, coruptia si altele de felul asta pot fi vazute pretutindeni unde priviti. Dar, in acelasi timp, in continuum-ul unde totul este ACUM, Pamantul este plin de pace si frumusete si tot ceea ce inseamna negativitate a disparut. A ajuns la destinatia aleasa, unde manifestarile vibratiilor joase nu exista. Lumea viziunilor voastre, lumea „viitorului” la creatia careia lucrati acum, EXISTA deja.

Iti multumesc din nou, Mama. Este extraordinar de incurajator ca un numar din ce in ce mai mare de cititori cer indrumare in cunoasterea sufletului. Pregatirea spirituala pentru acest moment si pentru Prezentul de Aur este de maxima importanta pentru toti cei de acolo – si este o bucurie pentru noi ca atat de multi devin interesati de aceste probleme

obisnuite, lumesti. „Cum putem sti ce sa credem?” e numai una dintre intrebarile comune atator cititori, preocupa din ce in ce mai multe minti pe plan global si, pentru ca acest subiect este pertinent in acest moment, voi vorbi in primul rand despre asta. Alegeti-va cu grija sursele de informatie si aveti discernamant cu privire la TOT ceea ce auziti sau cititi. Dupa cum v-am atras atentia in mesajele mele anterioare aceata include si informatia primita prin channeling, iar in ceea ce priveste NESARA as vrea sa spun ca orice mentioneaza „anuntarea” acesteia sau „investitii”, ar rebui privit cu mult discernamant.

Cu toate ca discernamantul este dreptul vostru din nastere, folosirea acestuia si, in special, increderea trebuie dezvoltate si aceasta se intampla pe masura ce capatati experienta practica. Ca sa repet ceea ce am oferit inainte, atunci cand aveti dubii in ceea ce priveste autenticitatea unei informatii, intrebati-va sinele vostru indumnezeit – vocea voastra interioara, sinele vostru superior, sufletul vostru – in care se afla intregul adevar. Raspunsul vine ca o senzatie imediata, sau intuitie, in forma usurintei acceptarii (adevarul) sau rezistenta (neadevar). Oricum, de cele mai multe ori raspunsul e pierdut, pentru ca in loc sa va permiteti sa simtiti raspunsul, permiteti mintii sa inceapa sa analizeze – si rezultatul este confuzie si indoiala. Intuitia – ca si constiinta, instinctul, bunatatea radianata, inspiratia, aspiratia, onoarea si curajul – totul vine automat si este din sufletul vostru, nu din minte. Dupa cum au spus Celest si Hatonn, Era de Aur a Pamantului ESTE ACUM! Este in joc calatoria sufletelor individuale. Iluminarea, calauzirea si incurajarea pe care eu si altii o oferim sunt menite sa va asiste pe parcursul drumului vietilor voastre si sa va motiveze sa comunicati, in mod constient, cu sufletul vostru .

Tuturor celor care interbati ce putem face ca lumina sa indeparteze intunericul, va spun: FITI sufletul care SUNTETI. Cum puteti sti ce este asta, fara sa stiti ce se gaseste in contractul sufletului vostru? Aproape nimeni nu stie prevederile contractului sau – si nu e nevoie sa stiti, pentru ca va puteti indeplini misiunile primare avand incredere si urmand mesajele sufletului, pe care tocmai le-am mentionat. Recunoscand aceste” indicatoare” de-a lungul drumului vostru, veti face alegeri constiente, care sunt pasi spre devenire, in sensul pe care sufletul vostru l-a ales de data aceasta.

Este util – sau mai degraba necesar– sa intelegeti ca in contractul vostru s-ar putea sa nu fie nevoie de actiuni dramatice, schimbari profunde, sau realizari unanim recunoscute. Da, unii veti simti ca trebuie sa incheiati relatii, sa parasiti actualele slujbe, sau sa va mutati si unii dintre voi veti iesi la iveala ca suflete pline de lumina care sunt pregatite sa intre in scena si sa inlocuiasca conducatorii aflati sub influenta intunericului. Dar, mult mai des, diferentele se vor face simtite tacit, in interiorul fiecaruia dintre voi. Acesta este momentul ca Pamantul sa ajunga la echilibrul de care are nevoie pentru inaltarea catre vibratiile superioare si voi toti ati ales sa fiti aici pentru a-l ajuta – si ati fost alesi, pentru ca nu toate sufletele care au dorit sa participe au fost egale in fata acestei sarcini. Va indepliniti sarcina prin echilibrarea multiplelor voastre experiente din vietile anterioare, iar echilibrarea colectiva propulseaza propriul proces al planetei Pamant. Exemple ale felului in care ajutati Pamantul si va ajutati pe voi insiva pot fi: a invata sa vedeti din punctul de vedere al celuilalt, in loc de a fi gata sa criticati; sau a ierta, in loc de a pastra resentimente; sau a darui din inima, in loc de a astepta recunoastere sociala. Emanarea energiei dragostei – ceea ce este acelasi lucru cu a transmite lumina – este o intreprindere individuala vitala si are un efect cu mult mai benefic, decat energia generata de transmiterea preocuparilor de genul: „ DAR daca se intampla asta sau aia?.” In mod sigur, depasirea fricii este un efort personal si una dintre lectiile cele mai importante ce apar in multe contracte ale sufletelor, dupa cum este si sa inveti sa ai incredere in mesajele sufletului si sa le urmezi – ceea ce aduce o implinire si o pace care se rasfrang in vietile tuturor celor pe care ii atingi. Nu subestimati niciodata putere contributiei voastre in acest sens.

Asa, acum ..daca visele sunt comunicari ale sufletului? Ele pot fi, dar interpretarea a ceea ce in general sunt mesaje simbolice este foarte importanta si sugerez sa va intrebati sufletul daca interpretati corect ceea ce va amintiti din vis. De asemenea, ceea ce se considera a fi vise pot fi fragmente de amintiri sau experiente reale pe alte taramuri ale continuum-ului considerate in mod curent ca vieti prezente sau viitoare. In marea lor majoritate cosmarurile sunt temeri irationale sau fobii care sunt reflectate sau refractate in moduri misterioase pentru a va ajuta sa depasiti modele fixe(pattern-uri)care inainte va erau folositoare dar acum nu va mai sunt. Pe de alta parte, si o simpla indigestie poate fi cauza unui vis urat. Sunt si oameni care nu isi amintesc visele deloc asa ca, una peste alta nu as spune ca acest mod este cel mai sigur pentru comunicarea suflet-constiinta.

Cat de mult imi plac intrebarile despre animale! Cunoscandu-le importanta pe Pamant – retineti ca totul in existenta pe planeta este acolo pentru cunoasterea voastra constienta si pentru evolutia sufletului – respectarea vietilor lor este o parte importanta din evolutia voastra. Ca si voi, animalele sunt suflete; fiecare este o parte din Sursa si nu numai acele putine specii pe care le numiti animale de companie si pe care le iubiti ca pe membri familiei. Dragostea este cheia – animalele stiu cum sa iubeasca si va pot invata si pe voi iubirea neconditionata si nelimitata, iar loialitatea lor este si ea fara margini. Spectrul emotiilor si caracteristicilor lor este aproape identic cu cel uman, dar nu cuprinde acele trasaturi dobandite, cum ar fi tactul, inselaciunea, smecheria, amaraciunea si cruzimea.

Inteligenta ordinelor superioare este si ea foarte apropiata de a voastra si, in anumite cazuri, constienta lor este superioara. Animalele sunt mai sensibile la energie decat majoritatea oamenilor si unul sau mai multe din „ cele cinci simturi” ale lor este mai acut; sunt multidimensionale – adica stiu ca pot sa se deplaseze intre lumea fizica si cea a spiritelor si ca nu exista „moarte”; pot comunica telepatic, vad si se joaca impreuna cu nenumarate suflete din imparatia devica despre care majoritatea oamenilor nu stiu nimic sau aproape nimic. Asemeni oamenilor, animalele evolueaza spre forme de viata superioare si, din punct de vedere al speciilor, familia cetaceelor – adica balenele si delfinii – sunt cele mai evoluate suflete de pe planeta, atat din punct de vedere intelectual, cat si spiritual. Anumite animale, in special cele care vin in contact apropiat cu oamenii, sunt aspecte ale sufletelor umane care au ales sa experimenteze aceasta forma de viata; de obicei, aceasta se intampla pentru a intari spiritul de legatura intre toate animalele si acea persoana.

In vremurile trecute, toate animalele numite acum salbatice, ca si cele numite domestice traiau impreuna in pace. Doar intunericul a fost cel care a creat impartirea intre pradator si prada – si sunt situatii in care anumite animale care au o cunoasterea innascuta legata de disparitia intunericului restabilesc vechea lor prietenie intre specii. Cititorului care a intrebat daca animalele vor asistenta pe calea tranzitiei lor, ii raspund : DA! Aceasta este onorarea plina de compasiune a dorintei lor de a-si parasi trupurile suferinde si de inainta spre evolutia sufletelor lor. Animalele care au acceptat sa fie crescute pentru hrana sunt de asemenea in grija voastra si parte din dovedirea iluminarii voastre este oprirea traiului si mortii lor in conditii traumatizante. Nici un animal nu a acceptat sa fie luat de langa familia sa si sa fie inchis in cusca, la gradina zoologica, sau sa faca giumbuslucuri la circ, pentru amuzamentul oamenilor si toti cei care sunt intristati de aceasta grea incercare pentru ele pot fi incurajati sa stie ca acest lucru se va schimba, pe masura ce lumina se intensifica.

Mama, iti simt ingrijorarea ca „nu mai avem spatiu” si nu am raspuns inca la atatea intrebari despre evenimentele din lume, despre care intelegem ca sunt de mare importanta pentru voi, ca indicatoare tangibile pe calea evolutiei luminii. Facand un pas in urma, anul trecut a fost crucial in desprinderea radacinilor adanci ale intunericului; anul vostru care se incheie a fost timpul expunerii acestor radadcini si 2007 va aduce schimbarile pe care aceasta expunere le-a pus in miscare.

Cei care privesc stirile si care urmaresc detaliile pot vedea ca aceasta s-a intamplat si asteapta, pe buna dreptate, ca lucrurile sa continue. Pentru ca lumina a adus evolutii in punctul de vedere al publicului, chiar si cei care se ocupa de prelucrarea stirilor si reporterii pun tot mai mult accent pe felul in care principalele structuri mediatice relateaza faptele in mod corect. Faptul ca influenta si filozofiile se schimba este in mod special evident in SUA, in ciuda urmarilor alegerilor in care „sistemul” si-a aratat adevarata fata – majoritatea membrilor din ambele partide principale urmeaza programul Iluminatilor – si mult mai multe sunt pe cale sa se intample. Veti vedea ca anumiti conducatori recent alesi, pe care unii i-au catalogat „de stanga”, au aparut ca urmare a superioritatii energiilor inalte, in timp ce alti conducatori „de dreapta” vor fi iesi din scena usor sau cu forta – acest lucru se va intampla, dar cu un ritm mai lent chiar si in cazul regimurilor despotice aflate inca la putere. Pe scurt, dreptatea si intelepciunea vor ajunge la guvernanti, la scara globala, pentru ca lumina atinge popoare care isi doresc lucrul asta cu ardoare si isi manifesta aceasta dorinta, iar cei aflati in pozitii de conducere – de la nivelul comunitatilor, pana la nivel national – vor raspunde cum trebuie datorita propriei lor lumini, sau vor fi inlocuiti de suflete iluminate. In aceeasi maniera, toate legile nedrepte, politicile si practicile la toate nivelurile vor fi inlocuite cu o practici de guvernanta corecta.

In timp ce ma uitam pe lista mamei mele am vazut ca multe teme au fost deja acoperite– poate nu in sensul raspunsului la intrebarile unei anumite persoane sau a unei legislatii, locatii sau situatii, ci in cadrul general al luminii, dar voi raspunde inca o data, pentru ca mi-ati cerut aceaste informatii. Este bine sa fii corect informat, asa ca nu sustin sa renuntati la Internet, radio, televiziune si presa scrisa, pentru informatii privind lumea inconjuratoare, dar va rog sa nu deveniti implicati emotional; fiti recunoscatori pentru relatarile pozitive si simtiti compasiune pentru toti cei care indura orice fel de opresiune si, in special, trimiteti lumina TUTUROR de pe Pamant. Nu, nu este nevoie sa studiati materiale spirituale sau metafizice, pentru a avansa din punct de vedere spiritual; tot ceea ce vreti sa invatati este deja cunoscut sufletului vostru. Va rog sa puneti capat temerilor despre posibile evenimente geofizice si sa va amintiti ca toate acestea sunt dovezi ale faptului ca pamantul elibereaza din reziduurile negative, astfel incat sa isi poata mentine ritmul inaltarii – daca v-ati indeplinit contractul sufletului, veti merge inainte spre urmatoarea faza a evolutiei, fara sa conteze cat de sigure sunt imprejurimile; daca mai aveti misiuni importante de indeplinit, veti supravietui, atunci cand multi din jurul vostru nu o vor face. Presedintele SUA, Bush, nu este singurul raspunzator pentru violentele din Orientul Apropiat, el urmeaza ordine pe care le considera corecte; in loc sa va concentrati asupra pedepsirii lui, a celor care il controleaza, sau a altora, va rog sa le transmiteti lumina si sa va concentrati asupra barbatilor si femeilor care au intelepciune si capacitati de conducere si care se afla si ei in pozitii inalte. Prin hotararea Creatorului, NU va fi nici un razboi nuclear. Familia noastra spatiala care inconjoara planeta voasta natala si care asista transferul de lumina si tehnologie, nu va debarca in masa, pana cand nu sunt cu totul asigurati ca toata lumea este in siguranta, iar momentul acela inca nu a sosit. Cercetarile legate de energia neconventionala, care au fost oprite, vor reincepe si tehnologia ET va fi introdusa pentru a ajuta restaurarea sanatatii Pamantului si a starii generale de bine, intr-un timp surprinzator de scurt, iar ceea ce este cunoscut ca „incalzire globala” este parte din efortul propriu al planetei pentru restaurare.

Toate acestea fiind spuse – cam in viteza, ceea ce nu prea imi place – trebuie sa va rog ca, inainte de trimiterea intrebarilor voastre, sa cititi toate mesajele mele anterioare [„Mesaje de la Matei” pe site-ul www.mathewbooks.com] si, daca se poate, toate cartile [publicate de Editura FOR YOU nota editurii]. Nu numai ca e posibil sa gasiti multe explicatii mai amanuntite pentru subiectele care va intereseaza, dar vorbesc acolo si despre limitarile mele in ceea ce priveste abilitatea de a raspunde pe inteles, cat si despre regulile de formulare a intrebarilor (13 august 2006). Stiu ca scopul meu, din acest punct de vedere, poate parea egoist sau legat strict de capacitatea mamei mele de a raspunde la e-mail-uri, dar sa stiti ca nu este asa [NOTA de la Suzy: Am ajuns de abia la luna Octombrie in inbox]. Noi toti cei din aceasta locatie dorim sa va inspiram ca sa intelegeti ca multe dintre cele ce va procupa au o semnificatie atat de mica in acest stadiu al jocului, incat nu merita consumul energetic pe care il alocati si pentru a nu va mai folosi de surse externe pentru raspunsuri care exista deja in voi. Acestea sunt aspecte ale dezvoltarii spirituale si voi sunteti aici acum pentru evolutie spirituala.

„Acum” se apropie Craciunul si cu toti vedem – simtim – o amplificare a emotiilor. Este ateptarea plina de bucurie a vizitelor in familie si la prieteni, este exuberanta copiilor, atunci cand ajuta la alegerea bradului si la impodobirea caminului. Este bucuria celebrarii in biserica sau in grupurile carora le apartineti, spectacolul luminilor de afara din vecinatate si din comunitati, placerea gasirii cadoului perfect pentru cel drag; si, cu siguranta, muzica este inaltatoare, cateodata miraculoasa in frumusetea ei. Organizatiile si indivizii pregatesc motive de bucurie si cadouri pentru cei saraci si aromele apetisante ale cuptoarelor de acasa sau din magazine se adauga tuturor acestor simboluri ale Craciunului apropiat. Toate aceste poarta suvoaie de energie plina de bucurie si pentru nimic pe lume nu am vrea sa adumbrim aceste imagini, povestind ce altceva vedem.

Este mai mult decat nasterea lui Iisus, pe care parintii sai l-au numit Emmanuel, descrisa atat de fals in scena nativitatii. Cu toate ca ne vom bucura cand adevarul mostenirii si vietii sale lungi va fi dezvaluit, este vorba de alte emotii care sunt propagate spre univers si care sunt atat de departe de bucurie. Lumea ne-crestina, in special cea din Orientul Apropiat, se intreaba cum se face ca lumea crestina poate sarbatori atat de festiv si generos, in acelasi timp in care sustine razboiul, stiind ca miliarde de fiinte umane sunt lipsite de mijloacele minime de subzistenta. Ipocrizia, apatia si cheltuielile fara masura facute pentru a „arata dragoste” nu sunt invataturile sufletului Christic, a carui nastere e celebrata in ziua de Craciun. Oamenii din zonele in conflict armat traiesc in teama si este multa suferinta in familiile ale caror membri sunt in lupta, in inchisoare, in spitale, la mare departare, sau despre care pur si simplu nu stiu unde se afla. Parintii care nu pot acoperi cheltuielile zilnice sunt cu atat mai disperati, cu cat copii lor vor fi dezamagiti de lipsa unui mic cadou si numarul celor lipsiti de adapost in mijlocul bogatiei celorlalti este in crestere. Sarbatorile sunt in special nostalgice, iar pentru aceia ai caror rude dragi s-au dus, durerea si amaraciunea sunt amplificate de exuberanta din jur. De aceea, aceasta perioada este una a emotiilor puternice amestecate – iar Pamantul se opreste sa la absoarba pe toate.

Va dorim sa fiti plini de bucurie tot timpul, nu numai de sarbatori. De aceea rugaciunea noastra pentru lumea voastra este ca recunostiinta pentru binecuvantarile nenumarate ale universului si iubirea si respectul pentru viata de pretutindeni sa va insoteasca in bucuria sarbatorilor voastre traditionale. Pastrati in inimi apropierea noastra eterna, inseparabila in IUBIRE, esenta si puterea Unimii.

IUBIRE si PACE

Suzy Ward

www.matthewbooks.com
TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb