Persoane interesate

duminică, 20 septembrie 2009

FEBRUARIE 3, 2007

...iubirea noastra pentru voi nu are limite sau rezerve si noi suntem cu voi, alaturi, in fiecare moment al acestei calatorii de ascensiune, plina de bucurie...
S: Buna, dragul meu Matei!

Matei: Salutarile mele, mama! Prima luna a anului 2007 a cunoscut hiperactivitate in multe domenii, despre care nici un canal important de mass-media nu ar fi putut sa te informeze. Din nou, sau as putea spune: inca o data, atentia intregii lumi este indreptata spre guvernul Statelor Unite, deoarece ambele partide politice s-au inteles, opunandu-se hotararii presedintelui Bush de a extinde razboiul din Irak. Asa cum multi ati intrebat in email-urile catre mama, asa cum multe alte milioane de oameni de pe intreg mapamondul se intreaba: “De ce insista Bush sa trimita cat mai multe trupe, cand sunt atatea proteste la nivel national, cand pana si multi adepti ai partidului sau sunt impotriva acestui fapt?”

Cu toate ca Bush este de acord cu extinderea razboiului si in pofida afirmatiilor sale, potrivit carora el este persoana care decide, in fapt este decizia membrilor grupului Illuminati, care sunt mult mai puternici decat el si de la care primeste ordine. Ei nu pot sa dezamorseze acest razboi si sa respecte totusi urmatorul pas intentionat al planului stabilit, extinzand frontul de razboi spre Iran si de acolo catre restul Orientului Mijlociu, cu sprijinul continuu al Israelului. Va rog sa luati aminte ca am spus ca este urmatorul pas „pe care au intentia sa-l faca si ca s-ar putea ca unele trupe sa primeasca ordinul de a face incursiuni in Iran, dar razboiul lor la scara mondiala nu va avea loc. Din contra, in acest an vom asista la o descrestere a conflictului international din Orientul Mijlociu si la retragerea fortelor combatante si ale celor ocupationale.

Va rog sa va amintiti ca in mesajele mele am afirmat adesea ca orice incercare de a porni un razboi nuclear va fi zadarnicita de tehnologia familiei noastre spatiale, care a cauzat esecul numeroaselor atentate teroriste majore, denumite “operatiuni negre”. Aceste atentate – care nu se doreau a fi zadarnice! – au venit imediat dupa „sursele de informatii” care au trimis Statele Unite in alerta cod rosu, alerta maxima. Poate ca ati observat ca, de cand eforturile „operatiunilor negre” de a arunca in aer avioane ce plecau din Anglia au esuat (eveniment explicat atat de stangaci, iar „povestea de acoperire” expusa fiind stiintific imposibila), sistemul de alerta curcubeu a tacut. In orice caz, odata cu aplicarea decretului Creatorului, nu va mai exista NICIUN razboi nuclear, deoarece exista combinatia in continua crestere a intensitatii luminii si momentul in care Pamantul a atins apogeul potentialului de camp energetic, fapt ce inseamna ca planurile grupului Illuminati, nu numai pentru Orientul Mijlociu, ci si pentru intreaga lume, sunt in intregime zdrobite.

Pentru a ne reintoarce la evenimentele majore ale momentului actual, sa nu credeti tot ce spune mass-media! De exemplu, raportul potrivit caruia mai mult de 250 de insurgenti au fost ucisi, despre care Bush a declarat ca era numai „un avertisment al guvernului Irakian”, a fost o pura fabricatie, exclusiv pentru a-i oferi motivatia si sprijinul de a trimite mai multe trupe. Insa, de la momentul acelui raport, a crescut si opozitia fata de acest subiect, deci se pare ca, de data aceasta, complotul nu a avut efect.

Pentru a raspunde la o intrebare referitoare la razboi: nu poate fi aproximata, in aceasta conjunctura, o limita de timp pentru incetarea luptelor interne din Irak – exista mult prea multe rupturi in campul de energie, pentru a putea face o astfel de afirmatie. Insa emanatiile energetice ne arata faptul ca trupele straine vor pleca, activitatea „operatiunilor negre” care a starnit atata agitatie se va domoli, iar un Irak mult mai unit isi va concentra atentia spre reconstruirea tarii si grija pentru miile de bolnavi sau raniti.

Intrebarea in privinta urmelor pline de chimicale lasate de avioane (De ce ar face asta, daca sunt la fel de expusi ca si noi?), s-ar putea referi la oricare dintre toxinele eliberate in atmosfera de grupul Illuminati, inclusiv a deseurilor de uraniu, una dintre problemele curente speculate din plin ale guvernului SUA fiind explozia materialelor care produc radioactivitate DU. In primul rand, si repet ceea ce am mentionat si in alte cateva mesaje, tehnologia surorilor si fratilor nostri spatiali amelioreaza efectele tuturor agentilor poluanti, inclusiv ale celor radioactivi, pana la cel mai inalt nivel posibil. Cand va fi momentul, acestia isi vor uni fortele cu cele ale oamenilor de stiinta si de mediu si vor eradica complet toate otravurile din aer, apa si pamant. Pentru a raspunde acestei intrebari, trebuie sa va spun ca grupul Illuminati detine antidoturi pentru efectele acelor toxine si tratamente pentru bolile pe care le-au raspandit in lume si, din disperare crescanda, au aprins lumina la ambele capete ale lumanarii, ca sa spunem asa. Sunt indeajuns de lucizi pentru a vedea ca planul lor de dominatie globala va sfarsi printr-un esec total, asa ca acestia (grupul Illuminati) gandesc in felul urmator: daca nu pot controla Terra, o vor distruge prin mijloace cum ar fi otravirea, insa luciditatea lor nu se intinde si pana la intentia de a parasi planeta intr-o nava spatiala construita pe Pamant. Nici una dintre ideile lor de distrugere in masa si nici planul de scapare nu vor avea succes, asa cum nici intentia de secole de a controla lumea nu le-a reusit, insa gandirile lor bolnave vad un castig intr-o forma sau alta.

Si apoi, mai exista gandirea potrivit careia este posibil ca OZN-urile sa nu fie chiar de natura extraterestra, deoarece modul de constructie este similar cu al celor terestre, ca un preludiu ce statueaza ca extraterestrii vor incepe invazia. Si ce alta modalitate mai buna de a va distrage atentia, nu numai de la un razboi prelungit in Irak, dar si de la toate celelalte situatii mondiale care au primit o atentie crescuta (o alta instigare a populatiei din partea grupului Illuminati): reducerea fronturilor de genocid, infometarea, SIDA si alti virusi creati in laborator, fara a mai vorbi despre fenomenul de incalzire globala, care a atins deja punctul critic, sau despre oamenii de stiinta care acuza guvernul ca incearca sa le musamalizeze cercetarile?

La momentul actual, in pofida refuzului presedintelui Bush de a recunoaste faptul ca schimbarile evidente de clima sunt deosebit de importante (din nou, tot la comanda grupului Illuminati, care detine cea mai mare parte a petrolului), Terra insasi este responsabila de multe dintre aceste modificari. Cea mai evidenta dintre toate acestea este descresterea polaritatii generale care a dainuit atat de mult. Topirea regiunilor polare si alte anormalitati ale climei vestesc o reintoarcere la o clima globala moderata, care odinioara binecuvanta toti locuitorii planetei. Zonele aride vor deveni temperate, deserturile vor deveni arabile, marile vor fi purificate, padurile tropicale si recoltele vor inflori, cerurile vor deveni limpezi – Terra isi va fi recastigat sanatatea deplina si orice coltisor al ei va fi propice vietii!

Da, intelegem greutatea in a crede ca o astfel de intoarcere la 180 de grade va fi posibila fie chiar intr-un secol sau doua, cu atat mai putin in urmatorii cativa ani. Dar asa va fi. Multreprimatele tehnologii vor renaste in domenii ca transporturile, sanatatea, eliberarea de factorii poluanti, productia de alimente, purificarea apei si multe alte domenii si, atunci cand ajutoarele voastre din ceruri vi se vor alatura deschis, va vor aduce metode mult mai avansate de a reda Terrei paradisul pierdut. Si aceasta este o certitudine, chiar daca mai exista o intrebare vitala: Cine va mai putea locui pe planeta atunci? Si nu vorbesc aici despre masele de suflete ale caror corpuri vor muri de pe urma tuturor celor cunoscute pana acum, ci la aceia cu organisme sanatoase, ale caror pre-contracte de nastere permit multi, multi ani de viata fizica. Cati dintre voi sunt pregatiti spiritual pentru revelatiile viitoare despre deceptia intunecata care a controlat populatia de-a lungul mileniilor? Cati dintre voi vor putea accepta ca, dintre toti tradatorii din istorie, religiile lor au fost cele care au avut de castigat?

Nu vreau sa par ingrozitor cand va spun ca, inainte ca Terra sa ajunga la un mediu preutopian, multe, multe milioane vor pleca de bunavoie sau pentru ca organismele lor nu vor putea supravietui in vibratii inalte. Terra se apropie din ce in ce mai mult de calatoria ei ascendenta. Intotdeauna situatiile se afla in flux, iar rezultatul acestora nu poate fi gravat in piatra – liberul arbitru are dominatie suprema si fiecare va putea sa isi exercite dreptul cu care a fost inzestrat de catre Creator, fie ca este indreptat spre lumina, fie ca este indreptat spre intuneric – dar imaginea de ansamblu poate fi privita din constiinta colectiva si un numar mai mare decat v-ati astepta nu vor alege sa traiasca in decursul scurtei perioade dintre azi si intampinarea Erei de Aur. Si acest fapt este un lucru bun! Nu exista penalizari sau pedepse pentru aceste alegeri! Din contra, sufletelor le vor fi acordate atatea oportunitati cate doresc pentru a-si perfectiona experienta pe care doresc s-o indeplineasca in aceasta viata, fie ca va fi intr-o alta lume tridimensionala, fie, in cazuri extreme, intr-o locatie de densitate scazuta cu numai un licar de inteligenta primitiva, un calendar foarte clar, as putea spune, fara nici o memorie celulara de a-l depasi.

Eu sunt doar unul dintre mesagerii care au oferit un ghid pentru pregatirea spirituala. Este linistitor sa auzi aceleasi lucruri de la mai mult decat o singura sursa, astfel ca sper sa cunoasteti alte entitati care, de asemenea, v-au influentat sa trimiteti iubire tuturor celor de pe Terra, pentru ca iubirea este cheia tuturor vindecarilor. Fiti fara teama, indiferent de ceea ce veti auzi sau veti citi; decelati informatiile cu discernamant, mai ales cele venite prin channelling in aceste zile; nu va mai incredeti in sursele externe de raspuns, in pofida intrebarilor ce se nasc in fiinta voastra, si, in loc de aceasta, priviti spre interior si aveti incredere in raspunsurile care vin din sufletul si intuitia voastra.

V-am spus ca fortele luminii au invins intunericul, dar depinde de fiecare suflet in parte daca isi va castiga propria batalie. V-am sfatuit sa nu „predicati/propovaduiti”, pentru ca aceasta va duce la indepartarea celor care se straduie sa sara gardurile si la fel va fi si pentru cei care nu sunt constienti deloc de zeul/zeita din ei – va trebui doar sa radiati lumina voastra ca fiind unica si cea mai inalta motivatie pentru toate interactiunile. Toate mesajele de la alte surse inalte au relatat despre aceleasi adevaruri, dar cu alte cuvinte sau in alte maniere oratorice, asa cum si noi va spunem ca va onoram pentru determinarea de a merge spre lumina si suntem cu voi in fiecare moment al tranzitiei lumii voastre de la ordinea veche spre cea noua.

Mama, cu asta cred ca am raspuns la un numar mare de intrebari de pe lista ta.

S: Da, dragul meu, insa nu la toate. Aminteste-ti ca este un numar de intrebari despre politicienii care si-au anuntat candidatura la presedintia SUA; cativa lideri in alte tari si cateva persoane foarte cunoscute, dar neapartinand clasei politice; si in care canale de informatii pot avea incredere oamenii – sunt sigura ca se refereau la alte canale, cu exceptia ta! Ma intreb daca le vei spune si lor asa cum imi spui mie: „Ai incredere in intuitia proprie!”

M: Da, draga mea mama, sufletul meu, asa voi spune, pentru ca a avea incredere in propria intuitie (un lucru cu adevarat important) este cu atat mai imperativ acum, cand au loc evenimentele.

S: Acesta este raspunsul tau?

M: Este tot ceea ce trebuie spus, dar as putea explica, parafrazand ceea ce am afirmat in mesajele anterioare. In cazul fiecarei persoane in parte, evaluati „limbajul trupului” si comportamentul, in mod special ochii si tonalitatea vocii mult mai mult decat cuvintele pe care le rosteste – nu va lasati influentati de oratorie. Pentru figurile politice, examinati de asemenea inregistrarile de voturi, trecute si prezente.

Nu am afirmat acest lucru in mod clar, dar se pare ca faptul ca omit sa dau nume prin vreun canal - mai bine zis prin vreun receptor – corecteaza informatiile false date de sursele celorlalti ca fiind purul adevar. Poti discerne ceea ce este adevarat de ceea ce nu este intrebandu-te pe tine insuti si fiind atent la ceea ce simti. Daca simti ca esti rezistent la acea informatie, atunci mai mult ca sigur ca nu este cea corecta si nu trebuie sa te bazezi pe acea informatie; dar daca „curge” usor sau, si mai bine, daca simti ca si tu curgi o data cu ea, atunci este corecta. Acest lucru se aplica in mod egal si rapoartelor de pe internet, canalelor mass-media, cartilor, filmelor documentare, lecturilor, chiar si acelora despre care cunostintele va spun ca sunt informatii sigure – tuturor informatiilor primite de la absolut toate sursele.

Nu vreau sa fiu rautacios pentru ca nu va ofer raspunsurile la care va asteptati! Le aveti – raspunsurile sunt reactiile voastre intuitive, primele reactii la orice informatie sau la orice situatie. Vreau sa va motivez sa aveti incredere in ceea ce urmeaza pentru ca este o parte importanta in procesul de castigare a claritatii spirituale, a cresterii sufletesti, a evolutiei voastre dincolo de a treia densitate; nu trebuie ca eu sa va ajut sa amanati acest lucru!

S: Multumesc, Mash. Unii oameni ar dori sa stie daca vor trebui sa plateasca taxe federale din cauza faptului ca IRS (Fiscul american) nu face parte din guvern.

M: Pe de o parte este adevarat ca IRS-ul este o agentie privata a Sistemului Federal de Rezerve, nefiind asadar parte a guvernului SUA, dar, pana ce reformele financiare nu vor fi la locul lor in aceasta tara, ar fi bine sa respectati politicile si legile curente, pentru a evita complicatiile cu care s-au confruntat deja unii dintre voi. Oricum, va rog sa intelegeti ca nu sugerez, in nicio forma, sa nu urmati recomandarile unui consultant financiar sau juridic - pentru ca eu nu sunt nici unul dintre acestia!

S: Stiu! Acum sa trecem la intrebarile despre sanatate si terapii. Prima este: De ce este bun pentru noi aurul monoatomic?

M: Mama, din moment ce sunt familiarizat cu lista ta si cu prezenta constientei despre limitele spatiale, voi raspunde la acele intrebari fara sa fie nevoie sa le scrii. Am vorbit despre aur in ultimul mesaj, dar sunt fericit sa adaug inca ceva, caci nu am explicat indeajuns motivele pentru care este "bun pentru voi". Aurul nu numai ca este pretios pentru fortificarea sistemului vostru imunitar, dar, impreuna cu lumina, este un element vital in ridicarea frecventelor corpului, care accelereaza transformarea celulara bazata pe carbon catre o baza cristalina. Aceasta restructurare imbunatateste functionarea creierului si faciliteaza cresterea numarului de catene in ADN, crestere care duce la extinderea constiintei, claritate spirituala si echidistanta generala. Multi dintre voi nu va amintiti vietile la nivel evolutiv, dar, ca un exemplu de comparatie la care puteti face referire, fiecare celula pe baza de carbon are un inalt grad de inteligenta nativa, pana la gradul in care ajuta corpul sa se vindece singur, si are si capacitati regenerative. Este de inteles ca aceste abilitati sunt compromise in mod serios de substante chimice, toxine si deformarile virale imprastiate prin mijloace cum ar fi vaccinurile, prescriptiile medicamentele ilegale, reziduurile chimice si alti poluanti din atmosfera, apa si pamant. Si, reintorcandu-ne la beneficiile aurului: in timp ce ajuta la contrabalansarea efectelor poluantilor, nu le poate, insa, preveni pe deplin.

Aici este un moment potrivit pentru a-i explica cititorului care are obiectii la recomandarile mele de a evita innocularile si celui care citeaza valoarea acestora din prescriptiile medicale. Da, in anumite momente utilizarea acestora a fost sau este inca benefica, dar de multi ani intentia vaccinurilor si proliferarea medicamentelor farmaceutice este inradacinata in intuneric – reducerea populatiei via introducerea bolii, a lacomiei si a unei forme de control periculos al mintii („Esti bolnav, ai nevoie de acest medicament foarte recent.”) si alte recomandari vicioase si legale („Bebelusii trebuie vaccinati.”).

Da, suntem martorii unei cresteri inexplicabile a numarului de copii cu simptomele autismului, dar nu aceasta conditie, care este de fapt o alegere de experienta a sufletului respectiv, ci efectele similare sunt datorate vaccinurilor obligatorii la copii. Suntem martorii cresterii persoanelor bolnave de Alzheimer si de alte forme de dementa. Suntem martorii milioanelor de copii diagnosticati cu SIDA si ADHD care au fost drogati pentru a fi calmi, cand, de fapt, tot ceea ce faceau era sa reactioneze la substantele chimice din mancare si bauturi, la mutarea energiei spre frecvente mai inalte si la lipsa exercitiului. Unii dintre acesti copii - cei numiti Indigo sau Cristal - au venit pe lume pentru a se cunoaste, pentru a-si cunoaste extraordinarele abilitati si, in loc de a fi capabili sa se exprime liber, au fost drogati spre a fi conformi cu societatea. Suntem martorii unui rau major si ai mortii datorate reactiilor adverse la droguri in mijlocul unui numar tot mai mare de reclame care anunta tratarea unor boli, pornind de la diaree si pana la depresie – ei bine, varii tipuri de toxine si alte elemente daunatoare pe care le-am mentionat mai sus au fost „aruncate” spre dumneavoastra de aceleasi persoane ale intunericului care va conving sa cumparati din ce in ce mai multe medicamente. Acum, o companie farmaceutica face lobby pentru a cere inoculari obligatorii la tinerele fete, cu motivatia ca acest vaccin va preveni cancerul cervical. Mergeti in sinea voastra si luati de acolo raspunsurile la aceste situatii lamentabile!

Va rog sa imi scuzati fervoarea. Realizez ca serviciul meu este sa va ofer informatii si niciodata nu va fi intentia mea de a deveni emotional la aceste subiecte, insa este foarte dificil sa observi situatii ca acestea si sa nu iti doresti ca ele sa nu fi existat. Voi sublinia aici ceva foarte important: nu exista NICI O boala de acest gen in planurile energetice catre care Pamantul evolueaza foarte rapid!

Acum, pentru a-i raspunde inginerului chimist care a scris: „Cristalinitatea implica o rigiditate a structurii, o structura geometrica fixa, nu acea fluiditate amorfa organica pe care tind sa o asociez fiintelor vii”. Corpurile par sa fie dintr-o structura solida, la fel ca orice alt lucru vizibil in lumea voastra, dar nimic nu e asa – totul este energie fluctuanta pe o frecventa sau alta. „Structura geometrica” este corecta si orice lucru din Univers are o structura geometrica, in conformitate cu frecventele in care energia este in miscare, care este in concordanta cu gandurile-forma care au creat acel "obiect". Cand Pamantul va intra in planuri vibrationale unde nivelul de inteligenta este considerabil mai mare decat in planul de densitate precedent al planetei, se va intelege ca stiinta si sufletul sunt inseparabile si ceea ce acum nu poate fi inteles nu va mai fi un mister.

Exista beneficii in ceea ce priveste terapia prin culoare, sunet sau aroma? Aceste balante naturale de energie care exista la scara universala pot avea diverse grade de eficienta, uneori in conjunctie cu alte modalitati de vindecare energetica, atata timp cat conditiile pe care trebuie sa le amelioreze nu sunt cele stipulate in contractul sufletului. Daca situatiile respective fac parte din contract, aceste terapii pot oferi doar temporar alinare.

Este un anume tip de Reiki mai eficient decat altul? Toate tipurile de vindecare a energiei, fara a tine seama de proceduri, daca sunt facute direct pe pacient sau la distanta, au aceeasi baza: cererea pacientului de a fi vindecat si intentia vindecatorului de a fi mijlocul prin care vibratiile inalte curg spre pacient pentru a furniza un cod reciproc care va activa energiile ce vor pune in miscare, la randul lor, mecanismele proprii de vindecare ale organismului. Totusi, ceea ce am mentionat mai devreme despre contractul sufletului se aplica intotdeauna si, daca vindecarea nu este parte din acest lucru, atunci sistemul energetic al organismului va bloca orice energie indreptata spre acesta. O intrebare in legatura cu cea din urma este: „Energiile vindecatoare vin mai des de la ET, decat de la ingeri sau spirite calauzitoare?”. Energia ESTE, pur si simplu! In timp ce ingerii, si in mod special ingerul pazitor al cuiva, au roluri bine stabilite in viata unui individ, ele sunt creatii ale sufletului, fiind, asadar, parti inseparabile de energie in Univers si de aici vin, in mod direct - de la aceasta inepuizabila si nelimitata sursa de energie.

Pentru cititorul care m-a rugat sa comentez asupra shamanilor care folosesc substante halucinogene in scopuri de a vindeca, in timp ce alti indivizi, care nu fac parte din triburi native, pot de asemenea sa fie shamani, eu am sa interpretez aceasta solicitare si am sa ma refer numai la shamanii tribali. Exista reguli foarte stricte in ceea ce priveste cantitatea de halucinogeni naturali folositi in scopuri de vindecare, ca si cea folosita pentru ritualuri ceremoniale, si exista pedepse drastice pentru cei care nu respecta aceste reguli. Nativii care au supravietuit incercarilor partii intunecate de a-i eradica au avut o relatie mult mai apropiata cu Natura si Creatorul lor, mai mult decat oricine altcineva in civilizatia zilelor noastre, ceea ce le confera intelepciunea ancestrala, care la noi s-a pierdut de mult.

Mama, cred ca am acoperit categoria aceasta de intrebari.

S: Cred ca aceasta se potriveste aici. Este de la cineva care ti-a citit comentariile despre lumina care previne eutanasia in masa si ea doreste sa stie daca se aplica si comunitatii animalelor si daca „ele, animalele, vor ca noi sa le asistam” in a le curma suferinta.

M: Este o diferenta imensa intre a forta sfarsitul vietii oamenilor care nu isi doresc acest lucru si a curma, din mila, viata unor animale bolnave incurabil sau ranite de moarte. Mama, putini dintre acei care citesc mesajul acesta cunosc faptul ca tu poti comunica telepatic cu animalele si mult mai putini dintre acestia stiu ca acum trei saptamani ai onorat cererea iubitei tale cateluse Sparkle de a o duce la doctor pentru a-i usura plecarea si ca in ultimul moment ti-a multumit si te-a rugat sa ii multumesti doctorului. Conexiunea telepatica cu animale este inca rar intalnita, dar nu este neaparat necesara – animalele isi arata clar dorintele in ochii umezi si plini de durere si nu pot decat sa spere ca le vom acorda ajutorul pentru care pledeaza. Ca o reamintire, pe care o consider potrivita in acest moment: intr-unul dintre mesajele anterioare am vorbit despre spectrul emotional al animalelor si despre faptul ca iubirea care te leaga te va reuni in spirit, asa cum se intampla animalelor care au fost prieteni pe Pamant.

S: Multumesc, dragule. Am raspuns la intrebari similare de multe ori in emai-luri si prezentari publice si, cand a venit aceasta, am simtit ca raspunsul tau ar ajuta mult mai multi oameni. Ca o diversiune de la emotiile implicate in a face un ultim lucru plin de iubire pentru animalele-prieteni dragi - cineva care a citit ca o imbracaminte facuta din materiale artificiale se va dezintegra in vibratii mai inalte, vrea sa stie daca aceasta este valabila si pentru materialele de constructie.

MATEI: Mama, n-ai inclus si cealalta intrebare a ei: "Sa cautam sa ne adapostim in pesteri?". Am mentionat aceasta pentru ca amandoua intrebarile m-au facut sa sugerez o atentie deosebita in alegerea sursei materialului in intregimea lui. Unele fabrici si materiale de constructii nu sunt cunoscute inca si altele se vor dezvolta, dar, mai degraba decat garderoba curenta din materiale sintetice care se dezintegreaza, ele vor fi inlocuite in mod natural de ceva nou, asa cum se intampla cu imbracamintea acum: cladirile din materiale mai bune le vor inlocui pe cele vechi.

S: Este bine de stiut ca nylon-ul costumelor lui Bob nu se va dezintegra brusc, in timp ce el se afla la centrul de fitness. Cum pot fi onorate si respectate diferentele dintre barbati si femei, inainte sa atingem ideala stare de echilibru a androginului?

MATEI: De la recenta infuzie de feminin (sau energia zeitei), care a venit in echilibru cu indelunga dominatie a energiei masculine, aceasta s-a intamplat automat. Nu vreau sa spun prin asta ca este fara constienta subtilului (cu atat mai remarcabile sunt schimbarile evidente de la foste atitudini "sexiste"), dar, in afara de acesta, nu sunt cerute sau prescrise eforturi intense. Frecventele inalte care predomina accentueaza toate atitudinile si comportamentele. Acestea sunt binevenite pentru cei care sunt receptivi la lumina pe masura ce ei simt schimbari benefice in ei insisi si vad acelasi lucruri la altii care absorb lumina. Sau poate fi in mod invers - aceasta marire se aplica in mod egal si trasaturilor ca furie, nerabdare, necinste si brutalitate.

In acelasi fel in care graul este separat de pleava, ca sa ma exprim astfel, asa cum sufletele pline de lumina se ridica in constiinta si spiritele reinnoite sunt dornice de a calatori cu Pamantul, tot asa si sufletele care refuza lumina raman in urma, din ce in ce mai in urma. Timpul se scurteaza pentru ultimele grupuri ca sa se trezeasca si sa ne prinda din urma. Asa cum ne dorim noi pentru ei acest lucru, tot ceea ce putem face este sa-i imbratisam cu iubirea noastra si sa radiem lumina mai puternic, asa cum va rugam si pe voi sa faceti.

In numele sufletelor de aici, termin acest mesaj cu ceea ce ne dorim sa aiba intaietate in gandurile voastre: iubirea noastra pentru voi nu are limite sau rezerve si noi suntem cu voi, alaturi, in fiecare moment al acestei calatorii de ascensiune, plina de bucurie.

Iubire si pace,

Suzanne Ward
www.matthewbooks.com
le multumim mult Andreei Tiganus si lui Robert Toma

TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb