Persoane interesate

duminică, 20 septembrie 2009

OCTOMBRIE 13, 2006


Nu, lucratorii intru lumina nu au nevoie sa se „organizeze”, pentru a infrange uneltirile; nu este o organizatie masiva cat mai multe corpuri, dar mai exact este vorba de lumina colectiva a spiritelor de pe Pamant si despre stralucirea de lumina de la binevoitoarele familii din spatiu, care vor indeplini toate acestea...







S: Buna scumpule!

Matei: Mama, draga spirit, iti multumesc pentru pregatirea intrebarilor. In timp ce le citeam cu tine, stiu ca ti-au parut aproape coplesitoare adunate cu cele din lista anterioara. Nu trebuie sa scrii nimic din ce e legat de recentele probleme mondiale. Voi incepe cu aceste probleme de interes superior.

Dubioasa testare de dispozitiv nuclear de catre Coreea de Nord nu este un motiv de ingrijorare, dar potentiala raspandire a foametei in aceasta tara este; si nu, Kim Jung-il nu este controlat de Iluminati. Acest dictator neindurator, care pe buna dreptate poate fi descris ca fiind “un arogant tiran ticalos ”, asa cum a pus un scriitor problema, se vede pe el insusi chiar mai puternic batjocorind opinia mondiala, mai ales cea a presedintelui Bush. Mania sa egoista nu include o inclinatie catre producerea de arsenal de arme nucleare, dar mai exact vrea sa demonstreze ca poate, ca o piedica in fata oricarei interferente in afacerile interne ale tarii sale. Pentru liderii altor natiuni, testarea este mai mult o motiv pentru a face valuri, decat un pericol. Ei vor raspunde cu atentionari diplomatice si discutii despre, in locul a amenintari sau sanctiuni, dar veti vedea ca nimeni nu e interesat sa treaca mai departe la masuri extreme.

Principalul motiv il reprezinta ochiul colectiv peste Iran si, referitor la liderii altor tari, in afara de SUA, speculatii despre urmatoarea miscare a guvernului Bush in privinta acestei tari. Pentru a raspunde unei intrebari despre acestea: “Este Iranul o afacere incheiata?”, Nu, nu este. O, intr-adevar, intentiile Illuminati care dirijeaza “razboiul impotriva/pentru teroare” cu scopul de a controla intregul Orient Mijlociu sunt inca foarte vii, dar hai sa punem un focar intelept in ceea ce este doar iluzia lor, si anume ca se misca in directia tintei lor de dominatie mondiala, doar cu ceva amanari deranjante.

Nu doar situatii din Irak si Afganistan nu au mers cum se asteptau ei, anume rapida supunere a oricarei rezistente in fata ocuparii straine, dar lucrurile s-au inrautatit considerabil. Sustinere a prezentei militare pentru democratizarea acestor populatii, trupe de lupta numeroase si vointa de lupta, si aprovizionarile cu echipament si arme de razboi au fost grav deteriorate de lungimea si forta rezistentei regionale; apeluri in crestere care cer negocieri pasnice datorita constiintei globale cu privire la moartea si ranirea de civili; si cererile in crestere pentru adevarul despe “9/11”, tragedia executata intern care candva a fost considerata drept o justificare pentru chemarea la arme a guvernul Bush pentru a combate terorismul oriunde in lume directorii sai sustin ca este.

Oricum, campul energetic potential al Pamantului indica clar ca o incursiune in Iran ramane aceeasi posibilitate care a aparut o data cu nascocirea planului cu mult inainte de 9/11. Este logic sa intrebi de ce este asa cu toate atitudinile pozitive cu privire la pace si justitie, atat pentru inocenti cat si pentru vinovati. Este acea energie care odata pusa in miscare intr-o anumita directie, trebuie sa isi urmeze cursul, si daca nu se sfarseste doar intr-un estompat moment in istoria universala, ca sa zicem asa, isi urmeaza pasii catre obiectivul sau. Tinta mintilor si inimilor neinduplecate si intunecate - cam la unison cu nebunia lor si probabil din cauza ei - a fost remarcabila prin tenacitate si asprime; si energia lor in gandul-forma colectiv nu a fost inca suficient compensata de energia luminii a gandului-forma colectiv de pace, armonie si iubire.

Va rog nu va ganditi ca in vreun fel va invinovatim pe voi in activitatea voastra plina de dedicatie! NU!! Este doar ca energia fricii, chiar daca nu la fel de puternica precum energia luminii, este reinfortata continuu de efectul cumulativ al milioanelor de suflete de pe Pamant care sunt umplute de una sau de alta forma de frica-spaima, furie, lipsa de speranta, sau apatie - ca raspuns la negativitatea tiraniei, inselaciunii, coruptiei, razboatelor si a altor violente predominante pe planeta voastra. Principalul curent general mass-media inca se asigura ca “sa-ti fie foarte frica” predomina in titlurile de ziare si la stiri la televizor si la radio, dar va rog amintiti-va interesul de sine al contrlorilor din spatele acestora si nu va lasati prinsi in raspandirea raporturilor bazate pe frica. Repet inca o data indemnurile tuturor fiintelor de lumina in spirit si corp: “traiti in iubire si stati in afara fricii”.

Noi am spus de asemenea, in mod repetat, ca toate zonele de negativitate sunt in descrestere si ca ultimele zile ale intunericului se apropie! In timp ce este trist pentru noi ca activitati intunecate au rezistat atat de mult si vor continua pentru inca putin timp, incurajarea pe care va rugam pe voi sa o impartasiti cu noi este ca, in ciuda persistentei influentei intunecate, ritmul inaltarii Pamantului nu a incetinit nici un pic - si asta de o importanta suprema. Inseamna ca ajungerea ei la un nivel unde doar iubirea si lumina predomina este, in timpul vostru liniar, inca o tinta pentru anul 2012, cu emotionanta si surprinzatoarea tranzitie rezervata pe parcursul drumului. Stim ca doriti o dovada absoluta a acestui adevar si va laudam pentru lumina, fermitate si rabdare, in timp ce asteptati proba de netagaduit a cuvintelor noastre. Intelegem ca mentinerea rabdarii este dificila, cand ati prefera sa vedeti schimbari bruste, profunde, in loc de rezolvarea treptata a vechilor metode, si putem doar sa va indemnam sa ramaneti centrati constant pe ceea ce VRETI pentru planeta voastra si sa nu cadeti in disperare, din cauza incapatanatelor buzunare de intuneric.

Mama, o cititoare a descris intensificarea sentimentelor de frica, manie si frustrare pe care le vede in oameni in jurul ei si pe care le experimenteaza ea insasi, asa ca lasa-ma sa adresez acestea ca fiind potrivite pentru problema principala despre care vorbesc. Are de-a face cu ceva ce am mentionat intr-un mesaj anterior, ca frecventele mai inalte in care Pamantul s-a inaltat, intensifica toate caracteristicile umane. Mai simplu spus, ambele trasaturi “bine” si “rau” in indivizi sunt mai pronuntate si deci mult mai aparente decat inainte, ca si cum graul si neghina ar fi vizibil separate- ceea ce este exact ceea ce se intampla.

Ca un memento, lumina este esentiala din doua motive: evolutie spirituala si transmutarea celulelor pe baza de carbon, in forme cristaline care pot supravietui in vibratiile mai inalte spre care merge Pamantul. In timp ce planeta calatoreste spre punctul in care corpurile fizice fara suficienta lumina nu pot supravietui, aceasta intensificare devine si mai evidenta in cele mai de jos niveluri ale omenirii, printre care se numera si neincetata, daca nu nebuna lor goana pentru a-si atinge tinta imposibila de dominare mondiala. Opusul e de asemenea adevarat, cu suflete care de-a pururi isi arata caracteristicile lor pozitive, in o varietate de moduri binevoitoare. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate excelenta pentru cei care asteapta pe muchie, in voia vantului, sa se opreasca din balansul lor si sa aleaga trairea plina de lumina.

In aceasta lumina, literalmente, voi raspunde la intrebarile despre evenimentul universal remarcabil care este asteptat pe data de 17 octombrie. Da, intr-adevar, acest eveniment este real! Intensificarea luminii in rastimpul acestor ore este de o importanta enorma pentru progresul individual si planetar si va indemnam pe toti sa va concentrati asupra dorintei inimii voastre pentru voi insiva si pentru Pamant, asupra iubirii, pacii si binelui fiecarui suflet.

Intorcandu-ma la cititoarea care a scris despre faptul ca sentimentele se intensifica si care a cerut o formula despre cum sa se ocupe de ele, astfel incat fortele intunericului sa nu poata folosi negativitatea acelor stari. Pe langa ceea ce tocmai am spus despre potentialul zilei de 17 Octombrie, nu pot decat sa-i sugerez acelasi lucru ca si cititorului care a cerut „un exercitiu simplu pentru a-si deschide al treilea ochi”, sau celor care pun diverse intrebari, de genul: „Cum pot sa absorb lumina?”, sau „Cum pot sa stiu daca am destula lumina?” Va spun sa va urmati mesajul sufletului, care vine prin constiinta, instinct si intuitie; cereti ajutor pentru ca sa simtiti numai aspectele pozitive ale naturii umane; ajutati-i pe altii prin fapte pline de bunatate, generozitate si compasiune; nu judecati pe nimeni pentru modul in care isi percep actiunile; fiti corecti cu voi insiva, atunci cand va analizati motivele si faptele; recunoasteti frumusetea si binecuvantarile din viata voastra si fiti recunoscatori pentru ele. Forta inimii si mintii voastre, atunci cand lucreaza in tandem, este practic nelimitata – si daca exista o „metoda magica pentru a ajunge la lumina”, fara indoiala ca aceasta este a trai in acest mod Dumnezeiesc.

Mama, stiu ca am divagat considerabil, mentionand acele importante puncte intr-un spatiu relevant, iar acum ma intorc la probleme mondiale, cu anumite comentarii despre „intentiile Israelului”, asa cum au fost citate in diverse intrebari. Mai intai, insa, te rog sa te gandesti ca oamenii unei tari nu sunt unul si acelasi lucru cu guvernul acesteia si nici nu sprijina neaparat actiunile conducatorilor lor. Forma obisnuita al reportajelor mass-media - si anume ca „aceasta sau acea tara face ceva”, in loc sa specifice numele celor care iau deciziile, este o forma de control mental. Nu doar planteaza samanta ca: Acea/ aceasta tara pune in pericol siguranta ta personala si tu trebuie sa suporti actiunile „conducatorilor” tai, pentru a preveni acea posibilitate; ba mai mult, aceasta depersonalizare strategica a multor milioane de oameni a caror visuri si aspiratii pentru ei insisi si familiile lor sunt la fel cu ale tale, face sa devina mult mai usor pentru guvernul condus de Iluminati sa trezeasca suport „patriotic” pentru planurile personale de a distruge orice si pe oricine care se opune marsului lor intunecat in jurul globului.

Si acum, „intentiile Israelului”, care in nici un caz nu sunt impartasite de toti oamenii acelei tari, sunt de fapt intentiile sionistilor care lucreaza din interiorul granitelor si din alte parti. Chiar daca sionistii au ascuns, relativ cu succes, originile lor cazace, ei dirijeaza in interiorul iudaismului si ceea ce ei sustin cu voce tare, este ceea ce sustin israelitii, asa cum i-au si convins pe multi ca oricine nu sustine cauza lor este anti-semit, miscarea lor de fapt o parte din reteaua globala a Iluminatilor si nu a actionat niciodata in interesul superior al poporului evreu. Intr-adevar, in ultimele secole ei au fost prigonitorii evreilor. Sionistii si altii ca ei au pornit cele doua razboaie mondiale si au format ambele parti si ei se afla si in spatele holocaustului. Cu 60 de ani in urma, ei au stabilit o patrie pentru evreii care au supravietuit, prin stramutarea locuitorilor teritoriului ales pentru locatia geografica, Orientul Mijlociu, ceea ce va avea o importanta imagine in planurile de lunga durata a Iluminatilor si astazi slujeste scopului de loc benefic al cresterii urii, violentei si razbunarii provocate. Parte din istoria voastra inregistrata arata ceea ce eu spun – va rog sa faceti cercetari in privinta acestei chestiuni foarte putin inteleasa din cauza dezinformarii abundente.

Acestea fiind spuse, guvernul Israelului si Mossad, agentia lor de informatii, care deseori lucreaza in colaborare cu factiunea „operatii militare intunecate” ale CIA ale Statelor Unite, lucreaza mana in mana cu alte grupuri Iluminati, catre aceeasi tinta: reducerea considerabila a populatiei, sau subjugarea si cucerirea de natiuni pentru a prelua resurselele lor naturale. Iarasi va spunem ceea ce deseori inainte v-am asigurat: Eforturile lor NUvor avea succes!

Cu atat de multe intrebari ramase, mama, as vrea sa continui cu raspunsuri scurte care vor face intrebarile clare si vom putea include cat mai multe subiecte cu putinta in limitele spatiului tau. Voi avea nevoie doar ca tu sa intorci paginile cand iti fac semn.

S: Pot sa fac asta, si cred ca e o idee foarte buna.

Matei: Situatia Ecoli, de obicei inaintata ca „spaima Ecoli”, se va retrage rapid, ca odata mult publicizata SARS si subiectele despre gripa aviara care au disparut in liniste.

Legalizarea de catre SUA a torturii prizonierilor suspecti teroristi si inchiderea lor fara acuzatii sau reprezentare va face cale tuturor legilor si tacticilor injuste si pline de oroare, imediat ce liderii actuali vor iesi din functie. Acestea sunt adevarate cu privire la toate natiunile, si ar include orice concluzii cu privire la o Uniune Nord Americana atinsa in discutiile secrete dintre Secretarul de aparare ale Statelor Unite Rumsfeld si liderii canadieni, daca intr-adevar acestea s-au intamplat. Va rog amintiti-va ca anumite informatii sunt intentionat „scapate” pentru a crea frica.

Urmatoarele alegeri din SUA vor fi la fel de frauduloase ca cele precedente, dar chiar daca Democratii castiga majoritatea locurilor in Congres, nu va asteptati la schimbari in bine imediate in guvernare- amintiti-va, Iluminati controleaza ambele parti. Nu, Hillary Clinton nu va fi aleasa presedinte in 2008, chiar daca este un membru Iluminati important- pana atunci, puterea lor de a controla toate organizatiile si institutiile care au impact in viata voastra va fi partiala, daca nu chiar nula.

Agitatia curenta din partidul Republican este o mai mare evidenta ca tesatura lor, odata bine formata, se desfasoara. Asta, ca si revelatiile despre cercul pedofil Casa Alba si despre scandalul Mark Foley, despre care cititorii au intrebat de asemenea, este mai mult decat o perdea de fum pentru a acoperi intrebari vitale; toti tind spre revizuirea guvernului, de la cap la coada.

Cititorilor care se intreaba de ce presedintele Bush este inca in slujba, citand fragmentul in care, cu mai bine de un an inainte, eu am spus ca el va avea unul dintre cele mai scurte termene in istoria SUA: spaima voastra din cauza informatiei mele defectuoase este de inteles, si cu siguranta nu am intentionat o incurajare nejustificata sau nefondata! Afirmatia mea in acel moment era bazata pe intamplari clare din campul de energie potential al Pamantului; de atunci tendinta care indica faptul ca influenta lui Bush descrestea constant a primit un dram de putere si a dat energiei sale active o inertie de miscare reinnoita, pe care nimeni din locul acesta nu a crezut-o posibila. Ca papa catolic pe care toti il considera ca nu poate da gres, noi nu suntem infailibili.

Patrick Fitzgerald si Leo Wanta actioneaza in interiorul luminii, in campurile lor legal, respectiv financiar.

Rog cititorii care vor sa stie cand NESARA va fi anuntata si de ce fondurile de livrare ale prosperitatii au fost amanate in continuu, sa citeasca „Editie speciala NESARA”(Special NESARA Edition) pe www.matthewbooks.com pentru informatie autentica despre aceasta renovare spirituala puternica si efortul comun dintre fiintele de lumina de pe si din afara planetei, pentru reformare si restaurare globala.

Natiunile Unite nu au intentionat sa slujeasca asa cum a fost proclamat, dar mai exact ca o imagine de ansamblu globala, ce cuprinde membri Illuminati si persoane pe care ei le controleaza. Kofi Annan si eforturile sale sunt pline de lumina, dar realizarile pe care le-a incercat nu au fost eficiente, din cauza presiuni venite de mai sus si a dus mai mult la certuri, decat la rezolvari satisfacatoare pentru scenarii problematice mondiale; aceasta se va vedea in intalniri despre Coreea de Nord.

Da, numarul de victime dupa luptele armatelor americane e mult mai mare decat se pretinde.

Perosanei care intreaba „Ce se intampla cu pretul gazului si piata de bursa?”, pentru a putea sa isi sfatuiasca corect clientii, as spune sa isi foloseasca opinia personala, daca sa le spuna sau nu ca ambele situatii sunt mnipulate de Illuminati. In timp ce, in mod normal, un raspuns la o intrebare delicata de acest gen ar fi numai pentru cel care o pune, il folosesc pentru a aminti tuturor cititorilor ca orice parte a zonelor majore ale economiei mondiale sunt inca controlate. Referitor la ideea daca economiile prospera sau dau faliment din cauza „pietii libere” si furnizeaza si cer reguli, va spun ca este un mit; ca realiatea este faptul ca banii si comertul sunt miscate prin manipulare.

Cum ar putea reptilienii sa traiasca pe Pamant - si chiar sa fie in guvernul Statelor Unite - fara a se cunoaste public acest lucru? Ei arata uman si nu fac publicitate despre ADN-ul lor reptilian, prin schimbari ale formei in public. Nu este o diferenta de spirit, doar de elemente fizice corporale, si va rog amintiti-va ca sunt reptilieni „buni” si „rai”, la fel ca si oamenii. Asa ca reptilienii, care sunt o rasa extrem de inteligenta, si se afla pe o lista de personal al guvernului nu sunt neaparat „rai”, dar chiar si asa, nici o lista nu ar trebui fi considerata corecta.

Dupa ce Rusia „a plecat in spatiu” pentru a-si mentine imaginea de lider mondial, Statele Unite a fabricat propriile succese in spatiu, cum ar fi plimbarea pe Luna a lui Armstrong, care a incantat si a socat lumea voastra. Cumplitele amenintari pe care le-au primit astronautii care stiu despre acestea si despre alte deceptii de la nave extraterestre care inconjoara Pamantul i-a f[cut s[ nu vorbeasca.

Nu, lucratorii intru lumina nu au nevoie sa se „organizeze”, pentru a infrange uneltirile; nu este o organizatie masiva cat mai multe corpuri, dar mai exact este vorba de lumina colectiva a spiritelor de pe Pamant si despre stralucirea de lumina de la binevoitoarele familii din spatiu, care vor indeplini toate acestea.

Mass-media controlata de Illuminati nu informeaza publicul despre cercurile din lan si despre abundenta de nave ale altor civilizatii care se afla in cerul vostru - de aceea existenta acestora nu este prea cunoscuta.

China este mult mai interesanta in a-si construi propria baza economica, decat sa distruga cea a Statelor Unite, cel mai mare partener de tranzactii al sau..

Scopul principal al programului Initiativei Strategice de Defensiva, implementat in timpul presedentiei Ronald Reagan si numita in mod comun „Razboiul Stelelor” (Star Wars) este de a incepe o ofensiva impotriva altor civilizatii, sau sa initieze un razboi in spatiu. Este un mod de a masura gradul de nebunie al celor care cred ca armele construite de tehnologia pamanteana ar putea fi superioare celor ale civilizatiilor cu capacitatea de a calatori pe planeta voastra, unde pot sa pluteasca nevazute, pana cand doresc sa-si faca cunoscuta prezenta.

Celor care recunosc lumina din presedintele Venezuelei, Chavez, au dreptate in evaluarea facuta de ei, si la fel in privinta celor care ii vad pe Blair al Marii Britanii si pe Spencer al Canadei ca marionete Illuminati.

Aveti grija in privinta publicitatiilor serviciilor de activare a ADN-ului; acest proces nu poate fi facut pentru nimeni de catre alti indivizi, chiar si atunci cand intentia poate fi sincera.

Epidemia de Alzeimer si alte boli mentale este in mare parte datorata toxinelor eliberate constient in aer, apa si pamant, deci poluarii de care nu se poate scapa - si aceasta e de asemenea adevarat in ceea ce priveste simptomele diagnosticate ca ADD si ADHD. Efectele acestei poluari chimice concepute si implementate in ascuns, ca si microbii eliberati prin inoculatii si tratamente chimice „preventive”, sunt agravate prin prescrierea de medicamente pentru alte boli mentale, emotionale si conditii fizice. Prindeti curaj stiind ca poluarea, vaccinurile si rezultatele lor rezultate vor inceta!

Mama, pentru cititorii care au scris scrisori violente, intreband de ce aceste conditii exista si cum sa ne ocupam de cei care sunt influentati, te rog ataseaza materialul in cartea despre dementa si citeaza data mesajului meu in care vorbesc despre ADD si ADHD.

S: Mesajul din 17 octombrie 2005 de pe www.matthewbooks.com include idei despre ADHD si autism, si iata mai jos capitolul din Vocile Universului despre dementa.

OAMENI IN VARSTA CU DEMENTA

S: Ce se intampla cu cei in varsta care nu sunt in coma, dar a caror dementa ii pune intr-o lume diferita lume unde ei nu recunosc nici macar familia si par aproape uituci cu privire la mediul inconjurator? Este vorba in totalitate de karma aici?

Matei: Nu este un singur raspuns la acestea pentru ca este la fel din individuala problema ca orice spirit in sine. Oricum, vorbind in general, sunt un numar de posibilitati de luat in considerare. In cazurile in care ingrijitorul e o persoana buna, corpurile reflecta pacea sufleteasca. Exista constiinta sufleteasca, desigur, dar nu exista constiinta mentala care poate fi considerata rationala. Aceasta perioada poate fi rasplata spiritului, ca sa zicem asa, pentru ca a experimentat traume grave in timpul vietii curente, si ingrijirea cu respect, sarguincioasa, ii vindeca psihic in timpul incarnarii in loc sa astepte vindecarea in Nirvana. Sau ar putea sa obtina acelasi mod de echilibrare karmica dupa ce au fost foarte rau tratati in vieti precedente.

Cand nu este nici un pic de bunatate sau constiinta in ingrijirea acestor batrani , poate sa fie vorba echilibrare de karma. E posibil ca ei sa fi ales sa serveasca ca datatori de lectii pentru sufletele care ii au in grija, oferindu-le posibilitatea de a-si echilibra experientele din incarnarile anterioare unde ei au fost neglijati sau tratati cu dispret sau chiar cu violenta cand au fost in situatie de dementa sau doar batrani si slabi. Sau ar putea sa realizeze propriile echilibrari , dupa ce in alta viata au provocat suparari celor mai in varsta pe care i-au avut in grija. Sau ar putea sa primeasca ceea ce au semanat in viata actuala si care a respectat alegerile spiritului, si daca asa, asta ar putea fi gratie divina. Sufletele lor ar putea sa fi cerut oportunitatea de a primi echilibrare acum absorbind suficienta lumina pentru a face calatoria fizica cu Pamantul in vibratii mai inalte. Chiar daca moartea fizica vine inainte de ascensiunea Pamantului in a patra dimensiune, spiritele acelor persoane ar fi deja evoluate la acel nivel de lumina.

In timp ce multe milioane de persoane nu traiesc in concordanta cu experienta aleasa de spirit, de obicei aleg sa isi termine vietile fizice plecand in grupuri mari, de exemplu prin o boala epidemica, un dezastru natural, prin masacre in razboi civil sau prin infometare in teritorii in care foametea predomina. Dar in general, indivizii de care intrebati traiesc in afara experientei karmice alese.

Stiu ca si tu ai fost intrebata despre populatia in varsta daca suicidul asistat de fizician sau chiar eutanasia nu ar fi cumva mai induratoare decat negarea acestor modalitati de a incheia ceea ce pare a fi o biata existenta fara pic de calitate vizibila a vietii. Din fericire, spuse cele de mai sus, acestea nu sunt acceptabile!

In primul rand, legea voastra care permite suicidul asistat de fizician specifica clar ca daor cei sanatosi mentali pot cere asa ceva pentru ei insisi- nu poate fi ceruta in numele persoanelor cu dementa. Vedem din nefericire ca aceasta lege este contrazisa vehement de oameni care doresc ca nici o viata fizica sa nu fie incheiata, indiferent de statul de debilitate sau de durere dificila, si ar nega tuturor indivizilor dreptul de a alege sa incheie o astfel de suferinta. Conceptul a ceea ce voi numiti „suicid asistat de fizician”- care cu siguranta nu e modul in care ne referim la acesta!- a fost creat in Nirvana si „filtrat” fizicienilor buni si alotora care permit aceasta optiune.

Oamenii care au folosit astfel de asistenta terminasera misiunea spiritului lor si raspundeau cererii tacute a sufletului de a alege sa plece, si este un motiv bun pentru asta. Este extrem de traumatic pentru un suflet care si-a completat misiunea vietii sa continuie intr-un corp care nu mai are pic de calitate vitala pentru a sustine sanatatea spiritului. Pagubele pe care spiritul le sufera fiind fortat sa continuie acea experienta fizica cere vindecare complexa si prea lunga o data in Nirvana.

Cat despre eutanasie, pur si simplu, aceasta reprezinta cruda decizie a altora in privinta a cine trebuie ucis. In stadiul acesta al planetei, lumina sustinuta nu ar permite in mintea maselor judecata cu privire la vietile fizice care sa fie incheiate.

In timp ce aceste persoane in varsta reprezinta o ingrijorare chinuitoare pentru familiile lor in aceasta perioada, in cativa ani aceasta nu va mai fi o problema. Cum am mentionat mai devreme, in timp ce Pamantul isi continua ascensiunea in vibratii mai inalte, oameni receptivi la lumina radiind in continuu catre ei vor calatori fizic cu ea in densitati mai inalte. Absorbtia de lumina nu aduce doar lumina spirituala, dar transforma si celulele corpului intr-o structura cristalina care nu va degenera asa cum o fac celulele din dimensiunea a treia. Boli care acum afecteaza creierul, impreuna cu alte boli raspandite pe Pamantul in dimensiunea a treia, nu vor mai exista o data ce planeta este libera de frecventele joase.

_______________________________________

Matei: Iti multumesc mama. Realizez ca acestea au ocupat tot spatiul ramas, dar acea informatie, care este noua celor care nu au cartile, este valabila si aplicabila pe scara larga. Stii ca intentia mea a fost mereu de a oferi ghidare spirituala si iluminare SPIRITELOR, si in acest mesaj este o insuficienta de acestea. Vom raspunde multelor intrebari legate de spiritualitate cu urmatoarea ocazie si voi incheia mesajul acesta cu binecuvantarile universului si cu iubirea mea pentru tine si pentru toti cititorii.

S: Iti multumesc, dragul meu, si vom face acelea data viitoare cu siguranta.

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward


www.matthewbooks.com




TRANSLATIONS/TRADUÇÕES:

http://matthewbooks.net
• http://matthewfrance.blogspot.com – FRANÇAIS
• http://matthewenespanol.blogspot.com – ESPAÑOL
• http://www.lightworker.it – ITALIANO
• http://matthewsindutch.blogspot.com/ - NEDERLANDS
• http://matthewdeutsche.blogspot.com/ DEUTSCH
• http://livrosmatthew.blogspot.com/ - PORTUGUÊS
• http://mesajedelamattei.blogspot.com/ - ROUMANIAN

By courtesy of Monica Visan
www.editura-foryou.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


sorin

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb